היי, אני חדשה כאן,

Esmena

New member
על לא דבר על לא דבר על לא דבר

למעשה, על לא דבר באמת. כשאני רק הגעתי לפורום, אולי זה היה השירשור הראשון שלי, כבר כתבת שאתה אוהב את בת´ אורטון.("הורדתי כמה שירים וזו באמת זמרת מדהימה") זה שהעלה את שמה מלתכחילה היה משה נוסבאום. אני דיברתי על שלוש זמרות אחרות. אז כהיום, אני מכירה רק שיר שלם אחד של בת´, ולא אוהבת אותו במיוחד, אין לה קול מעניין לעניות דעתי, וגם לא מוזיקה, ועם האוהדים סליחה. אבל היה מאוד נחמד לקבל רגע של תהילה, חולוני.

mamzer

New member
../images/Emo168.gif אממממ

מכירה את within temptation
אני חייב... פשוט חייב להמליץ על השיר candles שלקוח מהאלבום ENTER (ראו תמונה...) מוזיקה גותית במיטבה... ואם כבר המלצות... מחפש להקות חדשות (חדשות לי!) שעושות מוזיקת רוק פסיכודלי... ( אולי טיפה יותר מ מking crumeson ) יניב

epitaph

New member
אתם צוחקים...נכון?

כותבים King Crimson,מלך ארגמן.ותגיד איזה להקות אתה מכיר ונראה אם אפשר לחדש לך...

mamzer

New member
צודק התפלק לי הpaste ../images/Emo13.gif

תצא מנקודת הנחה שאני לא מכיר כלום... ok? :) ממתין לתשובה, יניב

epitaph

New member
אוקיי...ננסה...

פרוגרסיב רוק: King Crimson,Genesis,Yes,Gentle Giant,Camel,Caravan,ELP,Jethro Tull,Mike Oldfield,Ozric Tentacles,Pink Floyd,Robert Fripp,Rush,Soft Machine,Spock´s Beard,Strawbs,The Flower Kings,Van Der Graaf Generetor,Anglagard,Anekdoten,Marillion,Univers Zero,Thinking Plague,Renaissance,Djam Karet,IQ,Mahavishnu Orchestra,Brian Eno,Frank Zappa,Deep Purple פרווה חמה,קצת אחרת,ששת פרוגרסיב מטאל: Dream Theater,Symphony X,Spiral Architect,Queensryche,Tool,Cynic,Atheist,Gordian Knot סיניק ואתאיסט הם מטאל פיוזן,מעולים רוצה גם דברים שלא קשורים בפרוגרסיב? בעצם הנה עוד כמה להקות שכדאי להכיר,זה על קצה המזלג... Blonde Redhead,Brand X,Gary Moore,Opeth,Orphaned Land,Pat Metheny Group,Pixies,Primus,Porcupine Tree,Tony Levin,Tracy Chapman,Trey Gunn,Victor Wooten טוב נו,יצא קצת מבולגן,מהרבה סגנונות וג´אנרים...אם משהו תפס את עינייך פשוט תאמר.

היי, ושאלות לכולכם:

טוב, קודם כל תודה שחשפתם בפני את האתרים mooma והשרת העיוור !!!! לא היה לי מושג על קיומם (אני לא משתמשת הרבה באנטרנט, ולא מתמצאת ממש...ואנגלית היא עדיין שפה זרה בשבילי) אבל העולם שלי גדול יותר ועשיר יותר היום
תוכלו למות בתחושה ששיניתם משהו בעולם!!! טוב, אני אספר על כמה ביקורות שצדו את עיני(לא קראתי את כולן כי אפשר לחטוף התקף לב מכל האפשרויות..
) 1 אוף מונטריאול-coquelicot asleep in the poppies נשמע ממש חמוד-בדיוק דבר כזה חסר לי עכשיו, מישהו מכיר? (לא מצאתי אותם בmooma למרות שניסיתי בכל איות אפשרי...) 2 sigur ros agaetis byrjun נשמעים מעולה!! ראיתי פעם שמישהו כאן הזכיר אותם.... 3 cat power moon pix נשמע מאד יפה!!! 4 slits נשמעות חמודות, מישהו מכיר? 5 super furry animals עד היום רק שמעתי את השם, אבל הם נשמעים טובים ומענינים...איך תקליט בוולשית? איך guerrilla ? אני מחפשת משהו עם צליל ייחודי, לא סתם רוק 6 להקה ישראלית משנות ה80 בשם אחת2 כזה -נשמע כמו משהו שאני אוהב, ניתן להשיג בחנויות? 7 הפה והטלפיים-גם נשמעים טובים.. 8 sparks kimono my hous נשמעים כיפיים....אני תוהה אם ימצאו חן בעיני 9 אחרון חביב: מישהו שמע את האחרון של the flaming lips מהביקורת בעיתון זה נשמע טוב ומעניין....(יש לי חולשה לילדות יפניות קטנות
) ותודה אם תטרחו להגיב!!

mamzer

New member
השרת העיוור?

תאירו את עיניי....
וד"א... לאחר מותה בטרם את של אודיוגלקסי, מישהו נתקל באיזשהיא אלטרנטיבה איכותית ? יניב

היי, אם אתם אלטרואיסטים עם לב רחב

תוכלו לשלוח לי במסרים כתובות טובות להורדה? אני מניחה שאמירה כזאת היא זהירה ולא תגרום לעונש ומחיקה של השרשור עם כל השאלות החשובות שלי, נכון?

תודה אסמנה חביבה, אבל....

בהודעה הקודמת שלי הוקרתי אתכם בהתרגשות על שחשפתם בפני את האתר הזה... ודרך אגב, לאף אחד אין תגובה על המוסיקאימיות שרשמתי בהודעה הנ"ל? בטח מישהו כאן מכיר לפחות כמה מהם?
אני זקוקה לעזרה!!! אני עומדת לראשונה ללכת ולהוציא סכומי כסף אדירים על דיסקים!! (טוב, קצת טיפשי להסתמך על אנשים שאני לא מכירה-אבל פידבק יעזור לי לגבש דיעה....ואם אפשר- לא רק "הם טובים" "הם גרועים" מה אהבתם, מה זה עשה לכם, מה הייחוד(אם קיים) וכ´ו....

Esmena

New member
כן אבל הביטי- הממזר ביקש עכשיו.

וזה איסמנה, לא הבת של,לא האחות של, בזכות עצמה.

ממממ...הנחתי שהוא סתם ציני

ואני יודעת שאיסמנה...אבל אפשר גם עם כתיב חסר,לא? ו....לא כל כך הבנתי למה את מתכוונת,אבל אחלה שאת בזכות עצמך
ממממ....אני בודקת כל חצי שעה בערך, ואתם לא ממש מגיבים.
אז...אני אפסיק עם הנידנוד האינטנסיבי

Esmena

New member
אני מתקשה להבין-את מבינה למה

שזה איסמנה אבל לא מבינה למה לא בזכות אחותה או אבא שלה? ובכן,אני בזכות עצמי, ועם קצת חוסר מקוריות אני אהפוך לשיר של ג´ארבג . מוההא! לא,אל תפסיקי. זה כיף

מישהו? אולי בכל זאת......../images/Emo2.gif../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif

אני מנסה להקפיץ לפני שהשרשור ישקע לנשייה........ מישהו , בכל זאת? תגובות, הערות , המלצות וכו´...

למעלה