עדיין לא קורה
מ מצוטטת New member 19/8/05 #57 אה אM אין עליך תZוזית של 360 מעלות 24 שעות ביMמה 7 ימים בשבוע 365 יום בשנה חבל"ז
ט טלה צפוני New member 19/8/05 #75 לפי התמונה.... את מוכנה בדיוק להרבה אהבה....... ובטח אגוזי יהיה מוכן ומזומן....
ק קורהלי New member 19/8/05 #87 אל תתחיל איתי בצורה גועלית מה זו השאלה הזו אם נתקעתי בלי כסף? למילה הזו יש 2 משמעויות..ובטח לא התכוונת לממן אותיץץלא שאני צריכה.. אבל תלמד לדבר..אף אחת פה לא סמרטוט שלך..
אל תתחיל איתי בצורה גועלית מה זו השאלה הזו אם נתקעתי בלי כסף? למילה הזו יש 2 משמעויות..ובטח לא התכוונת לממן אותיץץלא שאני צריכה.. אבל תלמד לדבר..אף אחת פה לא סמרטוט שלך..
ק קורהלי New member 19/8/05 #116 לא יחידה בעולם ..אבל אישיות בפני ובזכות עצמה..ואם אתה לא יודע לכבד..אז... זה מה שיש לי להגיד
ט טלה צפוני New member 19/8/05 #118 אני בטוח שאת משהו משהו עכשיו למה לקחת אישית?? צוחקים את יודעת העולם מצחיק... הבאת עוגת אגוזים?
ק קורהלי New member 19/8/05 #119 אתה מתבלבל כבר.. את עוגת האגוזים דרשת ממישהי אחרת ..חדשה..שבתום לב ובתקווה שאלה אם יקבלו אותה פה..ואמרת לה עם עוגת אגוזים..אז היא הלכה לקנות..זו לא אני..
אתה מתבלבל כבר.. את עוגת האגוזים דרשת ממישהי אחרת ..חדשה..שבתום לב ובתקווה שאלה אם יקבלו אותה פה..ואמרת לה עם עוגת אגוזים..אז היא הלכה לקנות..זו לא אני..
ט טלה צפוני New member 19/8/05 #124 דרשתי???? בכלל לא אבל יהיה נחמד אם גם את תביאי אם שמת לב בתמונה אני שממממממממממממן אוהב עוגת אגוזים