היי אני חדשה פה..

קורהלי

New member
זו לא דרישה זה היה תנאי קבלה

האמת קל להיכנסו טלה צפוני ו 11:08 | 19/08/05 עוגת אגוזים טובה ואת בפנים רק בלי פירורים זאת שמתעצבנת מפירורים מפתיעה לפעמים...

קורה לי לך לה לא משנה למי

תעשי טובה תיכנסי תשבי תאכלי תבכי תצחקי תרדי ממני אני צוחק לא טוב לא כסף בואי נסכים להתעלם..

מצוטטת

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo5.gif

יאללה ביי...

קורהלי

New member
טוב..בכיף..אם זו הסגנון..אני מתחילה

לעכל וללמוד..כמה ימי חסד ברשותכם..ולנהוג קצת בעדינות..אנני מאמינה שהיית שותקת אם היה הטלה הצפוני שואל אותך כך ביום הראשון שלך פה.לא?

האמת...

לא הייתי מבינה זאת כומו את הבנת... אבל אני בטוחה שהייתי שואלת למה התכוון. אני רגילה לברר לפני אני משפריצה... וגם כשאני משפריצה...אני משתדלת לא לרדת מהרף

קורהלי

New member
בכלל היו צחוקים בינכם לבין עצמכם

ופתאום הוא מפנה אלי שאלה כזו..כאילו אני סתם..כאילו דרך אגב.. כשהוא מלווה בחבורה שצחקקה איתו קודם.אז מה שהבנתי היה ברור לי כמו שאני מניחה שאת היית מבינה כך

את צודקת במשו אחד...

היו צחוקים בינינו. כרגיל. אבל לגבי ההבנה...יש לנו חילוקי דיעות... לא יודעת מה את הבנת...אבל אני לא הבנתי כלום... אם היה מפנה אליי ת'שאלה הזו...הייתי מבררת למה התכוון. יחי ההבדל הקטן. בכל מקרה...אם משו ממה שכתבתי...גרם לך לאי נוחות... אני כמובן מתנצלת. כשנכנסים לחבורה שמכירה אחד ת'שני שנים...ולא מכירים ת'שפה ות'כוונות...אני מאמינה שלא קל בהתחלה... מאחלת לך השתלבות מהירה וקלה

למעלה