היה פה.....

MikeY fReAk

New member
>>../images/Emo79.gif

מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?
גנבו לי תפון..והיו לי שם SMSים עוד מ2003!!! הזונות האלה!! מי שעשה את זה, הגהינום צריך לטפל בו!
ואוף..לפי מה שאני זוכרת המילה הראשונה היתה שם חיבה שלי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? את האוכל שהכנתי:p יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים עשית ישור שיניים? עושה (עברה שנה) מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? איככ אממ לפני שבועיים נראה לי. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אני גרה בירושלים. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ת"א;[ שם גנבו לי.. למה הלכת לשם? הופעה של משינה איך קוראים לאמא שלך? לא עניינכם יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אין לי כוח לספור כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא מיצינו?
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?כמעט את כולם (לא שונאת אפחד, פשוט יש כאלה שאני בכלל לא בקשר איתם ויש כאלה שכן) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? טוב לי איך שאני מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא אתחיל לפרט..אבל יש רשימה:p ובפנימיות?כנ"ל איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? יש לי כמה חברים/ות טובים/ות..אז לודעת. יש כאלה שכשאני עצובה הם מנסים קצת לעודד, אבל לא לגמרי..וכאילו אם אני לא שמחהומאושרת אז אין להם כ"כ מה לעשות איתי>< איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, כי זה מצחיק אותי. קומדיה כי..אין על זה..דרמה כי זה איכות...וזהו:) עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד!! למה? כי אני זה אני וככה הגורל שלי.. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מיץ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כהן:O כמה קומות יש לך בבית? לא זוכרת:p הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה?.. מתי זה היה?.. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה שבטוח, אני אנשום, ואני אוכל ואשתין ואחרבן. כןכן. גם אתם. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לודעת. יש כמה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? כיח. גה. מה עושה לך טוב?מוזיקה, כמובן. אנשים שאני אוהבת..צילום מה מעצבן אותך?גזענות. הרבה דברים. הבנאדם שגנב לי את הפלאפון (ואת ה60+ הודעות, ואת הפאקינג 150 אנשים שהיו לי..) מה תמיד צריך להיות בכיס? אולר, כדי לדקור את מי שיגנוב לך את הפלאפון:p איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מממ שכנוע מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר כספית או רגשית? כספית..המצלמה..רגשית...המצלמה
מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בולגרית
מה היית לוקח לאי בודד? לא הייתי. המלצה לסרט: שודדי הקאריביים 2, כמובן. תוכנית טלוויזיה? סיינפלד. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך? אמרו, אז אמרו. מזה משנה. איך את/ה מתגבר על באסה? אני מדברת עם אנשים שאני אוהבת..אבל לפעמים לא בא לי להתגבר על הבאסה, אז אני מחכה שהבאסה תסיים ותלך. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הולנד;[ רוצה לחזור. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? כ"כ הרבה:] איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף, ושיגמר כבר הקיץ המסריח (תרתי משמע) הזה. איזה חג אהוב עליך? החופש הגדול (במיוחד החופש שאחרי י"ב
) האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?ברור נפגשת איתו/ איתה?ברור מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא ממש מהי אהבה בשבילך?משהו שגורם לך להרגיש כאילו מישהו בתוך הבטן שלך מעיף שמיכה (אתם יודעים, שאוחזים ב2 קצוות ומניפים אותה). שאי אפשר לחשוב על משהו אחר, גם אם ממש מנסים. שאי אפשר לישון. החמימות הזאת שנובעת מהידיעה שאתה אוהב ונאהב:] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא-_- מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? צילום, כתיבה, לדבר עם אנשים שאני אוהבת. הודעות חמודות. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצלם מקומות בילוי מועדפים: עיר את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית, לפעמים יותר מידי.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: 'פאק'-בכל נטייה אפשרית:p כיח, גה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך?כן לבוש: ? איפור:? מאכל אהוב: היינו שם. שתייה אהובה: מים. להקה אהובה: משינה סרט אהוב: יש הרבה גלידה: לא אוכלת עיר בעולם: ניו יורק? צפוף מידי.. ארץ: ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתחיל לאכול שיר ברקע: אין שעת סיום: 11:27

© h i l a ©

New member
המשך

ובפנימיות? אמממ........ לחשוב יותר על אחרים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עצלניות\חוסר סבלנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה! אני פשוט חולה על זה!! עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? הילה אחת.. (לא אני כן!?) למה? כי הילדה חכמה דבר ראשון, דבר שני אין מישהו שלא אומר שהיא כוסית :| כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אנערף מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? תומר
זו גם מילה!!! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? תומר
זה גם שם וגם מילה XD!! כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אנערף מה הרגע המאושר ביותר בחייך? בפעם האחרונה שראיתי את תומר.. אין.. אין לי מילים איך לתאר תהרגשה הזו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא זוכרת... מה עושה לך טוב? תומר:| (גם אלי
) מה מעצבן אותך? חוסר סבלנות, עלצנות וכל מיני דברים כאלו מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון+אמ פי חחחח איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה! מה הפריט הכי יקר שיש לך? יקר בכסף?! אז נירא לי הטלוויזיה או המצלמה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב?! חחח מה היית לוקח לאי בודד? תומר דה המלצה לסרט: ג'ו דירט תוכנית טלוויזיה? האלופה (למרות שזה כזה עלוב וצפוי אבל זה נחמד) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? פעם חברה אחת שלי שמעה אותי שרה שתי מילים משיר והיא התחילה להגיד "יפה!!" ופעם חומוס שמעה אותי שרה גם איזה שתי מילים ואמרה שנירא לה שיש לי קרירה אבל זה בטח יוצא לי פעם במאה שנה :| איך את/ה מתגבר על באסה? חושבת חיובי?! או שכותבת בבלוג, או ששומעת מוזיקה.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? הייתי נורא רוצה לטוס לארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות חחח איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: כלבים כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? נפגשתי עם מישהו שחברה הכירה לי דרך האינטרנט :/ מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא, צריך להכיר תאופי של הבן אדם כדי להתאהב בו :/ מהי אהבה בשבילך? משהו בילתי נשלט את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לראות תומר (כנ"ל אלי :|) מה את/ה אוהב/ת לעשות? טלוויזיה, מחשב, לצלם, לחפש אנשים ^^ מקומות בילוי מועדפים: אמממ, אין כ"כ.. אני בדר"כ מסתובבת אם אני יוצאת את/ה אוהב/ת להיות בבית? לא תמיד.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כנ"ל, יש בזה משהו.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? בערך החיים טובים לדעתך? כן, בערך לבוש: בדר"כ דברים שחורים וג'ינס.. ואם זה בבית אז מכנס ספורט רגיל.. איפור: לא שמה מאכל אהוב: עוגת גבינה מה לא מובן בזה!? שתייה אהובה: מנגו אהובי להקה אהובה: יש הרבה סרט אהוב: ג'ו דירט גלידה: כל דבר שקשור לפיצפוצים ושוקולד... נו כל הדברים האלה :/ עיר בעולם: אמממממממממממ.. לא יודעת ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת אולי אלך לישון שיר ברקע: face downשוב חח... זה חזר שיר הזה :| שעת סיום: 01:05

Shame in you

New member
היה פה.....

שעת התחלה: שיר שמתנגן ברקע: ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: מה עשית היום? מה תעשה מחר? חשק ל...: מה המידה שלך בנעליים? באיזה פורום אפשר למצוא אותך? איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? מה אתה הכי שונא לאכול? מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? מה הצבע האהוב עלייך? מה הצבע השנוא עלייך? מה המקצוע האהוב עלייך? מה המקצוע השנוא עלייך? איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? עיר/ים אהובות: מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? איפה חגגת יומולדת אחרון? איך אתה הכי אוהב לבלות? מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? מה היה המבחן האחרון? כמה קיבלת בו? יש לך חברים מחוץ לכיתה? ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? היית פעם אצל פסיכולוג? ואצל פסיכיאטר? חשבת פעם על התאבדות? אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? מדוע? לקחת סמים מתישהו? אתה מעשן? מתי פעם אחרונה שהשתכרת? איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ולחבק? ולנשק? ולספר לו משהו מהלב? יש לך חברה? ראית בחנוכה את הפסטיגל? את מי היית לוקח לאי בודד? את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שם מיוחד לבן? שם מיוחד לבת? מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אתה לומד ביום שישי? מה הספר האחרון שקראת? אהבת? מה הסרט האחרון שראית? אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? על מה דיברת איתו? מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? על מי אתה יודע הכי הרבה? מה הדבר האחרון שקנית? כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? עשית ישור שיניים? מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? למה הלכת לשם? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ובפנימיות? איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? למה? כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? כמה קומות יש לך בבית? הלכת פעם להפגנה? הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מה הרגע המאושר ביותר בחייך? באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מה עושה לך טוב? מה מעצבן אותך? מה תמיד צריך להיות בכיס? איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? מה הפריט הכי יקר שיש לך? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מה היית לוקח לאי בודד? המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? איך את/ה מתגבר על באסה? איפה היית רוצה לבקר בעולם? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? איזה עונה בשנה אהובה עליך? איזה חג אהוב עליך? האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חיית מחמד: כמה אחים יש לך? מאמינ/ה באהבה וירטואלית? הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? מהי אהבה בשבילך? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? את/ה בחור/ה קנאי/ת? מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: האם את/ה מאמינ/ה בה´? החיים טובים לדעתך? לבוש: איפור: מאכל אהוב: שתייה אהובה: להקה אהובה: סרט אהוב: גלידה: עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? שיר ברקע: שעת סיום:

Shame in you

New member
אני

אבל אחלה שאלון: שעת התחלה: 23:20 שיר שמתנגן ברקע: אין ספר קצת על עצמך: עצוב מדי מחשבה שעוברת בראש: שעצוב מדי מה עשית היום? כלום מה תעשה מחר? כלום חשק ל...: להחזיר את הזמן לאחור מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? הרבה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? נקווה שפה מה אתה הכי אוהב לאכול? ממממ העוגיות של אמא שלי טעימות חבל"ז מה אתה הכי שונא לאכול? חלבה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? פיתחתי אשליות מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? פיתחתי אשליות מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? כתום (התנתקות מישהו?) מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? חלק טוב מאוד, אחרי זה נפילה לתהום עיר/ים אהובות: יש לי קטע עם ערי אירופה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לא ממש מקבלת מתנות (גם לא מבקשת אותן) איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חוגגת איך אתה הכי אוהב לבלות? בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לאחרונה אני נרדמת בסביבות אחד ומשהו מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? חופש (אבל יש לי קורס שמתחיל בשמונה וחצי...סעמק) יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה מה היה המבחן האחרון? בגרות בספרות כמה קיבלת בו? אנערף יש לך חברים מחוץ לכיתה? בקושי יש לי חברים בכלל ומחוץ לשכבה? ומבית ספר אחר? ומהעיר אחרת? אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? ממממממ לא ממש אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? דכאון לקחת סמים מתישהו? תאמינו שלא? אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בחיים לא, חנונית איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? מממ היו כמה למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין לי כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לכל העולם ולחבק? אותו ולנשק? אותו (או את שניהם?
) ולספר לו משהו מהלב? כנ"ל יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אותו (או את שניהם...נראה כבר) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? שוב בלאט אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם מישהי שם מיוחד לבן? מיוחד? לא יודעת שם מיוחד לבת? לוטם מאכל אהוב: מאכל שנוא: דבר אחרון שאכלת: עוגיות של אמא בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לא תלוי בי . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? הכל אתה לומד ביום שישי? בקורס לא מה הספר האחרון שקראת? קוראת את "ארבעה בתים וגעגוע" אהבת? בינתיים מאוד מה הסרט האחרון שראית? לא רואה אהבת? מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? מה זה עניינכם?!
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אם כבר, אז...הפסיכולוגית ואח שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? על הרבה מה הדבר האחרון שקנית? ממממממממ סיגריות נדמה לי (בעצם אח שלי קנה לי) כמה הוא עלה? 17 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? אין לי פלאפון חח מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. בא לי להקיא יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אמממ לפני כמה שבועות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? כפר סבא למה הלכת לשם? פסיכולוגית איך קוראים לאמא שלך? לא עניינכם יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים?רק תינוקות כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 20 או 30 + מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? להיות פחות חרדתית וביישנית (ורגישה!) איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? לא קיים כזה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') דרמה או קומדיות אבל איכותיות עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם רוב העולם למה? כדי לצאת מהחרא של עצמי כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? הלוואי ויהיו מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ממממממממממממ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא עולה כמה קומות יש לך בבית?2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: את עצמי מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סעמק, נשבר לי הזין, ועוד ביטויים של ייאוש מה עושה לך טוב? היה הוא...עכשיו....כלום מה מעצבן אותך? יותר מדי דברים מה תמיד צריך להיות בכיס? כמה שקלים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לשים זין מה הפריט הכי יקר שיש לך? אין לי כזה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל? מה היית לוקח לאי בודד? שוב המלצה לסרט: תוכנית טלוויזיה? שבתות וחגים, בטיפול מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? "אני אוהב אותך", "את הדבר היחיד טוב שיש לי"...אבל זה נגמר
איך את/ה מתגבר על באסה? לא מתגברת איפה היית רוצה לבקר בעולם? בהרבה מקומות מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? שוב חוצפה? בנאלי. איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף!! איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 4 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? נראה לי הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא יודעת מהי אהבה בשבילך? משהו טוב את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? היה אותו... מה את/ה אוהב/ת לעשות? להנות מהרגע מקומות בילוי מועדפים: בית את/ה אוהב/ת להיות בבית? חחחחחח כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?לפעמים ולפעמים אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? אולי את/ה בחור/ה קנאי/ת? לצערי מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בלאט!!! (בגלל שאתם חוזרים על עצמכם) האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? לא לבוש: אנערף איפור: לא מתאפרת מאכל אהוב: שתייה אהובה: נס קפה להקה אהובה: רדיוהד כפרה עליהם סרט אהוב: גלידה: טעם ילדותי- מסטיק עיר בעולם: ארץ: מה תעשה כשתסיים את השאלון? כלום שיר ברקע: אין!! שעת סיום: 23:46

Simple Shlomit

New member
עונה:):)

שעת התחלה:2:19 בלילה.. שיר שמתנגן ברקע:אין ספר קצת על עצמך:שלומית,13 כמעט,עולה ל-ח',מהדרום-נגב. מחשבה שעוברת בראש:מה יהיה מחר. מה עשית היום?NOTHING מה תעשה מחר?כנ"ל.. חח..אולי יטייל חשק ל...:אהבה3> מה המידה שלך בנעליים?36-37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?ממ זה:] איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?זמרת? אולי. מה אתה הכי אוהב לאכול?המון דברים..ג'אנק פוד וכל זה.. קוסקוס..תפוחי אדמה,צ'יפס,ספגטי,שניצל.. מה אתה הכי שונא לאכול?חצילים..כבדד...קישואים..יאק מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?ממ לא יודעת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?חח הרבה מה הצבע האהוב עלייך?יש כמה..שחור,תכלת,וורוד מה הצבע השנוא עלייך?שום צבע..אולי אפור.. מה המקצוע האהוב עלייך?אין. מה המקצוע השנוא עלייך?כולם! חהחה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?ממ חרא?.וחלקה טוב. אבל רובה מגעילה.. עיר/ים אהובות:ת"א!!:] מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?ממ המחשב:] חחי איפה חגגת יומולדת אחרון?לא חגגתי..אהמ איך אתה הכי אוהב לבלות?מסיבות,ריקודים,וכאלה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?בחופש..אני נרדמת ממש מאוחר 2-4 בלילה. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כה.. מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת,נגמרה השנה. כמה קיבלת בו?--- יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן.. ומחוץ לשכבה?כן.. ומבית ספר אחר?חח כן ומהעיר אחרת?כה.. אתה נוהג לדבר עם חפצים?חהחה לא.. היית פעם אצל פסיכולוג?לא.. ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כן..אבל עבר. אם כן - סיפרת למישהו?ליולצי'ק שלי3> מתי פעם אחרונה שבכית?שלשום נדמה לי.. במוצא"ש. מדוע?כי קיבלתי מלא חדשות רעות=/ אבל נראה שהכל בסוף יסתדר כבר לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא השתכרתי עדיין חעח איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?שכחתי ואין לי כוח לבדוק.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי מהאינטרנט זה בחינם;] ויותר כיף לשמוע ככה מהמחשב במקום לקנות דיסקים מעפנים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?חח בת דודה שלי. ולחבק?יוליה333> ולנשק?מי שאני אוהבת כ"כ.. ולספר לו משהו מהלב?יוליה:][: יש לך חבר?לא.. ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן,הלכתי אליו חעח את מי היית לוקח לאי בודד?3> מי שאני אוהבת.. ואת יוליה-החברה הכי הכי בעולם! 3> את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אותו3> אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא.. שם מיוחד לבן?אושרי..תומר.. שם מיוחד לבת?יוליה^^ מאכל אהוב:כבר שאלתם למעלה מאכל שנוא:כנ"ל דבר אחרון שאכלת:ממ סוכריה בטעם קפה חח בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?חברות מהיסודי=/ איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חח פיג'מה? :] אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?"חברות" אהבת?מ-א-ו-ד מה הסרט האחרון שראית?ממ משהו עם רומן.. חח אהבת?כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?יוליה על מה דיברת איתו?המון דברים מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?יוליה.. על מי אתה יודע הכי הרבה?כנ"ל XD מה הדבר האחרון שקנית?ממ פיג'מה,2 תחתונים חחח,בובה מותק,ומשהו ששמים בו דברים וכאלה.:] כמה הוא עלה? זה כמה.. ביחד בערך 100+ חח ממי הsms האחרון שקיבלת?ממ ספאם כזה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אין לי הודעות בפלאפון=[ אבל מהאייסיקיו:) חח ליוליה או ליקרת לא זוכרת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אין לי כוח לבדוק=/ מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום.. שבעה יש לך עדשות/ משקפיים?כן..משקפיים.. אני יקנה עדשות עוד כמה זמן עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?ממ לפני 4 חודשים או יותר מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?מזמןןןן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?באר שבע חח למה הלכת לשם?לקניות:):) איך קוראים לאמא שלך?נחמה חעח יש לך שם שני? מהו? אהמ אהמ כן,"מזל" =/ איזה שם.. חח של סבתא שלי השנייה ז"ל.=[ אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן.. סבתא שלי מצד האמא ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים?כשהם לא קרציות כן חעח כמה בני דודים יש לך מצד אמא?הרבה! אין לי כוח לספור חיחי כמה בני דודים יש לך מצד אבא?ממ בערך 7 לא הרבה..=/ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?ממ הילה,ושלומית חח [לא אני!] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?16 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?את האף המעפן הזה. יאק ובפנימיות?את הקנאה,והסקרנות רר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?ממ נעלבת בקלות. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') ?דרמה וקומדיה=] עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?חח ממ לא יודעת למה?ככה
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3-4 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?3> אהבה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אושרי3> כמה קומות יש לך בבית?חח 2 הלכת פעם להפגנה?לא.. הפגנה נגד (או בעד) מה?--- מתי זה היה?--- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:יהיה זמרת.. אני מקווה=/ מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשיוליה הייתה אצלי3> באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא יודעת מה עושה לך טוב?אהבה מה מעצבן אותך?קנאה מה תמיד צריך להיות בכיס?פלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?ממ ציור:] מה הפריט הכי יקר שיש לך?אממ וואלה,אין לי מושג. מה נמצא אצלך תמיד במקרר?חח מיים:] מה היית לוקח לאי בודד?שאלתם כבר.. המלצה לסרט:'רק ידידים' ארר איזה סרט מקסים! תוכנית טלוויזיה?חח 'חברים' 'האלופה' 'רבלדה' מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? 'אני אוהב אותך' אהמ אהמ ועוד משהו 'יש לך חיוך יפה!' חעח XD
איך את/ה מתגבר על באסה?שומעת שירים שאני אוהבת..רוקדת חח איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארגנטינה:] וארצות הברית! מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? ממ לא יודעת איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ! איזה חג אהוב עליך?פורים,ופסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:חח לפעמים כן:] חיית מחמד:אין לי.. אבל אני אוהבת חתולים וכלבים יאי כמה אחים יש לך?2 אחים ואחות אחת גדולים כולם. מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא ממש הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן! יוליה:] נפגשת איתו/ איתה?כןןן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן חח מהי אהבה בשבילך?הכל! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לפעמים כן לפעמים לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?המון דברים: מחמאות,נשיקה3> חח ועוד מלא מה את/ה אוהב/ת לעשות?לצאת לטייל,ללכת למסיבות,לרקוד,לשיר3>,מחשב,TV מקומות בילוי מועדפים:ממ לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית?לפעמים כשבא לי.. כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?כן.. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?חח עקשנית אבל לפעמים מוותרת אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא.. כל אחד ומי שהוא! את/ה בחור/ה קנאי/ת?חח כן..אוף. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:'לא בא לי' חח 'אין לי כוח' האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן.. החיים טובים לדעתך?לפעמים לבוש:ג'ינסים:] וגופיות איפור:עיפרון שחור מאכל אהוב:פיצה,בורקס3> שתייה אהובה:מים,קולה,פטל,תה ועוד מלא3> להקה אהובה:יש כמה סרט אהוב:המון גלידה:תות,שוקולד,מקופלת יאמי עיר בעולם:פריז? חח ארץ:ארצות הברית3> מה תעשה כשתסיים את השאלון?יגלוש באתרים חח שיר ברקע:אין שעת סיום:2:43 בלילה. ואי חצי שעה:-O

TALLLLi

New member
אנייי

שעת התחלה:08:10 שיר שמתנגן ברקע: breakaway-kelly clarkson ספר קצת על עצמך: קוראים לי טלי..בת 17.מהדרום... מחשבה שעוברת בראש: למה כ"כ רע לי..:( מה עשית היום? חחחח כלום! רק התעוררתי.. מה תעשה מחר? בדיקת דם..ו..נראה לי נוסעת לת"א..לסופ"ש.. חשק ל...: לתקן טעויות..:( מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? עברי לידר..זה..ו..כוכב נולד.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בעזרת ה'...עורכת דין! מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל ופירה של אמא! מה אתה הכי שונא לאכול? טונה! מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא זוכרת... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יש יותר מדי.. מה הצבע האהוב עלייך? כתום מה הצבע השנוא עלייך? אדום! מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית.. מה המקצוע השנוא עלייך? אזרחות,תנ"ך.. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ז-ו-ו-ע-ה! עיר/ים אהובות: ת"א.. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מסיבת הפתעה..:) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית..עם כל החברות.. איך אתה הכי אוהב לבלות?עם כל החברות.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 5 לפנות בוקר..6..לפעמים 4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן..אבל למי שם!? מה היה המבחן האחרון?בגרות בספרות..26.6 כמה קיבלת בו? לא יודעת..ה-ע-י-ק-ר לעבור!חחח יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן.. ומחוץ לשכבה? כן... ומבית ספר אחר? כן... ומהעיר אחרת? כן.. אתה נוהג לדבר עם חפצים? מה?!חחח היית פעם אצל פסיכולוג? כן... ואצל פסיכיאטר? לא.. חשבת פעם על התאבדות? כן... אם כן - סיפרת למישהו? כן.. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול...:( מדוע? ריב... לקחת סמים מתישהו? לא הגעתי לשם..חחח אתה מעשן? לא.. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא שותה אלכוהול.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אין לי תוכנה..חחח למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה!! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אבא שלי! ולחבק?הדר..:( ולנשק?:-X ולספר לו משהו מהלב? הדר..:( יש לך חבר? לא.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא.. את מי היית לוקח לאי בודד? אתי..חחחח את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? הדר..:( אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כולם ישנים.. שם מיוחד לבן? ניטל.. שם מיוחד לבת? שי-לי מאכל אהוב: שניצל ופירה..:) מאכל שנוא:טונה... דבר אחרון שאכלת: מממ..לא זוכרת.. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? הדר..:(:(:(:( . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? בוקסר.חחח אתה לומד ביום שישי? כן.. מה הספר האחרון שקראת? לא קראתי.. אהבת? כן..מאוד!חחח מה הסרט האחרון שראית? יצאת נסיך... אהבת? מאוד! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? איתמר.. על מה דיברת איתו? שרע לי.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אתי..הדר...וחן.. על מי אתה יודע הכי הרבה?מממ..אתי..והדר..וחן..חחחח מה הדבר האחרון שקנית?מממ..לא זוכרת.. כמה הוא עלה? ממי הsms האחרון שקיבלת? איתמר... מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? איתמר.. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני אוהבת אותך.. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? קינדר בואנו! יש לך עדשות/ משקפיים? לא.. עשית ישור שיניים? כן.. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני 3 שבועות.. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לא זוכרת.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? באר שבע.. למה הלכת לשם? חברות... איך קוראים לאמא שלך? שולה.. יש לך שם שני? מהו?אין לי.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא... אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד! כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 3 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא כ"כ אוהבת מישהו מהם..חחח בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? שנתיים... מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? כלום... ובפנימיות?להיות פחות רגישה.. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?חחחחח כלום... איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה..וקומדיה... עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד.. למה? כי זה רק שבוע! כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בעזרת ה'..2 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? כלום! מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? הדר... כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: בעזרת ה'..עורכת דין... מה הרגע המאושר ביותר בחייך?לא זוכרת.. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? סבב'... מה עושה לך טוב?לישון מה מעצבן אותך? שמעירים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף.. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ציור.. מה הפריט הכי יקר שיש לך? חתימה של עברי לידר+הקדשה.. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה! מה היית לוקח לאי בודד? קולה..מחשב..ופלא' המלצה לסרט: רק ידידים..ו..הנזירו תבלוז 2!חחחח תוכנית טלוויזיה? כוכב נולד..מגרש ביתי..אי.אר מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? " for every goal of argentina..u get a kiss" {הם ניצחו 6:0} חחחחחח איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה...או מסתגרת עם עצמי! איפה היית רוצה לבקר בעולם?שוויץ...ובלגיה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבנות! איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף.. איזה חג אהוב עליך?ראש השנה.. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא!! חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך? עוד 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן... נפגשת איתו/ איתה? לא.. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן... מהי אהבה בשבילך?הכל! את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא! מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?לישון... מה את/ה אוהב/ת לעשות?לישון..לדבר בפלא'..ו..מחשב! מקומות בילוי מועדפים:בבית..ו..עם חברות.. את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ב=ר=ו=ר! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית.. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא! את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן...
מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: סבב'...ו...לכי תחרבני! האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן.. החיים טובים לדעתך?שלי..לא! לבוש:פשוט... איפור:לא.. מאכל אהוב:שניצל ופירה של אמא {ו..לא שאלת את זה 3 פעמים כבר..} שתייה אהובה: קוקה קולה!!!!!! להקה אהובה: ממ..אין מישהו מועדף.. סרט אהוב: ארמגדון,פרל הארבור,נזירות בלוז 2 גלידה:וניל.. עיר בעולם: בואנוס איירס ארץ:ארגנטינה! מה תעשה כשתסיים את השאלון? הולכת לרופא.. שיר ברקע:unfaithful-rihana שעת סיום: 8:25

sweet shir

New member
עונה....../images/Emo192.gif

שעת התחלה: 14:19 שיר שמתנגן ברקע: Gloria/Us Appearing-Acceptance ספר קצת על עצמך: אממ.. קוראים לי שיר, אני בת 13 וחצי, גרה ברעננה ועולה לט'. מחשבה שעוברת בראש: לה לה לה מה עשית היום? הלכתי לקניון.. ונסגרנו שם.. בגלל שהייתה התראה למחבל...
מה תעשה מחר? אלך עם אמא שלי לכיתן בתל אביב. חשק ל...: אמממ פסטה. מה המידה שלך בנעליים? 38 וחצי. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, בהאלופה, ורוניקה מארס, פלוריסיינטה והאוס. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אממ התקווה בעלת משפחה ועבדוה מוצלחת. מה אתה הכי אוהב לאכול? הרבה מה אתה הכי שונא לאכול? חצילים ודגים. [וגם תאנה.
] מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? אמממממממממממממממממ לוידעת. עשיתי הרבה דברים מטורפים בחיים!
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמממ כנ"ל...
מה הצבע האהוב עלייך? אממ שחור, ורוד וחום. מה הצבע השנוא עלייך? חרדל. מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? טכנולוגיה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? כיפית, קלילה, מהירה! עיר/ים אהובות: אמממממ לוידעת.
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? טיסה לחו"ל איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית שלי איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-3 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? אממממממממ לא זוכרת. אבל זה היה מבחן בחשבון. כמה קיבלת בו? אמממממ 86 נראה לי או 87. יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא...חחחחחחח היית פעם אצל פסיכולוג? לא.. אבל זה נראה לי ממש ממש מגניב. P: ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? היום מדוע? כי ההורים שלי ממש הרגיזו אותי..
לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אפעם לא קרה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? אממ משהו של פול אאוט בוי או פאניק! אט דה דיסקו. [כי הורדתי בגוש....] למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני לא אוהבת "אמנים", אני אוהבת שירים.. וגם, יותר זול. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אמא שלי ולחבק? אח שלי ולנשק? אממממ ג'ייסון דורינג...
ולספר לו משהו מהלב? חברה שלי יש לך חברה? אני בת.... ככה שכן...
אבל עם הכוונה לגירל פרינד.. אני סטרייטית. ראית בחנוכה את הפסטיגל? נופ את מי היית לוקח לאי בודד? אוכל, מחשב, טלויזיה, פלאפון משוכלל כזה עם אינטרנט, מצלמה והכל.. חחחחח, מצלמה, מטוס חילוץ, טייס מוסמך וספרים. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אורלנדו בלום אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אמממממ שם שאני אוהבת או שם מיוחד? שם מיוחד לבת? " " מאכל אהוב: ג'אנק פוד, אוכל איטלקי וסיני. מאכל שנוא: אוכל צרפתי ויפני
. דבר אחרון שאכלת: אייס שוקו. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברה שלי. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים. אתה לומד ביום שישי? כן
מה הספר האחרון שקראת? קוראת, ו: "דמעות של אש"/דבורה עומר. אהבת? חמוד מה הסרט האחרון שראית? סיפור אהבה בלתי נשכח. אהבת? מתוק, עצוב->בכיתי
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אח שלי על מה דיברת איתו? על משחק מחשב
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אמא שלי, והחברה הכי טובה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ על אח שלי מה הדבר האחרון שקנית? דברים לביצפר כמה הוא עלה? מאיפה לי? חחחח אמא שלי קנתה.
ממי הsms האחרון שקיבלת? ממישהו קרציה. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? ESC [פרסומת]. מה ממש בא לך לאכול עכשיו? יש לך עדשות/ משקפיים? כן.. משקפיים. עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שבוע בערך. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? יום לפני יום ירושלים [עםם ביצפר]. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? תל אביב. למה הלכת לשם? כי סבא וסבתא שלי גרים שם. איך קוראים לאמא שלך? לימור יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 6. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני מניחה שהתכוונתם אבא.. כי אם כן=> 5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? בת דודה שלי, מצד אמא=> עומר. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שיער ובפנימיות? אמממ את האגואיסטיות שלי?
איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? חוסר טקט איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש וקומדיה. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממ אפחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? בתקווה, 3. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? יס מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? יוסי כמה קומות יש לך בבית? אני גרה בבית דירות.. ויש לנו 3 קומות. אבל יש לי גג. אז אני מניחה שלנו יש 2 קומות. הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה?
מתי זה היה?

sweet shir

New member
המשך...../images/Emo65.gif

מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: רוצה להיות פסיכולוגית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממממממממממממממ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? מטומטמת. מה עושה לך טוב? לראות פרק חדש של ורוניקה מארס .....
מה מעצבן אותך? אמממ אח שלי. מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? המחשב. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אממממ אוכל. מה היית לוקח לאי בודד? לא הייתה כבר את השאלה הזאתי? :-O המלצה לסרט: אפקט הפרפר, היומן, מת לצעוק 4 ו........ילדות רעות. תוכנית טלוויזיה? ורוניקה מארס!!!!!!!!!!!!!!!!! שליטעעעע
, האוס [כנ"ל..
], מועדון לילה ובנות גילמור. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אממממ שאני מדהימה, מוכשרת ומושלמת? איך את/ה מתגבר על באסה? שומעת שירים שמחים, מדברת עם חברה שלי ורואה מועדון לילה. קורע!!
איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמממ איטליה, ארה"ב ותאילנד. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? עצבים איזה עונה בשנה אהובה עליך? אמממ הכל. איזה חג אהוב עליך? פסח, פורים וחנוכה. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: אמממ ככה ככה. חיית מחמד: יש לי נחשים
[של אבא שלי!] כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן.. חחח נפגשת איתו/ איתה? אמממ לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הכל.
[בולשיט] את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא.. ממש לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אממ שיהיה לי חבר כוסון והחלקה יפנית.
סתם.. שיהיה שלום.. ששום קטיושה לא תשוגר יותר וכל המחבלים ימותו [לא דרך התפוצצות.] מה את/ה אוהב/ת לעשות? להנות מקומות בילוי מועדפים: אצל חברות שלי, בבית ובחוץ. את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית. מאוד! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: מטומטמת, מפגרת, זונה, כלבה. מותי תמותי. שיט ופאק.
האם את/ה מאמינ/ה בה´? בערך החיים טובים לדעתך? למה לא? לבוש: אמממממממממ לוידעת. ספורט אלגנט אני מניחה. אימואי. איפור: טבעי. חח כאילו לא בלי איפור.. אבל לא כבד מדי.. מאכל אהוב: כבר הייתה את השאלה הזאתי.
שתייה אהובה: אממ אייסים למיניהם, נסטי אפרשקסי [שליטעעע
], שוקו, מוקה, קולה וספרייט. להקה אהובה: אקסאפטנס, פאניק! אט דה דיסקו ופול אאוט בוי. סרט אהוב: כבר היה....
גלידה: מוקה, וניל ושוקולד. עיר בעולם: רעננה!!
ארץ: ישראלל
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לפורומים אחרים. שיר ברקע: Cry For Help-Acceptance אבל בדיוק עכשיו השתנה ל: Story of the girl-Three doors down. שעת סיום: 14:47... וואוו לקח לי ה-ר-ב-ה זמן.

דנה 74

New member
עונהנהנה../images/Emo108.gif

שעת התחלה:15:29 שיר שמתנגן ברקע:עברי לידר-אישה לוויתן ספר קצת על עצמך:אני ילדה,רגילה! מחשבה שעוברת בראש:שלחברה שלי יש בת מצווה היום ויש ספק שאני לא באה
מה עשית היום?אכלתי,ישנתי, ראיתי טלווזיה,מחשב מה תעשה מחר?כרגיל! חשק ל...:לישון מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הפיג'מות,ניקולודיאון,וזה. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בבית/עבודה מה אתה הכי אוהב לאכול?טופי מה אתה הכי שונא לאכול?יש מלאא דברים טחינה,פלאפל,חצילים.... מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?וואלה יש מלא דברים מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?לא חסר... מה הצבע האהוב עלייך?שחור/תכלת מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?ספורות מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?קשה.. עיר/ים אהובות:חולון,תל אביב מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?יש מלאאא איפה חגגת יומולדת אחרון?מועדון סקופ זה היתה בת מצווה איך אתה הכי אוהב לבלות?קניון ,בית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?12:00 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8:00אבל עוד מעט 8:30 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?מי זוכר? כמה קיבלת בו?95 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?לא אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא חשבתי מתי פעם אחרונה שבכית?לפני יומים מדוע?פחד מהמצב הביטוחני לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?בחיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?ככה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעת ולחבק?"" ולנשק?"" ולספר לו משהו מהלב?"" יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?כן את מי היית לוקח לאי בודד?מחשב,חשמל,טלוויזה,ספר,ומטוס כדי לחזור את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אפחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אסף,דניאל שם מיוחד לבן?ברי שם מיוחד לבת?קאדי מאכל אהוב:יש לי דה זוו' מאכל שנוא:" " " " דבר אחרון שאכלת:שווארמה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?גי'נסים וחולצת בית הספר אתה לומד ביום שישי?כן מה הספר האחרון שקראת?בחצות הלילה אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?וואו ניראלי אופר אהבת?ממאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אסף על מה דיברת איתו?על הבת מצווה של היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אמא,אבא,ליאור על מי אתה יודע הכי הרבה?אין כזה דבר מה הדבר האחרון שקנית?ספרים כמה הוא עלה?58 ממי הsms האחרון שקיבלת?ליאור מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ליאור מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?היי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?לא בל אל לכל יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?שנתיים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?וואו שנתיים+ מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ראשל"צ למה הלכת לשם?לקניון איך קוראים לאמא שלך?לא אומרת יש לך שם שני? מהו?כן דנה אתה קרוי על שם מישהו? מי?על שמי אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?אין בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?שנה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום ובפנימיות?פחות עצבנית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?שתלטנות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אלונה טל למה?היא מלכה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?מי מצלצל בדלת מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אמא כמה קומות יש לך בבית?5 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אדרכלית מה הרגע המאושר ביותר בחייך?יש מלא באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?וואלה מה עושה לך טוב?יש מלא דברים מה מעצבן אותך?כנ"ל מה תמיד צריך להיות בכיס?טלפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?יצריה מה הפריט הכי יקר שיש לך?שרשרת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?הכול \המלצה לסרט:או-פר תוכנית טלוויזיה?הפיג'מות מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?יש המון איך את/ה מתגבר על באסה?ראיתי הפיג'מות איפה היית רוצה לבקר בעולם?בריטניה-לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לנגב חומוס איזה עונה בשנה אהובה עליך?חורף איזה חג אהוב עליך?חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כן חיית מחמד:שונאת בע"ח כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?-- את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?יש מלא דברים!!! מה את/ה אוהב/ת לעשות?לקרא ספר מקומות בילוי מועדפים:בית,קניון את/ה אוהב/ת להיות בבית?מאוד כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?-- את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:-- האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?כן לבוש:גינס איפור:-- מאכל אהוב:אמרתי שתייה אהובה:קולה להקה אהובה:היהודים/הפיג'מות/ סרט אהוב:אופר גלידה:וניל פיצופים עיר בעולם:לונדון ארץ:בריטניה מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך לאכול שיר ברקע:אין שעת סיום:15:47

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שעת התחלה: 15:44 שיר שמתנגן ברקע: tenacious D- tribute ספר קצת על עצמך: יש לי כף יד גדולה מחשבה שעוברת בראש: מה אפשר לעשות היום בלילה.. מה עשית היום? התעוררתי לפני שעתיים, ואז ראיתי סרט מה תעשה מחר? לאדעת חשק ל...: גלידה מה המידה שלך בנעליים? 40-41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? אוו איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? תצטרכו לחפש מה אתה הכי אוהב לאכול? פיצה מה אתה הכי שונא לאכול? מה שיש בו פטרוזיליה ופטריות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? .. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? היו הרבה מה הצבע האהוב עלייך? שחור ואדום מה הצבע השנוא עלייך? ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה עיר/ים אהובות: עירים? חחחח מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? גיטרה חשמלית איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית איך אתה הכי אוהב לבלות? מפגשים חביבים, קומזיצים וכאלה.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בחופש 3-4 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בגרות בלשון חח כמה קיבלת בו? לאדעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? לפני יומיים נראה לי מדוע? ראיתי כתבה על משפחה אחת בצפון ומשפחות של חיילים לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? תחילת שנה איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת.. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? זה יותר נוח יש לך חברה? מממ כן יש לי כמה הייתי אומרת... (היה חסר פה לוכסן חח) ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? שאלה טובה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? לא רוצה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? ליאם שם מיוחד לבת? לאדעת מאכל אהוב: לא היינו בשאלה הזאת כבר? דבר אחרון שאכלת: סנדוויץ' בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אנלא מנתקת סתם ככה קשרים עם אנשים . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אנלא חורשת על בגדים אתה לומד ביום שישי? כן מה הסרט האחרון שראית? היצ' אהבת? כן, אבל פעם שניה שראיתי אותו מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי על מה דיברת איתו? לאדעת מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? לא סגורה על זה מה הדבר האחרון שקנית? מיתר, המי הראשון שנקרע לי כמה הוא עלה? 5 שקל חח ממי הsms האחרון שקיבלת? לאדעת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? להלה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? הפלא שלי לא פה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? לא רעבה יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חודש בערך מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא מזמן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשל"צ למה הלכת לשם? קוסמטיקאית יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא בכמויות גדולות כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 10 בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 16, סעמק נמאס לי להיות ילידת סוף שנה מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה
ובפנימיות? פחות ביישנות איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כבדות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אני פתוחה כל הסוגים נראה לי עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מינימום 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מדייה פלייר (?) מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ואם לא עולה לי שם בראש? כמה קומות יש לך בבית? 3 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? לא דברים חשובים מידי מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לאדעת באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "לגמרי" מה עושה לך טוב? מוזיקה מה מעצבן אותך? אנשים סתומים, אנשים שמחפשים רק צומי, אגואיסטיות מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? גיטרות, או האייריברון מה נמצא אצלך תמיד במקרר? קולה מה היית לוקח לאי בודד? גיטרה המלצה לסרט: היצ' תוכנית טלוויזיה? ? איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה, מספרת לאנשים.. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? להתלונן איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד: אין כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הרבה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? להנות מקומות בילוי מועדפים: לאדעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית את/ה בחור/ה קנאי/ת? לפעמים האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? ככה לבוש: צנוע איפור: לא אוהבת שתייה אהובה: קולה להקה אהובה: אוונסנס עיר בעולם: ניו יורק ארץ: פלורידה מה תעשה כשתסיים את השאלון? נראה לי שאנגן טיפה שיר ברקע: היהודים-נץ שעת סיום: 16:01

d r o r y

New member
יאללה,עונה(תהיי בריאה.כמה שאלות!):

שעת התחלה:15:02 שיר שמתנגן ברקע:"לכבוד הקיץ",של להקת גזוז.זה מתנגן לי בראש,לא במחשב או משהו כזה. ספר קצת על עצמך:אתן כמה נתונים יבשים-בן 24,גר במרכז הארץ,מובטל כיום,ואת רוב הזמן מעביר על המחשב ובטיולים בחוץ מחשבה שעוברת בראש:טיול/הליכה שאני עושה מה עשית היום?קמתי רק ב 11:30(כי הלכתי לישון רק ב 7:45),ומאז אני רק על המחשב מה תעשה מחר?אלך לחגוג עם כמה חבר'ה יומולדת של חבר אחד חשק ל...:אושר ורוגע באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הרבה מאוד איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?גר באיזה מקום יפה ונחמד,מאושר ועסוק בדברים שנותנים לי סיפוק מה אתה הכי אוהב לאכול?יש מליון דברים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אמממ.....יש הרבה.דוגמא?מונולוגים שאני עושה עם עצמי מאז שאני ילד קטן מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?גם היו כמה וכמה.לא עולה לי עכשיו לראש מה הצבע האהוב עלייך?שחור,ירוק,לבן,טורכיז,תכלת,כחול,זהב,סגול מה המקצוע האהוב עלייך?לא יודע מה המקצוע השנוא עלייך?כמעט כולם איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?לא טובה....מקווה ומתפלל לשנה פי מליון יותר טובה! עיר/ים אהובות:נתניה,תל אביב. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?מחשב איפה חגגת יומולדת אחרון?במסעדה בשרית איך אתה הכי אוהב לבלות?לטייל באיזה מקום פסטורלי כמו פארק,טבע או אפילו במקום שקט בעיר לבד או עם חבר/שניים,לעשות הליכות ארוכות ותוך כדי לשמוע מוזיקה שאני אוהב עם הדיסק-מן,לשבת באיזה מקום נחמד עם כמה חברים ולדבר שיחות נפש כאלו,לבלות בלונה-פארק. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?זה נע בין 1:00 ל 4:00 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כל החברים שיש לי הם מהצבא בלבד ומחוץ לשכבה?^^ ומבית ספר אחר?^^ ומהעיר אחרת?בטח.כמעט כל החברים שלי הם מחוץ לעיר אתה נוהג לדבר עם חפצים?לפעמים.אבל יותר מכך אני מדבר עם עצמי היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?כן מתי פעם אחרונה שבכית?אתמול אולי מדוע?כי היה לי יום שהמילה "קטסטרופה" אפילו קטנה מכדי לתאר אותו. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?מעולם לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?אחי הוריד לי...אבל לא יודע מה היה האחרון למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?אז זהו שאני כמעט תמיד רק קונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?יש כ"כ הרבה!אבל האחרון שככה עלה לי לראש זה היה ורדה רזיאל ז'קונט ולחבק?לא זוכר כבר ולנשק?כנ"ל ולספר לו משהו מהלב?אמממ....אולי לאחד החברים יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?לא יודע את מי.אמממ....כל אדם שהייתי מרגיש טוב בקרבתו.ואין הרבה כאלה... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?אף אחד אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?לא שם מיוחד לבן?יש הרבה.שם שלמשל שמעתי עליו הוא חורף. שם מיוחד לבת?פועה מאכל אהוב:יש מליון מאכל שנוא:מה שאני שונא אני פשוט לא אוכל דבר אחרון שאכלת:גריסים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?עם מי שניתקתי קשר אינני מעוניין לחדש אותו שוב! . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?חולצות קצרות אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?השיאים של גינס אהבת?כן מה הסרט האחרון שראית?אמממ....קלרה הקדושה אהבת?דיי מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?אמא על מה דיברת איתו?על זה שאני צריך ללכת להסתפר מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אחי,בן דוד שלי,ועוד שניים/שלושה חברים על מי אתה יודע הכי הרבה?אמממ....על בן דוד שלי,על אחי,ועל עוד איזה שני חברים מה הדבר האחרון שקנית?אמממ....גלידה כמה הוא עלה?לא זוכר בדיוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?אמממ....לחם שום יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני איזה 3 חודשים/ארבעה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני בערך 4 שבועות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?תל אביב למה הלכת לשם?לפגוש חברים ולבלות איך קוראים לאמא שלך?חסוי יש לך שם שני? מהו?יש.חסוי. אתה קרוי על שם מישהו? מי?כן אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?אממ....2 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?משהו כמו 8-9 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?לא יודע מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?לרדת עוד ממש קצת במשקל ובפנימיות?בגדול,את המבנה הנפשי הפגוע שלי איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אמממ....ביקורתיות,קצת אדישות ובעוד אחד מהם מפריעה לי קצת אגואיסטיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')דרמה,מתח,מד"ב עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?נדלג כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?לא יודע אם בכלל אתחתן,אז אתם שואלים אותי על ילדים? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אהיה מאושר ומצליח(מקווה) מה הרגע המאושר ביותר בחייך?רגעים שבהם פשוט הרגשתי שדברים מתחילים להסתדר ולקרות כפי שרציתי מה עושה לך טוב?לשמוע דברים שאני רוצה לשמוע,אכפתיות אמיתית,שאנשים חושבים באותו ראש שלי ובקיצור-שקורים דברים כמו שאני רוצה. מה מעצבן אותך?יש מליון. דברים.באופן כללי,כל ההפכים ממה שציינתי בשאלה הקודמת. מה תמיד צריך להיות בכיס?ארנק ופלאפון איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שכל מבריק,לא לקחת ללב,ידיים טובות,כשרון מיוחד בענפיי ספורט מסויימים,כריזמה ועוד... מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמממ....הדיסקים והדיסקמן מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אמממ.....שתייה ואוכל? מה היית לוקח לאי בודד?דיסק-מן ודיסקים טובים,דפים וכלי כתיבה,אוכל,שתייה ופלאפון המלצה לסרט:מלך הסלים,איש הנצח 2,ולוחמיי הצל תוכנית טלוויזיה?השיר שלנו עונה 2 מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?דוגמא לכך היא שאבא שלי אמר לי שכל ההורים היו חולמים לילד כמוני איך את/ה מתגבר על באסה?זה פשוט עובר,בדר"כ ע"י פעולות שאני נוקט.ואני לא אפרט... איפה היית רוצה לבקר בעולם?שום מקום מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?סחבקיות,חוצפה,שובבות,כוחניות,תאווה רבה לאוכל וכסף איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?שום חג האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:על כאלה שאני ממש שונא.הבעיה היא שיש הרבה כאלה....אבל גם עליהם אני לא ממש צוחק.אני פשוט חושב עליהם תמיד מחשבות רעות ומקלל אותם בלב כל הזמן. חיית מחמד:אין לי כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא וכן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן ולא מהי אהבה בשבילך?שום דבר.באמת!רק בסרטים ובאגדות היא דבר גדול ונפלא. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?ההיפך הגמור מזה,אבל מקווה מאוד להיות מה את/ה אוהב/ת לעשות?לכתוב,לטייל,ללכת,לשמוע מוזיקה,להפגש עם חברים,לראות תכניות מסויימות בטלויזיה ולהאזין לתכניות מסוימות ברדיו מקומות בילוי מועדפים:נתניה ותל אביב את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן ולא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?אז זהו שאין לי את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?מנסה להיות באמצע אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא אנסה בכוח,אבל מאוד ארצה בתוך תוכי שתהיי כמוני.ככה אני.מה לעשות? את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן האם את/ה מאמינ/ה בה´?כן החיים טובים לדעתך?יהיו טובים בעזרת ה'.כולי תקווה ואמונה. מאכל אהוב:יש מליון שתייה אהובה:יש הרבה להקה אהובה:אתניקס,משינה,גזוז,כוורת,החלונות הגבוהים,מוניקה סקס,אבטיפוס סרט אהוב:מלך הסלים,איש הנצח 2,לוחמיי הצל גלידה:מוקה,וניל,עוגיות,ריבת חלב עיר בעולם:נתניה ות"א ארץ:ישראל שיר ברקע:"לילה ויום",של להקת חופש.

s l o o p

New member
עונה.

שעת התחלה:16:01 שיר שמתנגן ברקע:All the amall ספר קצת על עצמך:אני מכוערת מחשבה שעוברת בראש:אחים שלי הם זונות מה עשית היום?כלום מה תעשה מחר?ילך לסרט חשק ל...:שוקו מה המידה שלך בנעליים?37 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?פה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בקבר מה אתה הכי אוהב לאכול?הכל מה אתה הכי שונא לאכול?בצל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממ... מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?-_- מה הצבע האהוב עלייך?ירוק מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?אין מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?חרא של שנה עיר/ים אהובות:אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אממ.. איפה חגגת יומולדת אחרון?בטיול השנתי איך אתה הכי אוהב לבלות?מממ.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?אממ.. כמה קיבלת בו?--- יש לך חברים מחוץ לכיתה?כה ומחוץ לשכבה?כה ומבית ספר אחר?כה ומהעיר אחרת?כה אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?כה אם כן - סיפרת למישהו?כה מתי פעם אחרונה שבכית?=X מדוע?=/ לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?-- איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי זה חינם מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אח שלי ולחבק?אמממ ולנשק?אפחד ולספר לו משהו מהלב?אוףףףף יש לך חברה?לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?כה את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?נו דיי! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?סתיו שם מיוחד לבן?שומשם שם מיוחד לבת?שוםשמה מאכל אהוב:נו מה שוב? מאכל שנוא:דיי כבר! דבר אחרון שאכלת:אורז עם סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?--- . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנס 3/4 אתה לומד ביום שישי?כה מה הספר האחרון שקראת?הפנימייה שלא הייתה אהבת?כה מה הסרט האחרון שראית?--- אהבת?------------------ מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?סתיו על מה דיברת איתו?על הסרט מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אפחד על מי אתה יודע הכי הרבה?אממ מה הדבר האחרון שקנית?חולצות כמה הוא עלה?15 שקל ממי הsms האחרון שקיבלת?לפני שנה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אלכס מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?לא יודעת!!!!!!!! מה ממש בא לך לאכול עכשיו?נוווו יש לך עדשות/ משקפיים?לא עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?אני גרה בירושלים! מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ת"א למה הלכת לשם?למימדיון איך קוראים לאמא שלך?איריס יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?על אפחד אתה אוהב ילדים קטנים?תלוי איזה כמה בני דודים יש לך מצד אמא?5 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?נו! איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?תתינוק שנולד עכשיו=] בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?2 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?הכל ובפנימיות?כנ"ל. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אממ למה?--- כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?1 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?שאלון דפוק,אופס שתיים. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אלכס כמה קומות יש לך בבית?אממ אין קומות הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?עחלרקידנצתעחתמנחתק מתי זה היה?אהההההההההההההה מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:צופה מה הרגע המאושר ביותר בחייך?הרגע שבו אסיים תשאלון באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?-_- מה עושה לך טוב?כלום מה מעצבן אותך?השאלון הזה מה תמיד צריך להיות בכיס?כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?אממ מה הפריט הכי יקר שיש לך?אין כזה מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מעדנים מה היית לוקח לאי בודד?מחשב המלצה לסרט:אממ תוכנית טלוויזיה?בובספוג מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?אממ איך את/ה מתגבר על באסה?=/ איפה היית רוצה לבקר בעולם?ארה"ב מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חומוס(לא תכונה אבל בכל זאת) איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:כה חיית מחמד:אין כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כה נפגשת איתו/ איתה?בערך מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?אולי מהי אהבה בשבילך?אממ את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?=I מה את/ה אוהב/ת לעשות?כלום מקומות בילוי מועדפים:בית את/ה אוהב/ת להיות בבית?כה כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?לא את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?אולי מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:דפוק!!!!!!!!! האם את/ה מאמינ/ה בה´?כה החיים טובים לדעתך?לא לבוש:=/ איפור:לא מאכל אהוב:אממ שתייה אהובה:אממ להקה אהובה:אממ סרט אהוב:אממ גלידה:וניל עיר בעולם:אממ ארץ:אממ מה תעשה כשתסיים את השאלון?יחגוג שיר ברקע:It's What We're All About שעת סיום:16:14

Black Pearl666

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo29.gif עונה

שעת התחלה: 16.02 שיר שמתנגן ברקע: mettalica - the unforgyven ספר קצת על עצמך: אני קוראים אותי אלה, אני בת 14 וחצי ואני גבוהה (175) ואני חולת מטאל מחשבה שעוברת בראש: גזיגילגן מה עשית היום? התקלחתי מה תעשה מחר? אתקלח (
) חשק ל...: סוכריות מנטה מה המידה שלך בנעליים? 39-40 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? דוליז, מטאל, אופנה אלטרנטיבית, בראד פיט, ג'וני דפ, פירסינג וקעקועים איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? סוכריות מנטה וסושי מה אתה הכי שונא לאכול? סלק ומיונז מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? יש יותר מדי מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? יותר מדי מה הצבע האהוב עלייך? שחור ואדום מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? אומנות מה המקצוע השנוא עלייך? כל השאר איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? היה כיף עיר/ים אהובות: זאת לא עיר אבל בהחלט סקוטלנד וטרנסילבניה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? כרית בצורת לב עם הדפס של בראד פיט עליה ואיחוליי מזל"ט מהחברים הכי טובים שלי איפה חגגת יומולדת אחרון? בעיר איך אתה הכי אוהב לבלות? לראות סרט, ללכת לים עם החבר'ה, לפעמים אפילו סתם להזמין את כולם אליי ולהסתלבט אצלי בבית מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא מוקדם מ-1 בלילה מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? נדמה לי ש..........מתמטיקה כמה קיבלת בו? 65
יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן
היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? כן אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? לא מזמן מדוע? כי הרגשתי חרא לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לפעמים מתי פעם אחרונה שהשתכרת? ב....יום הולגת של החבר הכי טוב שלי איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? את כל הדיסקוגרפיה של IN FAMES
למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אין כסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אח שלי ולחבק? החברה הכי טובה שלי ולנשק? את חבר שלי ולספר לו משהו מהלב? דני יש לך חברה? חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? את.....אלכסיי ליהו
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את חבר שלי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? שון שם מיוחד לבת? כריסטי מאכל אהוב: סושי מאכל שנוא: סלק דבר אחרון שאכלת: סוכריית מנטה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? את הג'ינס שלי
אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? הארי פוטר והנסיך חצוי הדם
אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? אייס ונטורה אהבת? כן
מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אמא שלי על מה דיברת איתו? על איזה טעים יצא העטף שהכנתי בתנור
מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? דני ויגאל על מי אתה יודע הכי הרבה? על.....דני ואלינה ויגאל מה הדבר האחרון שקנית? אוכל לחתולה ולאוגר שלי כמה הוא עלה? לחתולה בסביבות ה-12 ולאוגר 10 ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברת פלאפון מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חבר שלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? פלאפון מציגה.... מה ממש בא לך לאכול עכשיו? סושי יש לך עדשות/ משקפיים? משקפים עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? בגיל 10 מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לא הייתי בירושלים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נצרת עילית למה הלכת לשם? קרובי משפחה... איך קוראים לאמא שלך? ריטה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? על שם דודה של אבא שלי אתה אוהב ילדים קטנים? לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אחת שאני מתעבת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? דז'ה וו איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אף אחד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להקטין את התחת שלי (לטעמי הוא גדול מדי) ובפנימיות? להפסיק לקנא איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שהוא לפעמים יכול להיות מאוד תינוקי..רגע..בעצם תמיד
איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם....חברה של אלכסיי לייהו
למה? כי היא חברה של אלכסיי ליהו
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? או 1 או 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? פארטן מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלינה כמה קומות יש לך בבית?7 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא הפגנתי מתי זה היה? --- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: החלום שלי זה להיות גרפיקאית מה הרגע המאושר ביותר בחייך? כשהכרתי את יגאל דני ואלינה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בליאט מה עושה לך טוב? לשמוע מוזיקה ולצייר מה מעצבן אותך? אנשים מטומטמים יתר על המידה מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, ליפגלוס, עיפרון שחור לעיניים ומסטיק/סוכריות מנטה איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת טוב לי עם איך שאני מה הפריט הכי יקר שיש לך? המגפיים שלי מה נמצא אצלך תמיד במקרר? בצל מה היית לוקח לאי בודד? דיסקמן, את כל הדיסקים שיש לי ואספקת בטריות לכל החיים
המלצה לסרט: מלחמת האופל 1+2 תוכנית טלוויזיה? איש משפחה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שיש לי עיניים יפות כשהייתי בשיא הבכי עם עיניים נפוחות ואדומות איך את/ה מתגבר על באסה? קופסת גלידה וסרט של טים ברטון בכיכובו של ג'וני דפ איפה היית רוצה לבקר בעולם? סקוטלנד, גרמניה ואוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? יש יותר מדי
איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף וסתיו איזה חג אהוב עליך? סילבסטר האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי על מי חיית מחמד: חתולה ואוגר כמה אחים יש לך? 1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? כן הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא ממש מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? לדעת שיש לי חברים שאפשר לבטוח בהם מה את/ה אוהב/ת לעשות? תלוי במצב רול, לפעמים להתחרפן ולהסתובב עם כולם ולפעמים סתם לשכב על הספה ולראות סרט מקומות בילוי מועדפים: בים, מתחת לבמה, בקניון ובבית את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? מאוד מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בליאט האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן לבוש: בגדים (
) איפור: עיפרון שחור לעיניים וליפגלוס מאכל אהוב: סושי שתייה אהובה: בריזר להקה אהובה: Children of bodom סרט אהוב: שודדי הקאריביים 1+2 גלידה: וניל עם פיצפוצי שוקולד עיר בעולם: טרנסילבניה ארץ: סקוטלנד מה תעשה כשתסיים את השאלון? אענה על עוד אחד שיר ברקע: within temptetion - stand my ground שעת סיום: 16.24

SexyHilooshi

New member
שלי

שעת התחלה: שמונה וחצי שיר שמתנגן ברקע: All by myself. ספר קצת על עצמך: הילה, בת 14 וחצי, מירושלים. מחשבה שעוברת בראש: אני עייפה. מה עשית היום? כלום. מה תעשה מחר? כלום=\ חשק ל...: שוקולד. מה המידה שלך בנעליים?38-41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? כל מיני. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי, פיצה, אוכל של אימא. מה אתה הכי שונא לאכול? בצל ושום=\ מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? באנג'י? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמרתי למישהו שאני אוהבת אותו. מה הצבע האהוב עלייך? סגול. מה הצבע השנוא עלייך? אפור. מה המקצוע האהוב עלייך? מחשבים. מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מוזרה. עיר/ים אהובות: לא יודעת. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? הרבה דברים. איפה חגגת יומולדת אחרון? נראה לי שבבית:| איך אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים שאוהבים אותי. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? לא יודעת. לא קבוע. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אממ, אני כבר לא לומדת בבית הספר הזה. יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? נראה לי שכן. מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת. כמה קיבלת בו? לא זוכרת. יש לך חברים מחוץ לכיתה? בערך. ומחוץ לשכבה? בערך. ומבית ספר אחר? בערך. ומהעיר אחרת? בערך. אתה נוהג לדבר עם חפצים? כן. היית פעם אצל פסיכולוג? לא. ואצל פסיכיאטר? לא. חשבת פעם על התאבדות? כן. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול=\ מדוע? עזבו אותי. לקחת סמים מתישהו? לא. אתה מעשן? לא. מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אממ, מזמן. וזה היה ממש חלש. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? קילינג מי סופטלי... למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי אני מרוששת:| מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לו? ולחבק? אותו? ולנשק? אותו? ולספר לו משהו מהלב? לו? יש לך חבר? לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא. את מי היית לוקח לאי בודד? אותו:p את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותו? אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? איתו. שם מיוחד לבן? גל. שם מיוחד לבת? לא יודעת. מאכל אהוב: לא יודעת. שאלתם כבר. מאכל שנוא: שאלתם. דבר אחרון שאכלת: פיתה. שמנה שכמותי. בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? מיקי מאוס. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? חולצה שחורה=\ אתה לומד ביום שישי? כן. מה הספר האחרון שקראת? ספק גורלי. אהבת? כן. מה הסרט האחרון שראית? צופן דה וינצ'י. אהבת? לא ראיתי עד הסוף. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? הוא. על מה דיברת איתו? כל מיני. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? הוא. על מי אתה יודע הכי הרבה? אממ, לא יודעת. מה הדבר האחרון שקנית? לא זוכרת. כמה הוא עלה? לא יודעת. ממי הsms האחרון שקיבלת? לא זוכרת. מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? לא זוכרת. מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מחקתי=\ מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שוקולד. יש לך עדשות/ משקפיים? לא. עשית ישור שיניים? לא. מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חצי שנה? מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? אממ, אולי שבוע שעבר. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ראשון לציון. למה הלכת לשם? סופרלנד. איך קוראים לאמא שלך? =\ יש לך שם שני? מהו? =\ אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? תלוי. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אממ, קצת. איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת. בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? לא יודעת. מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? שומן. ובפנימיות? הרבה דברים. איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עושה מה שטוב לה ולא חושבת על אחרים. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') הכל. עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? לא יודעת. למה? ככה. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בננה. מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לא יודעת. כמה קומות יש לך בבית? אחת וגג. הלכת פעם להפגנה? לא. הפגנה נגד (או בעד) מה? לא. מתי זה היה? לא. מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת. מה הרגע המאושר ביותר בחייך? אממ, לא היה ממש=\ באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? יש הרבה. מה עושה לך טוב? לא יודעת. מה מעצבן אותך? הרבה דברים. מה תמיד צריך להיות בכיס? ליפגלוס:p איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? משחק וריקוד. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת. מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב? מה היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. המלצה לסרט: אין ממש. תוכנית טלוויזיה? חברים. מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אווווו:) איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה. שמכניסה אותי ליותר באסה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? לא יודעת. אמריקה? מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוצפה. איזה עונה בשנה אהובה עליך? לא יודעת. איזה חג אהוב עליך? כנ"ל. האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: תלוי. חיית מחמד: כלב. כמה אחים יש לך? אחות אחת. מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן. נפגשת איתו/ איתה? לא. מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כבר לא. מהי אהבה בשבילך? עזבו. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאנשים אוהבים אותי. מה את/ה אוהב/ת לעשות? לא יודעת. מקומות בילוי מועדפים: לא יודעת. את/ה אוהב/ת להיות בבית? לפעמים. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן. את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי מתי. אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: הרבה. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן. החיים טובים לדעתך? לא ממש. לבוש: ג'ינס וטי שירט. איפור: קל. מאכל אהוב: שאלתם:| שתייה אהובה: שוקו. להקה אהובה: אוונסנס. סרט אהוב: :| גלידה: אמריקאית עם שוקולד. עיר בעולם: לא יודעת. ארץ: לא יודעת. מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת. שיר ברקע: Everytime we touch. שעת סיום: שמונה וארבעים.

B a r r B e e

New member
מה שלומך?../images/Emo24.gif ../images/Emo55.gif

שעת התחלה: לא יודעת
(השעון במחשב לא מכוון) שיר שמתנגן ברקע: PLAYGIRL CENTRAL ספר קצת על עצמך: אני ברבי אני אוהבת לשיר לרקוד לעשן ולשתות
מחשבה שעוברת בראש: מלחמה מה עשית היום? הסתובבתי באשדוד וראיתי חדשות במשך כל שאר היום... מה תעשה מחר? ממ אהיה בבית ואראה חדשות. בערב "על האש" עם המשפחה חשק ל...: שקט נפשי, שלום...
מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? "הפרעות חרדה תמיכה" ועוד.. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? וואלה לא יודעת. מה אתה הכי אוהב לאכול? שוקולד
מה אתה הכי שונא לאכול? מממ בננה
מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? לא רוצה לדבר על זה..חחח מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? נהגתי שיכורה (אין לי רישיון. אפילו לא תיאוריה) מה הצבע האהוב עלייך? אמממ אדום/ צהוב מה הצבע השנוא עלייך? מממ חרדל מה המקצוע האהוב עלייך? הפסקה =] מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה. בלעכס. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הרבה הברזות
עיר/ים אהובות: ת"א לנצחחח
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אמא פעם הכינה לי שיר שכתבה על דפי בלוק מחוברים בתוספת ממתקים כמו "אתם חושבים שזה מוגזם.." (עם השוקולד "מוגזם") איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית ובפאב איך אתה הכי אוהב לבלות? לשבת בפאב עם חברים מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? אין לי שעות שינה מסודרות מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:45 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? הבגרות בהיסטוריה כמה קיבלת בו? לא יודעת...חחח יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?
לא שזכור לי..
היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? כן חשבת פעם על התאבדות? חשבתי אם כן - סיפרת למישהו? לא בטוחה מתי פעם אחרונה שבכית? אממ יום חמישי בערב מדוע? בוא לא נדבר על זה =] לקחת סמים מתישהו? כן אתה מעשן? כן מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפני שנתיים ניראה לי... איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? FUCK YA MAN למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? אני קונה דיסקים! מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא יודעת ולחבק? בייבי שלי
ולנשק? בייבי ולספר לו משהו מהלב? לא יודעת יש לך חברה? יש לי הרבה חברות
(
)
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא! את מי היית לוקח לאי בודד? לא יודעת. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בייבי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא שם מיוחד לבן? אליאור שם מיוחד לבת? סייפן מאכל אהוב:
שאלת כבר!!
מאכל שנוא: -"- דבר אחרון שאכלת: סלט כרוב אדום ופיתה
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? אין . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גרבים עד הקרסול של סקצ'רס לבן עם פרחים אדום וורוד =] אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? "מישהו לרוץ איתו" ולא סיימתי. אהבת? נחמד לא יותר מזה! מה הסרט האחרון שראית? האמת שמתחת לפני השטח אהבת? כן מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחי הקטן על מה דיברת איתו? הוא סיפר לי על משהו שהציק לו

B a r r B e e

New member
המשך....../images/Emo55.gif

מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני :] על מי אתה יודע הכי הרבה? אמא שלי מה הדבר האחרון שקנית? שוקולד =] כמה הוא עלה? לא זוכרת ממי הsms האחרון שקיבלת? מה"צעצוע" שלי
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? חברה שלי; שוגי
מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? יפה מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. כבר אכלתי. יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני 3 שבועות-חודש מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? חורף 2004 מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אשדוד למה הלכת לשם? לחפש בגד ים ולהסתובב =] איך קוראים לאמא שלך? שון יש לך שם שני? מהו? דבורה אתה קרוי על שם מישהו? מי? סבתא של אמא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 8 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 7 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? אריאל (בן שנה) מהצד של אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 18 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? את הבז'ז'ים
ובפנימיות? כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? נעלבת מהר איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה, מתח, פעולה וקומדיות בעיקר עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? כריסטינה אגילרה
למה? קודם כל כי היא שווה, אח"כ בגלל שאני אוהבת אותה וגם מצלמים אותה לפפארצ'י כל היום. נשמע כיף =] כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? ילד =] חחח מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? ג'ורג' (
)
כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? לא יודעת.. מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? חח אני חושבת שאני צעירה מידי כדי שיהיה לי רגע כזה. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אממ BLOW ME
חיחי
מה עושה לך טוב? שוקולד
איזו חומריות..חחח
מה מעצבן אותך? ילדים קטנים ומתלוננים מה תמיד צריך להיות בכיס? סיגריות איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? טבעת מאמא מזהב עם 5 יהלומים קטנטנים מה נמצא אצלך תמיד במקרר? ויטמינצ'יק
מה היית לוקח לאי בודד? שאלת כבררררר
המלצה לסרט: המסור תוכנית טלוויזיה? האנטומיה של ד"ר גריי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? לא זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? שוקולד/ סיגריה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אמסטרדם
(/קונטיקט)
מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? לעצור לעזור למישהו ברחוב גם אם אין לך מושג מי זה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורףףףף
איזה חג אהוב עליך? פסח =] מלאן חופש
האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא. חיית מחמד: כלבה =] וחתולוני כמה אחים יש לך? 3 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? רומנטית [?!] לא! נפגשת איתו/ איתה? מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא ממש. מהי אהבה בשבילך? רצון לחלוק עם בנאדם מסוים את שארית ימי חייך ולהקריב את חייך למען הוא יהיה מאושר. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? אממ רגישה אבל חזקה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? שאלת כברררר
מה את/ה אוהב/ת לעשות? מקומות בילוי מועדפים: את/ה אוהב/ת להיות בבית? אמממ די.. כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית, אבל עקשנית על העקרונות שלי! אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בשום אופן לא! את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: שיט/ פאקינג... טוב אני אפסיק כאן.. האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן! החיים טובים לדעתך? אמממ יש סיפור שאומר שגם ככה שכשאנחנו עולים לשמיים ה"קופסא" עם הזכרונות הרעים מתרוקנת... לבוש: מה שבא לי, אני יכולה להיות הכי ליידי בעולם או הכי פריקית בעולם או הכי אופנתית בעולם איפור: עדין או בכלל לא מאכל אהוב: שוקולד....שאלת כבר!!!! שתייה אהובה: תות בננה/ ענבים.. להקה אהובה: סרט אהוב: הצבע ארגמן גלידה: וניל פצפוצים
עיר בעולם: אוי אמסטרדםםםםם
ארץ: הולנד
מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת. שיר ברקע: FUCK YA MAN שעת סיום: לא יודעת...חח

Just Dust

New member
בא לי:)

שעת התחלה: 00:07 שיר שמתנגן ברקע: לא מתנגן ספר קצת על עצמך: מחשבה שעוברת בראש: אני צריכה עבודה מה עשית היום? טלוויזיה, מחשב, אוכל, טלוויזיה, מחשב, אוכל, מיטה, טלוויזיה, מחשב, אוכל [אני צריכה עבודה
] מה תעשה מחר? סביר להניח שאת מה שעשיתי היום חשק ל...: עבודה, חיים מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פיות שדונים וכל השאר, חלומות איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? את זה גם אני לא יודעת מה אתה הכי אוהב לאכול? אוכל מה אתה הכי שונא לאכול? עשבים ודברים בריאותיים מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ממ... אני לא יודעת.. אני צריכה לחשוב על זה מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? כל פעם שאני משתכרת מה הצבע האהוב עלייך? כתום, ירוק, ורוד מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? תאטרון, ספרות מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? מעניינת, טובה, משמעותית עיר/ים אהובות: ערד
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? ממ.. הקליפ של היומולדת שלי, פוסטר של ג'ון לנון איפה חגגת יומולדת אחרון? בקן:) איך אתה הכי אוהב לבלות? בכל מקום שיש לי בו חברים וכיף מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? זה מאוד תלוי מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? כרגע לא רוצה לחשוב על בצפר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? בגרות במחשבת ישראל כמה קיבלת בו? עוד לא יודעת יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? ממ.. יכול להיות היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא יותר מזה אם כן - סיפרת למישהו? סביר להניח שלא מתי פעם אחרונה שבכית? ממ.. אולי אתמול.. אני בוכה הרבה מדוע? לא זוכרת לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? וואו לא עשיתי את זה הרבה זמן... אולי לפני חודש או 3 שבועות איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה בחינם
[קמצנית
] סתם, אם יש אמן שאני באמת מעריכה אני קונה מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? ממ.. לא זוכרת ולחבק? :) ולנשק? :) ולספר לו משהו מהלב? אביב יש לך חברה? יש לי הרבה חברות
ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? לא הייתי הולכת לאי בודד את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? את חן אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דנע שם מיוחד לבן? יער שם מיוחד לבת? קשת מאכל אהוב: לא יודעת מאכל שנוא: כבר אמרתי לא? דבר אחרון שאכלת: עגבניות.. או אבטיח.. או עוגה.. לא זוכרת בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? :) . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? אממ לא יודעת אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? אושו, כרגע אני באמצע גרפולוגיה אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? אסקימו לימון
אהבת? אה הא מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? חברה שלי על מה דיברת איתו? על זה שלא בא לי לצאת היום מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? כנראה שחברה שלי על מי אתה יודע הכי הרבה? חברה שלי
מה הדבר האחרון שקנית? וואו זה היה מזמן.. שוקובו כמה הוא עלה? 7 ממי הsms האחרון שקיבלת? עוגיית מזל: מי שרגליו נמצאות על הקרקע לעולם לא יוריד את מכנסיו מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? ידיד מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? מה [מה קורה] מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'אנקי מאנקייייי יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים ארורות עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? השנה מתישהו מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? השנה מתישהו מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ב"ש כנראה למה הלכת לשם? ידידים איך קוראים לאמא שלך? טינה יש לך שם שני? מהו? אין אתה קרוי על שם מישהו? מי? אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? אני בכלל לא מכירה את המשפחה של אמא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ^ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מכל הבני דודים אני מכירה רק אחת בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שאני עכשיו? מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? אני נאבקת עם עצמי עכשיו... לכתוב כלום, או באמת להיות כנה? ובפנימיות? אם הייתי רוצה, הייתי משנה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? עקשנות, שינויים קיצוניים במצבי הרוח, אי החלטיות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קיטש, קומדיות, רומנטיקה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אפחד למה? ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אם יהיו בכלל מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? מרציפן מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? לילך כמה קומות יש לך בבית? בבניין? 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מאושרת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת.. אולי כשרקדתי ביום העצמאות.. או בבומבמלה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? "שלום גברת ----" מה עושה לך טוב? חברים, אנשים, חיוכים, חיבוקים, גשם, מוזיקה בכללי והביטלס בפרט, נסיעות, חלומות, שינה, אוכל, רגעים של שלמות עצמית, רוגע מה מעצבן אותך? הרבה מה תמיד צריך להיות בכיס? חתיכת מראה שבורה [למקרה שאני אלך בלילה וירצו לאנוס אותי אז אני אוכל לדקור
, וגם כדי לבדוק אם אני יפה], מפתח, פלאפון ושקל או שניים איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה, ציור מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת.. אני בספק אם יש כאלה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? עגבניות.. ואם לא אז זה רע מה היית לוקח לאי בודד? שוב, לא הייתי הולכת לאי בודד המלצה לסרט: פורסט גאמפ
תוכנית טלוויזיה?חברים, בובספוג מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? אני לא באמת זוכרת איך את/ה מתגבר על באסה? מתמודדת איתה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אנגליה, סקוטלנד, אירלנד, הודו מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? צעקנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לצחוק איתם חיית מחמד: כלב כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? נו להתפלצן? את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? עוד לא חוויתי מספיק בשביל לדעת את זה מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הרבה.. אין משהו מוגדר מה את/ה אוהב/ת לעשות? ביד מקומות בילוי מועדפים: כל מקום עם חברים ואנשים טובים את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן.. לפעמים כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? עוד לא הייתה לי, אבל אם תהיה.. אני מאמינה שכן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? וותרנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: לא יודעת האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? יכולים להיות לבוש: מכנסיים וחולצה? איפור: מאכל אהוב: הרבה שתייה אהובה: מיץ תפוחים, תפוזים להקה אהובה: הביטלס, לד זפלין, הדורז, ג'ירפות.. אין לי כוח להמשיך סרט אהוב: פורסט גאמפ גלידה: צ'נאקי מאנקי של בן אנד ג'ריס עיר בעולם: ערד ארץ: אירלנד
מה תעשה כשתסיים את השאלון? אתקלח שיר ברקע: אין שעת סיום: 00:29

Ofek The Diva

New member
עונה

שעת התחלה:1:49 שיר שמתנגן ברקע:אין ספר קצת על עצמך:אני חמודי=] מחשבה שעוברת בראש:עוד שעתיים ומשו אני צריכה לקום מה עשית היום?אממ אכלתי, התקלחתי, עשיתי גבות, קניתי בגדים מה תעשה מחר? א-י-ל-ת חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה, והשיר שלנו איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?נשואה פלוס ילדה מה אתה הכי אוהב לאכול?אוכל של סבתא מה אתה הכי שונא לאכול?אוכל שנראה מגעיל או מסריח מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?אממ באנג'י? מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?הרבה מה הצבע האהוב עלייך?כחול מה הצבע השנוא עלייך?ורוד מה המקצוע האהוב עלייך?צרפתית מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?מהירה ונחמדה עיר/ים אהובות: ת"א, חולון מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אממ לא זוכרת איפה חגגת יומולדת אחרון?מועדון איך אתה הכי אוהב לבלות?מועדון, סרט, עם חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?1-2 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?לא מה היה המבחן האחרון?מתמטיקה בגרות מועד ב' כמה קיבלת בו?ב03 100 וב05 מקווה 60 יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן חח ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?אממ יום שישי מדוע?נזכרתי במשו לקחת סמים מתישהו?לאאא אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא משתכרת איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?she's hot- tok למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?חבל על הכסף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?אחי הקטן ולחבק?מישו ולנשק?מישו ולספר לו משהו מהלב?חברה שלי יש לך חברה?לא אבל אני רוצה חבר ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?2 חברות הכי טובות וסבתא את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?מישו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? דור שם מיוחד לבן?ליעד שם מיוחד לבת? יובל מאכל אהוב:קוסקוס ושניצל מאכל שנוא:אממ הרבה דבר אחרון שאכלת:ארטיק בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ליאורה . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?מכנס קצר לבן אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?משוואה עם נעלם אהבת?מאוד מה הסרט האחרון שראית?קינג קונג..רק קטע ממנו אהבת?לא משעמם מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?דור על מה דיברת איתו?שלא עוברים לי השרים לפלאפון מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?סופיה ודורין על מי אתה יודע הכי הרבה?...שאלה טובה מה הדבר האחרון שקנית?ממתקים כמה הוא עלה?לא יודעת ממי הsms האחרון שקיבלת?דורין מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?דורין מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?אופק מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?גם וגם עשית ישור שיניים?כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?אממ לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?חצי שנה בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?חולון למה הלכת לשם?חברות איך קוראים לאמא שלך?- יש לך שם שני? מהו?אין אתה קרוי על שם מישהו? מי?לא אתה אוהב ילדים קטנים?כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא?9 כמה בני דודים יש לך מצד אבא?7+ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?תמיר בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?9 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כפות רגליים ובפנימיות?יותר סבלנית פחות קנאית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?אומרת לאחרים מה לא טוב ולא משנה את זה בעצמה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? קומדיה ואקשן עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אפחד האמת למה?טוב לי ככה.. בערך חח כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?ג'חנון מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?יובל כמה קומות יש לך בבית?1 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?- מתי זה היה?- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך?23.9 ועזבו באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?"נעל" "ג'יזס" מה עושה לך טוב?לדעת שחברות שלי לצידי, כשמתחילים איתי, כשאני מרגישה חשובה למישו מה מעצבן אותך? הרבה ח מה תמיד צריך להיות בכיס?מסטיק איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? כתיבה מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר?מים? מה היית לוקח לאי בודד?מוזיקה, את 2 החברות הכי טובות שלי, סבתא המלצה לסרט:שודדי הקאריביים תוכנית טלוויזיה?אין משו מיוחד מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני יפה:) איך את/ה מתגבר על באסה?מוזיקה alone- ofer nissim איפה היית רוצה לבקר בעולם?ספרד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?חום איזה עונה בשנה אהובה עליך?קיץ איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:כלב כמה אחים יש לך?2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?לא נפגשת איתו/ איתה?לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?כן מהי אהבה בשבילך? שאתה מרגיש שאתה לא יכול להיות בלי האהוב שלך את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?בערך כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?אתם חוזרים על עצמכםם מה את/ה אוהב/ת לעשות? אין לי כוח לרשום מקומות בילוי מועדפים:מועדון, קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?ברור את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?יש מצב את/ה בחור/ה קנאי/ת?כן.. מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:שוב חוזר האם את/ה מאמינ/ה בה´?לא יודעת החיים טובים לדעתך?תמיד יכול להיות יותר גרוע לבוש:הכי יפה שיש איפור:..? מאכל אהוב:..שוב שתייה אהובה:דיאט קולה ומים להקה אהובה:אין סרט אהוב:שודדי הקאריביים גלידה:וניל עיר בעולם:אממ פריז ארץ:ספרד מה תעשה כשתסיים את השאלון?אלך להתקלח שיר ברקע:אין שעת סיום:2:05

../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 02:17 שיר שמתנגן ברקע: the end of the world - skeeter davis
קלאסיקה... ספר קצת על עצמך: ניצן, גרה בעקד, 13. מחשבה שעוברת בראש: איזה שיר יפה
[dont they kmow it the end of the world] מה עשית היום? נפגשתי עם חברות מה תעשה מחר? נראה כבר חשק ל...: כלום מה המידה שלך בנעליים? 38 וחצי, באזור. באיזה פורום אפשר למצוא אותך? 522, 160 איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? לומדת/מתחתנת מה אתה הכי אוהב לאכול? תלוי במצב רוח מה אתה הכי שונא לאכול? טחינה, חריפים למיניהם, דג [מלבד שניצלים מאוד מאוד מסויימים של אבא שלי] מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? תגידרו מטורף ;] מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? זה בא ביחד או מה?
מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? ורוד-אפרסק-קיא מה המקצוע האהוב עלייך? ערבית מה המקצוע השנוא עלייך? ג"ג איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שינויים רצינים לטובה...אחת השנים היותר טובות עיר/ים אהובות: תל אביבבבבבבבבבבבבב
העיר הכי יפה.. העיר שלי.
אני מתגעגעת
מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? המצלמונת שלי
איפה חגגת יומולדת אחרון? לא חגגתי כל כך איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות, בעיקר בקולנוע ["בואי לפוסי פוסי" חברה שלי מנסה לשכנע אותי ללכת לפוסידון במקום לצופן דה וינצ'י, לא הלך לה כל כך.] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? 1-2-3 ויותר מאוחר.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? עלק אחידה.. קודם כל זה באיזה עשרה צבעים, עם סמל קטנצ'יק וכמובן שתמיד אפשר להוריד ברגע שנכנסים לבצפר ולהישאר עם חולצות רגילות.. מה היה המבחן האחרון? מתמ' נראה לי, מי זוכר כמה קיבלת בו? 103
יש לך חברים מחוץ לכיתה? בוודאי ומחוץ לשכבה? בוודאי ובוודאי! ומבית ספר אחר? כמובן! ומהעיר אחרת? גם כן... אתה נוהג לדבר עם חפצים? עליתם עליי
היית פעם אצל פסיכולוג? לא, ומקווה שלא אצטרך להיות
[אופטמיזם לנצח] ואצל פסיכיאטר? לא
חשבת פעם על התאבדות? שלי? רק כשכאבה לי כל כך הבטן שבאמת באמת רציתי למות... יסורים... S: אם כן - סיפרת למישהו? על זה? צרחתי כל כך שלא נראה לי שהיה אפשר לפספס. מתי פעם אחרונה שבכית? היום/אתמול/שלשום/ראשון/שבת/שישי/חמישי... צפון יו נו
מדוע? "צפון יו נו
" לקחת סמים מתישהו? לא
אתה מעשן? חס וחלילה S:
משמת רק בתור תחליף ל
מתי פעם אחרונה שהשתכרת? אף פעם לא
אלכוהול עושה לי כאבי בטן וחזה.. לא בשבילי.. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? ממ.... של הביטלס, הלו גודביי למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? למען האמת את הרוב אני קונה דיסקים. זו לא איכות באינטרנט בגלל זה אני מנסה שיר או שניים מאלבום וקונה. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? לא מגלה ולא מגלה ולחבק? רונלי
ולנשק? אביה כפרעליה ולספר לו משהו מהלב? לא זוכרת... יש לך חברה? חברה? המון
ראית בחנוכה את הפסטיגל? חס וחלילה את מי היית לוקח לאי בודד?הרבה אנשים... את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?הרבה אנשים
אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? כרגע אפחד שם מיוחד לבן? לא יודעת.. שם מיוחד לבת? כנ"ל מאכל אהוב: נשאל ככבר מאכל שנוא: נשאל כבר דבר אחרון שאכלת: ענבים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?אממ.. הלית? . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? כרגע המכנסיים הירוקים
אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? מעבר ליערעבות [קורות קצעולם] אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? צופן דה וינצ'י [ולא פוסי פוסי!] אהבת?מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? מיכל/אורי על מה דיברת איתו? מוזיקה מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?רונלי לדעתי על מי אתה יודע הכי הרבה? לא בטוחה... מה הדבר האחרון שקנית? קולה כמה הוא עלה? שבעה או שישה שקלים [גנבה, אני יודעת, אבל בכל זאת, קולנוע וכאלה] ממי הsms האחרון שקיבלת? מתפוז
מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רונלי מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? בדואר נכנס זה רוצה בדואר יוצא זה תתחברי מה ממש בא לך לאכול עכשיו? שום דבר יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? עעדיין לא
מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? חודשיים + מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? מזממממממממממממממממן מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? ב"ש למה הלכת לשם? רופאה
[בלוטת תריס מטומטמת!!] איך קוראים לאמא שלך? נירה יש לך שם שני? מהו? חן
אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? מאוד, וסליסה הבובה
כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15 כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 15
איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? מהזההה, אוהבת את כולם! באמת שאין יל כוח להמשיך לענות על זה
ארוך מדי ללילה..

למעלה