הייי , שני 1.8.2011 =]

miss_t

New member
למה פסימי?

שילך ושינסה!! ושרק יקפיד לשמור על באר HP מלא תמיד (מומלץ בחום להחזיק כמה שיקויים של 100% , או להקפיד תמיד שיהיה מלא HP - כדי לא להסתכן במוות מפגיעה) אגב, אם יהיה איתך בישופ זה גם יכול לעזור- למקרה שתמות

תודה על התמיכה :)

אני אלך לויקטוריה לעשות כמה APQs, להרוויח כמה תפוחים ועם הכסף לקנות שיקויים שיספיקו לראן ושאני אהיה מוכן נפשית ( וחסין הפרעות מההורים ) אני ארנרן תזאקום >:O דרך אגב כמה זמן ראן יכול לקחת עם פארטי סביר?

miss_t

New member
20 דקות אם הם מאוד טובים

חצי שעה ומעלה לממוצעים (ככה נראה לי)

Hasselblad

New member
חצי שעה זה לא הכי טוב

קבוצה טובה תעשה את זה בגג רבע שעה וגם זה פחות. בעיקרון לא אישי ולא כי אני פסימית אני דיי מסכימה עם אסף יש לו מעט HP ואין סקיל הגנה בלי DK יהיה מאוד קשה.... אני נוטה להאמין שהוא לא ישרוד. תגיד רועי אתה יכול לשחק בערוציים זוגיים?

Guid

New member
זה פחות עניין של מהירות,

זה יותר עניין של פורטים ועדיפות רשת. תנסה, רק ככה תדע

מ י ל ר

New member
ללכת לנסות זה לא מספיק

אם יודעים שאי אפשר אין טעם סתם ללכת שיעלה קצת רמות ואז הוא יוכל ללכת בכיף (לא יודע כמה בכיף כי קשתים סובלים מחיים נמוכים (חוץ מעידן המגניב ששורד מעולה וזה לא בגלל שיש לו hb)

מצבניק

New member
סלחו לי אבל אני בהחלט מסכים עם אסף!

ואין צורך ליפייף את זה! ללכת לשם ברמות האלה זה פשוט חרא! אז תמות תוך 2 שניות נו ו׳... לא יצא לך כלום מכל הסיפור הזה! אני הלכתי לשם בעקשנות ובטימטום, לא קיבלתי כובע ולא ראיתי בכלל את הזאקום! בקיצור... תמתין, תגיע לרמה 110... ואז תצטרף לראן... לא ממש תוכל להשפיע, אבל אני מאמין שתשרוד
אני מכיר את ההרגשה, כבר עם 2 דמויות שאני רמה 100 ואני פשוט לא מתקדם! אבל ללכת לראן פשוט מעיק על חבריך... תאמין לי:.. חברי הפורום יודעו ימים קשים בזכות היותי noob

מצבניק

New member
אני מת להגיע לעבודה רביעית...

הסקילים מדהימים אותי כל פעם מחדש... כשנחזור מביה״ח אני אטוס ברמות... עד שנגיע למצב של מרן שיערותיי ילבינו חח

Guid

New member
לפחות המשפט נשמע הגיוני..

עד שתגיע למצב של מרן שיערותיך באמת ילבינו...

למעלה