אני לא מכיר אף אדם שדוגל במה שאתה כותב
גם לא יצא לי לקרוא מעולם מישהו שכותב דברים דומים למה שאתה כותב כאן
דווקא הורים שיודעים לזהות את כשלי החברה הם כאלה שהרבה יותר מעורבים בגידול הילדים שלהם מההורה הממוצע שנוטה להפקיר את הילד שלו למערכת
ההתנגדות שלי לטיפולים נובעת מזה שאני מזהה אותם ככאלה שלא עושים את העבודה הנכונה והראוייה
לא כל מי שמתנגד למה שקורה במערכת החינוך הוא נגד חינוך והשכלה
בדיוק להפך,אלה שמתנגדים לה הם אלה שטוענים,ולדעתי בצדק,שהיא פשוט לא מספקת את הסחורה
אותו הדבר נכון גם למה שנחשב בטעות לטיפול ואבחון
הוסבר כאן כבר כמה אלפי פעמים שההתנגדות לטיפול אין פירושה קריאה להזנחה והתעלמות אלא בדיוק להפך,להשקעה מהותית יותר,אישית יותר,מקורית ויחודית ויצירתית יותר,אבל זה ממש לא מפתיע שאנשים שדוגלים בטיפולים לא מסוגלים להבין אפילו דבר כל כך פשוט כי הרי האטימות וחוסר המקוריות וחוסר האומץ והיכולת לקחת את גורלך בידיים כהעדפה של הפקדת כל מה שהכי קרוב ואהוב עליך בידי סמכויות ללא שום ביקורת והתנגדות זה חלק ממה שכל כך גרוע בטיפולים שלכן גם לא יביאו לעולם לעצמאות מהותית,יצירתית ומקורית וחד פעמית,כשאת שדווקא אוטיסטים מסוגלים לה ולכן הם כל כך סובלים מהבהמיות העדרית שמהווה תקן מחייב כיום למה שנקרא בטעות כישורי חברה
העובדות מורות שאוטיסטים שהתאבדו,שחוו חיים איומים בבגרות,היו דווקא אלא שעשו את הכל בשביל להתחזות לנורמלים