היי! יש לי 2 שאלות

ההצעה נשארת בתוקף

אני גרה בדירה ממש קטנה אלה אם כן אמצא שותפה ואז אעבור לדירה גדולה יותר. כך שאם תרצי נחפש דירה יחד ותוכלי לבחור את מה שיתאים גם לך. אני גרה בקרית טבעון - ליד חיפה. אם את אוהבת טבע - את תהני כאן.

שירני025

New member
אוקיי! :)

ואחי גר בחיפה
ואני בהחלט יהנה מהטבע

החלום שלי היה לגור שם

קניתי בית בערד ורק מפני שלא מצאתי עבודה נטשתי לצפון הקר
אני ממש אוהבת את הנוף המדברי ואת מזג האוויר. במיוחד בערד..

שירני025

New member
../images/Emo13.gif

ואני ההיפך, רוצה מקום קריר המדבר הזה הורג אותי כל פעם מחדש

../images/Emo6.gif

ואז גם נעשה על זה סדרת טלוויזיה כמו הסדרה שהיתה פעם על האימהות שהתחלפו. ובסוף כל אחד תזחל על 4 חזרה לבית שלה, כי כמה שרע בו, אין כמו בבית !!!

שירני025

New member
נעים מאוד! :)

אוו ואווו אחיות ושתיכן א-מיניות? אז יופי! יש לי כבר 2 הצעות!

Berethor

New member
לא בטוח

יש חשד שאת א-מינית רומנטית או דימי סקסואלית או אפורה.

ברומבית

New member
תהיָה עתונאית ../images/Emo115.gif

האם אי אפשר להקים עסקים בנגב, שתהיה מספיק עבודה גם למי שגר שם? כרגע הרוב(?) גרים שם רק אם יש להם אפשרות לנסוע כל יום למרכז... לי אישית אין בעיה להתעלם מקיומו של הנגב, אבל אם כבר מתייחסים, אז עד הסוף. צריך למצוא מספיק אנשים עם מוטיבציה לבנות שם מפעלים/משרדים/whatever זהו :)

התכוונת - תהיה ממשלתית...

ברור שזה אפשרי. במיוחד בעידן של היום שיש מים בכל מקום וסחורה עוברת לכל מקום ולא חייבים איזורים עם מים או ערי נמל בשביל להתקיים ולעשות עסקים. אבל הממשלה מזניחה את זה מאז קום המדינה פחות או יותר ולכן הנגב שומם. בעיני זה סוג של פשע מהרבה בחינות. (בעיקר חברתיות/סוציואקנומיות, אבל גם אקולוגיות)

Berethor

New member
אבל

יש שם מקומות שבנו בהם הרבה מפעלים ומקומות עבודה, כך שמעתי.

p019

New member
הי - לדבר יפה על המדבר

מדבר ארבה יותר כיף מעצים שמסתירים את הנוף. מקווה שיום אחד אוכל לחזור לגור בנגב - אולי אם סוף סוף יבנו את הרכבת המהירה מבאר שבע לתל אביב.

ברומבית

New member
בשבילי הנוף המדברי הוא... כלום ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

לפחות המדבר הישראלי מצד שני, גם הנופים שההורים שלי מתעלפים מהם, לא מרגשים אותי... -- אני אהיה פסימית הפעם- אל תבני על הרכבת הזו ב-5 השנים הבאות

ברומבית

New member
...

מצד שני, אולי 'ארגוני טבע' פוחדים על הפגיעה, ומי אני שאגיד לא... --- ואני בעצם סתם רציתי להביע את תסכולי על כך שאני לא מבינה מה אתם מוצאים במדבר הזה... (גם אם אתם=את ונצנצים)

למעלה