היי, אני חדשה כאן,

mamzer

New member
Sgt. Pepper´s Lonely Hearts Club Ba

אילתושי

New member
שלום לך

עם החלק הראשון של ההודעה מאד הזדהיתי, אבל אז נוכחתי לדעת שהשכלתך המוזיקלית כל כך הרבה יותר נרחבה משלי... אז אין על מה לדבר בכלל. ברוכים הבאים בכל מקרה!

כן, אני נורא אוהבת את הדברים

שהזכרתי, אבל עדיין קשה מאד למצוא דברים שאני מרגישה קרובה אליהם ועושים לי וווואוווווווו בכל הגוף..
ואת בת 14 נכון? בגיל 14 העולם שלי הסתכם בג´ון לנון, דורס,ג´ניס ג´ופלין....ואביב גפן
.....אה, והפסקול של שיער...:) (אני עוד מעט 21)

mamzer

New member
המלצה או שתיים

אהבתי את זה... מתחילה את ההודעה כילדה אבודה בעולם המוזיקה, אך ממשיכה עם פירוט... בלי עין הרע!
בכל מקרה, לעיניינו... מוזיקה ישראלית : חייב לתת המלצה חמה ואיכותית... מאיר אריאל.. (דיסק - "אוסף") וגם כוורת... אחח אין כמו כוורת גראנג´: אני יכול להמליץ לך על ז´אנר הגרנג´.. שכולל את פרל ג´אם אליס בשרשראות ו Smashing Pumkins. את בטח מכירה את הסגנון... אז בנתיים אני מרשה לעצמי לא לפרט יותר מידי. רוק נשי? מי אם לא Skunk Anansie? מת עליה! יש גם סגנון גותי שנורא נורא אהוב עלי, ואז אני חייב להליץ לך על haggard ו within temptation (שכולל קול נשי גבוהה איכותי ואופרה משהו) - מומלץ רוק קצת ישן? ברומנטיקה אין כמו Leonard Cohen (אפילו אהבתי את הדיסק החדש שלו) Led Zepplin, Jimi Hendrix, הסמית´ ובכלל (בעיקר רוק...): Faith No More, afghan whigs, Queen, King Crimson אההה, ונזכרתי בלהקה מסויימץ, לא כ"כ מוכרת (אני אשמח אם מישהו יזהה אותה) שנקראת Days Of The New ... אני אפילו לא מצליח להגדיר את הסגנון, אבל מאוד מאוד מאוד ממולץ (מישהו יכול להגדיר אותה?) על קצה המזלג של יניב

Esmena

New member
אולי האתר הזה, שהוא יומרני משהו,

יעזור לך. אגב-איפה לכל הרוחות מסבירים הגדרות? www.mitkadem.co.il וקלמנטינה זה מאוד בריא

Esmena

New member
למה זה לא עבד? ../images/Emo4.gif

פסטט- עוד משהו, בעניין סקאנק אנאסי.(הם היו) ללא ספק, למרות שאני בקושי מכירה אותם, להקה נהדרת, מיוחדת ותיאטרלית. והרבה מזה תלוי בסולנית הייחודית שלהם, אישיות תיאטרלית בפני עצמה, שהדואט שלה עם פל 3 הוא אחד השירים האהובים עליי ביותר. הקטע העיקרי בהם, שהם להקה קטנה פורצת מיגזרים, כזאת שרואים גם בסופרוק וגם באלטרנטיב ניישן. וכמה כאלה כבר יש? נירוונה, סמשינג פמפקינז. אבל הן לא להקות מטאל. הייחוד של סקאנק אנאסי, זה שתמצאו אותם בהרבה רשימות שמיעה עם אר.אי.אם ושרה מקלקלן ,בניגוד למטאליקה למשל. ניסיון חוזר:

Esmena

New member
אני יודעת../images/Emo4.gif

בכל אופן, אפשר למצוא את זה בחיפוש של וואלה. חפשו"מיתקדם".

robert fripp

New member
כמה דברים...

האתר הז הוא בדבר הכי לא יומרני בקהילת הפרוג בארץ... להיפך- זה אתר שנבנה על ידי בחור בשם אורי ברייטמן שרוצה להכיר את הסגנון לכמה שיותר אנשים... מה יומרני בזה?

robert fripp

New member
לא רק זה...

הבן אדם הזה בנה את האתר הזה לבדו לגמרה, כשיש לו מספיק דברים אחרים לעשות בחיים. והוא לחלוטין לבדו הרים את כל הקהילה הזאת של הפרוג בארץ.

dylan

New member
אמממממ..

נראה לי שתאהבי את ג´וני מיטשל, יש לי רק אלבום אחד שלה "BLUE" והוא מצויין, וגם זול נראה לי.. ויש כמובן את בוב דילן וניק דרייק שהם גם גדולים (הכי גדולים), וגם זולים (האלבומים שלהם בכל אופן...)

אוי , אתם חביבים....../images/Emo9.gif../images/Emo171.gif

איזה כיף לקבל תגובות!! תודה ל-epitaph על ההסבר, אבל עדיין..די הרבה דברים נכנסים לקטגוריה הזאת... ובכלל-רעיון לפרוייקט פורום- לאנשים שמתמצאים בהגדרות מוסיקה (רק אם בא לכם...פשוט אותי זה מאד מעניין) לעשות מאמרים על קטגוריות סוגים וסגנונות של מוסיקה, עם דוגמאות של אלבומים ואמנים שונים.(או אולי יש כבר אתרים כאלה?
) ובקשר לסקאנק אונסיס-גם אני שמתי עליהם עיין מלפני שנים!!!! כשראיתי איזה קליפ שלהם..
ועוד עם ההמלצות -אני בהחלט בכיוון לרכוש דיסק.. ותודה גם לmamzer על ההמלצות!! חלק גדול ממה שהזכרת שמעתי ,חלק שמעתי על ולא נורא משך אותי...(לא שרע דווקא-אבל פשוט לא הסגנון שבא לי עכשיו) (חוץ מking crumeson שעליהם אף פעם לא שמעתי...) וגם לDYLAN תודה :) את ג´וני מיטשל ובוב דילן שמעתי בעבר ובהחלט הם טובים בסוגם...אבל אני לא במצב רוח לפולק כל כך (למרות שהזכרתי את ג´ואן באאז
) אבל על ניק דרייק לא שמעתי....
אז בקיצור מה אני מחפשת עכשיו? בעיקר פאנק רוק נשי בעיקר, משהו פ´אנקי, בשילוב עם מוסיקה קלאסית.....וגם מוסיקה אתנית אולי (טוב-לא הכל בתקליט אחד..למרות שיכול להיות מעניין...
) והיי DILAN- מכיר את בת´ אורטון? נראה לי שתאהב אותה... ולאוהבי קייט בוש, ניק קייב (אם קיימים כאן..) הייתי רוצה המלצות לאלבומים טובים שלהם...
ו..
תודה, אתם בובים!

../images/Emo2.gifמההה?? אני בטאג ליין???

ווואווו... דבר כזה מרגש לא קרה לי שבועות...
ועוד שתי הערות: כן, אני נורא מרגישה ילדה אבודה בעולם המוסיקה...יש כל כך הרבה מוסיקות טובות בעולם שאני לא מכירה!!! וזה מתסכל.. ועוד אחת: כשאתם ממליצים על משהו: ספרו מה אהבתם במיוחד,באיזה סגנון, מה זה מזכיר ממי זה מושפע ובלה בלה בלה....כדי שיהיה אפשר להבין יותר או לדמיין במה מדובר..
(אוי עשיתם לי חשק לקנות את סקאנק אונסיס..) אה- ואם מישהו רוצה המלצות על דברים שאני הזכרתי, אני יכולה להשתפך עד הבוקר..

mamzer

New member
../images/Emo6.gif כולנו ילדים אבודים

ומי שלא אבוד במוזיקה אני קצת מרחם עליו... (טוב לא ממש מרחם, אל תתפסו אותי במילה) אחרי הכל... איזה כייף זה לגלות מוזיקה חדשה? לחקור להקות ? לחפש סגנונות שונים ומשונים ובסוף למצוא משהו שיעסיק אותך בחצי שנה שבאה אחרי!! איזה כייף זה!! אני יניב, ואני ילד אבוד במוזיקה! And i like it!!!

למעלה