הייי , שני 1.8.2011 =]

ממש טעות

את עונה בוודאות של 100 % בלי לדעת.....
זה דווקא עושה. אני עוד לא סגורה על כל הפונקציות של זה, עדיין לומדת את זה. אבל.... זה מוסיף פוטנציאל ו אטק זה בטוח.

אין לו פוטנצציאל ויש לו 3 ATT

סירקלתי עם סקרולים של 100 % מה NPC בליפרי. איבדתי לב אחד עם סקרול פוטנציאל.....
זה בתוקף לשבועיים הלב.
אתה יכול לשים שוב תמונה של זה שלך?

מ י ל ר

New member
מה קורה אחרי שבועיים?

הלב מת ונעלם ואיתו האנדרואיד? והאנדרןאיד הזה זה דבר מטריד למדי..

האנדרואיד לא פועל בלי לב.

כדי לפעול הוא צריך לב. אז כשהלב פג תוקף האנדרואיד מת עד שמחליפים לו את הלב.
אני לא חושבת שאחזיק אותו קבוע בחיים..... הוא חמוד וזה גימיק. אבל אם אלך לעושת סולו על איזה בוס קשה אני אקח אותו איתי עם לב חזק. הוא חמוד מאד ומחייך כשעוברים צא'נל. וגם כשאני מתחברת למשחק.... והוא גם קורץ לפעמים. וכשאני דוהרת על הדרקון שלי הוא רץ אחרי ומדביק את הקצב.... זה ממש מתוק. תשיג לך בחורה כזו.....

../images/Emo6.gif דרך אגב יש גם אנדרואיד דלוקס

זאקום מפיל את המתכון לזה.... זאקום הקמצן הזה......

מצאתי את האנדרואיד שלך - חמוד

אבל למה קנית 2 ביצים? קראתי שכתבת שקנית 2 מתכונים לביצים. האנדרואיד הוא לתמיד. הלב הוא זמני. הלב שלי NOOB אבל לשבועיים הקרובים זה מספיק לי...... אם אצטרך חוזק במיוחד אשקיע בלב....

מ י ל ר

New member
והאנדרואיד עושה משהו?

חח אין לי מושג מה זה עושה :/ חוץ מלהיות סטוקר עם צמות

btekx

New member
קניתי 2 ביצים כי זה בזול!, אני אמכור את שני

ביצה אחד בדר"כ עולה 150-200M אני מצאתי כאלו רק 65M בלבד.. רגע רגע!! לב זה רק לשבועיים??????????????? חשבתי שזה לתמיד...

בסקניה אפשר כבר למצוא ביצים ב 80 מיליון.

תמכור מהר !!! הלב הוא לשבועיים בלבד. תסתכל מה כתוב לך התוקף עליו. אני קניתי היום והתוקף הוא 15 באוגוסט.

אני הייתי מנצלת את הלב הזה

והולכת להתאמן חזק כי בטוח אתה הורג הרבה יותר מהר עכשיו.....

btekx

New member
זה לא משנה חזק או לא, אני רוצה כאלו לתמיד...

סתם בזבזתי 136M על לב עם 6 ATT..!??!??? אני רוצה 136M בחזרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני אוהב את האנדרויד!! ולא רוצה לאבד אותם!! זה לא הוגן!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! זה טיפשי שלב כאלו נופר מהמפלצות מתכון נדיר ויקרה מדי שנמשך רק שבועיים, לדעתי עדיף שאפשר לקנות לב כאלו בחנות כמו שיקויים שיכול לחזיר, כול פעם שנגמר זמן, בלי בעיות... נקסון דפוקים!!

למעלה