היום מפגש!!!!

../images/Emo66.gifדולעעע

היהי^^ כן, אזז....סוףסוף יש לי דולי מוכנה (כמה שנים זה לוקח!
) יש לי בקשה: כשאתן מגיבות לדולי, אל תתקנו - תסבירו מה צריך לתקן, ותנו לילדה לשפר בעצמה (אני אומרת את זה בכלליות, לא רק על הדולי שלי). ממ... וזהו
. תגיבו בבקשה!

../images/Emo47.gifחה חה חה אני חייבת לך תגובה :D

סתם נו
אני עושה את זה מרצון לעזור ^^ טוב הנה כמה דברים קטנים:
שיער סגול ורוד- צב כהה ורוד- עוד צבע כהה ירוק- אור צהוב - ברק עצמו סגול סגול- תוספות שיער המ מה שאני ניסיתי להגיב בכל זה: את ההצללה של השיער יש טיפה לתקן: בצבע הורוד התכוונתי שתעשי יותר כהים לא רק שתיים, שלוש יספיקו. גם תעגלי אותם ותקצרי אותם כמו שאני עשיתי. בירוק תעשי את הקווים יותר עבים ועגולים (חשוב: לא כלפי מטה כלפי מעלה!) את הברק עצמו עשיתי ככה, אפשר לעשות אותו עבה ואפשר דק... תוספות שיער בסגןל כי הוא לא מסתיים הגיוני, השיער לאט לאט מתרחב , עד שמגיעים בסוף והסוף צריך להראות שערותי
נו כאילו אמיתי כזה. בנוסף איך יכול להיות שיש לה שיער בצד אבל לא על כל הגב? OO (הכוונה לטיפה שיער מתחת לבית השחי)
חולצה יותר אור, במיוחד בחזה. להוריד קווי מתאר! ובכלל קווי מתאר בפירוש לא! בכל הדולי
גינס אם את רוצה תעזרי בטיוט' שעשיתי כמה הודעות מעלייך
בתגובה בונה למשהי. את צריכה הרבה יותר אבל הרבה יותר קפלים ולהוריד קווי מתארו וכו' הנעליים בסדר גמור ^^ מקווה שעזרתי
פשוט כבר אין לי כח אחרי התגובה שכתבתי (עם כל הטיוטים וזה
)

LudaGirl

New member
בשביל בובות ראשונות זה אחלה

הג'ינס מאוד נוקשה, תעשי אותו זורם יותר, תוסיפי יותק קפלים בחלק המתרחב. אולי תבחרי צבע אחר לנעליים שלא יתנגשו לך עם הצבע של הבייס. ותעגלי אותם יותר, ותוסיפי להן את הנעל עצמה כי יש שם רק סוליה ורצועה. השיער די גושי- מדריכים.

../images/Emo47.gifדווקר אני ממש חושבת+

שהשיער יפה אחרי התיקון :0 וסמיילית שמחתי לעזור
אבל כמו שאמרתי, בגינס אין קפלים בכלל

../images/Emo66.gif

א. תודה על התגובה
ב. אני יודעת שהג'ינס קצת נוקשה, אבל אין לי מושג איך לעשות אותו זורם יותר... ג. תראי, כשנותנים לי ביקורת\תגובה בונה, אני עונה ב"תודה על התגובה", ומתקנת. פה אני חייבת לומר משהו: בתגובה בונה צריך לומר מה טוב, מה רע ואיך לשפר. את אמרת לי מה לא טוב, אבל לא הסברת כ"כ איך לשפר.... וגם בכל תגובה רצוי לומר דבר אחד מוצלח - אותי אישית די מייאש לקרוא תגובה שבה שום דבר לא מוגדר כטוב. ד. ושוב תודה על התגובה, אני משתדלת לתקן.

xbyhtz

New member
משפץ את הדולי

בייס ממרי דול האוס בבקשה תעזרו לי לשפר (בעיקר את המכנסיים
)...

../images/Emo47.gifפשוט שתקי

המכנסיים דווקא הכי מצאו חן בעניי
כל הדולי מהימה
פשוט וואו

LudaGirl

New member
מה? אהבתי את המכנס

מה לא אהבת בו? הפסים של האור בשיער קצת יותר מדי ישרים, לא זורמים כמו שיער. ומאחר והשיער אסוף בקוקיות ה"פסים" האלו בכלל לא פונים לכיוון הנכון. הבובה מצוינת

xbyhtz

New member
תודה רבה

על כל התגובות! בקשר לשיער, לא הצלחתי לעשות אותו בכיוון של הקוקיות... מישהי יכולה להסביר לי איך לעשות את זה?

באמבוק

New member
וואו! העיפרון האכול שלי נפל ../images/Emo6.gif

ריררררררררררררררררררררררררררררררר זה כזה מדהים
יאאאאאאאאאא! ;;

למעלה