היי :) צריכה דעה ! ...

Angelic Girl

New member
היי :) צריכה דעה ! ...../images/Emo4.gif

היי !! אני חדשה בפורום :) ... ואני צריכה שתכתבו לי בערך מה אתן חושבות על הבובה הזאת ... פשוט, היא אמורה להיות אני ... אני אמורה לשים אותה באתר .. אז אני צריכה את דעתכן! .... תודה :) עדי

Dolly girl

New member
היי עדידושקה !! חי חי... ../images/Emo20.gif

עדידי... זה ממש מתוקי !! והיא גם דיי דומה לך רק הצבע עור, אבל גם אצלי זה ככה- לא נורא !! אני שמה פה שוב את עצמי, מי יותר יפה ?? חי חי חי חי חי חי חי חי חי חי חי חי חי חי חי שירושקה ד"א- כן כן רבותיי... אני מכירה את עדי !!

צו צאנג

New member
יפה מאוד ואם כבר אני רוצה לפרסם

את הפאריס בלוז (ככה קוראים להן?) הראשונה שלי!!! קבלו במחיאות כפיים סוערת את: "___________" (תחשבו על שם ותודיעו לי!) ואני יודעת שאין לה נעליים אז אם למשהו בא לעשות לה נעליים בבקשה!
דליה- בעוד 27 ימים יום הולדת!

victorya

New member
קודם כל- היא יפיפיה!

מאד ורוד, אך חמוד! הוספתי כמה תוספות ועשיתי נעליים- מקווה שאהבת! אם לא אז תגידי... אני אנסה לתקן...

Dolly girl

New member
תקראי לה...../images/Emo20.gif

ג´יזלה זה השם הכי צרפתי (פריסבלוז) שאני יכולה לחשוב עליו... חוצמזה הבובה מקסימה !! שירושקה

Angelic Girl

New member
יש לי שם !

רנה :) לא קוראים את זה כמו שזה נראה ... קוראים את זה שאמור להיות ב-ר´ וב-נ´ שתי נקודות מתחת .. שכחתי איך קוראים לניקוד הזה ... חח :) עברתי את היסודי...

ShinAkuma

New member
ממש יפה!!!!!!!!!!!!

אהבתי בכלל כול הדוליז שלכם יפות אבל יש סיבה שבגללה הם יפות!!! והסיבה היא(בנוסף לכישרון של כולכן!)שיש בייסים לכול הדוליז הללו!! אני רוצה שאתם תעשו את זה ללא בייס! ^_^ דרך אגב יש לי ציור חדש בפורום מנגה אז אם בא לכם תלכו לבדוק ואני צאוד אשמח אם תגיבו :)

Dolly girl

New member
הכשרון עובר במשפחה... שלי !! תראו

אחותי ציירה נני אחת ממש מתוקה לפי פרק שהיה לפני יומיים... היא תשמח לקבל תגובות, זתאמרת- היא מאוד תשמח לקבל תגובות so אנשים נא להגיש ולתת עצות !! שירושקה

Angelic Girl

New member
יפה מאיה !! :)

הבובה מדהימה :) !! ואני יודעת מאיפה לקחת את רעיון הצללית ! ;) ... לא נורא ...

ברבורה

New member
איזה יפה היא!!

באמת עובר במישפוחה בת כמה אחותך? איך הדולי שלי? עשיתי סמל מה דעתכן?

ברבורה

New member
תודה חמודה!

גם הכריסטינה שלך יפה יותר יפה מהמקורית :) תעשי אולי סמל?

babydoll

New member
עשית כריסטינה?????????????

ואיי מגניב את יכולה לשים אותה ב-ב-ק-ש-ה...... ואם כבר.....אז כבר
מאיי דולי.......

למעלה