היי :) צריכה דעה ! ...

MaD GirL

New member
זה בילתי אפשרי

לעשות את זה בציר! וניסיתי לעשות תלתלים וזה בכלל! לא היה שום דמיון בין תלתלים למה שיצא לי...

Hugs a Kisses

New member
תשובה לענבר!

היי ענבר זה אפשרי לעשות את זה בצייר אבל אישית הרבה יותר קל לשלוט בציור בתוכנה animation shop 3 שנמצאת באתר המצורף תחפשי שם איפה להוריד מקווה שעזרתי!

MaD GirL

New member
../images/Emo51.gif לך!

אבל אממ חיפשתי וחיפשתי באתר וכלום!! אז אם אפשר את יכולה אולי לתת לי תשם באנגלית? אני יודעת שאני קרציה אבל כפי שאמרתי: הכל בגלל ההורים!!! ענבר

MaD GirL

New member
ח אופס

לא ראיתי שכן רשמת את זה באנגלית! <יותר מידי שעות מול המחשב> בכל מקרה תודה לך!

Hugs a Kisses

New member
אין על לא דבר!

בהצלחה לך! אני מצרפת בובה שעכשיו סיימתי- איך היא?

Dolly girl

New member
תשובה מזאתי שמציירת את נני ../images/Emo46.gif../images/Emo132.gif

טוב, דבר ראשון קוראים לי שיר !! ועכשיו לתשובה : אני מציירת בpaint shop pro 7 ומשתמשת באפקטים... אם תרצי להשתמש בתוכנה תגידי לי ואני אשמח להסביר לך איך
שירושקה (זאתי)

Dolly girl

New member
אההההה שכחתי....

הבובות שלך ממש יפות ואין לי מושג איך לצייר בצייר *מתביישת* ותודה רבה על החמאה (מחמאה למי שלא הבין)
שירושקה ד.א- משקפיים לשלטון

babydoll

New member
ואיפה יש אותה,פשוט יש לי...........

פרינט שופ פרו 6 אז אני רוצה את 7

S.tal

New member
כולן מדהימות!!!

והנה אחת חדשה שעשיתי... יש לה שיער מזוויע... אבל לא נורא...

Black Cat15

New member
מה זה מה זה../images/Emo35.gif

לא לא, שאני אבין!! לדבר המהמם הזה את קוראת שיער מזוויע??? תתביישי לך!!!!! חחחחחחחח סתאאאם!! הדולי מהממת, וגם השיער!!
ממש אהבתי!!

לשבלולינה

שבלולינה (דרך אגב מה השם האמיתי שלך?) את יכולה בבקשה לשים את הבובה הזאת-----------------> באתר שלך? אם כן אני אשמח מאוד!!! ודרך אגב הבובה שעשית ממש יפה אבל למה רואים לה הכל? הבגד יצא שקוף. אבל זה יפה הדר

MaD GirL

New member
כן כן שוב אני...../images/Emo60.gif

אני יודעת שאני קרציה..אבל אין מה לעשות! תאשימו תהורים! בכל מקרה התחלתי תבובה הזאתי!
ואינני יכולה לגמור אותה!!! אני רוצה לעשות לה כזה פתח בצד וממ קצת קשה לי לדמין איפה הפתח צריך להפתח ואיך זה צריך להיסגר ואיך להיסגר מהצד וכל זה! קיצור אין,אין לי עתיד!!! בכל מקרה אם מישהי יכולה לעזור... שמתי תגוונים שאני רוצה ליד הדוליז...! ואם זה בילתי אפשרי לעשות דבר כזה אז תגידו ואני פשוט אעשה בלי פתח מעצבן!! ענבר

ShinAkuma

New member
לדעתי אתן ממש מוכשרות!..

אבל תעשו משהו ללא בייס!! אההה דרך אגב יש לי ציור חדש בפורום מנגה ואנימה אז אם בא לכם תבדקו (הוא חתיך!!!!...הבחור בציור..^_^) ותגיבו אם בא לכם:)

Hugs a Kisses

New member
לענבר דחוף!

לאחר עבודה קשה אך אני מקווה שמועילה העליתי בידי (מחשבי לצורך עיניין זה...) את הבובה שלך בתוספות כמו: שיער, נעליים, סיום שמלה וקיצורה ועשיית השסע, איפור + מתנה קטנה ממני- סמל מדליק לשמך שתשימי ליד כל בובה שלך- אם את אוהבת את הסמל אני אצרף אותו כקובץ שתוכלו לשים ליד כל בובה- חשוב לציין גם שהבובה ללא רקע כך שתוכלי להינות ממנה הנאה מלאה! בקיצ קיצר איך הבובה יצאה בסופו של דבר?

למעלה