היום בשעה 20:00

painapple

New member
בעניין ההפצצה..

מין הסתם זה לא לעניין כי "בכל סדום יש צדיק", וגם אטום דיי מתפשט.. אבל יש כאלה שהייתי הורגת אותם אישית. כמו הזונות שירו לנו באוטו. לא קשור למחבלים בדיוק, סתם בא לי להתפרץ.

Nimst

New member
תתפרצי חופשי:)

אבל נראה לי שאנחנו מסכימות שזה לא רק כי "בכל סדום יש צדיק".. זו הרי לא החלטה שלנו מי יקבל איזה עונש על איזה פשע.. את זה צריך להשאיר (לפי עקרונות הדמוקרטיה..) לרשות השופטת והמחוקקת.

כמה דברים../images/Emo16.gif../images/Emo16.gif../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif

נזכרתי ביהי זכרם ברוך עכשיו פשוט מאוד מהסיבה שעד היום בבוקר האמנתי באמת ובתמים שאולי אפילו אחד מהם נשאר חיי!תקרא לי תמימה או אולי טיפשה,אבל רציתי להאמין שיש ניסים! וגם אני מזועזעת מהעסקה הזאת,כי אני יודעת שכל 430 הפושעים ששיחררו היום הם רוצחים,והם הבאים בתור להיות המתאבדים!!!אבל פה המדינה אשמה שהיא לא השתמשה במיקוח טוב!! אבל אני מרוצה מזה שהחזירו את גופתם,אני מאמינה שלכל אמא ואבא,אם ילדיהם נפלו בעת שירות המדינה מגיע קבר לעלות אליו ולבכות בו.זה לא עוזר אבל אני מאמינה שזה מנחם אותם שיש לילדיהם האוהבים קבר,והם יודעים איפה הם קבורים.ומי שמאמין אחרת אז יש לו פשוט לב של אבן וחוסר אנושיות!! לכן כל מה שנותר להגיד שיש פה דעות חלוקות ורגשות מעורבים ואין מה לעשות!!!

Ed Hunter

New member
אני חייב לציין

שזה אחד הטקסים היותר מרגשים שראיתי... "יבוא שלום ינוחו על-משכבותם" ישיעהו נ"ז עדי אביטן, בני אברהם, עמר סוואעד - יהי זכרם ברוך!

Mister Matrix

New member
חשבתי שהפורום מתנגד לעניני אקטואליה

לפני כשבוע העלתי כאן התחלה של שרשור הקשור לעסקת השבויים והעוסקת בדילמה הקשורה לאופן העסקה והקשר לרון ארד. רבים כאן התנגדו לדיון אקטואלי בנושא וכעת שוב מתחיל להיות לו שרשור גדול בנושא... אז תחליטו אם אתם בעד או נגד.... או שעושים דיונים כאלו או שלא

Ed Hunter

New member
זה לא משנה...

מי שרוצה מגיב ומי שלא לא... עובדה שרק חלק קטן מהאנשים משתתפים בדיוק...

Stillwater

New member
מדינת ישראל...

שלחה חיילים שלה להגן על גבולות המדינה, החיילים נחטפו בתפקידם כחיילים והמדינה צריכה לעשות ה-כ-ל כדי להחזיר אותם! נכון שהמחיר הוא כואב, ונכון שזה יעלה לנו בעוד דמים, וכמה שמצער להגיד את זה...גם ככה אנחנו משלמים פה בדמים כל יומיים בערך, עם חטופים ובלי חטופים! המדינה שלחה, המדינה תחזיר! חיים או מתים, זאת חובת המדינה. ובקשר לטננבוים: עם כל הכאב שזה בו-אדם, אזרח המדינה, בעל משפחה והכל... הוא ידע שהוא הולך לסכן את עצמו, הוא הביאו את זה על עצמו, אף אחד לא שלח אותו. הכי כואב אני חושבת, זה לראות את התמונות מלבנון, את שמחת הנצחון שלהם לעומת העצב שלנו!

../images/Emo41.gifנקודה למחשבה../images/Emo41.gif

לגבי טננבוים גם אני חשבתי עליו כל מיני דברים היום עד שהגעתי למסקנה בעזרתו של ידיד,שאי אפשר לדעת אם הוא פושע או לא.יכול להיות מאוד שהוא בעצם בצד שלנו ופעל לטובתינו,לכל המבינים.במדינתנו הקטנה הכול ביטחוני ומסווג מאוד ואי אפשר לדעת כלום,לכן אין לנו את הזכות לשפוט אם הוא שווה את החזרתו או לא

Mister Matrix

New member
שלא תבינו שאני מתנגד

ההיפך הוא הנכון. אני תומך וחושב שצריך לדון בנושאים כאלו ועובדה שהייתי הראשון כאן שהתייחס לעסקת השבויים לפני שבוע עם פרסום דבר העסקה. פשוט הרבה תקפו אותי למה אני מעריב פוליטיקה ואקטואליה בפורום שכן "זה לא המקום" אז פשוט נראה לי תמוה פתאום שאנשים שהתנגדו פתאום שינו את דעתם ואמרתי שיחליטו אם הם בעד או נגד העלאת נושאים כאלו

Stillwater

New member
אני חושבת שהירשור הזה...

הוא יותר מוסרי מאשר פוליטי ואכן יש לו מקום בפורום.

Ed Hunter

New member
לא מדברים על דיונים פוליטיים

מדברים על דיוני אקטואליה... שחלק ממנה מן הסתם היא הפוליטיקה...

../images/Emo104.gif../images/Emo16.gifתם ולא נשלם../images/Emo121.gif

כך אפשר להגיד שמגיע לקיצו יום ארוך וגדוש ברגשות רגשות שילוו אותנו תקופה ארוכה.ראיתי את הטקס והוא היה מרגש וגרם לי לסערת רגשות,הייתי על סף דמעות.אני לא מאמינה שהם מתים והכי חוששת מזה,שישנו סיכויי גדול שחטיפות מסוג זה יחזרו. נקווה שהמלאכים בשמיים ישמרו עלינו ועל מדינתינו הקטנה
.
ולסיכום אני חושבת שטוב שהפורום מקיים דיונים אקטואליים,כי זה דברים שקשורים לכולם,ובעוד מספר חודשים אנו הופכים לחיילים שבעצם יחיו את כל המערכת הצבאית ושיהיו מעורבים בהרבה אקטואליה.מה גם שהגענו לבגרות ולבשלות בה אנו יכולים לקיים תרבות דיבור או יותר נכון דיון ולהשמיע את דעתנו

Mister Matrix

New member
ללא ספק,אני מסכים איתך

לצערנו החשש שלך הוא החשש של כולנו מהסיכוי שחטיפות כאלו אכן יחזרו על עצמן. שמעתי היום שנסראללה בעצמו אמר שהם יעשו כל שביכולתם להחזיר את שאר האסירים שלא שוחררו....אני חושב שיש סיכוי שהם ינסו להמשיך בחטיפות בארץ ובחו"ל כי הם יצאו מהעסקה הזאת כשידם על העליונה ולראייה תראו את החגיגות בביירות בקשר להתייחסותך לדיונים אקטואליים אני מסכים עם כל מילה שנאמרה

למעלה