היה פה.....

MENTER

New member
../images/Emo151.gif טוב נו

שעת התחלה: 1:53 אבל א לתסמכו על זה השעון שלי במחשב אף פעם לא מכוון באמת..
שיר שמתנגן ברקע: מותק שלי-גלעד שגב ספר קצת על עצמך: וואלה יש לי הפרעות נפשיות
חחח
מחשבה שעוברת בראש: למה אני עונה עכשיו על השאלון הזה??הוא נראה לי ארוך מידי בשבילי.. מה עשית היום? תאמת שכלום מה תעשה מחר? לא סגורה על זה חשק ל...:
מה המידה שלך בנעליים? 37-8 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה ששמחה עם ילדים ובעל
מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי מה אתה הכי שונא לאכול? דגים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חחחח
לא מגלה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? עזבו זה לא לעניין מה הצבע האהוב עלייך? אדום מה הצבע השנוא עלייך? אפור מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? ספרות איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? וואלה היה סבבה עיר/ים אהובות: לא יודעת למה..אני פשוט אוהבת את אזור השרון.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מיני איפה חגגת יומולדת אחרון? בים המלח ואחרי זה מסיבת הפתעה איך אתה הכי אוהב לבלות? פאבים, סתם לשבת איפשהו,מופעי מוזיקה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? משתנה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מועד ב' אנגלית כמה קיבלת בו? מאוד שמחה...שעדיין לא פירסמו ציונים יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן למה לא.. היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? עדיין לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? די לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני יומיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?מותק שלי-גלעד שגב למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? וואלה אתם לא מבינים כמה דיסקים אני קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? דניאל ולחבק? אריאל ולנשק? דורון ולספר לו משהו מהלב? אריאל יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לאא
את מי היית לוקח לאי בודד? אריאל את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? חח עדיין את אריאל אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אריאל שם מיוחד לבת? גליה מאכל אהוב: נוו בחייאת ראבק דיברנו על זה כבר מאכל שנוא: כן כן דבר אחרון שאכלת: לחמניה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? עלייתו ונפילתו של הY אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? לא זוכרת אהבת? לא
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? ברי על מה דיברת איתו? לא מגלה
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? ברי על מי אתה יודע הכי הרבה? על כולם.. מה הדבר האחרון שקנית? היום עשינו קניות בסופר..אחלה הא?!
כמה הוא עלה? לא בדקתי ממי הsms האחרון שקיבלת?ברי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דניאל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אוהב מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ענביםםםםםם יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? המוןן זמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? גם המון מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב למה הלכת לשם? למה לא? אחלה מקום.. איך קוראים לאמא שלך? אמא המגניבה
...חחח לא מגלה לכם יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? אמממ כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? חחחח נחשו איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד..חחח
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות יותר גבוהה ובפנימיות? פחות רגישה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? דעות קדומות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') חח אהבתי שנתתם כל כך הרבה אפשרויות.. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם הכלבה של השכנים למה? כי כל היום היא שוכבת על המדרכה כמו פגר וכשעוברים לידה מלטפים אותה...חחח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מקווה ל4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מקווה ל4......חחחח
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גל כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בעד השלום מתי זה היה? תחילת השנה כזה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה משהו באומנות מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יש הרבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? שתלך כוסעממאק...זה נחשב ביטוי?!
מה עושה לך טוב? אח שלי מה מעצבן אותך? שמציקים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתח לבית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? זיתים מה היית לוקח לאי בודד? אלבום תמונות המלצה לסרט: לא איכפת לי תוכנית טלוויזיה? השיר שלנו מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אמרו הרבה איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חטטנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד: לא כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן
מהי אהבה בשבילך? התחושה הכי טובה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? משפחה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לגרד בתחת...סתם נו רדו ממני מקומות בילוי מועדפים: פאבים,מופעי מוזיקה את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? רק אם זה פוגע בי בצורה משמעותית את/ה בחור/ה קנאי/ת? משתדלת שלא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? מאוד החיים טובים לדעתך? כן לבוש: מה איתו? איפור: לא מאכל אהוב: דייי זה פעם שלישית שמדברים על זה... שתייה אהובה: מים להקה אהובה: אואזיס סרט אהוב: לא איכפת לי גלידה: תות עיר בעולם: עוד לא החלטתי ארץ: גם לא החלטתי מה תעשה כשתסיים את השאלון? מתקלחת ויוצאת שיר ברקע: רינת בר ודניאל סלומון- סוף הקיץ שעת סיום: 2:21

מעייף../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שעת התחלה:4:50 שיר שמתנגן ברקע: כלום. ספר קצת על עצמך: אממ קוראים לי ירדן ואני בת 13
מחשבה שעוברת בראש: "וואלה איזה מגניב הדיסק החדש של הראל סקעת" מה עשית היום?קניתי את הדיסק החדש של הראל סקעת מה תעשה מחר? אקנה את של קרן פלס.סתם חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? "האלופה",זה,"טלנובלה בע"מ","מירי מסיקה","מיכאלה","פורום למען ועם מצפון ועד דרום","לרדת בגדול" וגולשת סמויה פה ושם איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עדיין בפורום מיכאלה.שום דבר לא יפריד בינינו מה אתה הכי אוהב לאכול? קרטיב לימון מה אתה הכי שונא לאכול? קרטיב מלון מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? סנפלינג.וזה היה מבאס מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? סנפלינג.חה חה חה מה הצבע האהוב עלייך? טורקיז מה הצבע השנוא עלייך?כתום מה המקצוע האהוב עלייך? משחק(תאטרון) מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היה מגניב עיר/ים אהובות:חיפה
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מערכת סטריאו\דיוידי איפה חגגת יומולדת אחרון?לא זוכרת איך אתה הכי אוהב לבלות? כרגע בשום מקום כי יש מלחמה ונסראללה לא מרשה לי לצאת מהבית.חה חה חה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?אממ 5-6 בבוקר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת כמה קיבלת בו?כנ"ל יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?---- מתי פעם אחרונה שבכית? בסרט כנפיים שבורות מדוע?כי זה עצוב
לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא זוכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אוהב-שים אדרי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני גם קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא זוכרת ולחבק?את חבר שלי ולנשק?כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?לא זוכרת יש לך חברה? כן וליתר דיוק חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן,לא היה משהו את מי היית לוקח לאי בודד?את חבר שלי ומטוס את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?את חבר שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?רועי שם מיוחד לבת?סאי מאכל אהוב:שאלת כבר מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת:אממממממממממ פרי בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצה שחורה של בלינד וחגורה של בלינד אתה לומד ביום שישי?מה הכוונה?בימי שישי בכללי כן השבוע לא מה הספר האחרון שקראת?ספר של ליאת רוטנר אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?שודדי בקארייבים2 אהבת?מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חבר שלי על מה דיברת איתו? חסוי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אני על מי אתה יודע הכי הרבה?על עצמי מה הדבר האחרון שקנית?דיסק של הראל סקעת כמה הוא עלה?69.99 ממי הsms האחרון שקיבלת?אמא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?חבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?"נכון" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?גלידה יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?רמת גן למה הלכת לשם?בגלל שברחתי מהקטיושות איך קוראים לאמא שלך? חסוי יש לך שם שני? מהו?לא אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?11 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אין מישהו שאני אוהבת הכי בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?טוב לי עם עצמי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אין איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אין למה?כי טוב לי איפה שאני ועם עצמי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?מה שיצא אני מרוצהההה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?זבנג(אל תשאלו למה) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?רוני כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?---- מתי זה היה?----- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:שחקנית בעזרת השם מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשנולדתי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא יודעת מה עושה לך טוב?השאלון הזה מה מעצבן אותך?כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?פחח אין כזה מה הפריט הכי יקר שיש לך?הנפש שלי.זה הפריט הכי יקר לכל אחד מה נמצא אצלך תמיד במקרר?דיאט קולה מה היית לוקח לאי בודד?שאלת כבר המלצה לסרט:שודדי הקארייבים2 תוכנית טלוויזיה?חברים,האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?"אני מאוהב בך" איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון איפה היית רוצה לבקר בעולם?צרפת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?למשש ת הלחם בסופר איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:קצת חיית מחמד:2 כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?בחלט הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?וואו.אהבה זה מילה חזקה אי אפשר לפרש אותה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון מקומות בילוי מועדפים:ליד הבית שלי במרכז את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:"קח את הזמן","עם כל הכבוד" האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן לבוש:ג'ינס וטי איפור:לא אוהבת מאכל אהוב:זאת הפעם השלישית שאת שואלת שתייה אהובה:דיאט קולה להקה אהובה:USELESS ID,כלא6,הדג נחש סרט אהוב:כנפיים שבורות,ואז הגיעה פולי,משתגעים על מרי,בילי מדיסון,ברוס הגדול מכולם,הפי גילמור,כל סרטי אדם סנדלר גלידה:קרטיב.לימון. עיר בעולם:חיפה ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לישון שיר ברקע:אין שעת סיום:5:08

../images/Emo176.gif

שעת התחלה: 9:28 שיר שמתנגן ברקע: "סיגאפו" של בית הבובות ספר קצת על עצמך: אני זו אני [בלוג בחתימה] מחשבה שעוברת בראש: מתי אמא תבוא?
מה עשית היום? שיעור נהיגה עשירי
מה תעשה מחר? אשן! חשק ל...: שתיה מה המידה שלך בנעליים? 37 או 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? "שמיניסטים" איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בקליניקה פרטית של פסיכיאטריה [בתור מטפלת, לא מטופלת
] מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל של אמא מה אתה הכי שונא לאכול? דגים וכבד מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?
מה הצבע האהוב עלייך? תכלת מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? מתמ' מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טוב שהיא נגמרה! [אין יותר בי"ס!!] עיר/ים אהובות: כפר סבא =] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מימון שיעורי נהיגה
איפה חגגת יומולדת אחרון? מסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות? להיות עם האנשים שאני אוהבת [ואוהבים אותי] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? **התחיל** ב-8 בבוקר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? הייתה! מה היה המבחן האחרון? הבגרות באזרחות כמה קיבלת בו? לא 'דעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כע ומחוץ לשכבה? כע ומבית ספר אחר? כע ומהעיר אחרת? כע אתה נוהג לדבר עם חפצים? בארור! הצלחת היא החברה הכי טובה שלי! היית פעם אצל פסיכולוג? כע ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול.. כמעט.. מדוע? כי נזכרתי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא השתכרתי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אחי הוא שקונה את הדיסקים בבית, לא אני
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא רציתי להרביץ
ולחבק?
ולנשק?
ולספר לו משהו מהלב? כבר עשיתי את זה
יש לך חברה? כע- יש לי כמה!
[לא.. אין לי חבר] ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו שאני אוהבת והוא אוהב אותי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כע, אסף! שם מיוחד לבן? אייל שם מיוחד לבת? איילה מאכל אהוב: האוכל של אמא! [גם אם אני אציין שם, לא תזהו!] מאכל שנוא: דגים וכבד [כע, אני עיקבית] דבר אחרון שאכלת: לחמניה מחיטה מלאה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אורוש לא מנתקת סתם קשרים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את חצאית הג'ינס של noname אתה לומד ביום שישי? למדתי** מה הספר האחרון שקראת? ספר תיאוריה

../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

אהבת? צריך ללמוד אותו בכל מקרה מה הסרט האחרון שראית? "יפה במנהטן" אהבת? כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון? עדי על מה דיברת איתו? על דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? יש כמה מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס לאוטובוס כמה הוא עלה? 8.50 ממי הsms האחרון שקיבלת? שקד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? עדי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "הפקס" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פסים
יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים- ונעשה עדשות! [אורוש! תקבעי תור!!] עשית ישור שיניים? כע מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים, לא זוכרת בדיוק מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא זוכרת
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? פתח תקווה [למרות שהיום הייתי גם איפשהו- אני לא זוכרת את השם] למה הלכת לשם? לפ"ת- לעבודה. והים בבוקר- כי היה לי שיעור נהיגה איך קוראים לאמא שלך? "אמא" יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? כע, מישהו אתה אוהב ילדים קטנים? כע כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אבא? כנ"ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אוהבת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18
[עוד יומולדת!!
] מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא רוצה לשנות ובפנימיות? אחשוב על זה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה ומתוחנים פסיכולוגיים עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא 'דעת למה? לא 'דעת כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 4-6 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ילדים מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אמא [אמרנו שזה שם, כע?] כמה קומות יש לך בבית? 8 הלכת פעם להפגנה? לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אתחתן, אלמד, אקים משפחה ואעבוד [בעז"ה!] מה הרגע המאושר ביותר בחייך? שהתקבלתי לש"ל [יהיו עוד ימים מאושרים
] באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "סתם"
מה עושה לך טוב? אהבה, הקשבה, הערכה, כנות, אמון מה מעצבן אותך? חוסר בנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? להבין בנים! מה הפריט הכי יקר שיש לך? אולי אחת השרשראות [?!] או אחת החצאיות מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים קרים! מה היית לוקח לאי בודד? מחשב נייד [כי יש בו הכל] המלצה לסרט: "זהות" תוכנית טלוויזיה? "קצרים" מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" =] איך את/ה מתגבר על באסה? צוחקת איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל הארצות שמסתיימות ב"לנד" מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? "אכול כפי יכולתך" איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? סוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא, אני אוהבת לצחוק עם אנשים =] חיית מחמד: דגים וחילזון כמה אחים יש לך? 2 אחים [לא שאלת על אחיות
] מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כע נפגשת איתו/ איתה? כע מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כע מהי אהבה בשבילך? אהבה זו אהבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי מתי מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לדבר מקומות בילוי מועדפים: חוף הים [אני אוהבת את החוף! לא את הכניסה לים] את/ה אוהב/ת להיות בבית? כע כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי ולמי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: "סתם" האם את/ה מאמינ/ה בה´? כע החיים טובים לדעתך? הם יכולים להתשפר, אבל כרגע- אני לא מתלוננת לבוש: כע איפור: לפעמים מאכל אהוב: אוכל של אמא שתייה אהובה: מים, מיץ אפרסק ובירה שחורה [קר!] להקה אהובה: "בית הבובות" "החלונות הגבוהים" סרט אהוב: "זהות" גלידה: פקאן עיר בעולם: ונציה ארץ: ישראל ואלה שמסתיימות ב"לנד" מה תעשה כשתסיים את השאלון? אעתיק אותו לבלוג ואלך לשתות שיר ברקע: "בית הבובות"
שעת סיום: 9:52 נחשו עם מי זה הודגש?

MikeY fReAk

New member
><../images/Emo79.gif

שעת התחלה: 10:44 שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: לודעת..בשאלון אמורים לשאול שאלון ספציפיותP: מחשבה שעוברת בראש: מה שעובר לי בראש עכשיו זה בעיקר כאב;[ מה עשית היום? התקלחתי.. מה תעשה מחר? אעבוד/אסתובב בעיר חשק ל...: נערףP: מה המידה שלך בנעליים? לפעמים 38 ולפעמים 39..בעיקר 38:p באיזה פורום אפשר למצוא אותך? >< איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שבחיים מה אתה הכי אוהב לאכול? צ'יפס מה אתה הכי שונא לאכול? קישוא מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? חח עזבוP: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? -_- מה הצבע האהוב עלייך? כתום, ירוק בהיר ושחור. מה הצבע השנוא עלייך? אפור/חום מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות/סוציו' מה המקצוע השנוא עלייך? כל מקצועות הקודש למיניהם>< איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עם HAPPY END. כל השנה הייתי לחוצה, ובסוף שלה פשוט נרגעתי, ואני רגועה ושמחה עד עכשיו:] כיף עיר/ים אהובות: ירושלים^^ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כל מתנה איפה חגגת יומולדת אחרון? וואלה לא זוכרת.. איך אתה הכי אוהב לבלות? לצאת לעיר^^ או להופעה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?22:00-00:00 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? תלוי..בשעת אפס זה 07:30, וביום רגיל זה 08:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא (נראה לי שיהיה..אע) מה היה המבחן האחרון? מבחן הקבצות במ"מ:] כמה קיבלת בו? לא אומרים כמה..רק אומרים באיזו הקבצה.. עדיין לא שלחו לי מכתב יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? ברור ומהעיר אחרת? ברור אתה נוהג לדבר עם חפצים? אל המצלמה שלי>< היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן, אבל לא בקטע של אני רוצה להתאבד, אלא על הנושא.. אם כן - סיפרת למישהו? כןP: מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכרת מדוע? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא!!! מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אפעם לא הורדתי שיר למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? .. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אבאP: ולחבק?דורונוש! ולנשק?>< ולספר לו משהו מהלב? לודעת יש לך חברה? הכוונה לחבר?:p לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא, תודה לאל. את מי היית לוקח לאי בודד? מממ לודעת. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את כ-ל האנשים שאני אוהבת. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? נדב שם מיוחד לבת? לודעת מאכל אהוב: צ'יפס מאכל שנוא: קישוא דבר אחרון שאכלת: מסטיק?:p לודעת, אבל עכשיו אני אוכל חביתה עם בולגרית+טוסט עם קוטג'.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מלא.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנס ציפי שחור אתה לומד ביום שישי? לאD: האהא. (למרות שזה די דופק..גם ככה אני לומדת על 3-4 בצהריים, ככה שזה רק מוסיף שעות אפס ודברים כאלה..עדיף יום שישי מאשר לקום כל יום ב6..) מה הספר האחרון שקראת? עכשיו אני קוראת.."הברית" אהבת? אממ הוא כמעט יותר-מידי פוליטי, אבל אם אני ממשיכה לקרוא אותו אז כנראה שזה בסדר. מה הסרט האחרון שראית? שודדי הקאריביים 2!! אהההה קפטן ג'ק ספארו תעשה לי רום
אהבת? נראה לי שכבר הבנתם לבד את התשובה:p מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי על מה דיברת איתו? על זה שהוא קם מאוחר!:p מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? עלי:p נערף. אני לא מאמינה שיש מישהו שיודע עלי כל כך הרבה.. מה הדבר האחרון שקנית? כרטיס לסרט כמה הוא עלה? 31 ממי הsms האחרון שקיבלת? דורונוש^^

k e l l y 1 8 1

New member
עניתי

שעת התחלה:11.45 שיר שמתנגן ברקע:שיר אהבה פשוט ...ב99ESC ספר קצת על עצמך: אממ קוראים לי קלי...אני בת19 עוד חודשיים ו8 ימים :p מחשבה שעוברת בראש:מתי התחלף השיר שברקע מה עשית היום? כרגע אני בהפסקה בעבודה.... מה תעשה מחר?שישי... חופש!!!!!! לישון עד מאוחר ושופינג... חשק ל...:ארוחת בוקר טובה כזו...חח עוד לא אכלתי מה המידה שלך בנעליים?38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?אממ אין הרבה פה ושם כותבת...יותר סמויה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?אמממ מקווה שמאושרת בבית שלי עם בעל אוהב מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל סיני מה אתה הכי שונא לאכול?סושי..לא מוצאת בזה כלום מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?קפיצה חופשית מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?קפיצה חופשים מה הצבע האהוב עלייך?תכלת מה הצבע השנוא עלייך?ירוק/צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?עיצוב מה המקצוע השנוא עלייך?תטמתיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?היא עוד לא עברה...בנתיים עוברת.דיי מהר עיר/ים אהובות:ירושלים וראשון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?2.. נסיעה לארה"ב ואוטו (מההורים כמובן) איפה חגגת יומולדת אחרון?פאב איך אתה הכי אוהב לבלות?פאב/ים/סרט/שופינג מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12-3 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?תיקון -מכללה ב9.00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?חחח לא מה היה המבחן האחרון?שבוע שעבר כמה קיבלת בו?אין עוד ציון יש לך חברים מחוץ לכיתה?ברור ומחוץ לשכבה?מהמכללה עצמה...כן ומבית ספר אחר?מכל העולם... ומהעיר אחרת?^ אתה נוהג לדבר עם חפצים?אה? היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לאאא אם כן - סיפרת למישהו?:/ מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול מדוע?נפגעתי ממשהו לקחת סמים מתישהו?לאאא אתה מעשן?לאאא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?ביום הולדת של חברה שלי ובל לא ממש...קצת הסתוב הראש איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?IRIS שיר מהממם למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אני קונה גם דיסקים והרבה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחי ולחבק?אמא ולנשק?לא ממש רציתי לנשק מישהו ולספר לו משהו מהלב?אמא... יש לך חבר?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?אמממ....יש לי סיוט מאבודים אז לא ממש רוצה לללכת לאי בודד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? לא שם מיוחד לבן? אלרועי אריאל אליסף....חח הרבה אל..(נאור/נאורי) שם מיוחד לבת?שיראל אוראל ...יש לי משהו עם אל....חחח מאכל אהוב:מוקפץ סיני מאכל שנוא:חצילים בכל מצב דבר אחרון שאכלת:עוגיה עם נס קפה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברה מהתיכון . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?יש לי חצאית גינס קצרה שאני מאוד אוהבת אתה לומד ביום שישי?לא!!! חופששש מה הספר האחרון שקראת?הטבעת של דניאל סטיל אהבת?כע מה הסרט האחרון שראית?שודדית הקריבים2 אהבת?חח כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אממ אבא על מה דיברת איתו?לא משהו מענין מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא על מי אתה יודע הכי הרבה?חברה טובה שלי מה הדבר האחרון שקנית?חולצה ועגילים כמה הוא עלה?חולצה 140 עגילים 120 ממי הsms האחרון שקיבלת?"שיהיה לך יום נהדר" מאמא מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "איפה את?" מה ממש בא לך לאכול עכשיו?ארוחת בוקר יש לך עדשות/ משקפיים?כע עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אמממ חצי שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?שבוע שבר מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?לטייל ולבקר חברה יש לך שם שני? אין אתה קרוי על שם מישהו?סבתא אתה אוהב ילדים קטנים?לאאא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?7 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?בנדוד שלי מצד אמא הגדול.. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?אני אוהבת את הגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?לא להיפגע מהר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החברה הכי טוב שלך?לפעמים היא ממש כבדה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות?קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?מילונר כלשהו חחח למה?חחח לבזבז כסף בלי חשבון? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?2 בנים 2 בנות מקווה חח מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?קר לי מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?נועה כמה קומות יש לך בבית?4.... הלכת פעם להפגנה?כע הפגנה נגד (או בעד) מה?נגד ההתנתקות... מתי זה היה?שנה שעברה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יעבוד באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין לי דבר כזה מה עושה לך טוב?ספא...מסג'ים...מקלחת ארוכה מה מעצבן אותך?שהורסים לי אמבטיה ארוכה מה תמיד צריך להיות בכיס? בכיס? כלום בתיק...פלאפון...וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?לעוף?! מה נמצא אצלך תמיד במקרר?יוגורט ורד בול המלצה לסרט:מחיר הבגידה תוכנית טלוויזיה?סידרה- האחד תוכנית גיא פינס איך את/ה מתגבר על באסה?מקלחת ארוכה מאוד איפה היית רוצה לבקר בעולם?דרום אמריקה ושוב בארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?שיש צרה כולם מאוחדים איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף/אביב איזה חג אהוב עליך?פסח - חוץ מהמצות וסוכות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:תלוי חיית מחמד:היה לי כלב כמה אחים יש לך?3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?כבר לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך?הרגשה של כיף 24/7 את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?דברים קטנים שאנשים עושים מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון....מיקלחת...חחחזה חוזר.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?תלוי... אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?ממש לךא את/ה בחור/ה קנאי/ת?אמממ קצת אבל במידה קטנה האם את/ה מאמינ/ה בה´?כע החיים טובים לדעתך?בטח לבוש:חצאית...חולצה...חח איפור:קצת להקה אהובה:אין ספציפי סרט אהוב:יש הרבה גלידה:וניל עיר בעולם:ירושלים ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?יחזור לעבוד שיר ברקע:פירסומות ב99 שעת סיום12.17

noa elisha

New member
עונה

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: כלום ספר קצת על עצמך: אני נועה בת 14=]] מחשבה שעוברת בראש:איזה חמודה אמא שלי=] מה עשית היום? קמתי לפני 2 דקות מה תעשה מחר? לא יודעת... חשק ל...: ללכת לבריכה מה המידה שלך בנעליים? 6-7 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורום הזה... איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת... מה אתה הכי אוהב לאכול? כל דבר שיש בו שוקלד=]] מה אתה הכי שונא לאכול? קטשופ וחומוס מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכרת... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? לא זוכרת מה הצבע האהוב עלייך? ורוד מה הצבע השנוא עלייך? צהוב זוהר מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? משעמם ביותר=\\ עיר/ים אהובות:רמת גן שליטההההה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת... איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית ובמסעדה איך אתה הכי אוהב לבלות?קניון!! מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בלימודים סערך 11 ובחופש 3-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 7.35 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? היסטוריה כמה קיבלת בו? 75 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא ממש... היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו?--- מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול בלילה מדוע? אין לי כוח לספר לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני גם קונה וגם מורידה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? האנשים שבגללם בכיתי אתמול ולחבק? אמא שלי ולנשק?גם ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי יש לך חברה? חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את הפאלפון שלי, וטלויזיה ומחשב את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אמא שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? חברה... שם מיוחד לבן? רון שם מיוחד לבת? ספיר וירדן מאכל אהוב: כבר שאלת... מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: שניצל תירס בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כל הבגדים שיש לי מזרה אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? לנצח בגדול אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? אמריקן דרימז אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? על מה שחלמתי בלילה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני על מי אתה יודע הכי הרבה? עלי מה הדבר האחרון שקנית? חצאית מקסטרו כמה הוא עלה? 170 ממי הsms האחרון שקיבלת? אביטל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אביטל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת מה האס אמ אס בפלאפון הישן...אבל בפלאפון שיש לי עכשיו-איפה את? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? בורגראנץ' יש לך עדשות/ משקפיים? לא אבל אני צריכה עשית ישור שיניים? כן=\\ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני יומיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חודש בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה למה הלכת לשם? הלכתי למכון וינגייט איך קוראים לאמא שלך? רחל יש לך שם שני? מהו? כן, אבל עדיף שאני לא יגיד=]] אתה קרוי על שם מישהו? מי? לרא אתה אוהב ילדים קטנים? כן=]] כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? וואי הרבה...איזה 30 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? כולם=]] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 24 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להיות יותר גבוהה ובפנימיות? אממ...לא יודעת... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כלום איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו' ) קומדיה רומנטית עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם לירון וייסמן למה? כי אז אני ישחק באלופה על עפר=]] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? חח לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא זוכרת הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אני רוצה להיות שחקנית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כאילו מה עושה לך טוב? לראות את עפר=] מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? פלא!!!! איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? זכרון ממש ממש טוב, כי אז אני גם יוכל להיות שחקנית טובה וגם להצליח במבחנים מה הפריט הכי יקר שיש לך? ההורים שלי=]] מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב, ביצים... מה היית לוקח לאי בודד? פלא טלויזיה ומחשב המלצה לסרט: אמריקן דרימז תוכנית טלוויזיה? האלופה!!!!!!!!! מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממ...לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? רואה טלויזיה איפה היית רוצה לבקר בעולם? בירח=] מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לחטט האף איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ\אביב איזה חג אהוב עליך? היומולדת שלי=]] האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן! חיית מחמד: לאא כמה אחים יש לך? אין לי אחים\ אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? אממ...לא משו שאפשרלתאר את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אממ...אהבה נראה לי מה את/ה אוהב/ת לעשות? קניות מקומות בילוי מועדפים: קניון את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא... את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אממ... האם את/ה מאמינ/ה בה´? ברור!!!! החיים טובים לדעתך? כן=] לבוש: חצאיות ג'ינס וחולצות איפור: לא מאכל אהוב: שוקולד שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: גיימבויז, ווסטלייף, בקסטריט בויז... סרט אהוב: אמריקן דרימז גלידה: עיר בעולם: רמת גן=] ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? ילך לראות טלויזיה שיר ברקע: שעת סיום:

Fergie7

New member
משעמם רצח.

שעת התחלה: 3.44 שיר שמתנגן ברקע: that girl. ספר קצת על עצמך: משעמם לי. מחשבה שעוברת בראש: מה אני עושה היום? מה עשית היום? טניס. מה תעשה מחר? מממ לישון. חשק ל...: קולנוע. מה המידה שלך בנעליים? 37-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? טופ מודל,דוגמנות, BEP, מקפליי. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מעצבת אופנה בינלאומית מצליחה, עשירה, מאושרת עם בעל. מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה. מה אתה הכי שונא לאכול? לא אוכלת מה שאני שונאת. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? נממ... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? אדום וורוד. מה הצבע השנוא עלייך? כחול כהה ובורדו. מה המקצוע האהוב עלייך? ספורט וחינוך. מה המקצוע השנוא עלייך? השאר. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חביב. עיר/ים אהובות: אילת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? חו"ל+צלילה. איפה חגגת יומולדת אחרון? מימדיון. יום מושלם. איך אתה הכי אוהב לבלות? בפארקים.
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשאני עייפה. מאוחר... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8.10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? מת'. כמה קיבלת בו? 80 נראלי. או 70 ומשהו. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור. ומחוץ לשכבה? כה. ומבית ספר אחר? כה. ומהעיר אחרת? כה. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כשהם לא עובדים לי. היית פעם אצל פסיכולוג? טחח לא. ואצל פסיכיאטר? צריכה.
חשבת פעם על התאבדות? לא. אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? וואי מזמן. מדוע? ל'זוכרת. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני לא. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? london brige למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא אוהבת את כל הדיסקים, אז אני מורידה רק את השירים שאני אוהבת. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? לא כרגע. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו וחברה שלי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את זה שהייתי רוצה לקחת לאי בודד. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. שם מיוחד לבן? תומאס, ג'ון, מייקל.
שם מיוחד לבת? ליאנה, לואיזה. מאכל אהוב: פיצה. מאכל שנוא: כבר שאלו. דבר אחרון שאכלת: ארטיק לימון. הדבר היחידי שאכלתי היום. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אף אחד. איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא משהו ספציפי. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? יומני הנסיכה. אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? אמריקן דרימז. אהבת? לא. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא. על מה דיברת איתו? הוא קרא לי לסלון. טחח בשביל זה הוא מתקשר! מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה שלי. על מי אתה יודע הכי הרבה? כנ"ל. מה הדבר האחרון שקנית? ארטיק. כמה הוא עלה? 4 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי כוח לבדוק. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? כן. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שנה שעברה. הפעם השנייה בחיים שלי. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? מעלות. למה הלכת לשם? משפחה. איך קוראים לאמא שלך? מה זה חשוב? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? לא. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 1. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 1. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בת דודה שלי שהיא בת 7 או משהו כזה. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אף. ובפנימיות? כלום. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? מבריזנית. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? פריס הילטון. למה? כי ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוכל. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? דרינה.
כמה קומות יש לך בבית? 1.5 הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מעצבת אופנה. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אין לי כוח לפרט- 3.6.06, 25.6.06, 23.10.05 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "י'עמה". "טחח איזה מעפן". מה עושה לך טוב? שאוהבים אותי. מה מעצבן אותך? שמשקרים לי. מה תמיד צריך להיות בכיס? פאל'. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשיר. מה הפריט הכי יקר שיש לך? מממ תכשיטים? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? וופלים.
מה היית לוקח לאי בודד? מחשב. המלצה לסרט: מת לצעוק, וסודות נעולים. תוכנית טלוויזיה? אלופה, ממש, פרויקט מסלול, וטופ מודל. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני יפה.
איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? יפן ואמריקה. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? נחמדים. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ. איזה חג אהוב עליך? פורים, ל"ג בעומר ופסח. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן. חיית מחמד: כלב. כמה אחים יש לך? אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. אבל לא אהבה. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא קרה. מהי אהבה בשבילך? אין לי כוח להסביר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים וחברות. מה את/ה אוהב/ת לעשות? טניס, מחשב ומוזיקה, ויציאות. מקומות בילוי מועדפים: פארקים, קולנוע, וקניונים. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי ומה. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? תלוי מה. את/ה בחור/ה קנאי/ת? נראלי שקצת. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: עמה, מעפן, חביב. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? חביבים. לבוש: יומיום, ג'ינס 3/4 או מכנסון, וגופייה. איפור: רק עיפרון וגלוס לפעמים. מאכל אהוב: פיצה. כמה אפשר לשאול?! שתייה אהובה: לימונענע. להקה אהובה: מקפליי!!!!!!
סרט אהוב: מת לצעוק. גלידה: ריבת חלב, קינדר ואוראו. עיר בעולם: אילת. ארץ: ישראל. מה תעשה כשתסיים את השאלון? מממ ל'דעת. שיר ברקע: שיר מדהים- Silence Is A Scary Sound שעת סיום: 4.04

תור נדב

New member
אני.. חדש קצת... שאלון ראשון שלי =]

שעת התחלה: 17:30 שיר שמתנגן ברקע: ever blazing של שון פול ספר קצת על עצמך: אני בנאדם עייף... ורעב מחשבה שעוברת בראש: למה אני לא ישן? מה עשית היום? עבדתי.. מה תעשה מחר? אני ישן מחר חשק ל...: באנג'י מטורף! מה המידה שלך בנעליים? 43 P= באיזה פורום אפשר למצוא אותך? מדצי"ם ומדחי"ם! שליטהה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? עומד על הגג של עזריאלי ושואל את עצמי אם לקפוץ או לא.. ואז אני יחליט שלא.. ויחזור אחרי 5 שנים מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה!! =] מה אתה הכי שונא לאכול? בצללל!!! =[ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? קפצתי מגשר לתוך מים קפואים... גשר גבוהה! חח היה מצחיק מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך? לא יודע... כחול..? מה הצבע השנוא עלייך? לא יודע... הצבעים הלא מוגדרים האלה.... טורקיז!? מי המציא את זה?? מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מטמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? כבר עברה? עיר/ים אהובות: מה אני משועמם?... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? באגי!! איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית.. ((הפתעההה!!)) איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חח אמ... כל פעם שעה אחרת.. בין שתיים עשרה בלילה לחמש בבוקר.. חח מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? לא זוכר... אני לא נמצא שם בשעות האלה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? נראה לי.. חח אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק איתו... ==> P= היית פעם אצל פסיכולוג? כן... חח ואצל פסיכיאטר? זה לא אותו דבר?? חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לא זוכר.. מזמן... מדוע? כנראה בגלל מישהי... לקחת סמים מתישהו? לא שאני זוכר.. חח P= אתה מעשן? עישנתי... מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ... וואו לפני מלא זמן... לא זוכר.. אבל לא הייתה לזה תוצאה טובה אז אני משתדל לא לשתות מאז איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? I Don't Want to Miss a Thing של אירוסמית' למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אין כסף P= חח מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אממ.. עזבו ולחבק? אממ.. עזבו ולנשק? אממ.. עזבו ולספר לו משהו מהלב? אני מתחיל לא לאהוב את השאלון הזה יש לך חברה? הייתה... ראית בחנוכה את הפסטיגל? מה אני בגן?! את מי היית לוקח לאי בודד? אותה... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא היינו שם? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא... אמרתי להם שאני לא פה... חח שם מיוחד לבן? אהם...? שם מיוחד לבת? משה מאכל אהוב: גם פה היינו מאכל שנוא: וגם פה דבר אחרון שאכלת: קוראסון בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה לשעבר.. כי חבל שאנחנו לא מדברים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? נראה לי את הבגד ים... אתה לומד ביום שישי? לא חחחחח גם אם הייתי צריך!.. נראה לכם שהייתי מגיע לבצפר?? אמורים לישון בשישי!!! מה הספר האחרון שקראת? צופן דה וינצ'י אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? מהיר ועצבני: טוקיו דריפט אהבת? אמ.. נחמד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מוכר כרטיסים להופעה של זיגי מארלי... וגיליתי שהוא חבר של אח שלי.. חח על מה דיברת איתו? על כרטיסים.. חח מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודע... שוגי אולי... על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודע.. שוגי אולי מה הדבר האחרון שקנית? מיץ אננס "צלול" בררררר ((כמו הפרסומת)) כמה הוא עלה? נראה לי 6 ומשו... ממי הsms האחרון שקיבלת? שניה אני בודק.. חמודובית מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חמודובית מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "אחי" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה!! P= יש לך עדשות/ משקפיים? לא.. עשית ישור שיניים? לא... מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? וואו... לא זוכר... חח מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ממזמן... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? עיר?... ראש פינה... בזמן הקטיושות.. יום שבת למה הלכת לשם? אח שלי היה צריך לעלות על אוטובוס ואמא לקחה אותו וביקשה שאני יבוא לשמור עליה מהקטיושות איך קוראים לאמא שלך? מירה חחח יש לך שם שני? מהו? מנחם על שם סבא... ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים? לא כ"כ... כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אתם מתכוונים לאבא... אין לי כח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? את אורי... בנדוד שהכי מצחיק להסתובב איתו בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 רישיון... P= מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אממ... כלום ובפנימיות? לא יודע.. הרבה.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שוגי... שהיא אומרת שהיא תתקשר והיא שוכחת ואז היא מתרצת.. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה!.. הכי טוב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איזה כוסית... לראות איך זה.. חחח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? חתול מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אבי?.. כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? כן.. ממזמן הפגנה נגד (או בעד) מה? לא יודע.. סתם באתי.. חח מתי זה היה? ממזמן מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה ליהיות עשיר מה הרגע המאושר ביותר בחייך? עדיין לא היה לי כזה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "אין מה לעשות" מה עושה לך טוב? ליהיות עם חברים שלא ראיתי הרבה זמן מה מעצבן אותך? לא לראות חברים טובים הרבה זמן מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף חח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודע... אומנות.. או שירה.. משו כזה מה הפריט הכי יקר שיש לך? שלי שלי?... לא המחשב נייד כי אותו ההורים קנו... נראה לי המשקפי שמש 620 ש"ח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב... מה היית לוקח לאי בודד? כלום המלצה לסרט: אפקט הפרפר או עיר החטאים... ג'סיקה אלבה הזאת... תוכנית טלוויזיה? סמולוויל מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהבת אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? מתבודד... זה עובר לבד איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארצות הברית מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לא יודע.. ערסים ששומעים דיכאון... כאלה יש רק פה.. צריך ליבא אותם לחו"ל.. חח איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כמובן אבל רק אם גם הם לוקחים את זה בצחוק חיית מחמד: מיקי... הכל המעופף! כמה אחים יש לך? 2 =] מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא כ"כ... אולי מבט שני... מהי אהבה בשבילך? אי אפשר להגדיר את זה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא יודע.. את זה רק אנשים שמכירים אותי יכולים להגיד מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? ליהיות איתה מה את/ה אוהב/ת לעשות? דברים שמקפיצים את רמת האדרנלין לשמיים! מקומות בילוי מועדפים: מקומות עם אוכל.. חח אתה אוהב להיות בבית? לא אבל אין לאן ללכת כ"כ.. כשיש לך אהבה אתה נאמן? קרה לי רק פעם אחת שלא... אתה וותרן או עקשן? עקשן.. יותר מידי אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה פתאום... אתה בחור קנאי? קצת מילים או משפטים שאתה מרבה להגיד: אוף משעמם/ אני רעב/ אין מה לעשות האם אתה מאמין בה´? לא דווקא בו... אבל אני מאמין בזה שיש משהו מעלנו כאילו שרואה את כולם איפור: לא תודה מאכל אהוב: פיצה שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: הרבה... עכשיו נראה לי שסינרגיה סרט אהוב: ארמגדון מה תעשה כשתסיים את השאלון? יתן את המחשב לאבא.. הוא ביקש שיר ברקע: where did you go של פורט מינור שעת סיום: 18:08 אבל זה כי הלכתי לאכול באמצע

טוב, שישי בערב אז... למה לא../images/Emo9.gif

שעת התחלה:19:44 שיר שמתנגן ברקע:הזמן שלך -היהודים (לשם שינוי עכשיו אני דווקא באמת שומעת מוזיקה חח) ספר קצת על עצמך:זה שאלון בשביל הכיף, לא?
מחשבה שעוברת בראש:סתם שטות שלי עם עצמי חח מה עשית היום?ממ הלכתי עם אבא להביא משקפיים חדשות מה תעשה מחר? לא יודעת עוד, אולי נלך לבקר את סבתא חשק ל...: -- מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אנג'לינה ג'ולי שאני מנהלת
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נקווה שאני אעשה משהו יצירתי חח מה הצבע האהוב עלייך?כחול-ירוק-סגול מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות ואנגלית מה המקצוע השנוא עלייך?כלכלה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עליות ירידות והתייצבות איפה חגגת יומולדת אחרון? הרוב בבית או בחיק חברים ומשפחה איך אתה הכי אוהב לבלות?סרטים, מסעדות , בתי קפה לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לפני שבוע, קצת ככה חחחח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?הורדות?
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לך על זה ששאלת שאלה על הורדות?
סתם חח ולחבק?שאלות כואבות מדי
ולנשק?--- ולספר לו משהו מהלב?כנ"ל יש לך חברה?ממממ
ראית בחנוכה את הפסטיגל? נופ את מי היית לוקח לאי בודד?משפחה חבר טוב והכלב חח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?דיי עם זה
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כרגע לא שם מיוחד לבת? דבר אחרון שאכלת:שוקולד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?כרגע איזה ג'ינס חדש שקניתי מה הספר האחרון שקראת?עכשיו קוראת את "מיליון רסיסים קטנים" של ג'יימס פריי אהבת? בינתיים זה מעניין מה הסרט האחרון שראית? ממממממממ וואי רגע.. אה ראינו בטלויזיה "ואז הגיעה פולי" חחח אהבת?חמוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אחת מהפורום על מה דיברת איתו?פיטרוזיליות
מה הדבר האחרון שקנית?משהו קטן לאכול ועטים למשהו כמה הוא עלה?האוכל? 10 שקל חח ממי הsms האחרון שקיבלת?ידיד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אותו ידיד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?שקיבלתי - למה ששלחתי- מעקמת חחחחחחחח מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא יודעת אולי המבורגר, אבל לא בא לי להיות פרה חחח יש לך עדשות/ משקפיים?יאפ... מדי פעם עשית ישור שיניים?יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לא זוכרת, אבל מתכננת ללכת שוב בקרוב
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?לקחת את המשקפיים איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מהכל, אבל נחמד שיש סרטים מעוררי מחשבה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ממממ חלב ? המלצה לסרט:אה אה... "אפקט הפרפר" ראיתי שוב לא מזמן ו...
בררר תוכנית טלוויזיה? אבודים
חח והאוס! איפה היית רוצה לבקר בעולם?סין\יפן\סקוטלנד\אולי ארה"ב קצת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? התלהמות?
לא יודעת לנבסח חח איזה עונה בשנה אהובה עליך?סתיו ואביב איזה חג אהוב עליך?אולי חנוכה חיית מחמד:כלב
מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא לחלוטין הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא כל כך מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא בטוחה עוד שיר ברקע:המשכתי עם היהודים חח עכשיו "הימים שלנו" שעת סיום:19:55

מ א מ י2

New member
This is love that not finishaed..

שעת התחלה:19:20 שיר שמתנגן ברקע:שומדבר ספר קצת על עצמך:תחזרו אליי עוד שעה,אז,אולי נדבר :| מחשבה שעוברת בראש:על הטיו"ש שנה הבאה מה עשית היום?קניון מה תעשה מחר?ניקיון חשק ל...:הופעה
.. מה המידה שלך בנעליים?38/7 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?בנות,פה,הפיג'מות,מועדון לילה,הראל סקעת איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?טוחנת שוקולדים,בת"א/כפ"ס כנראה,לא יוצאת מהדלת
מה אתה הכי אוהב לאכול?שוקולד חח מה אתה הכי שונא לאכול?פסטה עם זיתים מאודים
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?החלטתי שאני מתנזרת משוקולד [?] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?החלטתי שאני מתנזרת משוקולד [?] מה הצבע האהוב עלייך?סגוללללל מה הצבע השנוא עלייך?חרדל מה המקצוע האהוב עלייך?ספרות/הסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?מתמט' איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?עליות ומורדות
. הרוב מורדות.. עיר/ים אהובות:ת"א,יבנה,ראשון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?פלאפון חדש איפה חגגת יומולדת אחרון?בטיו"ש חחח.. איך אתה הכי אוהב לבלות?קניונים/בתי קפה מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?עם עזרה א-רוכה מטלויזיה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?בדיכאון [?] יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?יאפ מה היה המבחן האחרון?מתמט' כמה קיבלת בו?סתמו ><" יש לך חברים מחוץ לכיתה?כע ומחוץ לשכבה?כע ומבית ספר אחר?כע ומהעיר אחרת?כע אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא
היית פעם אצל פסיכולוג?נופנופ ואצל פסיכיאטר?כנ"ל חשבת פעם על התאבדות?כן
אם כן - סיפרת למישהו?אתם רואים שכתבתי פההה!!!!! מתי פעם אחרונה שבכית?פיי,מלא זמן לא
מדוע?Im happy לקחת סמים מתישהו?חס וכרפס אתה מעשן?כנ"ל מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אפעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?נמ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?בד"כ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחותי
אבל מאהבה ולחבק?נמ
ולנשק?נמנמ
ולספר לו משהו מהלב?*למה לזרות מלח על הפצעים!?!!?!?!!
* יש לך חברה?אההה... ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא,אבל לפני שבועיים בוי או די כן את מי היית לוקח לאי בודד?את כל החיים שלי,ומה שקשור
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?נמנמנמנמ אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?כעכעכעכעכעכעעעעעע מכ'פת לכם?! שם מיוחד לבן?אינלי שם מיוחד לבת?אושר
,אוריאן
מאכל אהוב:שאלת כבר מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת:אורז בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?שחר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?קפוצ'ונים קצרים של ספלדינג אתה לומד ביום שישי?כע מה הספר האחרון שקראת?לוזוכרת חח אהבת?נמ מה הסרט האחרון שראית?להתגרות בגורל אהבת?כע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמאמאמאמאאא על מה דיברת איתו?מכ'פתמכ'פתמכ'פת? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמאמאמאמאמאא על מי אתה יודע הכי הרבה?אמאממאמאמאמאאמאמא מה הדבר האחרון שקנית?שרשרת&צמיד (לרגל) כמה הוא עלה?לוזוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת?"סתמי!" חע
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?לפליצקי שלי
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כעכעכע יש לך עדשות/ משקפיים?נופנופנופ עשית ישור שיניים?עודלאעודלאעודלא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?בחיים לא מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?
מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ראשון למה הלכת לשם?קניון איך קוראים לאמא שלך?איריס יש לך שם שני? מהו?נמ,שם חיבה יענו? אתה קרוי על שם מישהו? מי?פרח בר נדיר,קיבוץ ליד אילת,לא על מישהו אתה אוהב ילדים קטנים?כע,אבל לא במובן הזה! אני לא פדופילה..!! כמה בני דודים יש לך מצד אמא?יותר מדי
כמה בני דודים יש לך מצד אמא?כנ"ל איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?נמ בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?18/16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל ובפנימיות?שומדבר
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?לא הרבה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה,אימה,פעולה,סקס D: עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?כל סלב נורמלי
למה?כ-כה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?במבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?בר כמה קומות יש לך בבית?9 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?-- מתי זה היה?-- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אני רק בת 11,אנ'לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?נמ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"נמ" מה עושה לך טוב?ממתקים מה מעצבן אותך?אחי מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון,כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ריקוד ;[ מה הפריט הכי יקר שיש לך?שרשרת בצורת L מה נמצא אצלך תמיד במקרר?קוטג',התרופות שחייבות בקירור של אחותי (למקרה שהיא חולה חח) מה היית לוקח לאי בודד?שאלת כברררררררררררררררר המלצה לסרט:פוסידון תוכנית טלוויזיה?בובספוג D: הפיג'מות D: מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?את יפה איך את/ה מתגבר על באסה?ממתקים,MTV בווליום הכי גבוה :p איפה היית רוצה לבקר בעולם?כל העולם :/ מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?הדחפות למצלמות כהחדשות מצלמים ומישהו צועק-אמאאאאאא פתחי ערוץ 22!!! אני בטלויזיההה! או עושה שלום -.- איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב/סתיו איזה חג אהוב עליך?פסח רולז' D: האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:מעט
חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא כ"כ נפגשת איתו/ איתה?לאלא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כע מהי אהבה בשבילך?הכל
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא כ"כ
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?נו שאלת מה את/ה אוהב/ת לעשות?zZzZz... מקומות בילוי מועדפים:שאלת את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כ"כ כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כעכע את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?אולי את/ה בחור/ה קנאי/ת?כע :/ מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:סתמו,שלומ,נמ האם את/ה מאמינ/ה בה´?בארור החיים טובים לדעתך?כעכע לבוש:של פוקס חח איפור:נמ מאכל אהוב:שאלת שתייה אהובה:ספרייט/קולה להקה אהובה:BEP סרט אהוב:פוסידון גלידה:יש הרבה עיר בעולם:ג'רוזלם D: ארץ:ישראל,אנגליה,אורלנדו,מיאמי מה תעשה כשתסיים את השאלון?לויודעת שיר ברקע:אין שעת סיום:19:40 (עם עצירות לאיסיקיו ושמירה על אחותי!)

cohenet91

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 22:13. שיר שמתנגן ברקע: radiohead- high and dry. ספר קצת על עצמך: ענת, בת 15. חזרתי אתמול מקורס של שישה ימים בצופים. מחשבה שעוברת בראש: התאבדות (וזה לא מה שאתם חושבים). מה עשית היום? דיברתי עם החברים
התחרפנתי על המחשב =\ ונפגשתי עם טימותי
מה תעשה מחר? פגישה בשבט, הכנת פעולה עם שקד (פאק, הצופים גונבים לי את החיים
), ומאוד מקווה שיציאה בערב. חשק ל...: לראות את כולם. מה המידה שלך בנעליים? 39. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה, מארון 5, רוק, זיהוי שירים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? גיל 40? לא יכולה לחשוב כ"כ רחוק. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד!
מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים. אבל אני לא אוכלת את זה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? :X מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? :X מה הצבע האהוב עלייך? כחול. מה הצבע השנוא עלייך? לא שונאת צבעים, שונאת גוונים מסויימים. וואי, אני שונאת חרדל. מה המקצוע האהוב עלייך? ספרות? חינוך? מה המקצוע השנוא עלייך? תלוי במורה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה. עיר/ים אהובות: מה זה עירים?
סתם. אממ... העיר שאני גרה בה, ת"א (לא, אני לא גרה בת"א...
). אני נורא אוהבת את הצפון, בלי קשר. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? דיסק של dream theater
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, עם חברות
איך אתה הכי אוהב לבלות? במסיבות, בסופרלנד. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא קבוע. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? עד היום זה היה 8:30, לא יודעת מתי זה בתיכון. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן. מה היה המבחן האחרון? מתמטיקה? כמה קיבלת בו? לא זוכרת. יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור
ומחוץ לשכבה? כן. ומבית ספר אחר? רק אינטרנטיים, אבל הם מאוד טובים. ומהעיר אחרת? כנ"ל. אתה נוהג לדבר עם חפצים? XD. אני נוהגת לשיר לעטים XD. היית פעם אצל פסיכולוג? עובדת סוציאלית. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? ממש לפני כמה דקות. וגם לפני זה, כן. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים, אבל מסיבות טובות
מדוע? ראיתי את השבט שלי בצופים אחרי ארבעה ימים שהיינו מופרדים אחד מהשני למשך ארבעה ימים
היה מרגש
לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? איכס, לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? never. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי אמר לכם? אני גם מורידה וגם קונה, חצופים
. חוץ מזה, אני אף פעם לא אקנה דיסק בשביל שיר בודד. אגב, אפשר להכיר את האמנים הכי טובים דרך הורדות באינטרנט. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? המחשב שלי נחשב?
אגב, באמת הרבצתי לו
ולחבק? חיבקתי את כל האנשים שרציתי
ולנשק? אני מעדיפה חיבוקים על נשיקות
. ולספר לו משהו מהלב? די. יש לך חברה?
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא XD את מי היית לוקח לאי בודד? חברה טובה. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מישהי מהאינטרנט, היא זקוקה לזה. אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אתם לא בפוקוס, אה? שם מיוחד לבן? נדיר
שם מיוחד לבת? קסם
דבר אחרון שאכלת: תפוצ'יפס. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? --- איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים קצרים אפורים. אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? אני באמצע אחד. אהבת? הוא בסדר. מה הסרט האחרון שראית? 'תא טלפון'. אהבת? מאוד, וזה בכלל לא משנה שזאת הייתה הפעם השנייה שלי
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? בטלפון, עם שקד. על מה דיברת איתו? מה זה עניינכם? סתם
על יציאה היום בערב שלא תצא לפועל. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כל אחד יודע עליי דברים אחרים. על מי אתה יודע הכי הרבה? רותם? מה הדבר האחרון שקנית? ארטיק
כמה הוא עלה? 6 ש"ח. ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פלאפון
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רוית. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? --- מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אני תכף קמה לאכול ארוחה נורמלית. יש לך עדשות/ משקפיים? לא ולא
עשית ישור שיניים? בהתחלה ראיתי 'יישור עיניים'
. אממ, לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה- שנה? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כמה חודשים, ב'יד ושם'. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א. למה הלכת לשם? מפגש ישרא. איך קוראים לאמא שלך? אתי. יש לך שם שני? מהו? לא. אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתות של אמא שלי. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי מי
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 4. כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 8. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? די, נו
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? די, נו
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כפות רגליים. ובפנימיות? שאני אהיה קצת פחות שקטה. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? די. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, דרמה, קומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? מישהו. למה? כי הוא גר באוסטרליה
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תחת
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? גל. כמה קומות יש לך בבית? קרקע. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? --- מתי זה היה? --- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת, מקווה להיות נשואה באושר וכל זה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת אם הכי מאושר, אבל הייתי ממש מאושרת כשפגשתי לפני יומיים את חברה שלי, ממש בכיתי. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? 'נו, די כבר'
מה עושה לך טוב? מוזיקה!
מה מעצבן אותך? מחשב =\ מה תמיד צריך להיות בכיס? בתיק- מים. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב? XD מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקולד!!!#@!$%&^*^# מה היית לוקח לאי בודד? אמצעי לשמוע בעזרתו מוזיקה
המלצה לסרט: 'תא טלפון'. תוכנית טלוויזיה? 'אפקט הפחד'. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? שאני בן אדם חזק ומעריצים אותי. איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה, חברים. בכי עוזר לשחרר רגשות, לא יודעת אם הוא ממש מוציא מבאסה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה, הוואי, ארה"ב. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חברמניות
איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ!
איזה חג אהוב עליך? יום העצמאות
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצחוק איתם, לא עליהם. חיית מחמד: אין. כמה אחים יש לך? 1
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? אני איפגש, אל דאגה
מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? או שאני צריכה לעבור פה שוב? סתם, כן. מהי אהבה בשבילך? תחושת ריחוף. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מאוד, בלי להשתחצן
מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אוכל, מוזיקה, חברים, טיולים, אהבה. מה את/ה אוהב/ת לעשות? הרבה. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? אין לי. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מאוד תלוי. את/ה בחור/ה קנאי/ת? הכי לא. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? כן. לבוש: בגדים נוחים. איפור: לא.

cohenet91

New member
לא שמתי לב שזה נקטע :S

שתייה אהובה: פאנטה/קולה. להקה אהובה: dream theater
סרט אהוב: 'תא טלפון'. גלידה: פרה. עיר בעולם: עוד לא הייתי במספיק בשביל להחליט. ארץ: ישראל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? הלכתי לאכול. שיר ברקע: היה train- drops of jupiter. שעת סיום: היה 22:53.

z u z i

New member
עונה

שעת התחלה: אחת עשרה ורבע בלילה שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: נחמדה, בלונדינית, נמוכה, חברותית, מדברת הרבה, אוהבת להיות עם מלא אנשים, ולצחוק, ולרקוד, ולשיר מחשבה שעוברת בראש: חבל שנועם ואליחי עוזבים מה עשית היום? הייתי הרבה בבית, מול הטלוויזיה, אחים שלי באו הביתה, אכלנו אצל סבא וסבתא, הייתי עם החברים שלי אחרי זה.. מה תעשה מחר? בטח אלך לבריכה, ב-7 בערב אני אלך להיפרד מנועם ואליחי חשק ל...: גלידה, כרגיל מה המידה שלך בנעליים? 37 או 38, תלוי באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הארי פוטר - הספר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מי יודע, כל הדרכים פתוחות מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? ברוקולי, חצילים ושאר ירקות (חח יצא מתאים) מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא עשיתי מעשים מטורפים. לצעוק לאנשים ברחוב לא נחשב מטורף... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו מה הצבע האהוב עלייך? ירוק, כחול, צהוב, לבן.... מה הצבע השנוא עלייך? אפור מה המקצוע האהוב עלייך? וידיאו מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה טוב וטוב שהיה עיר/ים אהובות: פריז :) היה לי שם כייף... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא זוכרת... איפה חגגת יומולדת אחרון? אפשר להגיד שבאילת אבל לא ממש חגגתי.. איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברים. בים או בריקודים או בדיבורים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מממ... חופש גדול.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? רבע לשמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? מי זוכר?! כמה קיבלת בו? ^^ יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? אני משתדלת שלא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? כנ"ל חשבת פעם על התאבדות? הרגשתי שאני רוצה למות... אם כן - סיפרת למישהו? סיפרתי למישהו שמתחשק לי למות מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? כי אמרו לי שנפלו קטיושות די קרוב לבית שלי (עיר ליד) לקחת סמים מתישהו? חס וחסה אתה מעשן? טפו 3 X מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אני בת 13 כפרות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אין לי קאזה/אמיול למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? ^^^^ מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אחותי. בעצם בני דודים שלי ולחבק? אליחי ונועם :):) ולנשק? מיי לאב -שם חסוי- ולספר לו משהו מהלב? ^^ יש לך חברה? לא, אין לי חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל? כן את מי היית לוקח לאי בודד? את אמא שלי. אני סומכת עליה שתדאג לכל השאר את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אח שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? נווה שם מיוחד לבן? מיוחד? אני אוהבת 'רן' אבל זה לא מיוחד שם מיוחד לבת? אורין (לא אוריין) מאכל אהוב: את/ה חוזר/ת על עצמך מאכל שנוא: ^^^ דבר אחרון שאכלת: שניצל בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין כזה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסיים שחורים עד הברך אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? "נערת החלום האמריקני" = מומלץ! סיימתי אותו היום בפעם ה-6 אהבת? ^^ מה הסרט האחרון שראית? שומר ראש אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא שלי. על מה דיברת איתו? הוא שאל אותי איפה אמא. ואז שאלתי אותו איפה היא באמת. והוא אמר שהיא אצל דורית... [הרמת גבה] מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נעמה על מי אתה יודע הכי הרבה? לא זוכרת. מספרים לי הרבה אבל אני שוכחת מה הדבר האחרון שקנית? חולצת סטרפלס מקסימה כמה הוא עלה? 100 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פלא' מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ^^ מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ^^ מה ממש בא לך לאכול עכשיו? גלידה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? פשששש... מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל-אביב למה הלכת לשם? כי הייתי במחה של הנוע"ל איך קוראים לאמא שלך? מרית. (כן, גם בעיני זה שם מוזר...) יש לך שם שני? מהו? אין לי אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? שלי!! היא הדבר הכי מתוק בעולם! בת 8 חודשים!! בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 15 יכול להיות נחמד מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף ובפנימיות? יותר ספורטיביות... איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? הוא בן. והוא חרמן. אצל החברה הכי טובה שלי - היא מזלזלת בדברים שאני אוהבת. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? איזה מפורסמת למה? יכול להיות מגניב להיות קלי קלארקסון או מישהי בסגנון, לא? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עדי (בן) או גל... כמה קומות יש לך בבית? 1, אני קיבוצניקית הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? ^^ מתי זה היה? ^^^ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אולי אהיה מעצבת אופנה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? הוא עוד לא קרה.. הוא יקרה כשמישהו שאני אוהב באמת יגיד לי שהוא אוהב אותי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "זה לא נראה טוב" אבל אני מנסה להפסיק. מה עושה לך טוב? שוקולד. חברים. משפחה. כייף. מה מעצבן אותך? שמעצבנים אותי, וצועקים עליי מה תמיד צריך להיות בכיס? גומייה לשיער איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? קול יפה, לשיר מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? הרבה מים ואוכל וחברים המלצה לסרט: תראו סרטים. אין לי כוח לכתוב מגילה תוכנית טלוויזיה? הש"ש מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך" איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת מוזיקה איפה היית רוצה לבקר בעולם? איטליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חחח לא יודעת.. איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? פורים :):) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, אבל בקטנה. לא לרדת עליהם.. חיית מחמד: חתולה כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? ככה הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? ^^ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן,די מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אתם חוזרים על עצמכם! מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אידיוט. רק מתוך אהבה האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא יודעת החיים טובים לדעתך? יחסית למה שהם יכולים להיות. כן לבוש: ג'ינס וגופייה צמודה איפור: גלוס, מסקרה ופס שחור מאכל אהוב: כבר שאלתם שתייה אהובה: ^^ להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: וניל עיר בעולם: לא הייתי במספיק ארץ: ^^ מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לשבת עם המשפחה שיר ברקע: אין שעת סיום: עשרים לשתיים עשרה... וואי כמה זמן ...

© h i l a ©

New member
עונה

שעת התחלה: 00:22 שיר שמתנגן ברקע: face down- the red jumpsuit apparatus ספר קצת על עצמך: היי מה נשמע?! הכל בסדר?! תודה גם אצלי D: מחשבה שעוברת בראש: למה המטוסים האלו כ"כ מרעישים?!?! מה עשית היום? ישנתי, אכלתי, ראיתי טלוויזיה, ירדתי למקלט שמעתי בומים של קטיושות, אכלתי, עשיתי ספורט, שוב אכלתי ומחשב... מעניין?!?! מה תעשה מחר? אני מניחה שאותו דבר.. חשק ל...: להרוג את נסראללה?!?! מה המידה שלך בנעליים? מהה קורה????????? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בזה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אנערף... מה אתה הכי אוהב לאכול? עוגת גבינה חחחחיחחייחע מה אתה הכי שונא לאכול? פילפל, דברים חריפים.. מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? וואלה לא זכור לי משהו כזה.. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? הוו.. יש המון!! למשל שהצבעתי בטעות על א' כשהוא בא לבצפר ולא שמתי לב שהוא בא לכיוון שלי :/... ואממ.... יש הרבה נו!! מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? שאלה קשה מה המקצוע השנוא עלייך? הו זה שאלה.. תנ"ך, מתמטיקה, ערבית, אנגלית... לא יודעת יש הרבה אבל אלה המרכזיים... איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה מ-ה-ר!!! עיר/ים אהובות: ראשל"צ מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?הטלווזייה שלי עם הכבלים D: (אחלה מתנה לגיל 10 :|) איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי איך אתה הכי אוהב לבלות? להסתובב בעיר ולחפש אנשים D: מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1,2,3.. לפעמים ב12... מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? ב7:40 יש שיעור מטומטם עם המחנך לבדיקת נוכחות וב7:55 מתחיל השיעור הראשון יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא אבל בתחילת השנה תיהיה מה היה המבחן האחרון? אני חושבת שבמתמטיקה כמה קיבלת בו? 42! אבל זה היה מבחן קשה שרק אחת עברה!!:(((( יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן :/ ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן... ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחח כן!! היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? פעם אחת אולייי...... אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול "הזלתי" דמעה מדוע? כי הייתה את ההלוויה של החייל שנהרג שגר קיובץ ליד והבית קברות נמצא 3 ק"מ ממני... אז בחדשות ראיתי וזה היה נורא עצוב כשחושבים שהוא נלחם בגבול ופתאום עכשיו כולם בוכים עליו והוא נח לו 3 ק"מ ממני.... במיוחד שאמרו שיש לו עוד חודש לסיים תצבא והוא כבר התחיל לתכנן את הטיול אחרי הצבא... :((( לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? בטח.. שלא.. חח כמו הילדים המוכים האלו מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני................ 280 שנה בגילגול השתיין שלי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת! למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי.... יש לי אמ פי?! וזה יותר קל?! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? נסראללה?! חח ולחבק?הוו זו לא שאלה... ^^ תומררר ולנשק? אכממ.. גם זו לא שאלה ^^.... ת..וו..מר...?!? ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרת יש לך חברה? יש לי חברות אבל הבנתי תשאלה חח.. לא אין לי חבר -.- ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא מה אני ילדה קטנה שחייה באשליות? את מי היית לוקח לאי בודד? תומר...? שאלה מוזרהה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אכמממ.. השם שלו הופיע פה מלא.. תומר?! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? תומר.. חח סתם זה שם של ערסים :|... ל יודעת יש המון שמות.. שם מיוחד לבת? חן מאכל אהוב: עוגת גבינה מאכל שנוא: כל מאכל שהוא חריף דבר אחרון שאכלת: חביתה חה חה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? תאמת יש מישהו כזה... כ"כ כייף לדבר איתו אוף :( . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את המכנס 7 שמיניות החאקי אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? חוות החיות אהבת? בערך מה הסרט האחרון שראית? שישי הפוך (לא ראיתי הכל) אהבת?לא ראיתי הכל מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מאיה על מה דיברת איתו? על זה שנירא לי שהשכנים עוזבים למרכז בגלל המצב XD מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חומוס או אמא שלי.. על מי אתה יודע הכי הרבה? חומוס אני חושבת מה הדבר האחרון שקנית? אמממ...... ווואווווו!!!!! אני חושבת שזה היה בתחיל החופש שקניתי כרטיס נסיעה לאנשהו באגד כמה הוא עלה? 10 שקל XD ממי הsms האחרון שקיבלת? נירא לי משהו שקשור לחדשות, הם כל החיים שלהם שולחים... מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אממ.... אולי חומוס לא זוכרת מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מההה ?$%!!!!??! מה ממש בא לך לאכול עכשיו? תאמת אני לא רעבה אז כלום יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא יש לי שיניים ישרות מאז שנולדתי חי חי חי מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? ממזמן!! (אני צריכה דחוף ללכת מתישהו!) מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? ביום ירושלים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? בחיפה למה הלכת לשם? לקחנו תמשאית* החדשה איך קוראים לאמא שלך?........ יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים?לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא? יש הרבה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? יש משפחה אחת שאנחנו בריב איתם ואני לא בטוחה אם יש להם 3 או 2 ילדים.. אז יש לי 5 או 3 בני דודים מצד אבא... איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אמממ... קובי ונדב.. אולי בגלל שהם הכי גדולים... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17+ מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את האף :(

o0oSlipKnoTo0o

New member
../images/Emo3.gif

שיר שמתנגן ברקע:slipknot-the nameless ספר קצת על עצמך: מטורפת, פסיכית, חולת נפש, חסרת שפיות אבל זה לא אומר שאני שפויה
ממממ חצי חתולה, חצי ערפדית :) מחשבה שעוברת בראש: סתם תיכנון קטן למחר... מה עשית היום? עם אחיינית שלי, הליכה, כפיפות בטן, יום ספורטיבי
מה תעשה מחר? הולכת לקניון עם חברה
חשק ל...: פינוק מהאהבה שלי
מה המידה שלך בנעליים? 35-37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיני... משוטטת
איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא תראו אותי
מה אתה הכי אוהב לאכול? אממממ צ'יפס?... מה אתה הכי שונא לאכול? הרבה... בעיקר אפונה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא אומרת
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? גם לא אומרת חחחח מה הצבע האהוב עלייך? שחור ואדום מה הצבע השנוא עלייך? אין ספציפי. מה המקצוע האהוב עלייך? אין כזה... חוץ מאומנות
מה המקצוע השנוא עלייך? כמעט כולם. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? זוועתית ביותר עיר/ים אהובות: ת"א וחיפה, ים המלח.... מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? בושם
איפה חגגת יומולדת אחרון? עם חברות ומשפחה... איך אתה הכי אוהב לבלות? לישון עם מוסיקה... לצאת... מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתיי שיש זמן
מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממממ לא יודעת למען האמת חחחח יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצות... שהשחטתי! מה היה המבחן האחרון? אין לי מושג כמה קיבלת בו? בטח נכשל
יש לך חברים מחוץ לכיתה? מן הסתם ומחוץ לשכבה? כמובן ומבית ספר אחר? כן!! ומהעיר אחרת? כן כן כן
אתה נוהג לדבר עם חפצים? חחחחח לא, חוץ מלהרביץ להם
היית פעם אצל פסיכולוג? לא... ואצל פסיכיאטר? גם לא... חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? לפני כמה ימים מדוע? ידוע. לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא ובחיים לא אגע בזה מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אמממ "לעוף" של היהודים למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי צריך כסףףףף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ידיד שלי! ולחבק? אהובי
ולנשק? אהובי
ולספר לו משהו מהלב? אהובי! חחחח
יש לך חברה? אני בת... אהמ... ראית בחנוכה את הפסטיגל? האעא?! את מי היית לוקח לאי בודד? אהובי
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? מה נסגר?! כל התשובות אהובי?! חחחח אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, חברה שם מיוחד לבן? איתי, אופק שם מיוחד לבת? אופל, טליה מאכל אהוב: רשום למעלה חחח מאכל שנוא: כנ"ל דבר אחרון שאכלת: סנביץ' בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ידיד . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס וחולצה קרועה אתה לומד ביום שישי? מה לומדת?! חופש! מה הספר האחרון שקראת? ספר מחזור של כיתה ו' חחחח אהבת? הא?... מה הסרט האחרון שראית? מר וגברת סמית, חלון סודי אהבת? מר וגברת סמית לא משהוא, סתם נחמד חלון סודי סרט מדהים מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה על מה דיברת איתו? אהבה... מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אף אחד, אפילו לא אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? בת דודה מה הדבר האחרון שקנית? אייסקפה כמה הוא עלה? 5 ש"ח חחחחח ממי הsms האחרון שקיבלת? בת דודה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? בת דודה.... מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא זוכרת, מחקתי
מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פנקייק ושוקו-נס יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני אממממ חודש? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נדמה לי רמלה וראשון למה הלכת לשם? סבתא, קניות איך קוראים לאמא שלך? אתי
יש לך שם שני? מהו? מיצי אשת החתול
אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם עצמי! אתה אוהב ילדים קטנים? חחחחחח כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אינלי כוח לספור חחח איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? 4 בנות דודות... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אין לי מושג ובפנימיות? אגרסיביות. טוב, לא
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר טאקט, אדישות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ונסה פאראדי
למה? כי היא עם ג'וני?! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2-4... בעצם, לא יודעת. העיקר לא יותר מידיי אחרת אני אתחרפן.. חחחחח מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? שטן! חחחח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא אומרת
כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד מתי זה היה? לפני כמה חודשים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: משהוא עם מוזיקה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? רגע של אהבה.... באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? 'אממממ' מה עושה לך טוב? כשאומרים לי "אני אוהב אותך" מה מעצבן אותך? כשאנשים צועקים מבלי להבין כלום מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף פלאפון ואמ פי 3 איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא זוכרת... פסנתר? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה צפתית... חחחח מה היית לוקח לאי בודד? את האהבה שליייי המלצה לסרט: חלון סודי... תוכנית טלוויזיה?ג'קאס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "יש לך חיוך מקסים וממיס" איך את/ה מתגבר על באסה? מוזיקה ושינה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב, צרפת, ברזיל, הוואי מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חחחח לקנות בשוק/חנויות פלאפל איזה עונה בשנה אהובה עליך? כולן איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: לצחוק עליהן?! WTF????? כמה אחים יש לך? 2 אחיות גדולות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? וואלה פחות או יותר הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? תמיכה, הבנה, גליות, משיכה, תשוקה ופרפרים בבטן
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? האהבה שלי... מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון,לשמוע מוזיקה, לצאת, קניות, טלפון, וכאלה... מקומות בילוי מועדפים: ים, בריכה, שקיעות, פאבים ומועדונים, קניון ועוד. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית מאוד אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. אני מקבלת אנשים כמו שהם את/ה בחור/ה קנאי/ת? תלוי. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: 'אממממ' 'סקסי' האם את/ה מאמינ/ה בה´? פחות או יותר החיים טובים לדעתך? לא. לבוש: מראה זרוק, איימו, חולצות קרועות, ג'ינסים משופשפים, ספורט אלגנט איפור: פס בעין ומסקרה בעיקר, אני אוהבת איפור גוטי אבל על אנשים אחרים
להקה אהובה: סליפנוט בעיקר, עוד הרבה באנגלית ויש כמה בעיברית. סרט אהוב: מגרש השדים, טיטאניק, חלון סודי. גלידה: וניל, בלי גביע עיר בעולם: ניו יורק, פריז, ריו דה ז'נירו ועוד ארץ: הרבה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך להכין לי שוקו-נס שיר ברקע: לא יכולתי להציל אותך/אביב גפן שעת סיום: 20:25 אגב, חדשה

S

sunshineBK

Guest
זה ארווווך...

שעת התחלה: 12:16 שיר שמתנגן ברקע: אין כרגע ספר קצת על עצמך: לא יודעת מה להגיד מחשבה שעוברת בראש: כואב לי הראש מה עשית היום? שומדבר מה תעשה מחר? כלום חשק ל...: גלידה אולי מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אי אפשר איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא ידוע מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה מה אתה הכי שונא לאכול?לא אוכלת מה שאני שונאת... אני צמחונית אז אפשר להגיד שבשר מה הצבע האהוב עלייך? כחול אולי מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? סימתי ללמוד ואני לא זוכרת איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה מאוד עיר/ים אהובות: תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? קיבלתי פעם רולרבלייד, זה היה נחמד איפה חגגת יומולדת אחרון? בשנת שירות איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית קפה או מסעדה.. או בבית, זה יכול להיות בילוי טוב מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? ערב-לילה אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא כל כך... היית פעם אצל פסיכולוג? קצת ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? ככה לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן בתחילת השנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני עושה גם וגם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מי שכתב את זה.. סתם. :] ולחבק? חבר שלי ולנשק? גם ולספר לו משהו מהלב? גם יש לך חברה? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את החבר שלי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? גם אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כן, מישהו ממצרים :-| שם מיוחד לבן? לא שם מיוחד לבת? לא מאכל אהוב: פסטה.. מאכל שנוא: חצילים, קישואים דבר אחרון שאכלת: טוסט עם ריבת תות בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא יודעת . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? שיר של אש וקרח אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? משו על איזה נאצי יהודי אהבת? לא כל כך, זה היה סרט גרוע מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? על הצבא מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חבר על מי אתה יודע הכי הרבה? כנל מה הדבר האחרון שקנית? קניתי אתמול... חוט דיג כמה הוא עלה? 5 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? גם מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בטח מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום יש לך עדשות/ משקפיים?ל א עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני איזה חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני כמה שבועות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב לפני יומיים למה הלכת לשם? לבלות.. :] איך קוראים לאמא שלך? תלמה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן, די כמה בני דודים יש לך מצד אמא? שלושה כמה בני דודים יש לך מצד אבא? שנים איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אני בגיל בסדר מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת ובפנימיות? לא יודעת איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') מתח עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בלון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? שמואל כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אין כזה מה עושה לך טוב? לישון מה מעצבן אותך? ג'ינג'ים מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי מושג מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב מה היית לוקח לאי בודד? את הכלב שלי אולי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני די בסדר:) איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא יודעת מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות איזה עונה בשנה אהובה עליך?חור איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן, די אוהבת חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הרגשה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא במיוחד. אולי כן. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: אין האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא החיים טובים לדעתך? לפעמים לבוש: רגיל כזה איפור: לא יותר מדי מאכל אהוב: כבר שאלת שלוש פעמים!!! שתייה אהובה: מים להקה אהובה: לד זפלין סרט אהוב: לא יודעת גלידה: וניל פצפוצים עיר בעולם: לונדון ארץ:איטליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום שיר ברקע: אין שעת סיום: 12:35

AnGeL DoLlY

New member
באמצע עבודה

שעת התחלה: 14:46 שיר שמתנגן ברקע: בשבילך - אביב גפן ספר קצת על עצמך: אני מתה להופיע איפשהו ורוצה מסיבה. טוב מספיק? P: מחשבה שעוברת בראש: הוא מה עשית היום? עבדתי מה תעשה מחר? אעבוד גם ואצא בטח חשק ל...: קשר יותר עמוק איתו, ולמשהו ממש ממש כיף.. וואו כזה מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בנות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בגיל 31.. מקווה שנשואה לגבר האידיאלי + תינוקי קטן:) בבית יפה במרכז מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד מה אתה הכי שונא לאכול? עגבניות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? תכלת, חום מה הצבע השנוא עלייך? אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך? קולנוע ואנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? טובה + עיר/ים אהובות: ת"א, הרצליה ואילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כסף איפה חגגת יומולדת אחרון? במסעדות
איך אתה הכי אוהב לבלות? מסיבות, הופעות, בתים ריקים.. העיקר עם אנשים טובים
מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בימי לימודים 11 וחצי, וחופשים מתי שבא לי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון כמה קיבלת בו? לא יודעת, אבל הגישו אותי על 97
יש לך חברים מחוץ לכיתה? חח כן ומחוץ לשכבה? אכן ומבית ספר אחר? קצת כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? everyday היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא, אבל על ההלוויה שלי כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? כמעט בכיתי ביום שני בלילה מדוע? כי חשבתי שתהיה לי יומולדת מעפנה..ומסתבר שמאוד טעיתי :) לקחת סמים מתישהו? חלילה אתה מעשן? פיכס לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? שתיתי קצת לפני שבועייים במסיבה של האיחוד איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ווייי לא הורדתי פול זמן..יש לי מחשב חדש למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר נוח ולא עולה כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אף אחד ולחבק? אני רוצה לחבק את אח שלי עכשיו ולנשק? אותו ולספר לו משהו מהלב? לחברה יש לך חברה? הכוונה לחבר? לא. חברים? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את כל החברות שלי, זה מספיק את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שאלתם כבר! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא. אני בעבודה ואין פה אייסי/מסנג'ר שם מיוחד לבן? שרון שם מיוחד לבת? טוהר [אבל הוא לא משהו..] מאכל אהוב: אתם חוזרים על שאלות פה מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: חזה עוף וירקות מבושלים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ממ.. בנות בודדות מהבצפר . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? מכנסי שלושתרבע וג'ינסים אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? "אם יש גן עדן" אהבת? לא סיימתי .. בגלל שלא ממש התחברתי מה הסרט האחרון שראית? אלכסנדר אהבת? כן מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מישהו שיושב במשרד של אבא על מה דיברת איתו? הוא ביקש את העט
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? על החברות שלי מה הדבר האחרון שקנית? מממ.. טייק אוואי סיני, אתמול. אבל ההורים קנו כמה הוא עלה? קנינו 2 מנות פתאי ומנה כנפיים לכולם, אז..65 בערך ממי הsms האחרון שקיבלת? מידיד מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? הוא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אין לי פה פלאפון כדי לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שומדבר האמת יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני חצי שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת השרון למה הלכת לשם? סינמה סיטי איך קוראים לאמא שלך? עדי יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 2 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 8 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? איזו שאלה מפגרת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? אני בגיל הכי יפה!! 16
מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? עיניים בהירות יותר, 3 קילו פחות, ושיהיו לי ציפורניים גאד דאמט ובפנימיות? להיות יוזמת יותר, לא להתבייש איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא מוצאת כרגע איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') וואי.. הכל.. אני חולה על סרטים. הכי פחות מדע בדיוני אפשר להגיד עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם בר או אריאלה. כי אחת בקלאב הכי שווה בטורקיה ואחת בברצלונה :[ למה? הסברתי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 2 או 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פיס, peace כי אני שומעת שיר מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? זוהר כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: איייייין לי מושגגג מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אוף נו. היו המון כאלה! אין אחד שהכי באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בדיחה פרטית כלשהי מה עושה לך טוב? לצחוק, מחמאות, להיות עם חברים, לבלות מה מעצבן אותך? ביטולים של כלמני דברים כיפיים שחיכיתי להם מה תמיד צריך להיות בכיס? מסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? בריקוד! ובציור.. אני כישלוווון בציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מעדני תענוג דיאט וניל מה היית לוקח לאי בודד? תביאו את כל השכבה שלי ואני לא צריכה יותר :) המלצה לסרט: אפקט הפרפר. ולמען העכשוויות-הבועה תוכנית טלוויזיה? The o.c, מגרש ביתי, נמלטים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? "תמיד יהיה לך מקום אצלי בלב".. "את הכי אופטימית ושמחה בעולם", "את פשוט מדהימה, פנימית וחיצונית" וכלמני כאלו
איך את/ה מתגבר על באסה? כותבת איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"בבבב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? החוצפה ברור איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח ופורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק כשהם גם לוקחים בצחוק :} חיית מחמד: סוסים! כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? אעא..לא הגיוני לדעתי. מילא הידלקות מהי אהבה בשבילך? געגוע חזק כשרחוקים אחד מהשני, רומנטיקה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? כשאני מרגישה ממש טוב עם איך שאני נראית ומתלבשת יפה ליציאה, להיות עם מישהו שאני ממש רוצה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר, לבלות, לצחוק מקומות בילוי מועדפים: מסיבות, הופעות, בתים ריקים, בתי קפה.. הכל כמעט את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן. אין כמו הבית כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? מעולים, מה זה :) לבוש: מכנס שלושתרבע שחור, חולצה ורודה מפול אנד בר ונעליים איפור: מסקרה וקצת מייקאפ מאכל אהוב: סיני, שוקולד, בשר שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: מוניקה סקס, Useless ID ויש עוד כמה נחמדים על הדרך סרט אהוב: המוון.. נגיד שאפקט הפרפר גלידה: שוקולד וניל עם שוקולד חם מלמעלה. תודה עיר בעולם: לא הייתי ב"כ הרבה..אז אמסטרדם? P: ארץ: טורקיה בינתיים מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך הביתה שיר ברקע: Figured you our - Nickelback שעת סיום:

Runt

New member
All the pretty people dying

שעת התחלה: 23:58 שיר שמתנגן ברקע: 30Seconds to mars - Fallen
ספר קצת על עצמך: אין לי הרבה, אבל יש בלוג ^^ www.israblog.co.il/75034 מחשבה שעוברת בראש: אני קצת רעבה מה עשית היום? הייתי אצל חברה, ניקיתי, ישנתי ואכלתי
מה תעשה מחר? אארוז, אסתדר, אקווה לטוב ואנסה להרדם חשק ל...: לקום ולהתפרע מה המידה שלך בנעליים? 37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זיהוי שירים, מיוז ושות' איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מקווה שבאנגליה מה אתה הכי אוהב לאכול? הכל D: מה אתה הכי שונא לאכול? דברים גבשושיים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא חושבת שיש מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אוי ווי מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? צבעים מחרידים בשמלות של אשכנזים :-S מה המקצוע האהוב עלייך? בבית הספר? אנגלית, זה קל מה המקצוע השנוא עלייך? כמעט כולם איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עברה מהר מידי עיר/ים אהובות: לונדון
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המ, לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית, מסיבה
איך אתה הכי אוהב לבלות? עם הרבה מוזיקה ברקע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי שאני מצליחה להרדם מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00
יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצת בית ספר מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון
כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין יש לך חברים מחוץ לכיתה? כמובן
ומחוץ לשכבה? אכן כן ומבית ספר אחר? אהא D: ומהעיר אחרת? כן! אתה נוהג לדבר עם חפצים? רק אם הם שווים (; היית פעם אצל פסיכולוג? - - ואצל פסיכיאטר? אצל אחד מהשניים חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא חשבתי, אני טיפש
מתי פעם אחרונה שבכית? חודש שעבר מדוע? ריב עם אמא לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ווא ווא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? משהו של 30 שניות למאדים
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה גם דיסקים
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא XD ולחבק? המפ, אף אחד למען האמת ולנשק? אתם לא רוצים לדעת
ולספר לו משהו מהלב? אף אחד יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס וחס! את מי היית לוקח לאי בודד? מישהו שיוכל לסבול אותי, לשעשע אותי וליצור איתי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אף אחד! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? אף אחד שם מיוחד לבן? צ'רלי שם מיוחד לבת? צ'רלי מאכל אהוב: כבר שאלתם את זה, לא? מאכל שנוא: כןכן כבר שאלתם את זה דבר אחרון שאכלת: אבטיח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אני לא רוצה להתעמק בזה איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? החצאית שלי בבית אתה לומד ביום שישי? לצערי מה הספר האחרון שקראת? צלה של הרוח אהבת? מאוד
מה הסרט האחרון שראית? 28 יום אחרי אהבת? כן
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? רועי על מה דיברת איתו? כלום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? לא יודעת :-* על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת XD מה הדבר האחרון שקנית? בגדים כמה הוא עלה? היה מבצע ^^ ממי הsms האחרון שקיבלת? אלינור
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? כנראה שפולי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? "טחח" מה ממש בא לך לאכול עכשיו? אני רוצה קפה! יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? יאפ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני מספר חודשים טובים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? כיתה ג'? XD מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א למה הלכת לשם? סתם להסתובב איך קוראים לאמא שלך? איב יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא
אתה אוהב ילדים קטנים? את חלקם כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אין לי איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אין לי
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? ג'יז, אין לי מושג מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להגדיל את הציצי D: ובפנימיות? לא להיות מאלה שבורחים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? כל סוג כמעט עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אדריאן ארמסטרונג למה? כי היא מזיינת את בילי ג'ו ארמסטרונג כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יהיו! מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? סקס
מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? צ'רלי כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? ביסודי פעם הפגנה נגד (או בעד) מה? הצבת תמרורים מול בית הספר מתי זה היה? הבית הספר היסודי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: ש-מ-ח מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אוי נו, לא יודעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "____ זה סקס", "קפוץ לי" מה עושה לך טוב? מוזיקה, אנשים טובים, חיוך
מה מעצבן אותך? הסטריות, לחץ, נדנודים מה תמיד צריך להיות בכיס? מפרט ומפתחות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ספרותי מה הפריט הכי יקר שיש לך? הגיטרה שלי
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? משהו רקוב מה היית לוקח לאי בודד? מוזיקה המלצה לסרט: "דוני דארקו" עם ג'ייק ג'ילנהול תוכנית טלוויזיה? אנג'ל, למרות שכבר נגמר
מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? ש.. אוהבים אותי
איך את/ה מתגבר על באסה? הולכת לישון עם מוזיקה ברקע איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון, ניו יורק, קליפורניה וסיאטל, ברצלונה, אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לנגב חומוס XD איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח כנראה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: מאוד חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? אחת!
מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כןבטחלמהלא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יצא לי לחוות אחת מהי אהבה בשבילך? מותאמת במיוחד בשבילי את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוזיקה
מה את/ה אוהב/ת לעשות? להקשיב למוזיקה מקומות בילוי מועדפים: בית, בחוץ את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי במה מדובר אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? מה פתאום!
את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא נראה לי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כבר שאלתם את זה, אנשים האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ג'ינס וחזיה איפור: אין שתייה אהובה: קפה להקה אהובה: גרין דיי סרט אהוב: בינתיים טריינספוטינג גלידה: שוקו-וניל ארץ: אנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לסלון שיר ברקע: 30Seconds to mars - 39 miles שעת סיום:

למעלה