היום בשעה 20:00

Ed Hunter

New member
היום בשעה 20:00../images/Emo91.gif

יתקיים הטקס הממלכתי של קבלת החיילים החטופים ויוחנן טננבאום בארץ... מתוך כבוד לאותם האנשים אני מבקש מכולכם לראות את הטקס...

חבר'ה כנסו זה שיר על החטופים!

הזעם והכאב לא מרפים לרגע מהלב והגעגוע אליהם עוד יותר כואב. איפה הם האמיצים שהלכו אי שם ,האם עודם בחיים? כל אותן השנים שאלנו את עצמנו מה איתם ,איך הם מרגישים? האם הם סובלים מכאבים? אלה שהלכו אי שם , האם עודם בחיים? קול תפילה וקול תקווה השמענו שהאל בשמיים ישמע אותנו תפילה אחת הייתה בליבנו מבקשת מאלוהים לדעת האם אלה שהלכו אי שם, האם עודם בחיים? אותם חיילים תמימים ,הם האבודים אלה שהיו ילדים קטנים וגדלו לנערים הם אהבו וצחקו וכאבו את החיים התגייסו לצבא להגן על מולדתם ושמרו על העם ועכשיו הם החטופים וכולנו רוצים לדעת האם אלה שהלכו אי שם, האם עודם בחיים? אך הם לא יצחקו יותר ולא יאהבו הם לא יתחתנו ולא יבכו הם לא יוכלו לספר לנכדים על אותם הימים הקשים כי אותם חיילים , אלה שהלכו אי שם כבר לא בחיים!

or 343

New member
אתם יודעים מה? כל זה נראה לי אבסורד

להחזיר שלוש גופות חיילים ואזרח תמורת שחרור של אלפי אסירים ?!?! למה זה לא נראה לי הגיוני????? למה לא דרשו מהם מידע מדוייק על רון ארד?!

or 343

New member
טוב, גם אם זה מאות!!!!

זה עדיין הרבה!! והם יכולים להיות המחבלים שיתפוצצו לי אולי שוב מחר מתחת לבית!!!!!!!!!

Ed Hunter

New member
אז מה את מציעה?

להשאיר את החיילים שם? להשאיר את טננבוים? תחשבי מה זה יעשה לחיילים שנילחמים עכשיו בשטחים שידעו שאם הם יפלו בשבי אף אחד לא ידאג להם ולא ינסה לחלץ אותם... תחשבי על זה...

להשאיר את החיילים שם??

אתה מתכוון להשאיר את הגופות שם גופות..מתים..אתה מבין? ומה נזכרתם בכל ה'יהי זכרם ברוך?..הם מתו לפני 3 שנים..כולכם ידעתם את זה' ואלחנן טננבאום..מצטער מאוד אבל אני מעדיף שסוחר סמים יישאר בלבנון מאשר שמאות ערבים רוצחים משוחררים יגיעו לתל אביב וירצחו את אחותי הקטנה או את סבתא שלי בבית אבות כל העיסקה הזאת היא מסריחה מבפנים ואפילו עונה חדשה של 'בארני וחברים' זה רעיון יותר טוב

Ed Hunter

New member
מה שאמרת זה מגעיל נורא

ונורא אנוכי! למה אתה חושב רק על התחת שלך ושל המשפחה שלך? תראה גם קצת מעבר... אותן המשפחות שלא ידעו מה קרה עם הבנים שלהם, משפחות הרוסות שלא היה להם אפילו קבר לעלות אליו... עליהם אתה לא חושב? ובקשר לטננבוים... זה לא משנה מי הוא.. הוא קודם כל בן אדם שסובל בן אדם שהמדינה אחראית עליו... אני כבר לא מדבר על זה שלא הוכח עדיין שהוא אכן בעל עסקים פליליים, ועד שלא יוכח הוא יהיה חף מפשע... ומה שאני דיברתי עליו זה אותם החיילים שמסתערים בשטחים ובגבולות, אותם חיילים שלא פוחדים למות בעד ארצם, אלה שנלחמים מבלי לחשוב מה יהיה איתם מכיוון שהם יודעים שהמדינה שלהם והצבא שלהם לא יעזבו אותם... הצבא שלנו מאז ומתמיד היה צבא שלא משאיר פצועים בשטח ואף אחד לא ידע שהם מתים ואף אחד גם לא יכל לדעת את זה מבלי לראות את הגופות... וברגע שאתה קובע שהם מתים אתה מפקיר אותם וזה דב נוראי לעשות!

*superstar*

New member
-בלי לריב-

תחשוב כמה משפחות עוד הולכות לההרס בפיגועים שהמחבלים ששוחררו היום הולכים לבצע. זה לא נראה לך אבסורד לחלוטין? שמחה שהם חוזרים אבל לא במחיר הזה. גם ככה טננבאום הולך לשבת בכלא הרבה מאוד זמן וגם ככה הם מתים. משנה אם פה או שם? לא ממש.

Ed Hunter

New member
לא רב...

זה לא משנה לך אבל זה משנה למשפחות שלהם... תחשבי רגע עליהם... ואני מסיכם איתך שזה בעיתי כי אותם האנשים ששוחררו מחר יכולים לרצוח עוד ישראלים, לכן זאת דילמה קשה מאד... אני לא יודע אם זה נכון או לא מה שעשו אבל אני בטוח בזה שאותם האנשים שהחליטו לעשות את העיסקה הזאת מבינים ויודעים יותר משנינו ביחד ולכן אני סומך עליהם לגמרי...

*superstar*

New member
תסמוך עליהם כמה שאתה רוצה אדי..

זה לא משנה את העובדה שהעיסקה הזאת הולכת לעלות לנו בהרה מאוד דם וחיים של אנשים. כבר היום היה את הפיגוע הראשון. נראה לך שזה יפסק? זאת רק ההתחלה.

Ed Hunter

New member
בלי להעליב

אבל מאיפה את יודעת? מאיפה לך הביטחון הזה? יש לך גישה למידע מודיעיני? יש לך קשר לשב"כ או המוסד? לא ניראה לי... אם החליטו שזה שווה את זה אז זה שווה את זה... ואני לא חושב שאת צריכה לפקפק בהחלטה הזו...

פעם אמרו אותם האנשים

שאומרים היום שזה יעלה לנו בהמון דם, שברגע שניצא מלבנון יתחיל החיזבאללה לירות קטיושות לעבר הקריות... כמה שנים עברו מאז יצאנו מלבנון

למעלה