MikeY fReAk
New member
>>../images/Emo79.gif
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
גנבו לי תפון..והיו לי שם SMSים עוד מ2003!!! הזונות האלה!! מי שעשה את זה, הגהינום צריך לטפל בו!
ואוף..לפי מה שאני זוכרת המילה הראשונה היתה שם חיבה שלי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את האוכל שהכנתי
יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? עושה (עברה שנה) מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? איככ אממ לפני שבועיים נראה לי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה בירושלים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א;[ שם גנבו לי.. למה הלכת לשם? הופעה של משינה איך קוראים לאמא שלך? לא עניינכם יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כוח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא מיצינו?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?כמעט את כולם (לא שונאת אפחד, פשוט יש כאלה שאני בכלל לא בקשר איתם ויש כאלה שכן) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי איך שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא אתחיל לפרט..אבל יש רשימה
ובפנימיות?כנ"ל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה חברים/ות טובים/ות..אז לודעת. יש כאלה שכשאני עצובה הם מנסים קצת לעודד, אבל לא לגמרי..וכאילו אם אני לא שמחהומאושרת אז אין להם כ"כ מה לעשות איתי>< איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, כי זה מצחיק אותי. קומדיה כי..אין על זה..דרמה כי זה איכות...וזהו
עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד!! למה? כי אני זה אני וככה הגורל שלי.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מיץ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כהן:O כמה קומות יש לך בבית? לא זוכרת
הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה?.. מתי זה היה?.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שבטוח, אני אנשום, ואני אוכל ואשתין ואחרבן. כןכן. גם אתם. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לודעת. יש כמה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כיח. גה. מה עושה לך טוב?מוזיקה, כמובן. אנשים שאני אוהבת..צילום מה מעצבן אותך?גזענות. הרבה דברים. הבנאדם שגנב לי את הפלאפון (ואת ה60+ הודעות, ואת הפאקינג 150 אנשים שהיו לי..) מה תמיד צריך להיות בכיס? אולר, כדי לדקור את מי שיגנוב לך את הפלאפון
איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מממ שכנוע מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כספית או רגשית? כספית..המצלמה..רגשית...המצלמה
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בולגרית
מה היית לוקח לאי בודד? לא הייתי. המלצה לסרט: שודדי הקאריביים 2, כמובן. תוכנית טלוויזיה? סיינפלד. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אמרו, אז אמרו. מזה משנה. איך את/ה מתגבר על באסה? אני מדברת עם אנשים שאני אוהבת..אבל לפעמים לא בא לי להתגבר על הבאסה, אז אני מחכה שהבאסה תסיים ותלך. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הולנד;[ רוצה לחזור. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? כ"כ הרבה:] איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף, ושיגמר כבר הקיץ המסריח (תרתי משמע) הזה. איזה חג אהוב עליך? החופש הגדול (במיוחד החופש שאחרי י"ב
) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?ברור נפגשת איתו/ איתה?ברור מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא ממש מהי אהבה בשבילך?משהו שגורם לך להרגיש כאילו מישהו בתוך הבטן שלך מעיף שמיכה (אתם יודעים, שאוחזים ב2 קצוות ומניפים אותה). שאי אפשר לחשוב על משהו אחר, גם אם ממש מנסים. שאי אפשר לישון. החמימות הזאת שנובעת מהידיעה שאתה אוהב ונאהב:] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא-_- מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? צילום, כתיבה, לדבר עם אנשים שאני אוהבת. הודעות חמודות. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצלם מקומות בילוי מועדפים: עיר את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, לפעמים יותר מידי.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: 'פאק'-בכל נטייה אפשרית
כיח, גה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך?כן לבוש: ? איפור:? מאכל אהוב: היינו שם. שתייה אהובה: מים. להקה אהובה: משינה סרט אהוב: יש הרבה גלידה: לא אוכלת עיר בעולם: ניו יורק? צפוף מידי.. ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתחיל לאכול שיר ברקע: אין שעת סיום: 11:27
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?