היי אני חדש פה

ברוך הבאה!

גם אני וגם לי(leecooper69)תקועים באיזור שדרות, יותר נכון, אני נתיבות, והוא אופקים...אתה מקיבוץ? רביב-שים עוד כמה...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gifוולקם../images/Emo13.gif

קובץ אנשים מהדרום הא? הממ... עכשיו צריך כאן אילתי ויש לנו נתיב דרך חבריי פורום עד הקצה השני של הארץ( אני מהר הנגב
)

איזה עולם קטן...

ידיד שלי גר באור הנר ולומד בשער הנגב...PJ...מכיר אותו? הוא הפסיד שנה אז הוא ב-ח´. לי-דיברת איתו בטלפון שאני והוא היינו ביחד באילת...

LeeCooper69

New member
אני זוכר....

זוכרת שזייניתי אותו?!?1 אה... את לא היית.. טוב נו.. לא סתם.. בטח שאני זוכר!!!!! הוא גם הומו, לא?

פיג´ה?! הומו?!

לא ניראה לי!! בטח שאני מכיר אותו! הוא כבר לא גר באורה.. איך אתם מכירים אותו?!

פיג´ה לא הומו....הוא סטרייט

הם עוברים דירות בקצב מסחרר.... לי קופר לא מכיר אותו, הוא סתם החליט שהוא הומו(עזוב אותו) ואני ופיג´ה חברים מילדות...

אהה.. טוב.. זה כבר הקלה...

אני מכיר את פיג´ה מהרגע שהוא עבר לאור הנר... בעצם...גם קצת לפני זה.. אבל לא ממש דיברנו לפני זה.. וואט אבר... אוך אור הנר זה קיבוץ מסריח! גם ניר עם! למה לא נארנו בב"ש? לא היינו אמורים לעזוב מראש... אה... דרך אגב.. אם את מדברת עם פיג´ה אז את לא מכירה אותי!! זה חשוב! אל תגידי לו!!!

נראה לך שאני אוציא אנשים מהארון?!

ואם אתה מדבר איתו, אני לא לסבית או בי, אני סתם מכורה...

LeeCooper69

New member
סתם פאג האגית!!!

אגב, לא אמרתי לך שהוא הומו?!?! עוד מהשיחה הראשונה.. אמרתי לך שהגיי דאר שלי טועה רק ב14 מתוך 16 מקרים....

אוקיי,חצית את הקו!

אני והוא חברים טובים מגיל, קטן, עוד לפני שאתה ואני היינו, ואין לך שום זכות להגיד עליו שום דבר! או שאני אתחיל לתמוך ב-resputin בכל דבר שהוא אומר עלייך. להזכירך, אתה התחלת את הריב הזה, ולא אני...

resputin

New member
../images/Emo12.gif מה? מי? מו? א.. אהמ..

אני, אומר משהו.? לא ממש..
The truth, the whole truth and nothing but the truth

resputin

New member
זה ממש לא קשור לזמן ../images/Emo3.gif

אתה רוצה שאני אעלה ציור שהוא מבין הראשונים שעשיתי אחרי הפסקה של איזה שש שנים.? שבבה

sarah

New member
הזמן לא קשור? ../images/Emo2.gif

מאיזה חלק מגופך הגיעה המחשבה המרתיעה הזאת?
באעבה, שרה

resputin

New member
מהסיבה הפשוטה,

שאפשר להרוויח אומנם טכניקה (מה שגם לא עשיתי) עם הזמן, אבל בעקרון הכל תלוי בכמה כשרון גולמי יש לך :)

למעלה