היי אני חדש פה
G going mad New member 11/1/03 #3 ברוך הבא../images/Emo140.gif../images/Emo24.gif../images/Emo185.gif
1 15fantasy New member 11/1/03 #10 על עצמי... אז ככה.... אני בן 15....אמממ..מהצפון אני מצייר כבר המון המון זמן חולה על מוזיקה מנגן על גיטרה ורכבתי על סוסים פעם... עוד משהו?
על עצמי... אז ככה.... אני בן 15....אמממ..מהצפון אני מצייר כבר המון המון זמן חולה על מוזיקה מנגן על גיטרה ורכבתי על סוסים פעם... עוד משהו?
T TwelveEyes New member 11/1/03 #14 וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif שמעתי גיטרה?! גם אני מנגנת!!!!!!!!! ^^ וגם אני אוהבת לצייר וחולה על מוסיקה.. אבל לא משתגעת במיוחד אחרי סוסים
וולקאם! ../images/Emo24.gif ../images/Emo34.gif שמעתי גיטרה?! גם אני מנגנת!!!!!!!!! ^^ וגם אני אוהבת לצייר וחולה על מוסיקה.. אבל לא משתגעת במיוחד אחרי סוסים
1 15fantasy New member 11/1/03 #15 וואלה מנגנת על גיטרה, מציירת, חולה על מוזיקה...נסלח לך על הקטע של הסוסים נשמע אחלה
א א נ י היחיד New member 12/1/03 #17 טוב.. אז אם כולם כתבו... אני גם חדש בערך.. בן 13 מ.. אם.. נקרה לזה "צפון הנגב".. (ליד איפה שנפלו היום קסאמים) אני מנגן בגיטרה, אוהב לשמוע מוזיקה (בעיקר היהודים) ולצייר (ציור אחד שציירתי.. הוא לא ממש ברור אבל בכל זאת..)-> זהו בערך...
טוב.. אז אם כולם כתבו... אני גם חדש בערך.. בן 13 מ.. אם.. נקרה לזה "צפון הנגב".. (ליד איפה שנפלו היום קסאמים) אני מנגן בגיטרה, אוהב לשמוע מוזיקה (בעיקר היהודים) ולצייר (ציור אחד שציירתי.. הוא לא ממש ברור אבל בכל זאת..)-> זהו בערך...
F fayd הפשוש New member 12/1/03 #18 אוהב לישמוע היהודים? זה טוב! לצייר זה גם טוב.... (רספיוטין חביבי הניפלא חוששתני שיש לך מיתחרה) (אבל אל תידאג אני שומר נאמנות לציורים שלך )
אוהב לישמוע היהודים? זה טוב! לצייר זה גם טוב.... (רספיוטין חביבי הניפלא חוששתני שיש לך מיתחרה) (אבל אל תידאג אני שומר נאמנות לציורים שלך )
F fayd הפשוש New member 12/1/03 #20 רספוש זה יפה מאוד! אני ממש אוהב את איך שאתה מצייר אני לא מתכוון להגיד אם זה כוחות או לא כי לא ראיתי מספיק ציורים של הילדון האחר
רספוש זה יפה מאוד! אני ממש אוהב את איך שאתה מצייר אני לא מתכוון להגיד אם זה כוחות או לא כי לא ראיתי מספיק ציורים של הילדון האחר