הייי , שני 1.8.2011 =]

כשתחזור מהבי"ח לדעתי תתעסק יותר בבת החדשה

מאשר באראן...............

miss_t

New member
אני עדיין נוטה להאמין שזה אפשרי

עם האנשים הנכונים ועם הידים מוכנות על HP . אולי אני חיה באשליה ואולי בגלל שאני קוסמת אז זה נראה לי פשוט יותר אני הייתי בראן ברמה 65 ולא הצלחתי (גם הבשיופ שהיה מת!) וברמה 70 שרדתי יפה וקיבלתי את הקסדה שלי. הבנתי שיתכן שהדברים השתנו שזאקום חזק יותר אחרי BB- אני לא מרגישה בזה ואולי בגלל שעליתי רמות....

מ י ל ר

New member
מה הלחץ ללכת לזאקום ברמה 65?

ואת קוסמת - הרבה חיים עם מגיק גארד!!! את ממש לא יכולה להשוות קוסמים לגנבים/פירטית/קשתים קוסם שורד בקרב כמעט כמו לוחם. (מבחינת דמג שהוא יכול לספוג) הקוסם שלי שרד מכה של 10 קיי דמג, נראה קשת שורד את זה :0 (ברמה שלי)

אבישי ר

New member
רמה 85 ../images/Emo6.gif

אין לי מושג למה... בהרבה יותר קשה לעלות רמות עכשיו בביג באנג הייתי מגיע ל 100 ב 3 ימים היום הכל ממש לאט בכל מקרה הגעתי ל 85 עם ה CB החדש וכבר הכנתי לעצמי תוכנית לדברים שאני קונה בשבילו (אם הוא יגיע לרמה 100~110)

Guid

New member
ררר מזל טוב!

אם תרצה, הוא יגיע גם אחרי רמה 110... :)

miss_t

New member
אתמול עשיתי קווסט בEL NATH

עם ה-DB שליף ממש EXP גרוע - עוד לא עליתי לרמה 70. הפרסים שם רנדומליים = ניתן לקבל overall int 60% or luk or def קיבלתי INT והפעלתי על האובראול של הבישופית= מגילה ראשונה מתוך 10 שעבדה! הוריי! אתמול אחרי שיחה עם עידן
עלה לי הרעיון לנסות להכין נעליים לקשת עם פוטנציאל של % DEX. ביצעתי איחוי לכמעט 25 נעליים (תודה רבה אנה על עזרה בהעברה והסבלנות!) , רק על 4 נפל פוטנציאל , ורק על אחד היה 1% LUK, כל כך פייל! אגב, מדובר על נעל לרמה 30 שקונים מחנות בEL NATH אני מניחה שבשביל פוטנציאל מוצלח צריך נעליים לרמה גבוהה יותר. אממ. בכל מקרה צריך לחשוב מה עושים. יש מטרה חדשה= למצוא KATARA לרמה 70 ולנסות לעשות איחויים לקבלת פוטנציאל מגניב (למרות שיש לי קאטרה די טובה שקניתי מאנה). אני עדיין לא רוצה לוותר על נעליים לקשת עם % DEX ואנסה למצוא מקום אימון שמפיל נעליים (TICK מפיל לרמה 60) לקשת או משהו שצריך לבדוק= לייצר נעליים!!! האא אני מתלהבת ! מקווה שיהיה מעניין לי היום בערב.

אבישי ר

New member
בהצלחה לך!!

האיחוי מעלה את הרמות של האלכמאי בטיסה וזה גם כל כך כיף

לול הייתי על ספינה עם אראן רמה 150,

ודיברנו סתם. אח"כ הלכתי לאורביס להמשיך עם המשימות של אלקאסטר, וגם הוא הרג פיקסיז. מסתבר שגם הוא באותם קווסטים שלי...
ואז הוא ראה את הדמג' שלי ושאל "What the hell is your range???"...
ואמר שהדמג' שלי ממש טוב. נחמד לי, אראן ברמה 150 אומר לי שיש לי דמג' טוב.

מצבניק

New member
הדמג׳ של באראן לא בשמיים!

רק הCJ (הגרזן הענק שמכה בקרקע) מספק דמג׳ יוצא מהכלל...

למעלה