היי אני חדשה כאן!!!!!!!

cafe au lait

New member
היי אני חדשה כאן!!!!!!!

קוראים לי אורטל, אני בת 13 וחצי מראשון... אם תשימו לב לרשימת הפורומים שאני נמצאת בהם תראו שהפורום הזה ממש לא קשור אלי... אבל מה לעשות יש לי חיבה מיוחדת לבריטני כריסטינה ושכל החברים הפאקינג פאנקים שלי יסתמו :) יש לי את כללל הדיסקים של בריטני כמובן!!!! מובן מובן מובן!! חחחחחחחחחחחח אז יאללה שיהיה לי שילוב שילובי בפורום ספרו עליכם

Let Me Be

New member
רק בת 13 וכבר פאנקיסטית../images/Emo35.gif

חח...סתם
ואוונסאסנס להקה ג-ר-ו-ע-ה
בכל אופן שהות נעימה בפורום

cafe au lait

New member
אוונאסנס גרועים?

שקט!!!!!!!! לא מקללים את אוונאסנס לידי!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה רבה :)

Let Me Be

New member
בטח שהם גרועים../images/Emo70.gif אני שרה יותר

יפה מאיימי המעפנה הזאת
תקשיבי לנייטוויש ואחר-כך נדבר
חחחח

Dreaming Soul

New member
איך אתם מעזים?!?!

איך אפשר להגיד דברים כאלה על אוונסיס ועוד על איימי?! זה פשוט לא יתכן! אני מוחה!!

Let Me Be

New member
אוואנאסנס קאקא../images/Emo70.gif

דעתי בכל אופן. כאילו אין לי משהו נגד הלהקה ואפילו די אהבתי את ברינג מי טו לייף.. פשוט לא מתחברת למוזיקה שלהם... סתם זרקתי הערה שאף אחד לא יתנפל עליי פה או יפתח שרשור שלם על הנושא הזה. כל מה שיש לי להוסיף זה שתקשיבו ל nightwish ואז יהיה לנו על מה לדבר...

חולה על אוונסט !!!

גם אני לא אהבתי בעבר רוק וראפ (למשל) . בסוף גילתי שזה באמת אחלה מוזיקה ואני מאמין שתאהבי (בעתיד) את המוזיקה הזו! ייאלה תורידו את GOING UNDER ואגב , יש לי את האלבום של אוונסה (איך שרושמים זאת בעברית ...) .

Let Me Be

New member
את קצת לא מכירה אותי ../images/Emo13.gif

אני חולה על רוק, על מטאל, האבי מטאל, מטעל גותי
, אבל בואנה אנשים... אוונאסנס? טוב נו, אין לי כוח להתחיל לדבר על זה שוב... אבל למה שאני אוהב רוק בעתיד? אני חולה על זה כבר עכשיו!!!

Dreaming Soul

New member
אין לי בעיה עם דעות

לכל אחד יש את הדעות שלו. אני אישית מתה על אוונסנס, אבל גם אוהבת את השירים של ברטני, אני לא אומרת שהם לא טובים או משהו, אני פשוט אומרת שגם אוונסנס טובים. טב, לא חשוב. באמת כדאי לשמוע את אוונסנס, גם אני לא אהבתי רוק אבל עכשיו ממש!! וחוץ מזה, שאוונסנס שרים מעורב, גם אם לא ממש אוהבים רוק, רוב הסיכויים שתאהבו אותם. סתם עצה קטנה ממני.

בואו נדייק, אוקיי?

אוונסנס זה לא רוק ולא נעליים. זו להקת הפופ תורנית, שבוודאי תגווע כמו כל אלה שקדמו לה תוך לא יותר משנה. היו כאלה שבכלל נסחפו ושייכו את אוונסנס למטאל. לזה בכלל אני לא אתייחס, רק אגיד שלא כל מה שמלבישים עליו קצת דיסטורשן, הופך לרוק. זה פופ לכל דבר.

בגלל שיר אחד מסכן. ../images/Emo13.gif

הטרנד הזה, של להקה שמייצרת סינגל שובר-קופות אחד, ונעלמת כאילו לא הייתה, הוא ידוע ומוכר בעולם המוזיקה. יש לזה אפילו שם באנגלית, שאני לא זוכר אותו. אני כבר יכול לנחש שהלהקה הזו תוציא עוד כמה שירים לאמ טי וי, כל שיר יזכה למקום פחות ופחות גבוה מקודמו במצעדים, עד שהלהקה תעלם סופית, ותפנה את מקומה ללהקה הבאה, וחוזר חלילה.

למה נראה לך ??

אל תהיי בטוחה ~! את יכולה לפרט יותר כדי שאני יהיה בטוח ולא סתם יבנה העל הלהקה הזו ..?

SHOGER HTE BABE

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

בתאל פשוט להכנס לפרטים, להכנס לפרטים גאד דאמאט!!!

למעלה