אוי , אתם חביבים....../images/Emo9.gif../images/Emo171.gif
איזה כיף לקבל תגובות!! תודה ל-epitaph על ההסבר, אבל עדיין..די הרבה דברים נכנסים לקטגוריה הזאת... ובכלל-רעיון לפרוייקט פורום- לאנשים שמתמצאים בהגדרות מוסיקה (רק אם בא לכם...פשוט אותי זה מאד מעניין) לעשות מאמרים על קטגוריות סוגים וסגנונות של מוסיקה, עם דוגמאות של אלבומים ואמנים שונים.(או אולי יש כבר אתרים כאלה?
) ובקשר לסקאנק אונסיס-גם אני שמתי עליהם עיין מלפני שנים!!!! כשראיתי איזה קליפ שלהם..
ועוד עם ההמלצות -אני בהחלט בכיוון לרכוש דיסק.. ותודה גם לmamzer על ההמלצות!! חלק גדול ממה שהזכרת שמעתי ,חלק שמעתי על ולא נורא משך אותי...(לא שרע דווקא-אבל פשוט לא הסגנון שבא לי עכשיו) (חוץ מking crumeson שעליהם אף פעם לא שמעתי...) וגם לDYLAN תודה

את ג´וני מיטשל ובוב דילן שמעתי בעבר ובהחלט הם טובים בסוגם...אבל אני לא במצב רוח לפולק כל כך (למרות שהזכרתי את ג´ואן באאז
) אבל על ניק דרייק לא שמעתי....
אז בקיצור מה אני מחפשת עכשיו? בעיקר פאנק רוק נשי בעיקר, משהו פ´אנקי, בשילוב עם מוסיקה קלאסית.....וגם מוסיקה אתנית אולי (טוב-לא הכל בתקליט אחד..למרות שיכול להיות מעניין...
) והיי DILAN- מכיר את בת´ אורטון? נראה לי שתאהב אותה... ולאוהבי קייט בוש, ניק קייב (אם קיימים כאן..) הייתי רוצה המלצות לאלבומים טובים שלהם...
ו..
תודה, אתם בובים!