היי אני חדשה כאן!!!!!!!

Let Me Be

New member
___

ניטוויש- רוולז!!! אבל למה להשמיץ את הפופ
מה רע בפופ
גם כשבריט מופיעה היא עושה את זה מכל הלב... הריקודים שלה...זה פשוט מדהים
נצא מגדר הנחה שבריט לעיתים שרה בלי פלייבק- גם אז זה מדהים ומכל ה

בריטני מתעסקת בעיקר

בגימיקים שיווקיים. שימי לב שרוב החדשות הקשורות אליה, עוסקות בנשיקה שלה עם מדונה [לאחרונה], באם היא מעשנת או לא, לאיזה צבע היא צבעה, בלה בלה בלה. רק פה ושם רואים ידיעה על הסינגל\אלבום הבא שלה. ואני עוקב, תאמיני לי.
אומן שמתעסק בעיקר בחיצוניות שלו, בדייט הבא שלו, באקסית שלו [בריטני-ג'סטין] ובעצם בכל דבר פרט למוזיקה- הוא לא אומן, הוא סוחר. הוא מוכר מוזיקה. בריט שרה לעיתים בלי פלייבק. טארייה מנייטוויש לא שרה עם פלייבק בכלל. זה כל ההבדל.

Let Me Be

New member
לא רק טארייה שרנ בלי פלייבק

כך לדוגמא את כריסטינה חביבתנו. גם היא עסוקה כל היום בגימיקים למינהם, אבל בהופעות היא שרה תמיד בלי פלייבק. חוץ מזה בינינו זה מה שהקהל דורש.. אני מכירה מעט מאוד אמנים מהאמטיוי שהם לא "סוחרים" (כמו שאתה קורא לזה). תביא לי שם של אמן/להקה מהאמטיוי שלא "ממוסחר". קשה נכון
אותם אמנים "אמיתים" הם לא יהיו מוכרים. לא בקרב קהל האמטיוי כמובן. מי שרוצה לפרוץ לשוק המזויף הזה חייב גימיקים- וחייב הרבה. ולנו כצופי האמטיוי נשאר רק להנות מזה... אין ביכולתנו לשנות את המצב הרי...

למה לא?../images/Emo13.gif

את רק מוכיחה את מה שאני אומר- האמ טי וי הוא מיסחור אחד גדול. האמת היא שרוב הלהקות ממוסחרות. אבל האמ טי וי הופך את המוזיקה למשהו מגעיל, זול, ממש מוזיקה לשם רווחים ולא לשם הנאה. באמת קשה למצוא להקות מהאמ טי וי שאינן ממוסחרות, כי פשוט, אמ טי וי=מיסחור. אז במקרה, כריסטינה התברכה בקול שמאפשר לה לשיר בלי פליי בק. יפה מאוד, שינוי מרענן. אבל זה לא מונע ממנה למכור את האלבומים שלה [ואת עצמה] ע"י גימיקים פרובוקטיביים למיניהם, שכל קשר בינם לבין מוזיקה [תקני אותי אם אני טועה, אבל היא מגדירה עצמה "זמרת" ולא "שפנפנת פלייבוי"] הוא מקרי בהחלט.

למעלה