היי בסוף אני חדש....

תגובה......

לפי דעתי מיכל לא כשרה להיות מנהלת! לא אכפת לי מה אתם אומרים... אסור להביע דעות? ממתי? א...סליחה...מאז שאני בפורום דוליז אז אסורלהביע דעות! או שאופס... סליחה טעיתי! תהרגו אותי!... יש לכם בעיות? יופי... לא מזיז לי את הקצה של הציפורן... ודליה... תעשי לי טובה מי שמטומטם פה זה אתם, ביי ביי

אם לא אכפת לך מה אנחנו אומרים,

את בטח תתפלאי לדעת שלנו לא אכפת מה את אומרת. ואם את יכולה לעשות 1+1 את בטח תסיקי גם שאף אחת לא שמה זין על זה שלדעתך מיכל לא כשרה להיות מנהלת. יחס הדדי? אפשר לקרוא לזה ככה.

greeneye

New member
לא כשרה?!

אפשר לחשוב שיש לה בעייה מוחית או גופנית כלשהיא, או שהיא חזיר.... תרגעי! זה רק פורום טיפשי (בלי לפגוע) אפשר לחשוב שזה איזה מצב של חיים ומוות, ושצריך להיות 100% כשיר להיות מנהל פורום!! כולנו (או לפחות הרוב הגדול) מאד אוהבים את מיכל כמנהלת ומרוצים מהמצב כמו שהוא. אז היא לא אמרה ברוך הבא לילד החדש, so what?!!? אפשר לחשוב שזה עושה אותה איזו מפלצת לא כשרה. ואם זה כן, אז אני אוהבת שמפלצות לא כשרות מנהלות את הפורום!

Mooa-Numi

New member
לי אכפת.

אני רצינית. נועה, אם יש לך משו נגדי-בבקשה, תגידי לי...

היית מצפה שזה יקפיץ../images/Emo4.gif

אניוואי... אולי אני צריכה אייקון?
(היחיד שאני זוכרת בעל פה
)... טוב כבר יש כאן 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 תווים.. וקצת יותר.. זה חייב להספיק... כרמל

תגובה לנועה ../images/Emo105.gif

אני מבינה אותך ואם היית כותבת את הטיעונים שלך בצורה עניינית ומפורטת אולי הייתי מתעמקת בהם... בצורה שאת כותבת אותם הייתי מעלה את הרעיון לחסום אותך אפילו.... כאילו אתן לא יודעות להביע דיעה
מה הקטע
אתן מצפות שיגיבו לכן בצורה הגיונית או ישקלו את הדברים שאמרתן אחרי שככה אתן מדברות (ולא רק נועה אלה כולם)

HoRsEs

New member
למה את מתחילה ריב?! ../images/Emo54.gif

מצטערת שלא הייתי כאן מלא זמן... אה..ו...יש לי מסנג´ר!

אוקיי ניתוח מערכת ../images/Emo105.gif

נילד אומר-צחקו עליי חופשי המנהלת אומר-יש מקום לשיפור בצורה מהיותר נחמדות שנקראו מעל דפיו של הפורום הילד-נעלב משום מה אנחנו-מתחילים לריב (ע"ע נועה מול המנהלת ושאר הפורום) ו..... חפיץ שטויות לך תראו בנות גילמור או סיינפלד

אוקיי חלאס

כל הזמן אתן רבות פה אני לא מבינה למה מה יש לכן תגידו לי אנשות?! חלאס לריב עכשיו אני מבינה למה אומרים עליכן שאתם פורום של בנות קטנות וטיפשות... כי ככה זה נראה כלפי חוץ...

תגובה...../images/Emo41.gif

קודם כל,אני כבר חשבתי לפני הרבה זמן שמיכל (לפי דעתי!) לא יכולה להחזיק ולנהל פורום כזה, המקרה הספציפי הזה עם "דונלד דאק" רק נתן לי להבין יותר כמה שהיא לא מתאימה, אסור לי לחשוב ככה? כל הקטע הזה שהיה,שאמרתם,בואו נדיח את מיכל נהרוג אותה....אתם אמרתם
אז אחר-כך אל תגידו מה כל הקללות האלה על מיכל...כי אני לא קיללתי, אני רק הסברתי מה דעתי, וחומד,שאני אחליט שאני לא רוצה להיות כאן...אני אעזוב, בנתיים אני פה....למה
ככה
אני אתכתב עם מיכל במסרים וכל השאר... ממש לא עניינכם...
נועה.

היא מנהלת. אני לא מבינה למה

זה מפריע לך אם היא מתאימה או לא מתאימה כי על יחס אישי אי אפשר לחסום/למחוק הודעות וכדומה.

למעלה