מישהו מוכן להסביר לי מה קורה פה?פלי
ט טלה צפוני New member 19/8/05 #38 חדשה וכבר רוצה לדעת את כל הרכילות.. אז זה ההוא וההיא בעד אלה ואלה בעד להתנתק וההיא בעד כוסית יין והוא בכלל לא אוהב כלבים והיא אוהבת חתולים וגם פול פה
חדשה וכבר רוצה לדעת את כל הרכילות.. אז זה ההוא וההיא בעד אלה ואלה בעד להתנתק וההיא בעד כוסית יין והוא בכלל לא אוהב כלבים והיא אוהבת חתולים וגם פול פה
מ מצוטטת New member 19/8/05 #40 ../images/Emo12.gif שמעתי טוב...... הוא חזר... סָפֶר ת'שפיך מידע...... בחייאת
מ מצוטטת New member 19/8/05 #49 ../images/Emo70.gif Aז תטפטף...... עוד לא נכנסה השבת יש עוD Zמן לנקות...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/8/05 #41 ../images/Emo12.gif אופו הוא אינעל דינקקקקקקקקקקק?????????????????? שעה אני מיחפשת אותו
ט טלה צפוני New member 19/8/05 #46 לא לריב רגע לספר לה על ההוא עם הצילצול בפעמון? אתם יודעות איפה שהיתה ה"תאונה" על הגשר בשירותים???? או שלא לספר??? ובכלל אם בסודות עסקינן יש פה מישהו שבאמת יודע לשמור סוד...
לא לריב רגע לספר לה על ההוא עם הצילצול בפעמון? אתם יודעות איפה שהיתה ה"תאונה" על הגשר בשירותים???? או שלא לספר??? ובכלל אם בסודות עסקינן יש פה מישהו שבאמת יודע לשמור סוד...
ה הנודניקית עם הקוקו New member 19/8/05 #47 ../images/Emo46.gif את מוזמנה להוזיז לי טפייייייייייי... אין לך טיפת כבוד לאישה בגילי
מ מצוטטת New member 19/8/05 #55 אווייסה.........../images/Emo123.gif תעשה לי טובה אישית אל ת'נסה להיכנסת למרחב המחייה שביני לבינה...... חבל עליך.....
אווייסה.........../images/Emo123.gif תעשה לי טובה אישית אל ת'נסה להיכנסת למרחב המחייה שביני לבינה...... חבל עליך.....
ט טלה צפוני New member 19/8/05 #63 אאווווווווץ ככה!!!!!!!!!!!1 את תקומי בוקר אחד מוקפת במברשות שיניים חכי חכי....