אפתח ואומר פיני כי מהיום חדלתי
להחשיבך כאדם רציני. פיני – "מלכבד אותך, היות ולטעמי אתה צריך להשתפר קצת בתחום יחסי אנוש." שרקי עונה - אין מה להגיב מתחת לכל ביקורת. פיני – "תסתכל על מה שכתבת בשורה הראשונה לתגובתך "..ואני מוצג כאן כרשע שותף לקשר של שתיקה המעונין לסתום פיות בעל אינטרסים אפלים…." תגיד לי בהגינות איפה הבנת שזה מה שמייחסים לך? ואח"כ אתה מאשים אחרים בפרנויות גלויות וסמויות. לא תקין (כמובן לא הגון) פ"ש - "אתה שם לב מה אתה עושה, אתה מודע למה אתה מוביל, אתה יודע על מה אתה שומר..... אם אינך רוצה לחוות דעה או להיות שותף לדיונים בנושא תאונות צלילה,על הכיפק, אבל זה שאתה לכל אורך הדרך לפחות ב-3 תאונות חשובות שמתדיינים עליהן, תגובתך היא אחת ומשותפת....תעזבו את התאונה הזאת, או משהו דומה לזה, ואני שואל את עצמי ,למה?" פ"ש בשנית - "לידיעתך, קשר השתיקה יופר גם יופר ואת זאת הבטחתי אחרי חקירתי במישטרה, תחת הזהרה בגין תלונתו של מפקח רשות הצלילה מר יוני אלון,בגין "פגיעה בצינעת הפרט"-התיק ניסגר מחוסר אשמה !! המשך יבוא !! מאחר וזאת הודעתך השניה באותו נימה לגבי הנושא הנ"ל, וללא היתיחסות עיניינית לגבי התנהגות-מיקרים ותגובות במצבי זרם עמוק בצלילה,חובתי להעיר ולהאיר את עיניך, שכל ילד,ילדה,בחור,בחורה,איש ואישה שירדו לסיני וחזרו בתור ניפגעים בכלל ובתור גופה בפרט בגלל תאונת צלילה, שאני אישית הייתי שם לקבל את הניפגעים וחבריהם בכלל ואת הגופות בפרט, כולל ניחום היקירים של כל ניפגע בכלל וגופה בפרט,אתה מגלם בעיני את מה שחנן עזרן אמר בתכניתו "חשיפה"-מותו של הצוללן הגנתי יובל לוי ז"ל מחיל הים כאשר ניטחן על ידי הפרופלור של האניה צים אדריאטיק בנמל חיפה:- האם ומתי יופר קשר השתיקה" פ"ש בשלשית – "בהודעתי הראשונה לשרקי ידידי השארתי הודעה להודעתו לפליפר, שגם הוא לא היתייחס להיחלצות מזירמי עומק.....אלא עסק לדעתי בסתימת פיות, וזו לא הפעם הראשונה, אמרתי לא את דעתי" שרקי עונה– אני לא הגון אני פרנואיד אזה תהייה הגון ותסביר לי איך אני קשור לתאונה בצים אדריאטיק או לתלונה נגד פ"ש או ליוני אלון???? כאן למעלה ואיך זה קשור למה שאני כתבתי????? הבנתי את זה והאמן לי לי שלא כמו לך אין בעיות בהבנת הניקרא. אני לא מעוניין לדון בנושא תאונות צלילה סליחה אני מעוניין ועוד איך אבל רק על עובדות בדוקות לא שמעות ולא בטיח. פיני – "לומר שאני מסיט את הדיון לכיוון אחר , אבקשך ואבקש את הנקאים כמו גם את כל המתדיינים בפורום להוכיח או להצביע איפה זה משתמע/השתמע מדבריי? אוכל להודיעך מנק´ ראותי שלי בלבד (ועל זה לא התעקשתי אתך בעבר , ובדיעבד חבל) כי לתפור סיפור ולסגור קצוות , כמו גם דיווח מדויק לא היו מנת חלקך במס´ הזדמנויות. אל תזמין אם כך אף אחד אחר לעשות כן." שרקי עונה – אם מישהו אומר משהו הרבה פעמים זה לא עושה אותו צודק אתה לא עונה על שום באופן ענייני ורץ מיד לנתח תאונות צלילה הדיון כאן היה על זרמי עומק ולא על התאונה במפרץ הכרישים מיד אתה טענת נגד העולם הצלילה ואישתו על אי ביצוע תחקירים כהסברתי שאין בידנו תחקיר לכן חבל לדון בתאונה הנ"ל קפצת לגבי אי דיוקים בדיווחים שלי בא לי להגיד לך שאתה פשוט או שקרן פתולוגי או שוטה ושתוכיח לי כמו שאני מוכיח לך שממכתב שלם שכתבת אין אחריו כלום. אבל אני לא העשה לך את זה אתה יודע מה סתם לשם שעשועו אני כן עושה את זה בוא תוכיח גם את זה. בו תראה לנו איך אני תפרתי סיפור וסגרתי קצוות כלשונך???? פיני – "בקשר למערכות שמעונינות להטמיע את נושא התחקירים ככלי לשיפור , יש לי הרבה מה לחדש לך , ומה שאתה טוען כאן בהקשר זה איננו מדויק כלל. לגבי צניחה , שוב אני נגרר בעל כורחי לכן אעשה זאת קצר ולעניין. במיוחד עקב העובדה שלא התייחסת לכלום ממה שכתבתי לך בהודעתי הקודמת , לא עניינית ובטח לא התייחסות בוגרת. יש לי הרגשה שלקחת משהו כפגיעה אישית (ממש בלי שום סיבה) וכתגובה , אתה משפריץ לכל הכיוונים נושאים ומילים , לא תמיד עם קשר. אני צריך לענות לך למה אין חוק צניחה אזרחי? אין חוק וזהו!! מה הקשר לצלילה ולנושא הנדון ריבונו של עולם?? להזכירך בצלילה יש חוק זוהי עובדה , תרצה או לא תרצה. אף פעם לא צידדתי בחוק צלילה , חבל שאתה בחוסר דיוק מופגן מייחס לי את זה. אתה מערבב המון נושאים יחד , אני בטוח שיש לך יכולת להפריד ולהקיש נכון בהמשך, לא? תחקירים בנושא צניחה יש כל הזמן" שרקי עונה - תחדש לי סוף סוף משהו חוץ ממלל !!!! התבקשת להביא דוגמה אחת לתחקיר תאונה או כמעט תאונת צניחה קיבלנו לא!!! מה שקיבלנו גיבובי מילים. אתה לא יכול נכון? אתה הבאת את הצניחה כדוגמה לא אני להסביר לנו כמה עולם הצלילה דפוק. אני טוען בלי תחקיר אין מה לדון על תאונות צלילה ואסור להסיק מסקנות ולהציע תרגולות חדשות. פיני – "גם יש , בני מסנובה בזמנו נתן קישור מתאים לאתר אחד מיני כמה שקיימים. אבל שוב , מדוע סטית לכיוון הזה , איך זה מתקשר לזרמים בים? " שרקי עונה – בני נתן קישורים לתחקירים בחו"ל וגם חייבר ואחרים נתנו קישורים לתחקירים בחו"ל מה זה אומר על הנעשה בארץ? כלום. זה באמת לא מתקשר לזרמים בים אין קשר בין התאונה הנ"ל לזרמים בים זה מה שאמרתי אתה רק מחזק את דברי. פיני כותב אומר עוד , הפגנת הזלזול שלך בפ"ש בנוגע לקבלת נפגעים על-ידו (לפי תיאורו) ראוי לכל גינוי. מתוך מה שאני לפחות הבנתי הוא עשה זאת במסגרת תפקידו הציבורי ובתיאום עם רשות הצלילה. שוב אין קשר ויסוד לדבריך. מעניין במיוחד מדוע החלטת לענות בנימה אישית לי ולפ"ש בלבד , לאור העובדה שניב הביע את פליאתו מתגובתך גם כן. שרקי עונה – אני זכאי להבין את מעורבותו של פ"ש בנושא התאונות ופ"ש ישיב על זה לא אני. עניתי לניב מיקצועית אני מקווה שהתשובה שלי מספקת אותו. אם לא הוא יודע איפה למצוא אותי. פיני כותב- "בקיצור , בניגוד לקותי , פליפר , לא מאוזן , DIW , באז , וביקו שדנו בעניין בצורה בוגרת , אתה הפישלת." שרקי עונה כתבתי בתשובתי לך ואני מצטט" זרם עומק בכלל לפחות במפרץ אילת הנו מאוד מאוד נדיר ואפילו מוטל בספק בערך כמו לפגוש בתולת ים. זרם עומק בעל מהירות משמעותית שיכולה לדחוף צולל כלפי מטה ולמשך מספיק זמן על מנת לסכן אותו עוד יותר נדיר ומשול למשחק שח מט עם פוסיידון. מאחר וחלקנו פגש גם פגש בתולות ים (לגבי הבתולות אני לא כל כך בטוח ) במיוחד בעומקים העולים על שישים מטר, ויש כאלה ששיחקו שחמט עם פוסיידון וחזרו לדווח אני לא יכול לקבוע שזרמי עומק משמעותיים לא קיימים אבל מחישוב פשוט של הכוחות הפועלים צולל מאוזן במים ברור שצריכה זו להיות תופעת טבע אדירה בעוצמתה שטרם ניצפתה ונמדדה על ידי אנשים מוסמכים כגון הידורולוגים אוקינוגרפים משלחות חוקרי טבע שונים. מאחר ואין לנו אינפורמציה מדוייקת לכן קשה ליקבוע מה באמת אפשר וצריך לעשות בכדי להחלץ בדרך בטוחה, תתארו לכם שמישהו ייקח מהדיון כאן איזושהי המלצה וינסה ליישם אותה כאשר מאיזו סיבה יחשוד שניקלע לזרם עומק ויעוף למעלה??? אז לכן אני חושב שאין תחליף לנסיון קור רוח וקבלת החלטה בשטח בהתאם למצבים משתנים. מישהו כבר ציין כי חלק גדול מהנפגעים בתאונות צלילה מוצאים את מותם כאשר חגורת משקולות חגורה לגופם, אם תעשו סיאנס ותדברו אתם הם יספרו לכם על יד חזקה שמשכה אותם כלפי מטה כולל סיפורים על זירמי עומק האמנם? בניתוח בעיות יש להתבסס על עובדות, ועובדות בלבד במיוחד לגבי שאלה בה מתבקש לגבש תשובה אופרטיבית ואני אישית הייתי ניזהר מלהמציא תרגולות חדשות." ." אני פישלתי ? תוכיח אם אתה יכול . פיני כתב - מאיש מכובד כמוך הייתי מצפה לסגנון אחר, באמת. מילים כמו "בלבולי בצים"!!! ו"תשב בשקט" לא אמורות להיות בשיח שכזה , שפה זו לעיתים די קרובות היא מפלטם של החלשים. שרקי עונה – פעם חשבתי שאתה רציני אבל מתברר לי שוב כי אתה כנראה לא מאחר שאתה לא משיב אף פעם על שאלות שאתה נשאל…