היי! יש לי 2 שאלות

Xylophone

New member
לא בשנה הקרובה

אני דיי תקועה עם אמא

שירני025

New member
אהא

גם אני באותו מצב אפילו בגיל 25 עדיין קשה לי לעזוב
ואפילו שהיא אומרת לי לעזוב.. (הכוונה להפוך לעצמאית)

Xylophone

New member
אבל את גרה במדבר../images/Emo3.gif

אני לא. אז זה מנחם (קצת). אמא שלי לא תעזוב בגלל העבודה. ולגור לבד לא חסכוני. אולי כשתהייה לי הכנסה קבועה...

Xylophone

New member
ו...אל תכנעי ללעבור רק מתוך לחץ

אימהי/חברתי. לעבור זה רק אם את ממש שונאת את המקום שאת גרה בו. ואין לך מה להפסיד.

שירני025

New member
לא לא

אני לא מתכוונת לעבור רק בגלל לחץ, אלא בגלל שאין כאן אפשרויות ואני ממש תקועה במצב הזה כבר הרבה זמן
וכן ברור שלבד לא יהיה חסכוני במיוחד במרכז ובצפון ששם זה ממש יקר, בגלל זה רצוי שותף. :)

Xylophone

New member
צפון דווקא מאוד זול

אבל אין שם עבודה. ומרכז יקר תלוי איפה. עדיף שאם תעברי תתייעצי אפילו איתי. אבל לפחות יש פה עבודה. בגלל זה אנחנו לא עוזבים אני מניחה
תכלס את לא מפסידה כלום בלעזוב את באר שבע.

שירני025

New member
הא באמת?

אבל בצפון בטוח יש יותר אפשרויות מהדרום.. ואם עד עכשיו לא מצאתי את עצמי פה אז אולי זה סימן לעבור? איך שאומרים "משנה מקום משנה מזל"

אני עברתי צפונה בגלל עבודה

זה נכון שבמרכז יש הכי הרבה אפשרויות, אבל בצפון לעומת הדרום יש יותר. מצד שני, אני חושבת שגם הדיור פה יותר יקר מבדרום. לפחותת טבעון לעומת ערד זה בערך יחס של פי 2...

שירני025

New member
נכון

הצפון יקר, לא פשוט להסתדר שם.. אפילו אחי המליץ לי לא לעבור בגלל שהכל יקר שם..רק לשלם שכר דירה זה חצי מהמשכורת..

שירני025

New member
אוקיי :)

טוב לדעת כי תמיד חשבתי שהצפון יותר יקר אבל מה שבטוח שהכי יקר זה בת"א..
אבל לשם בטוח אני לא יעבור כי זו עיר צפופה וחנוקה ומלאת רעש אני רגילה לשקט שיש בדרום

שירני025

New member
Xylophone

אפשר לשאול אותך משהו? אני סקרנית לדעת כי נראה לי שיש לנו כמה דברים משותפים

שירני025

New member
משום מה יש תקלה ../images/Emo4.gif

לא יודעת אם זה אישי כי אלה דברים שהבנתי ממך כשקראתי הודעות פה בפורום, אבל עדיין אם את לא מעוניינת שאחרים יקראו אז אולי תנסי את לשלוח לי הודעה, נראה אם זה עובד

שירני025

New member
אוקיי :)

אני מחכה כי עוד לא קיבלתי את ההודעה ולי יש תקלה בשליחת מסרים כתוב לי: "גולש יקר, העמוד שניסית לגשת אליו אינו קיים. הודעה אוטומטית נשלחה על התקלה למנהלי המערכת."

אני מחפשת שותפה - רוצה לעבור לגור איתי?

קחי בחשבון שחלק מהשבוע הבנות שלי איתי (8 ו-11) וזה בעיקר בסוף שבוע.

שירני025

New member
:)

זה בסדר אני אוהבת ילדים
חשבתי בהתחלה שאם תהיה לי אפשרות לעבור (אפילו לצפון) אז אני אעבור, אבל עדיין יש לי קצת פחד לעזוב את אמא שלי לבד ולנסוע כל כך רחוק (אחותי ואחי כבר עזבו, רק אני נשארתי). לצערי היא גם לא בריאה
אך אם זאת, זו סוף סוף הזדמנות להתקדם בחיים!
רק תזכירי לי איפה את גרה? בחיפה? (בינתיים תשאירי את ההצעה בתוקף!
)

למעלה