היי בסוף אני חדש....

תגובה../images/Emo4.gif

קודם כל... מישהי כאן רשמה משהו שהוא ממש נכון! הפורום הזהממש לא בשביל לדעת להכין דוליז
אתם יודעים בכלל מה זה הפירוש של המילה פורום
אם מישהו פה יודע מה זה באמתהפירוש של המילה פורום אז שיכתוב... כי פורום זה לא מקום שלומדים בו על משהו! פורום זה דבר לכל מי שרוצה להכנס,לשתף בדברים,ציורים וכו´... אז מי שחושב שפורום זה רק כדיי ללמוד להכין...טועה
ובקשר למיכל...לפי דעתי,כמו שרשמתי מקודם, לא כשרה להיות מנהלת
מנועה

Co¥oTe

New member
*_* איך זה נשלח?!

מה זה ה"שלח\י" כאן בשורת הסמיילים וסימנים לנושא?!

Co¥oTe

New member
עדיין לא הבנתי,

איך את יכולה לסיים הודעה כזאת בחיוך. תני לי לסכם את מה שאמרת: מישהו חדש הגיע והראה את הדוליז שלו. מיכל ציינה-ובצדק-שיש מקום לשיפור,וגם אמרה לו איפה לחפש. אך אבוי! היא שכחה להגיד לו ברוך הבא! יודעת מה? את צודקת במאה אחוז. מיכל באמת לא כשרה להיות מנהלת. אז מה אם היא בן אדם? היא לא אמרה למישהו ברוך הבא,אז בואו נעיף אותה לעזאזל.

דנדוש383

New member
מתוקה...

לא אמרתי שצריך להעיף את מיכל לעזאזל... אני פשוט עזבי את הפורום כי מגעיל כאן ודוחה כאן
כמו שאמרת,מיכל לא כשרה לנהל כאן והאני...מה שנכון...נכון
וזהו... סיימתי את ההודעה ב-
כי האמתי שאני נורא שמחה שאני לא כאן! וזהו... מנועה

לא הבנתי רק דבר אחד...

במה מתבטא המושג-עזבתי? את לא נמצאת פה? אז זהו שאת כן. את לא כותבת פה? אז זהו שאת כן. את לא קוראת פה? אז זהו שאת כן. אם ככה, גם אני עזבתי.

Co¥oTe

New member
צודקת,טעות שלי.

לא צריך להעיף את מיכל לעזאזל. רק להדיח אותה.

Agent U

New member
אויש זה קורע אותי מצחוק...

מיכל הקוח רוח שלך מפיל אותי פה מהכסא... מתה עליך
חוץ ממהודעות של נועה, שמעלות על הפנים שלי הבעת תמיהה (כמובן שמיכל, שלא אמרה ברוך הבא, לא כשרה להיות מנהלת ורק נועה היא הבנאדם המושלם לתפקיד או לפחות להעביר ביקורת על מיכל האיומה!) השרשור הזה מצחיק ואודיוטי כאחד
תבינו בנות- היא פשוט כל כך שמחה שהיא כבר לא כאן, שהיא מחייכת. מיכל עשי טובה לאומה- תלמדי מנועה.

שירה ../images/Emo70.gif ../images/Emo105.gif

אם את נופלת מהכיסא על ההודעות של מיכל אני מציעה לך בחום לקנות כיסא עם משענת.....

Mooa-Numi

New member
תשמעי, חמודה...

אין לי שום דבר נגדך-אני מבינה שלך יש משו נגדי (מה? איך הגעת לזה??). זה לא קשור לאיך שאני מנהלת נכון? עשיתי לך משו, פגעתי בך באיזשוהי דרך? את מוזמנת לכתוב לי על זה במסרים (מופנה לכל אחד אחר שבכסאח עלי). אני אשמע, יפנים, ויענה לך. מוסכם?

Shusho

New member
אוף עם כל הבנות פה!

לדעתי אם מיכל לא אמרה לו שלום זו בחירה שלה... מה זה טקס כזה שכל פעם שמישהו בא לפורום צריך להגיד לו שלום? והירידות הקשות האלה על מיכל ממש לא לעניין. אתן יודעות כמה קשה זה לנהל פורום? גם אני פעם רציתי לנהל פורום דוליז, עוד לפני שידעתי בכלל שיש כזה פורום בתפוז. אבל אז ראיתי כמה שזאת עבודה קשה, וכמה שצריך לקרוע את התחת בשביל שהפורום ישאר נורמלי, וכו´. ואני מכבדת את מיכל. להדיח אותה?! יופי. נסו אתן לשבת שבוע אחד ולנהל. שבוע אחד! אתן לא תצליחו. אני חושבת שיש כאן כמה בנות שהגזימו יותר מדי.

צו צאנג

New member
אחרי קריאה של כל השירשור הזה,

אני רואה כמה בנות פה (בלי להעליב) טיפשות... מיכל לא מהלת טובה? מיכל מצוינת במה שהיא עושה!!! ויש לה הרבה ניסיון בזה, וזה ממש לא קל לנהל פורום אז אל תעבירו עליה ביקרות! אני חושבת שכמה בנות ממש חוצפניות, מיכל לא כשירה לנהל פורום למה? כי היא לא אמרה שלום לחדש? כי היא אמרה שיש לו במה להשתפר? כי היא נתנה לו מקום שבו הוא יוכל למצוא מידע והלשתפר? אני חושבת שהגזמתן כשהגעתן למסכנה שמיכל לא כשרה (לפסח) לנהל פורום....

למעלה