היום מפגש!!!!

אני עכשיו חושבת לעצמי...../images/Emo47.gif

אם היא תראה את התגובה בכלל? אם היא לא תתקן ולא תראה אני ארגיש ממש נכס
עבדתי על התגובה הזאת המון

MorSims

New member
וואו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif יוווו../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יייייייייייייוווווווווווווווו
וואו
רררררררררררבבבבבבבבבבבבבבבבבבהההההההההההההההה לך
וואו איזו השקעה את מקסימה
רבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהרבהההההההההה
וווווווווווווואאאאאאאאיייייייייייייייי ווווווווווווואאאאאאאאאאאאוווווווווווווו
אני עכשיו מתקנת אותה אני אשים כשאני אסיים
רבה לךךךךךךךךךך

באמבוק

New member
למעלה, איפה שכתוב מאמרים, סקרים וזה

יש צ'אט טי וי. אם את רואה בסגוריים מספר זה אומר ששם יש מספר בנות. נו כמובן, לפי המספר שכתוב XD אבל לפעמים הוא מגזים. S:

LudaGirl

New member
היא יפה מאוד מאוד

הצללה מתחת.. חוץ מזה, אהבתי מאוד את החצאית

../images/Emo47.gif כל כך השתפרת אז..

אני חושבת שאת יכולה אפילו לתקן אותה בעצמך
ממש נחמדת
הנעליים נראות מוזר
הצללת את הרשת הזאתי שמעל השמלה? גבות לצבוע לפי שיער
בסה"כ ממש יפה

LudaGirl

New member
אני הכי גאה בזה בעולם

זה מאוד פשוט ומבוסס על איזה קליפ שראיתי באמטיוי. אבל החולצה לקחה לי כמה שעות (נסיון הצללה ומחיקה, ועוד נסיון ומחיקה) עד שזה יצא לי. השיער די פשוט ורגיל אבל זה יתוקן בהמשך בייס מDHF איי לייק, דו יו לייק?

shmeksit

New member
"שוב היא כאן ושוב הכל, כמו מהתחלה"

>> הינה היא שוב בחרתי את המחוך הסגור. על בייס שלי, מי שרוצה אותו שרק תבקש ^^ מוקדשת לשרון
תודה למיטל שעזרה לי רבות
טיוט למחוך של טלי ורוית
תפתחו בגדול
זו הדולי הראשונה שאני ממש מרוצה ממנה, אולי כי היא לקחה לי איזה ארבעה ימים
תגובה בונה או משהו?

Miss Naama

New member
אני זוכרת את הדוליז הראשונות שלך

בפורום, ואת כלכך כלכך כלכך השתפרת 3> וממש רואים את זה בחצאית. היא לפי תמונה או משהו?
גם אם כן וגם אם לא, אני ממש מורידה את הכובע, אני לא יכולה לעשות חצאית ריאליסטית כזו 3> בכל אופן, הדבר שממש הפריע לי בדולי היפה הזו זה השיער. הוא נהיה "עם חורים", זאת אומרת, הקצוות שלו מתחילות כל כך מוקדם/למעלה, וזה נורא נורא מוזר ולא הגיוני. הנקודות הלבנות האלה של הכלוםביןהשיערות [
] שיש בשיער למעלה כזה [|מתנסחתלאטוב
|], צריך למלא אותן בשיער. ראי קובץ
כל החלקים שצבועים בירוק צריכים להיות בעצם עם שיער, ולא ריקים. כמו שעשיתי סתם כזה מימין, רק מילאתי את החלקים הלבנים האלה שסימנתי בירוק בשחור, כדי להראות לך למה התכוונתי. גם הקצוות של השיער שציירת נראים לא ממש נכונים.. אני מתכוונת, הם אמורים להפוך דקים בהדרגה, ולא להיות בעובי פיקסל אחד לכל אורכם. הדגמתי טיפה באדום איך אני חושבת שאפשר לצייר אותם
. חוץ מהשיער הכל באמת ממש ברמה טובה ונהדר, למרות שאת הנעליים לא ממש הבנתי O; מקווה שזה בסדר שהדגמתי על הדולי
3>

shmeksit

New member
תודה רבהO: ../images/Emo23.gif

אני לא במצב רוח כל כך טוב אז אני אתן יותר מאוחר. והחצאית על פי תמונה בערך
השיער באמת מוזר ואחרי שהסברת לי איך לתקן זה נראה לי הרבה יותר הגיוני. והנעליים הן נעלי עקב כאלה מוזרות
גם הן על פי תמונה.. ושוב תודה 3>

למעלה