הייי , שני 1.8.2011 =]

זה לא זה, זה העובדה שמישהו ברמה 150

שבעיקרון אמור להיות חזק יותר מקוסם, אמר לי דבר כזה! הייתי מתלהבת גם אם בואומאסטר היה אומר לי את זה. כל עבודה.
חוץ מזה, מה אתה עושה פה? לך תטפל בבת שלך!

מצבניק

New member
נפלאות האייפון...

אני עדיין לא מתיימר לשחק, אבל יש אייפון.. תמר כל כך חמודה! העיפה לי כאפה על ההתחלה

MomerS

New member
בדיקת מחיר

פתחתי את המיסטורי בוק ואני ביבלתי את הסקיל הזה..... אני דיי חושב שלא היה לי כדאי לי לעשות את זה אבל עדיין אני פתחתי אני מת לדעת את המחיר של הסקיל (חיפשתי בFM ולא ראיתי) אבל ראיתי את לוטן ואז את סיוון (אבל AFK) תודה למי שיעזור

סיימתי את הקווסטים של אלקאסטר.../images/Emo13.gif

מייגע, אבל סיימתי.
ומצאתי עכשיו ספוט בחדר 18, מקווה למכור דברים עד מחר.

MomerS

New member
באמת את מוכרת דברים שאת קונה מהחנות???

בבקשה תעדכני מה את מחרת כמה ובכמה אני מאחל לך בהצלחה (למרות שנראה לי שרק האול קיור ילך לך.......

מ י ל ר

New member
זה דבר שתמיד טוב שיהיה

להרמיט שלי אני קונה משם סאממן רוק לקוסם מגיק רוק ואול קיור יש שם עוד שיקוי שאין לי מושג מה הוא עושה, אני משער לעצמי שכלום :0

אני לא מוכרת אותם...../images/Emo12.gif לא כרגע לפחות.

אמרתי שאני פותחת חנות עכשיו בלי קשר לאבנים... ושתדע לך, שאנשים קונים המון SUMMONING ROCKS גם. בישופים וגם גנבים אאל"ט צריכים את זה. כמו שאסף אמר, תמיד טוב שיש.

את יודעת שיש גם בפאנטום פורסט אותו דבר..

עם הרבה הרבה הרבה פחות עבודה והרבה הרבה הרבה יותר מוצרים?

כן אבל לא משנה לי באמת........../images/Emo3.gif

מה זה משנה אחרי שכבר עשיתי את ה31 קווסטים? מה שאני צריכה זה בעיקר אול-קיורס ואולי מתישהוא אני אמכור סאמנינג רוקס במחיר גבוה יותר. חוץ מזה אני לא צריכה דברים אחרים.

miss_t

New member
לא נכון בהכרח

בפאנטום לא מוכרים magic rock וגם לא summon rock מוכרים שיקויים שונים וחיצים ו-icylic וגם מפה ל-NLC

מ י ל ר

New member
קונים שם אחד אחד ולא 100 במכה

וחוץ מיזה מה שמעניין זה האבני זימון.

למעלה