היום מפגש!!!!

roni727

New member
ממש השתפרת בשיער! ../images/Emo2.gif

כל השאר.. היה מדהים כבר מקודם

spoiler2

New member
|ספוייפהההה מאודד!! -האמת לא רע -XD

לא רע !!! אם תמשיכי כך תוכלי אולי להגיע לרמה שלי!!! חההההחהחהחהחה!! סתם סתם נראה לך? אף פעם לא תגיעי לרמה שלי.. אני יותר טוב ממך! צ'או!

Dandoka

New member
תודה רבה לכלכן!! ../images/Emo140.gif../images/Emo23.gif

אני שמחה שאתן אוהבות אותה ^^ וו.. הנה הכתובת של האתר של הבייס--> http://patatosa2005.altervista.org/home.html

LaLaPoP

New member
שלי.... ../images/Emo178.gif../images/Emo178.gif../images/Emo66.gif../images/Emo119.gif

תגיבו לי בבקשה.... אני לא מצליחה כל כך עם ההצללה והכל והשיער משהי יכולה לעזור לי בבקשה..!! אפילו בטיוטים שאני רואה לא מצליח לי כלום
לעושות לפי הבגדים שבצד(הדוגמאות של הבגדים מהדולזמניה....אני רוצה רק את הדוגמא של הבגדים עם ההצללה ואני לא מצליחה
)

../images/Emo47.gifזה לשעווה ../images/Emo3.gif

זה לא המקום לשדחם כל כך >< את לא עשית שם כלום חוץ מקווי מתאר לחצאית וחולצה... בקשי עזרה בשעווה בבקשה ^.^

באמבוק

New member
תראי..

כעיקרון, אין ממש על מה להגיב. אני ניסיתי לעשות לך את החולצה. את יכולה להשתמש בזה מצדי. הקווי מתאר של החתצאית שעשית טיפה לא הגיוניים. תעשי צד אחורי גם. תנסי להסתכל על החצאית ולעקוב אחרי ההצללות שלה. אבל זה לא מומלץ. אלא אם כן זו פלטה אחרת, אבל עדיין, ההצללות הן שלה ואת העתקת. בהצלחה לך D:

the crazy frog

New member
אחת מאתמול לפי טיויטים

לא עשיתי נעליים כי לא ידעתי איזה.. בייס נראה לי מאנג'י צ'אן הצבעים נהרסו לי לגמרי...

באמבוק

New member
הנה.

השיער: הוא מאוד נחמד, ההצללות מוד מאוד מבולכנות. כמו שמצורף בקובץ את צריכה לחלק את השיער לקבוצות, וכך גם בפוני. אל תתייחסי למה שעשיתי, תעשי לבד. את צריכה להוסיף שוונצים ולהיעזר בעוד טיוטריאלים. החולצה: היא מאוד מסובכת. אני אצרף לך טיוט שמסביר איך להצליל. ממ טיוט שלי
הוא עוד לא גמור, לא הצללתי אותו עוד בציצימ. כעיקרון, בציצי תעשי קווי מתיחה ותצלילי לפי איך שאת רואה מתמונות או לפי ההיגיון או בכלל, לפי טיוטים אחרים. הג'ינס: אני לא ממש טובה בזה, אבל אם את עושה ג'ינס אל תעשי את הקווים האלו. זה לא ריאלי! תעשי שפשופים עם הצבע הבהיר בפלטה, ותקחי פלטה של ג'ינס. זהו
מחכה שתתקני.

../images/Emo97.gifהבייס מגוויניבר

ואם את לא יודעת בטוח מאיפה הבייס לקוח אז תשאלי בשעווה. שלא תגידי שלא ידעת כי בפעם הבאה לא יגיבו לך.

../images/Emo204.gifהבנתי שפה מפרסמים דוליז../images/Emo108.gif

אבל למה אחת לשרשור
טוב הנה אני מפרסמת אחת...מממ...לא משהו אבל אני חושבת שהשתפרתי.. ואם אפשר תגובה בונה =]] והבנתי שעברתי על החוקים שפירסמתי תדוליות שלי OO" אז אני מצטערת ואתם יכולים למחוק אתת השרשור D: ובקשר לדולי: כן,זה בקבוק קולה היא מחזיקה

למעלה