היי בסוף אני חדש....

your-destiny...

New member
עוד רגשן...

קודם כל - הטאגליין לא כל כך מסובך!
אבל הנה קישור בשבילך לאתר עם טיוטוראלים שחברי הפורום עשו. מקווה שזה יעזור לך. ומיכל (המנהלת) לא אמרה לך שום דבר פוגע או לא נכון, ואין לך ממה להעלב או לבכות (גאש...) ולהפוך את הפורום הזה לטלנובלה אחת גדולה!

Co¥oTe

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif באמת נשמעת לי..

כמו ילד בן 9

KitKat nop

New member
דונלד דונלד דונלד....

אתה כתבת בפירוש: "אני מפרסם את הדוליז שלי (פסיק אולי?...) לא איכפת לי אם תצחקו על השיער גם אני צוחק על עצמי" מה אני מבינה ממשפט זה ?: - אתה מפרסם את הדוליז שלך. (מצפה לתגובות בונות ?...) - לא איכפת לך אם נצחק על השיער - גם אתה צוחק על עצמך... (?) ואנחנו אפילו לא צחקנו ! היינו רציניות לגמרי ! אם אתה רוצה להשתפר , תקשיב למה שאומרים לך ותיקים ממך . אם אתה סתם רוצה לפרסם את הדוליז (סלח לי ) הזהות שלך, ולשמוע רק ואו איזה מדהים , אז את זה לא תמצא כאן לדאבוני... תשמח שלפחות הגיבו לך . ואל תבכה . חבל על המים ?.... נועה במשבר זהות.

The Charmd One

New member
פחחחחחחחחח

יווו קרעת אותי עם ה"עוד רגשן.." וחחח קיטקאט את צודקת...אתה לא צריך כל כך להעלב ..

היי היי היי!

מה זה
הוא בסך-הכל ח-ד-ש-! הוא שם פה דוליז שלו! הלו!הילד חדש! זה היה ממש מגעיל,אני חייבת לציין! לפי דעתי בתור התחלה הדוליז שלך ממש נחמדות! אבל כמו תמיד צריך גם להשתפר אבל זה יקרה בהמשך, תבינו! הילד חדש! מיכל,אפילו לא אמרת לו ברוכה-הבאה! אבל הכי חשוב זה להעיר,נכון?! עובדה,תראו כמה ילדים עזבו פה את הפורום בגלל הצורה הגועלית הזאת! ואל תגידו רגשן,ילד קטן וכו´... בגלל שהוא במקרה הזה לא עשה כלום! אז כדאי שתקחו את עצמכם בידיים ותתחילו להסתכל על הפורום, כמה ילדים כבר עזבו...כמה ריבים יש...כמה העלבות יש פה! וזו הסיבה שבעצם עזבתי את הפורום הזה! אין פה ניהול ב-כ-ל-ל-! תפנימו! נועה

../images/Emo4.gifתגובה למיכל:

עאלק יעלב אם תגידי לו ברוכה הבאה! את רואה? פייס איט
את לא מספיק כשרה להיות מנהלת...נקודה. ומי אני שאגיד את זה
לא יודעת
זאת דעתי...נקודה

אוי שתקו כולכם ../images/Emo70.gif |רונן|

אני לא מבינה למה הוא נעלב אבל מצד שני מיכל לא אמרה לא ברוך הבא.... אבל שישמח שיתייחסו אליו
אחרי זה כולם צוחקים חיחיחי היה מצחיק אחרי זה נועה מביעה את דעתה ומותר לה להביע את דעתה בלי תגובות (ע"ע מוגבלת וכיוב´) ואחרי זה ממשיכים לריב חוזרים להיות כרגיל אחרי זה שוב רבים ואחרי זה כרגיל.... אולי תשתקו פעם אחת
אני עזבתי את הפורום כי כול הזמן רבים ונמאס לי כי הפורום הוא חד-גוני (בלי קשר למנהלות או לדול-מייקרים שיש פה) ופשוט אחרי כמה זמן הבנתי שהכול פה מחזורי כי בשורה התחתונה- הפורום הזה קיים כדי ללמוד לצייר דוליז ונמאס לי כול הזמן לראות את אותו דבר ואולי בסופו של דבר פיצול הפורום לא היה כל-כך נורא.... אבל שוב-גם שם יש בעיות וגם יש את זה ואת זה... סו פייס- זה הפורום- תחיו איתו בשלום
אם מישו היה מקבל את העובדה ואם מישו היה באמת אוהב לצייר דוליז ולא היה לא אכפת על המסביב אולי לא הייתן רבים כול הזמן

Co¥oTe

New member
אם זה הפורום,

אז אולי באמת עדיף לעזוב. ולא,הפורום הזה לא קיים כדי ללמוד לצייר דוליז. יש פה גם משחקים אחרים,ופעילויות אחרות,ויש פה קהילה אבל יש יותר מדי בנות שחושבות שהפורום הזה הוא רק כדי ללמוד לצייר דוליז,וכשמנסים לגוון ולנסות משחקים חדשים הן מתעלמות מזה בצורה מפחידה,ואני יכולה לתת דוגמאות.

Mooa-Numi

New member
שניה שניה, מה?

את עזבת
אני הרשתי לך לעזוב??
סתם סתם
אוקיי, באותו יום כנראה היה לי מצב רוח, נדדה דעתי ו, תאמינו או לא, שכחתי. סגרו פיות זה לא כזה מפתיע. אני לא חושבת שהבנאדם נעלב דווקא מזה. כאילו-הרבה פעמים אתה צוחק על עצמך ושהאחרים עושים את זה זה כזה זה מעצבן ומעליב בכל זאת. בכל מקרה, למקרה שלא שמעתם קודם....
ברוך הבא
(או שמה זה ברוכה?) עכשיו, זה היה באמת הכרחי כל התגובות האלה? נראה לי הילד ראה את זה וברח.

ההההה ../images/Emo105.gif

צקיך לטבוח במיכל....להעלות אותה על המוקד-מכשפה שכמוה
חכו חכו...לפני זה צריך לקחת אותה לרבנות לרבי יוסף כדי לעשות לה הכשר לניהול... ובדרך נאסוף את טאל.... אחרי זה נבנה להם כזאת במה מעץ ונעלה אותם באש
חח איזה כיף
הרוע שלה שהיא לא אמרה לא ברוך הבא ונתנה לו כזאת ביקורת *כן* בונה.... אוי ואז נביא אותו שיצחק עליה...וגם על טאל שנשרפת חחחחחח טוב העייפות משפיעה עליי

totally L

New member
בא לי להקיא מהשרשור הזה

צריך להקים פורום דוליז לגיל הרך או משהו כזה שלשם ילכו כל עדיני הנפש שנעלבים מזה שמיכל בסה"כ אמרה לו שהוא צריך שיפור והציעה לו לאן ללכת. פור גד סייק.. זה כבר עצוב

למעלה