היי אני חדשה פה..

malka3

New member
נהדר... אגוזי צור קשר

להעברת התפקיד באופן מסודר כולל השאלון הקלסרים פנקס הקבלות כרטיסי החברים ושאר הניירת ולחדשה שהשאירה המון לדמיון... ברוכה הבאה

ספור עצוב..1

בסך הכל היינו נשואים כשנה.. יום אחד חבר של בעלי הזמין אותנו אליו. חבר שלו גרוש..וגר לבד בדירה בקומת קרקע..מקום קצת מבודד. ישבנו ..שמענו מוסיקה..שתינו..וחבר של בעלי עודד את בעלי לשתות..וכל רגע עשה איתו לחיים..וכל "לחיים" כזה..זה חצי כוס וודקה אבסולוט. בעלי רצה להיראות גבור..ושתה..כל פעם את כל הכוס..ושוב..החבר מוזג לו..וחוזר חלילה.

ספור עצוב 2

ראיתי שבעלי מתחיל לאבד את הפוקוס.. התקרבתי אליו..נצמדתי אליו..לחשתי לו מילות אהבה..התחננתי ככה בלחישות לאוזן המוסתרות כנשיקות.. תפסיק לשתות..אני פוחדת..

יערית

New member
אתה חושב שלא הבנתי?

רק מנסה להאיר את הקונטקס שלך.."לחישות מוסתרות לאוזן" נשמע טוב יותר מלהפריד בין השניים.

ספור עצוב 3

שום דבר לא עזר..לא היה עם מי לדבר.. לאט לאט אני רואה איך בעלי דועך..ודועך..וחבר שלו ממשיך לדרבן אותו ולמלא אותו בוודקה. בסביבות השעה 3 בבוקר..בעלי נזרק סופית..נשכב על הספה ונרדם. נשארתי לבד עם החבר שלו.. את המבטים הזוממים שלו..שחדרו מבעד למחשופים הקטנים שלי..ראיתי כבר לא מהיום.

ספור עצוב 4

טוב.. אני לבד..בעלי זרוק לו על הספה..וני יושבת מול החבר שלו.. ולא יודעת מה לעשות.. ניסיתי להעיר את בעלי..נערתי אותו..התחלתי להכנס ללחץ.. לפתע..חבר שלו מציע לי תפוח כשביד אחת הוא מחזיק סכיןץץשאין לה פרופורציה כסכין לחתוך פירות..יותר קרובה לסכין לחיתוך בשר.. הוא מגיש לי את חתיכת התפוח עשהסכין משמשת כצלוחית להחזיק את התפוח.. נרתעתי..מחשבות נוראיות עלו לי בראש..

ספור עצוב 5

בקיצר..אנס אותה,בעלה התעורר,לא האמין,התגרשו..וזהו.. מישהו בא למקדונלד?

למעלה