היי אני חדשה כאן!!!!!!!

../images/Emo41.gif../images/Emo6.gif

לא סתם יש ב-
כרטיסישי..

cafe au lait

New member
זה לא נכון.

הם כבר הוציאו את גואינג אנדר - הצליח מאוד מאוד באירופה. בקרוב הם יוציאו את מיי אימורטל, הקליפ כבר צולם ואני כבר ראיתי אותו... הוא מדהים. בקרוב גואינג אנדבר יצא גם בארה"ב. אל תמהרו לשפוט אותם כשבינתיים שמעתם רק שיר אחד שלהם.

Dreaming Soul

New member
אוונסנס הם רוק-גותי...

דבר ראשון, אני מסכימה עם זה שהם לא מטאל, ולא שמעתי אף אחד קורא להם ככה. הם כן נחשבים לרוק, ולא רק בגלל השיר הראשון, ודרך אגב, גם השני שלהם; אלא כל השירים. יש לי את הדיסק שלהם והם ממש טובים. ומה שלא תגידו עליה, היא בחיים לא תהיה פופ!!!!!

Let Me Be

New member
לא הם לא../images/Emo70.gif

גותי? מה פתאום! tristania זה גותי nightwish זה גותי.. לא אוונסנס...

אוונסנס *ממש לא* גותיים!

מה הקשר לגותיים בכלל?!...פופ! לא יותר מזה. אם יש כזה דבר פופ גותי- אני אשמח לשייך אותם לשם. אבל זה לא קיים ואוונסנס לא מתקרבים בכלל לגותי.

joelgirl

New member
../images/Emo24.gif

היייייייייייי ובקשר לאוונסס הם אחלה של להקה!!!!!

Breathe On Me

New member
חזרתי!!!

הייתי Britney Mushlemet ולא אהבתי את השם.. אז ניסיתי להחליף אותו , ואז לא הצלחתי להיכנס בשם החדש
אבל עכשיו כן!

Breathe On Me

New member
תודה!

ו..יש לי שאלה... זאת רק אני או שגם אתם לא מצליחים לכתוב את ההודעות ישר בתפוז? כאילו...אני צריכה לכתוב בword או משהו ואז להעתיק את זה להודעה שלי... למה?!

omerdo

New member
../images/Emo77.gifיא קיר../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אורטל = אור + טל... הבנת?

cafe au lait

New member
תודה רבה כולם!!!!!!!

ואני רוצה להבהיר שני דברים - אוונאסנס עושים מוסיקה. בריטני תורמת את הקול שלה לעיוותי מחשב למיניהם. זה ההבדל. למרות שאין לי שומדבר נגד בריטני תראו באתי לכאן... אני מעריכה את בריט בטירוףףףףףףףףףףף וכותבים אוונאסנס כולם אחרי אוונאסנס אוונאסנס אוונאסנס יפה!

Let Me Be

New member
אוונאסנס עושים מוזיקה

NIGHTWISH עושים את ה-מוזיקה.. *ניסתי להיות מקורית
*

../images/Emo45.gifנייטוויש אדירים../images/Emo47.gif

השילוב הזה, של קלידים עדינים כ"כ עם שירת אופרה ונגינה סוחפת הופכים אותם ללהקה שלפחות אצלי, תמיד ישמר לה מקום של כבוד. תנסו להוריד הופעה אחת או שתיים של נייטוויש, תרגישו את האווירה. הסולנית שרה מהלב [טארייה תעשי לי ילד
], ואי אפשר שלא לחוש בהבדל העצום מול הפופ המזוייף והממוסחר.

למעלה