היום בשעה 20:00

רעיונות למנהלי משא ומתן מתחילים

-חטיפת איש ערב חשוב(עראפת, נסראללה ושאר זבלי ערב) -איום עם פצצות אטום על ערים מרכזיות -הכנת סרטי "תעודה" של שבויים ערבים שימררו כמה רע להם -הפצת ספרי מדע שיוכיחו שבגן עדן לא מקבלים 70 בתולות -מכוניות עם רמקולי ענק שישמיעו את Imagine של ג'ון לנון

painapple

New member
../images/Emo45.gif לך על זה רן!

וקראתי את כל השרשור הזה פחות או יותר ואני מסכימה איתך.. גופות למען מחבלים, never. לא את שלי בכל אופן.

Ed Hunter

New member
באונה אני פשוט לא קולט איך אפשר ככה

אתם אטומיפם בטירוף, אתם לא מבינים שמדובר במשפחות הרוסות? באנשים מהעם שלכם שסולבים? או שזה לא משנה העיקר שלא יפגוע בכם?!? ורן מכל מה שהצאת אין דבר אחד שה וא הגיוני באמת ואני מקווה שאתה מבין את זה... ועם אמרת את זה בצחוק אז זה באמת תת רמה, אני לא רואה אפילו טיפה של הומור בכל העינין!

*superstar*

New member
לא מבינה למה אתה לוקח את זה אישית..

ככה אנחנו חושבים ומרגישים. יש עוד הרבה מאוד משפחות הרוסות שנהרסו בגלל המחבלים ששוחררו. זה הוגן? לא ממש.

Ed Hunter

New member
אני לא לוקח את זה אישית..

פשוט ניראה לי שאתם מסתכלים על זה מהצד שלכם ולא מנסים להסתכל על זה גם מצדדים אחרים... נכון שאפשר להגיד שהנה שיחררנו מחבלים עכשיו יהיו יותר פיגועים ואבל מצד שני אפשר להגיד שהנה ניגמר הסבל הנורא שהמשפחות של החטופים... אי אפשר לראות כל הזמן רק את הדברים הרעים...

*superstar*

New member
אבל זאת המציאות אדי..

אתה לא יכול להתכחש אליה. שמחה שהם קיבלו את ה.. אי אפשר להגיד בנים אפילו כי הם מתים, אבל העיסקה עצמה, הגודל שלה, והתוצאות שלה, לא הוגנת.

Ed Hunter

New member
אל הוגנת כלפי מי?

כלפיך שיושבת בבית ומסתכלת על זה על מקרע הטלויזיה? או כלפי אנשים שכל החיים שלהם נהרסו בגלל הבן החלל שלהם? או כלפי החיילים שטוחנים שטחים עכשיו מבלי חשש מכיוון שהם יודעים שהממשלה לא תעזוב אותם גם אם הם יהרגו בשטח אויב? כלפי מי?

*superstar*

New member
איך אתה חושב שהמשפחות של אלה

שנרצחו בפיגועים מרגישים עם זה? זה לא נחשב אצלך?

Ed Hunter

New member
האנשים שהשתחררו הם לא מחבלים

עם דם על הידיים... יש הבדל גדול... הם לא הרוצחים...

*superstar*

New member
זה מה שאני מנסה להגיד.

ואדי- יום חמישי בבוקר, שמעתי בגלי צה"ל על אבא, שאיבד את הבן או הבת שלו, ונחש מה..? הבנאדם שגרם לרצח שלו/שלה משתחרר. מה תגיד על זה?

painapple

New member
אוקיי, תקשיב.

מבינה כל כך את המשפחות ההרוסות שכל מה שהן רוצות כרגע זה לפחות לכבד את הגופה של האהובים שלהם. אבל בתכלס, חוץ מכבוד למתים ולמשפחות שיירגעו שהם יודעים איפה הגופות ושהם נחים עכשיו במובן מסוים וכל העניין של הרגש היהודי יתקיים, חוץ מזה מה שההחלפה של גופות במאות מחבלים תביא זה עוד ועוד ועוד פיגועים. מחבלים בפוטנציה, איך שתרצה. אני רק אומרת שאם לי ייצא למות, חס ושלום והכל כמובן, לא הייתי רוצה שיחליפו את הגופה שלי במחבלים חיים. ממש ממש לא. זה מטופש. וגם אמא של רון ארד אמרה, שאם הבן שלה כרגע הוא גופה היא לא מוכנה להחליף אותו במחבלים, עדיף לה שהם ישאירו את הגופה אצלהם. ובתכלס, ה"תוכנית" של רן טובה. בתיאוריה, כמובן. הומור או לא הומור, אם יעשו את זה זה יהיה משהו מיוחד. וכמובן שאני לא רואה שום סיבה לא ללכת על 2 הסעיפים הראשונים. יום טוב.

*superstar*

New member
ואמא של רון ארד צודקת.

ואת- אם יחטפו אותך אני אישית באה להציל אותך

Ed Hunter

New member
הממ...

אני מצטער אבל בקשר לתוכנית אם זה ניראה לך הגיוני אז את חייה בסרט... ובקשר למשפחות ההרוסות, את לא יכולה לקבוע שמדובר במחבלים שהולכים לעשות משהו... זה שיש להם עבר כזה לא אומר שהם יחזרו לזה, בדיוק כמו שפושע אחרי שריצה את עונשו בכלא לא בטוח שיחזור לעולם הפשע..

painapple

New member
אהמ אהמ..

"את לא יכולה לקבוע שמדובר במחבלים שהולכים לעשות משהו... זה שיש להם עבר כזה לא אומר שהם יחזרו לזה" הם פאקינג מחבלים! שהידים, המטרה שלהם זה הרג המונים (המונים? סורי, יהודים..) והם לא פאקינג מכחישים את זה!! אתה לא יכול להשוות מחבלים שנתפסו אחרי שלא הכי הצליחו להגשים את המטרה שלהם לפושע שריצה את עונשו. והיי, הם לא ריצו את עונשם, משחררים אותם. ואני חיה בסרט? please....

Nimst

New member
או קיי

דבר ראשון, מסכימה בנוגע לגופות. אבל לאיים בהפצצת עיר עם חפים מפשע זה לא דמוקרטי ולא לעניין.

למעלה