היום בשעה 20:00

אני אסביר...

ענת אמרה שמה שעשו מיום הזיכרון לרבין הוא מוגזם, "פסטיבל". אני אמרתי שלא מוגזם, ושיש אנשים ששכחו אותו ואת הדברים שקדמו לרצח. קפיש

התכוונתי...

שאנשים שרואים שחורות באופן קבוע, בדרך כלל מצד מסוים במפה הפוליטית בישראל, אומרים היום שהעיסקה תעלה לנו בהמון דם. א אבל מה עם החובה של להחזיר כל חייל ישראלי הבייתה
עוד מעט כולם מתגייסים, איך ירגישו הקרביים שידעו שברגע שהם יוצאים לקרב המדינה לא תעשה הכל כדי להחזיר אותם הבייתה

יודעת מה?

אני מקווה שמשפחתי תילחם שלא יחזירו את גופתי(במקרה שאני אמות) בעד שיחרור רוצח

Ed Hunter

New member
ממש מצחיק...

אני לא רואה בזה שום דבר מצחיק... מצטער:\ פשוט תשקול את המילים הקשות שאתה אומר...

Nimst

New member
מסכימה איתך

גם אני לא הייתי רוצה שיחזירו אותי תמורת מחבלים עם דם על הידיים.

אז אתה רוצה שאני אנסח את זה ככה?

אחות קטנה שלי = אחות קטנה שלך סבתא בבית אבות שלי = סבתא בבית אבות שלך וזו משוואה נורא פשוטה אדם שהיה במקום שהוא לא צריך להיות לא שווה בן אדם חף מפשע זה הכל

Ed Hunter

New member
אם אתה חושב שזה שאתה משווה

את אחות שלך לאחותי ואת קרובי המשפחה שלך לשלי משנה את הגישה שלי אתה טועה... קרובי המשפחה שלי לא שוים מבחינתי פחות ממישהו אחר ממש לא! אז ככה שהמשוואות שלך לא במקום... בן אדם שהיה במקום שלא היה אמור להיות לא הופך אותו לשווה פחות ובטוח שלא אור לגרום למדינה להפקיר אותו! גם לפושעים יש זכויות!

אוי באמת אדי

עזוב אותך מכל הזכויות והדברים הפורנלים האלה אתה באמת משווה בין זכויות של פושע לזכויות של חף מפשע?

Ed Hunter

New member
בהחלט!

בן אדם האו קודם כל בן אדם וחבל שאתה לא רואה את זה:\

Ed Hunter

New member
ואתה מסכים איתי שכדי להחליט אם הוא

חף מפשע או פושע צריך להביא אותו?

Ez sLeeP

New member
דעתי היא,

שישנם שיקולים שיש לקחת. ישנה מגמה שצריך לנקוט. לדעתי, זה לא ייתכן שנעשה כל פעולה, בכל מחיר, להחזיר גופות של חיילים הביתה. ברור שאין להפקיר אנשים חיים, לא משנה מה עשו. אבל אין להחזיר אותם בכל מחיר. לא בעד שחרור מאות של מחבלים, שמהווים סכנה לקיומנו. נכון, אין עושים חשבון בחיי אדם. זה משפט מאוד נכון, במצב אידיאלי. לצערי, המצב לא כך. לא אומר 'יפה נפש', כי אני לא מסכים עם המונח. אבל בהחלט לא מציאותי.

למעלה