../images/Emo151.gif טוב נו
שעת התחלה: 1:53 אבל א לתסמכו על זה השעון שלי במחשב אף פעם לא מכוון באמת..
שיר שמתנגן ברקע: מותק שלי-גלעד שגב ספר קצת על עצמך: וואלה יש לי הפרעות נפשיות
חחח
מחשבה שעוברת בראש: למה אני עונה עכשיו על השאלון הזה??הוא נראה לי ארוך מידי בשבילי.. מה עשית היום? תאמת שכלום מה תעשה מחר? לא סגורה על זה חשק ל...:
מה המידה שלך בנעליים? 37-8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה ששמחה עם ילדים ובעל
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחחח
לא מגלה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבו זה לא לעניין מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אפור מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואלה היה סבבה עיר/ים אהובות: לא יודעת למה..אני פשוט אוהבת את אזור השרון.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מיני איפה חגגת יומולדת אחרון? בים המלח ואחרי זה מסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות? פאבים, סתם לשבת איפשהו,מופעי מוזיקה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? משתנה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מועד ב' אנגלית כמה קיבלת בו? מאוד שמחה...שעדיין לא פירסמו ציונים יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן למה לא.. היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? עדיין לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? די לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני יומיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מותק שלי-גלעד שגב למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? וואלה אתם לא מבינים כמה דיסקים אני קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? דניאל ולחבק? אריאל ולנשק? דורון ולספר לו משהו מהלב? אריאל יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאא
את מי היית לוקח לאי בודד? אריאל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חח עדיין את אריאל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אריאל שם מיוחד לבת? גליה מאכל אהוב: נוו בחייאת ראבק דיברנו על זה כבר מאכל שנוא: כן כן דבר אחרון שאכלת: לחמניה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? עלייתו ונפילתו של הY אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? לא
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ברי על מה דיברת איתו? לא מגלה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ברי על מי אתה יודע הכי הרבה? על כולם.. מה הדבר האחרון שקנית? היום עשינו קניות בסופר..אחלה הא?!
כמה הוא עלה? לא בדקתי ממי הsms האחרון שקיבלת?ברי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דניאל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אוהב מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ענביםםםםםם יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? המוןן זמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? גם המון מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? למה לא? אחלה מקום.. איך קוראים לאמא שלך? אמא המגניבה
...חחח לא מגלה לכם יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? אמממ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חחחח נחשו איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד..חחח
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות יותר גבוהה ובפנימיות? פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? דעות קדומות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') חח אהבתי שנתתם כל כך הרבה אפשרויות.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם הכלבה של השכנים למה? כי כל היום היא שוכבת על המדרכה כמו פגר וכשעוברים לידה מלטפים אותה...חחח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מקווה ל4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מקווה ל4......חחחח
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גל כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד השלום מתי זה היה? תחילת השנה כזה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה משהו באומנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שתלך כוסעממאק...זה נחשב ביטוי?!
מה עושה לך טוב? אח שלי מה מעצבן אותך? שמציקים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח לבית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? זיתים מה היית לוקח לאי בודד? אלבום תמונות המלצה לסרט: לא איכפת לי תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמרו הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חטטנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד: לא כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן
מהי אהבה בשבילך? התחושה הכי טובה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לגרד בתחת...סתם נו רדו ממני מקומות בילוי מועדפים: פאבים,מופעי מוזיקה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה פוגע בי בצורה משמעותית את/ה בחור/ה קנאי/ת? משתדלת שלא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאוד החיים טובים לדעתך? כן לבוש: מה איתו? איפור: לא מאכל אהוב: דייי זה פעם שלישית שמדברים על זה... שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אואזיס סרט אהוב: לא איכפת לי גלידה: תות עיר בעולם: עוד לא החלטתי ארץ: גם לא החלטתי מה תעשה כשתסיים את השאלון? מתקלחת ויוצאת שיר ברקע: רינת בר ודניאל סלומון- סוף הקיץ שעת סיום: 2:21
שעת התחלה: 1:53 אבל א לתסמכו על זה השעון שלי במחשב אף פעם לא מכוון באמת..