היה פה.....

dandusha1

New member
:]

שעת התחלה: 15:17 שיר שמתנגן ברקע: the world you love - jimmy eat world ספר קצת על עצמך: דניאל , 15 וחצי , אשדוד עולה לי' , עובדת בבורגראנץ' :) מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי :| מה עשית היום? כלום עד עכשיו מה תעשה מחר? יעבוד חשק ל...: לצאת :| מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה מדי פעם חח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ ;] מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי מה אתה הכי שונא לאכול? גמבה :| מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מממ לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? סיימתי את זה \: מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? סגול ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? צרפתית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה :S איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הייתה שנה מעולה:) עיר/ים אהובות: אילת! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אולסטאר צהובות:) איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית + קניון ובטיול השנתי:) איך אתה הכי אוהב לבלות? בקניון , עם חברות , חברים ,או בפארק איתם חח מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חופש בסביבות 2 , בצפר 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת:p כמה קיבלת בו? כנ"ל יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? גם ומהעיר אחרת? גם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא באופן קבוע(; היית פעם אצל פסיכולוג? אממ לא מוסמך (; ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אולי אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? :X לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חתונה של אחותי , חודשיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר שווה:) מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אלמוג ולחבק? אלמוג \: ולנשק? גם ולספר לו משהו מהלב? גם יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא :| את מי היית לוקח לאי בודד? כולם חח :) את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אלמוג \: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שירלי דנה מתן פנינת וצחי שם מיוחד לבן? תום ! שם מיוחד לבת? גם חח מאכל אהוב: ספגטי מאכל שנוא: גמבה דבר אחרון שאכלת: אפרסק
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ליאור . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים חח אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? מכתב בבקבוק 0אהבת? מאוד:) מה הסרט האחרון שראית? אממ יומני הנסיכה 2 אהבת? חמוד :| מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא ? חח על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות , צחי ומתן על מי אתה יודע הכי הרבה? חברות,מתן מה הדבר האחרון שקנית? פוטטו ציפס ;] כמה הוא עלה? 12.50 חח ממי הsms האחרון שקיבלת? אורטל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אורטל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ספגטי מוקרם :) יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שבת חתן של אחותי , לפני חודש וחצי בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא זוכרת , ת" א:| למה הלכת לשם? סינמה סיטי איך קוראים לאמא שלך? מזל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש חח כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המון כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? קרן:) בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17-19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יש כמה דברים ובפנימיות? גם , רגישות יתר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ,אימה דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? צחי שכטר חח למה? סתם :) כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? משעמם מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלמוג כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית אולי:) מה הרגע המאושר ביותר בחייך? 26.5 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ממממ :| מה עושה לך טוב? הוא מה מעצבן אותך? הוא מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממ לא יודעת חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב חח מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבר :| המלצה לסרט: אפקט הפרפר , גריינד תוכנית טלוויזיה? או.סי , מגרש ביתי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? \: :X איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה , ברזיל , תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח מדי פעם :| חיית מחמד: אחי:) כמה אחים יש לך? 3 שני אחים ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא , עשה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצחוק :) מקומות בילוי מועדפים: קניון , פארק את/ה אוהב/ת להיות בבית? מדי פעם כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כוסעמק חח האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא ממש לבוש: ג'ינס וגופיה איפור: עיפרון קצת מאכל אהוב: ספגטי [פעם 3!] שתייה אהובה: נסטי להקה אהובה: בלינק 182 סרט אהוב: גרינד גלידה: שוקולד , קורנטו:) עיר בעולם: קליפורניה! ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? יילך לאכול שיר ברקע: שובי אל ביתי - עידן רייכל שעת סיום: 15:33

1Shir

New member
תשובות חלקי

שעת התחלה: עשרים לארבע.. שיט מאוחר שיר שמתנגן ברקע: סנדרה ספר קצת על עצמך: כרטיסישי מחשבה שעוברת בראש: אין לי מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? תיקים באפלה מה אתה הכי אוהב לאכול? בייגלה מה אתה הכי שונא לאכול? בשר מה הצבע האהוב עלייך? ורוד מה הצבע השנוא עלייך? ירוק בהיר מה המקצוע האהוב עלייך? סוציולוגיה מה המקצוע השנוא עלייך? פיזיקה איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? תודה לאל שנגמרה עיר/ים אהובות: תל אביב, ניו יורק, ברלין, הרצליה, ירושלים, גבעתיים/ר"ג אתה נוהג לדבר עם חפצים? לעיתים רחוקות היית פעם אצל פסיכולוג? כן ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? לא מתי פעם אחרונה שבכית? אולי שלשום מדוע? כי הלכתי לאיבוד לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לא איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? כ"נ למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? רק לאוספים מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? מזכירה בבי"ס ולחבק? חברה ולנשק? גם ולספר לו משהו מהלב? גם יש לך חברה? חבר. לא. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? חברה אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? לא דבר אחרון שאכלת: סנדביץ' צועני בארומה בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? לירון איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס אולי מה הספר האחרון שקראת? יאיר לפיד, החידה השישית אהבת? מאוד מה הסרט האחרון שראית? אבולוציה אהבת? מאוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? במפתיע אמא על מה דיברת איתו? מה שלומי מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אולי אמא על מי אתה יודע הכי הרבה? חברים מה הדבר האחרון שקנית? סנדביץ' בארומה כמה הוא עלה? 12 ש"ח ממי הsms האחרון שקיבלת? חברה מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אותה חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אולי "היי" אין לי כוח לבדוק מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום שבעתי יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? שבוע מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? 3 ימים מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? רמת אביב, רעננה תל אביב, ירושלים למה הלכת לשם? אונ' וחברה איך קוראים לאמא שלך? יונה יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? בד"כ לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 5 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 2 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? נמרוד בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? בגיל שלו, סתם לא, בגיל שלי מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? להעיף נקודת חן ובפנימיות? להיות פחות שיפוטית איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? סדר היום שלה איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') אימה, נעורים, פעולה, פארודיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? רובי וויליאמס למה? להרגיש איך זה להיות הוא כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? אפס מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בקבוק מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? מיטל כמה קומות יש לך בבית? זו דירה הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? בטח משהו של השמאל. אה וגם באונ' מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא בטוחה שהיה כזה מה תמיד צריך להיות בכיס? מפתחות של הבית איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה נמצא אצלך תמיד במקרר? מים מה היית לוקח לאי בודד? מים המלצה לסרט: אמריקן פאי, צעקה תוכנית טלוויזיה? ניפ/טאק, מונק, סקס והעיר הגדולה איפה היית רוצה לבקר בעולם? גרמניה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חמימות איזה עונה בשנה אהובה עליך? קיץ איזה חג אהוב עליך? לא משנה לי האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: רק בכיף, לא להשפיל אותם חיית מחמד: חתול כמה אחים יש לך? חצי מהי אהבה בשבילך? טעם החיים את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא כל כך את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? נראה לי השני אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? סביר להניח שכן את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא האם את/ה מאמינ/ה בה´? לא החיים טובים לדעתך? כן, אמריקן ביוטי בייבי לבוש: מה איתו? איפור: לא שתייה אהובה: תה להקה אהובה: הקראנבריז גלידה: פרוזן יוגורט בננה, מלון, תות, מנגו, אננס וכו'

sandor2

New member
עוננה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 14:14 שיר שמתנגן ברקע: Ain't No Other Man ספר קצת על עצמך: ממ.. אני בת 12 וחצי מת"א ואני עושה חיים משוגעעעעעים !@# מחשבה שעוברת בראש: "למה הvod נתקע כל הזמן.? מה עשית היום? ישנתי מה תעשה מחר? נראה כבר חשק ל...: בריכככה מה המידה שלך בנעליים? 36-38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? בפורום הזה או בפיתות ! איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? בארה"ב מה אתה הכי אוהב לאכול? סלט מה אתה הכי שונא לאכול? שוקולד ועוגות מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? ממ.. לא עולה לי בראש עכשיו \: מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? ^ מה הצבע האהוב עלייך? צבעוני מה הצבע השנוא עלייך? אין מה המקצוע האהוב עלייך? אנגלית מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? ממ.. כייפית נראה לי[!?] . עיר/ים אהובות: ת"א !! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? 500 ש"ח איפה חגגת יומולדת אחרון? במועדון הגת רימון איך אתה הכי אוהב לבלות? עם חברות מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי.. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:00 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לאא מה היה המבחן האחרון? מאיפה אני זוכרת. כמה קיבלת בו? ^ יש לך חברים מחוץ לכיתה? בטטח .. כל החברים לא בכיתה שליי ומחוץ לשכבה? בטטח .. ומבית ספר אחר? בטח! ומהעיר אחרת? כןן אתה נוהג לדבר עם חפצים? חח לא.. היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? תאמת שכן.. אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול נראה לי מדוע? בגלל סרט אחד
לקחת סמים מתישהו? לאא! אתה מעשן? לא! מתי פעם אחרונה שהשתכרת?לא! איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? SoS למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? לא יודעת.. מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה שלי ולחבק? ידיד שלי ולנשק? .. ולספר לו משהו מהלב? ידיד יש לך חברה? בטח מלאא.. ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? הרבה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? בתקי! אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? עם כמה חברים שם מיוחד לבן? קובי שם מיוחד לבת? רוני או ספיר מאכל אהוב: סללט מאכל שנוא: לא יודעת דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? יהב . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? גופיית סבא וג'ינס אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? שכחתי את השם שלוו.. אהבת? כן מה הסרט האחרון שראית? יומני הנסייכה אהבת? כןןןן! מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? על זה שהvod לא עובד.. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? בתקי נראלי.. על מי אתה יודע הכי הרבה? יש כמה מה הדבר האחרון שקנית? מסטיק כמה הוא עלה? חצי שקל חח ממי הsms האחרון שקיבלת? לין מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? רוני מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא זוכרת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? וואי אני לא יודעת.. יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? אני עושה מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לםני איזה שלושה שבועות מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? וואי מממזמן.. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא זוכרת.. סביון? למה הלכת לשם? משפחה איך קוראים לאמא שלך?דליה יש לך שם שני? מהו? אין לי.. אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא. אתה אוהב ילדים קטנים? כן, תלוי מי.. כמה בני דודים יש לך מצד אמא? לא יודעת כמה בני דודים יש לך מצד אמא? ^ איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 14 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? ממ.. נראלי את הצבע עיניים ובפנימיות? שאני קנאית מאוד איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? שתלטנית ומפונקת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? ממ.. לא יודעת למה? ^ כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 נראלי מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? למה מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? נטע כמה קומות יש לך בבית? 4 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? תלויי... מתי זה היה? לא הלכתיי יא חופרים!@$ מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: שאלה טובה מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו הרבבה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? לא יודעת \: מה עושה לך טוב? חברים וחברות מה מעצבן אותך? שמעצבנים אותי, משקרים לי, מתגרים בי מה תמיד צריך להיות בכיס? פלאפון, מסטיקים וכסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? חכמה חח מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? גבינה לבנה מה היית לוקח לאי בודד? הרבה דברים.. המלצה לסרט: פיטר פן :) חח תוכנית טלוויזיה? מכושפות, ארתור והאלופהה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני נורא חתיכה :) איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה איפה היית רוצה לבקר בעולם? ארה"ב ודרום אמריקה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חחחח לאכול פלאפל?! איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: כן
חיית מחמד: כלבה וחתולים כמה אחים יש לך? 3 אחיות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? לא נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כןן! מהי אהבה בשבילך? אהבה בשבילי זה רגשות.. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חברות, חברים ומשפחה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לשיר מקומות בילוי מועדפים: שוסטר, טופדן, בתים של חברים את/ה אוהב/ת להיות בבית? ממ.. תלויי מתי ותלוי מי בבית כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן!!! את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא! את/ה בחור/ה קנאי/ת? כן מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: ראסמי האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? תלוי לבוש: גופית סבא ומכנס ג'ינס קצר איפור: קצת סומק מאכל אהוב: סלט.... כמה אפשר לשאול יא'חופרייייייייים!?# שתייה אהובה: מיים להקה אהובה: אין סרט אהוב: פיטר פן וגריז גלידה: ווניל עיר בעולם: ת"א ולונדון ארץ: ישראל , ארה"ב ואנגליה מה תעשה כשתסיים את השאלון? ארד לסלון.. שיר ברקע: "כולם יבואו להריע לכבודך....." [השיר שלנו..] שעת סיום: 14:33 בייייייייי !$#

B A W

New member
עונהנהננה

שעת התחלה: 00:07 שיר שמתנגן ברקע: i'll stand by you ספר קצת על עצמך: אני מתגעגעת הביתה. אני אוהבת אותו. החיים שלי יפים, למרות הכל. אני המשוגעת הכי שפויה שתפגשו אי פעם, באחריות! מחשבה שעוברת בראש: שישלח הודעה שישלח הודעה שישלח הודעה. אני רוצה חיבוק ממנו, ועכשיו. מה עשית היום? התבטלתי. סוףסוף חופש מהעבודה. כבר יש לי כאבי ברכיים. מה תעשה מחר? אעבוד חשק ל...: מקלחת טובה, ולשינה מה המידה שלך בנעליים? 38 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? סקרים ושאלונים. איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אני לא יודעת מה אני עושה מחר, חוץ מהעבודה, אז רדו מעוד 15 שנים. מה אתה הכי אוהב לאכול? מתוקים! וירקות מה אתה הכי שונא לאכול? בשר מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? עליתי על הטופ ספין בלונה פארק. אני כזאת חנונית, שבא למות. מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? אמממממ חתכתי את עצמי. זה היה טיפשי ומיותר, אבל נכון בשבילי, באותו הרגע לפחות. מה הצבע האהוב עלייך? ירוק מה הצבע השנוא עלייך? צהוב. בעעע מה המקצוע האהוב עלייך? לא יודעת מה המקצוע השנוא עלייך? סוציולוגיה. גאד דמאט! לחשוב שהייתי אמורה להיות במגמה כזאת. איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? שנה מלאה בחוויות. שנה שעיצבה לי את האישיות. שנה מחורבנת. שנה שממנה יצאתי גדולה. שנננהה בת זונה, תרתי משמע, לטוב ולרע. עיר/ים אהובות: גבעתיים, ר"ג וזהו. אני יותר בכיוון של קיבוצים. מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?לא יודעת. איפה חגגת יומולדת אחרון? בכינרתת איך אתה הכי אוהב לבלות? עם אנשים שאני אוהבת, הדרך פחות משנה. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? כשיש בצפר, אני נרדמת מוקדם (עשר וחצי ככה) בחופש, אם אני לא עובדת בבוקר, שלוש. מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? שמונה יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? כן מה היה המבחן האחרון? לשון. וסיימתי עם זה לכל החיים, בציון מצויייייין. כמה קיבלת בו? לא יודעת, אבל מעל תשעים. יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן... ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא. אבל עם חיות אני כן...וגם לעצמי היית פעם אצל פסיכולוג? יאפי...:0 ואני די מסתייגת ללכת לעוד פגישות, אבל לפעמים אין ברירה. ספוקייי ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? פעם? תכפילו את זה באממממממ עשרות פעמים, אם לא מאה או שתיים. אם כן - סיפרת למישהו? לא. מתי פעם אחרונה שבכית? היום, לפני שלוש שעות. מדוע? כי הדמעות יצאו לבד, ומי אני שאמנע מהן? לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? לפנייי שלושה חודשים וחצי. איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? i hope ypu dont mind. למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? שאלה טובה. יש לך כסף להלוות לי לכל מאות הדיסקים שהיה צריך להיות לי, כדי שאני אוכל לרכוש אותם? מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?מי שחיבר את השאלון, אבל זה יעבור, אני במצב רוח קרבי. ולחבק? אותו ולנשק? אותו ולספר לו משהו מהלב? לו...לומר לו שאני אוהבת אותו. כ"כ. המון. שהוא גורם לי לחייך, ולצחוק. הוא מקבל אותי כמו שאני. אני מרגישה נוח להיות עצמי כשאני איתו. אני לא צריכה אותו. אני רוצה אותו. יש לך חברה? לא. וגם אין לי חבר... ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אף אחד. גם ככה אני מסוגלת להיות לבד ימים על גבי לילות. לפעמים אנשים רק מפריעים לי. את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אותווווווו. כבר הייתה שאלה כזו אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? איתו!!!! =) הוא שלח לי הודעה P: שם מיוחד לבן? יונתן שם מיוחד לבת? לא יודעת מאכל אהוב: סיני *סגידה* מאכל שנוא: בשר דבר אחרון שאכלת: סלט בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? בן . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? לא יודעת. אתה לומד ביום שישי? לאאא =) מה הספר האחרון שקראת? התפסן בשדה השיפון (הגיע הזמן ד"א...) אהבת? כן! מה הסרט האחרון שראית? הדייט שלי לחתונה אהבת? חחח כן, פעם מאה שאני רואה אותו. מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? איתו על מה דיברת איתו? על זה שהוא צנוע, וחסוד, והכי נדיב ומתחשב בעולם. הוא לא ד"א. הוא פלוץ טיפש. אבל אני לא שולטת ברגשות. מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? אני. על מי אתה יודע הכי הרבה? עליי מה הדבר האחרון שקנית? עגבניות ופלפלים כמה הוא עלה?שבעה שקלים סה"כ. ממי הsms האחרון שקיבלת? מהחברה הכי טובה שלי מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אמא מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?איך מה ממש בא לך לאכול עכשיו? כלום. אני צריכה לשירותים. יש לך עדשות/ משקפיים? גם וגם

B A W

New member
המשך

עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני חצי שנה. מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שלושה שבועות. מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? אילת למה הלכת לשם? חופש? איך קוראים לאמא שלך? יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? אף אחד אתה אוהב ילדים קטנים? כה הם כאלה חמודייים כמה בני דודים יש לך מצד אמא? עשרים P: כמה בני דודים יש לך מצד אבא? אפססס איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? לא יודעת... בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? חמש מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? לא יודעת... ובפנימיות? הרבה איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? היא סתומה לפעמים, שמתחשק ללמות, אבל היא הנשמה הכי גדולה שיש. איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אממממ לא יודעת. למה? כי אני לא יודעת אם אני באמת רוצה לגלות מה הבעיות של אנשים אחרים, מה הם חושבים מה הם רוצים. תאמינו לי, אני זה מטען כבד מספיק. כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? מאיפה לי? מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? השם שלו. כמה קומות יש לך בבית? אחת הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה ?לא מתי זה היה? אף פעם מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: אהיה מאושרת. או אנסה בכל אופן מה הרגע המאושר ביותר בחייך? לא יודעת. באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? בראסמי. אווווך מה עושה לך טוב? מוסיקה, אנשים אהובים, חיות וגרימת אושר לאנשים אחרים. מה מעצבן אותך? הרבה. וזה לא ייגמר מה תמיד צריך להיות בכיס? טמפונים, כסף, פלאפון ומסטיקים. איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת. מה הפריט הכי יקר שיש לך? לא יודעת מה נמצא אצלך תמיד במקרר? אוכל P: מה היית לוקח לאי בודד? רדיו (והרדיו הזה היה קולט באי הבודד) וספרים, ערמות של ספרים. המלצה לסרט: בורות. תוכנית טלוויזיה? רדיו 04 (כי גם לי מותר) מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאוהבים אותי. איך את/ה מתגבר על באסה? בוכה, נהגתי לחתוך, שומעת מוסיקה, ובוכהה. איפה היית רוצה לבקר בעולם? בכל העולם. מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? החוצפה איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף *אהבה אהבה אהבה* איזה חג אהוב עליך? חנוכה האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: קצת. חיית מחמד: כלבים ונחשים כמה אחים יש לך? שניים מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כה נפגשת איתו/ איתה? לא מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? צחוק, אושר, הבנה, שותפות, דאגה, משיכה. את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? תלוי. מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? מוסיקה, וצחוק מה את/ה אוהב/ת לעשות? לקרוא מקומות בילוי מועדפים: לא יודעת את/ה אוהב/ת להיות בבית? כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? תלוי בסיטואציה אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא. אני מאמינה בחיה ותן לחיות. את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: בראסמי. האם את/ה מאמינ/ה בה´? אני חושבת. החיים טובים לדעתך? כן לבוש: מה שנוח. איפור:לא מאכל אהוב: סיני, ירקות פירות ומתוקים שתייה אהובה: מים להקה אהובה: לא יודעת סרט אהוב: בורות גלידה: בן אנד ג'ריס עיר בעולם: לא יודעת. ארץ: לא יודעת. מה תעשה כשתסיים את השאלון? לא יודעת שיר ברקע: לא יודעת איך קוראים לו, אבל אני אוהבת אותו. שעת סיום: 00:55

Spiritfall

New member
נו, טוב.

שעת התחלה: 20:23 שיר שמתנגן ברקע: שיר פתיחה של "השיר שלנו" מהחדר השני ספר קצת על עצמך: חושבת יותר מידי מחשבה שעוברת בראש: מעניין לאן יוצאים היום מה עשית היום? קמתי.. והלכתי לבריכה מה תעשה מחר? אקום, אלך לרופא, אפגש עם חברים ואסע ומצפה רמון חשק ל...: לישון. אוח העייפות הורגת.. מה המידה שלך בנעליים? 38/9 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? זה, ואולי סרטי מתח ואימה שנה? מה אתה הכי אוהב לאכול? שניצל מה אתה הכי שונא לאכול? אממ.. וניל מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? צניחה חופשית מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? חח כל מיני שיחות עם אנשים לא קשורים מה הצבע האהוב עלייך? כל מיני מה הצבע השנוא עלייך? צבעים צועקים למיניהם מה המקצוע האהוב עלייך? מתמטיקה מה המקצוע השנוא עלייך? תנ"ך איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? אחלה עיר/ים אהובות: רעננה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? לוח שנה עם מלא תמונות וזכרונות איפה חגגת יומולדת אחרון? מסיבת הפתעה באיזשהו בית קפה באיזור איך אתה הכי אוהב לבלות? להתחרפן עם חברים, סתם לשבת איפשהו, סרטים
, וסתם מקומות לשבת.. מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? בזמן האחרון בסביבות 5 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? אין יותר ביצפר יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? לא מה היה המבחן האחרון? מגן בספרות כמה קיבלת בו? 91 יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה? כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת? כן אתה נוהג לדבר עם חפצים? כשהם נועצים בי עיניים היית פעם אצל פסיכולוג? לא ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? לא אם כן - סיפרת למישהו? מתי פעם אחרונה שבכית? שלשום מדוע? סתם.. יום מחורבן למדי לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? בנשף, לפני חודש איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? Foo Fighters - Everlong למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? שאלה רטורית מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? נ' ולחבק? א' ולנשק? א' ולספר לו משהו מהלב? א' יש לך חבר? כן ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא את מי היית לוקח לאי בודד? אמיר, ושוב - כי רק הוא היה יודע איך יוצאים משם את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? א' אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? ק' שם מיוחד לבן? ליר שם מיוחד לבת? תומר מאכל אהוב: שניצל? מאכל שנוא: אהע.. דבר אחרון שאכלת: שזיף בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ס', ש' איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס ישן אתה לומד ביום שישי? לא מה הספר האחרון שקראת? האדם המשוכפל / ז'וזב סאראמאגו אהבת? אני עדיין באמצע מה הסרט האחרון שראית? רייזן אהבת? חביב מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אחותי על מה דיברת איתו? שתענה לטלפון מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? נ', פ' על מי אתה יודע הכי הרבה? לא יודעת.. כל מיני מה הדבר האחרון שקנית? קוקישייק
כמה הוא עלה? 23 האחרון שקיבלת? שרשרת הכי ישן שיש לך בפלאפון? לא יודעת מה ממש בא לך לאכול עכשיו? צ'יפס יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? כן מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? לפני שנה מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? לפני שנה מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? נתניה למה הלכת לשם? משפחה איך קוראים לאמא שלך? מ' יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? כן כמה בני דודים יש לך מצד אמא? 16 כמה בני דודים יש לך מצד אבא? 3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? ח', ר' בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הרבה ובפנימיות? פחדים איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? כל אחד והפאק שלו איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? אימה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? אף אחד למה? כי טוב לי כמו שאני כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא חשבתי על זה מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? בוש מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? עומר כמה קומות יש לך בבית? 2 הלכת פעם להפגנה? כן הפגנה נגד (או בעד) מה? נגד איחוד הישוב שלי עם ישוב אחר מתי זה היה? לפני 3 שנים מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: לא יודעת מה הרגע המאושר ביותר בחייך? יום הולדת 18, צניחה חופשית, טיסה לחו"ל באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? איזו שטות מה עושה לך טוב? אנשים מסוימים, שינה טובה, ריצה.. אין לי כוח לפרט מה מעצבן אותך? שלא מקשיבים לי מה תמיד צריך להיות בכיס? ארנק, מפתח לבית ופלא איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? ריקוד, לדעת לבטא את עצמך הכי טוב מה הפריט הכי יקר שיש לך? אממ... מה נמצא אצלך תמיד במקרר? כרוב מה היית לוקח לאי בודד? כרית המלצה לסרט: לא עולה לי בראש כרגע תוכנית טלוויזיה: האוס מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך?
איך את/ה מתגבר על באסה? סרט טוב איפה היית רוצה לבקר בעולם? לונדון, יפן וסין מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? סחבקיות איזה עונה בשנה אהובה עליך? סתיו, אביב איזה חג אהוב עליך? פורים האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד: לא כמה אחים יש לך? 2 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא.. הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לא מהי אהבה בשבילך? הרגש החזק שגורם לי לדבר שטויות מהר וברציפות במשך הרבה זמן
את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? משתדלת מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? חח שוב השאלה הזאת? אמרתי כבר.. הרבה דברים מה את/ה אוהב/ת לעשות? חח שוב? אני אוהבת לישון, פסדר? מקומות בילוי מועדפים: אוחח את/ה אוהב/ת להיות בבית? תלוי מתי כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? מאוד את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא.. משתדלת שלא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: איזו שטות האם את/ה מאמינ/ה בה´? שאלה טובה החיים טובים לדעתך? כן לבוש: ג'ינס, חולצה איפור: עיפרון שחור מאכל אהוב: שניצל שתייה אהובה: דיאט קולה להקה אהובה: אהע סרט אהוב: אהע גלידה: משהו עם עוגיות עיר בעולם: לונדון ארץ: יפן מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות טלויזיה עם אחותי / אנסה לישון שיר ברקע: אין שעת סיום:

talush2005

New member
עונה

שעת התחלה: 21:57 שיר שמתנגן ברקע:שום שיר ספר קצת על עצמך: אין מה לספר מחשבה שעוברת בראש: הממ מנסה לגלות איפה מישהי שאני מכירה הולכת לשרת לפי רמזים והיא לא ממש רוצה להגיד מה עשית היום? הייתי בקאנטרי ואצל חברה מה תעשה מחר?הולכת לים חשק ל...: לישון מה המידה שלך בנעליים?37.5 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?כל מיני איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? במשרד של חברת פרסום אני מקווה מה אתה הכי אוהב לאכול? פסטה,פיצה,ציפס,המבורגר מה אתה הכי שונא לאכול? סלט מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?חחחחחחחח לא משהו מיוחד מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?שלא נסעתי לאיזה משלחת שהייתי אמורה ליסוע אתה וברגע האחרון ויתרתי מה הצבע האהוב עלייך? כחול/סגול מה הצבע השנוא עלייך?צהוב מה המקצוע האהוב עלייך?אזרחות מה המקצוע השנוא עלייך?מתמטיקה/אנגלית איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?עצובה ומהירהה עיר/ים אהובות: ת"א,הרצליה,רעננה,אילת,חיפה מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? מצלמה דיגיטלית!! איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית ובפארק איך אתה הכי אוהב לבלות?בתי קפה וקולנוע מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? תלוי מתי אני צריכה לקום מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? סיימתי בית ספר...אבל היה ב 8 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן היה מה היה המבחן האחרון? בגרות מועד ב באנגלית כמה קיבלת בו? עוד לא קבלתי יש לך חברים מחוץ לכיתה? כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר? כן ומהעיר אחרת?כן אחת אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?לא ואצל פסיכיאטר?לא חשבת פעם על התאבדות?לא אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית? ביום שני מדוע? מישהו שהכרתי טוב מת.. לקחת סמים מתישהו?לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? מזמן איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? חושב עליה של עידן יניב למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? יותר כיף מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? חברה ולחבק?חסוי ולנשק?חסוי ולספר לו משהו מהלב? חברה יש לך חבר? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד? את המשפחה והכלבה את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?חסוי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? מישהי מהשכבה שלא דברנו הרבה זמן שם מיוחד לבן? ירין שם מיוחד לבת? ליאן מאכל אהוב: המבורגר,פסטה,פיצה,ציפס וכל זה מאכל שנוא: סלט דבר אחרון שאכלת:פיתה עם שוקולד בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? חברות מחו"ל . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? איזה גינס אחד אתה לומד ביום שישי? לא אני לא לומדת בכלל מה הספר האחרון שקראת? המאהב לבית ספר אהבת?נחמד מה הסרט האחרון שראית? הילד הזמן בעולם אהבת? כן חמוד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? זאת שאני מדבת איתה אונליין על מה דיברת איתו? כל מיני מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברה על מי אתה יודע הכי הרבה?אותה חברה חח מה הדבר האחרון שקנית? יומן כזה כמה הוא עלה?19 ממי הsms האחרון שקיבלת? מחברה אחרת מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?אותה חברה מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? טוב מה ממש בא לך לאכול עכשיו? פיצה יש לך עדשות/ משקפיים? משקפיים רק לנהיגה עשית ישור שיניים?כן =/ מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמןן לא זוכרת מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? בפסח מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? הרצליה למה הלכת לשם? ככה איך קוראים לאמא שלך? קוראים לה יש לך שם שני? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים?מאד כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? האמצעי מצד אמא בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 12 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? הירכיים ובפנימיות?שיהיה לי יותר בטחון איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אדישותת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? עם אף אחד למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? לא יודעת.. מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? אוף מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? רותם כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה?לא מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: מקווה שמשהו בתחום הפרסום או השיווק מה הרגע המאושר ביותר בחייך? היו כמה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? אוווף מה עושה לך טוב? מוסיקה טובה,ליסוע לחו"ל,להיות עם אנשים שכיף לי איתם מה מעצבן אותך? אנשים שמעצבנים מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? לרקוד מה הפריט הכי יקר שיש לך? מחשב? מה נמצא אצלך תמיד במקרר? שוקו המלצה לסרט: "אחוות הג'ינס"....או איך שלא קוראים לזה תוכנית טלוויזיה? האלופה מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? שאני בן אדם טוב ושאני אנושית ועוד כמה דברים על המראה החיצוני איך את/ה מתגבר על באסה? מוסיקה,ישנה איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה,האיים הקארבים,אוואי,קנדה,אנטרטיקה ועוד ועוד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? החוצפה חח איזה עונה בשנה אהובה עליך? אביב איזה חג אהוב עליך? פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: לא חיית מחמד:יש לי כלבה כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לפעמים הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? לפעמים מהי אהבה בשבילך? לרצות להיות עם מישהו בגלל מה שהוא ולדאוג לו ,להיות איתו , לפנק אותו,לאהוב בקיצור כל החיים בטוב וברע... את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? אהבה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לישון לראות סרט לשמוע מוסיקה לצאת לבתי קפה מקומות בילוי מועדפים: בתי קפהףבתים של אנשים,קולנוע את/ה אוהב/ת להיות בבית?כן כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? דיי עקשנית אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? בד"כ לא..רק על דברים ממש עקרוניים אוליי את/ה בחור/ה קנאי/ת? לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:טוב סבבה,אין לי כוח, שיוו האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך?לפעמים לבוש:גינס וגופיה איפור: עפרון צללית ומיק אפ,משהו קל שתייה אהובה: שוקו להקה אהובה:ווסטלייף,בקסטריט בויז סרט אהוב: אחוות הגינס גלידה: שוקולד עיר בעולם: ניו יורק! ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון? אלך לראות טלביזיה שיר ברקע:אין שעת סיום:22:29

Hip Hop star

New member
../images/Emo9.gif

שעת התחלה:19:22 שיר שמתנגן ברקע:busted-everything i knew ספר קצת על עצמך:...אמ...אני בת 15 וחצי,מת"א.עולה לכיתה י'.מזל טלה.ילידת ברזיל..אמ...לא עולה לי עוד משהו לראש. מחשבה שעוברת בראש:חופשה מה עשית היום?ישנתי הרבה,וקראתי. מה תעשה מחר?לא יודעת עדיין חשק ל...:לחיות מה המידה שלך בנעליים?41 באיזה פורום אפשר למצוא אותך?הזה איפה נראה אותך בעוד 15 שנה?בעתיד מה אתה הכי אוהב לאכול?אמ....... מה אתה הכי שונא לאכול?משהו חריף מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים?דחפתי את אחי למים העמוקים בבריכה כשהיה קטן ולא ידע לשחות
מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים?כנ"ל מה הצבע האהוב עלייך?שחור מה הצבע השנוא עלייך?אין כזה מה המקצוע האהוב עלייך?היסטוריה מה המקצוע השנוא עלייך?מדעים איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך?נהדרת=] עיר/ים אהובות:אילת מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת?אהבתי הכל=] איפה חגגת יומולדת אחרון?עשו לי מסיבת הפתעה בפארק הירקון איך אתה הכי אוהב לבלות?בכל מקום שבו אני נמצאת עם חבריי=] מתי אתה הולך לישון בדרך כלל?מאוחר מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך?עוד לא ידוע.סביר להניח 8:15 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר?כן מה היה המבחן האחרון?לא זוכרת כבר כמה קיבלת בו?לא זוכרת יש לך חברים מחוץ לכיתה?כן ומחוץ לשכבה?כן ומבית ספר אחר?כן ומהעיר אחרת?כן אתה נוהג לדבר עם חפצים?לא היית פעם אצל פסיכולוג?כן ואצל פסיכיאטר?כן חשבת פעם על התאבדות?כן אם כן - סיפרת למישהו?לא מתי פעם אחרונה שבכית?השבוע מדוע?בגלל משהו מטופש שעובר עליי לקחת סמים מתישהו?כן אתה מעשן?לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת?אף פעם איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט?שיר של זמר ברזיאלאי שברח לי השם שלו למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים?כי יותר נוח להוריד מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו?הו...היו כמה..שתי פאקצות ואידיוט אחד ולחבק?את עצמי ולנשק?אמ.מישהו... ולספר לו משהו מהלב?מישהו... יש לך חברה?נמנמנמנמ...יה ראית בחנוכה את הפסטיגל?לא את מי היית לוקח לאי בודד?את עצמי את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו?עצמי אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי?אף אחד..המסנג'ר והאייסי סגורים שם מיוחד לבן?עדן שם מיוחד לבת?צ'ארלי מאכל אהוב:נמנמנמנמנמ..מרקים של אמא=] מאכל שנוא:מנמנמננמנמנ... דבר אחרון שאכלת:ענבים בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש?ידיד.. . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה?את החולצות מדיסניוורלד
אתה לומד ביום שישי?לא מה הספר האחרון שקראת?"הפרידה" אהבת?אמ..נחמד מה הסרט האחרון שראית?פוסידון אהבת?מאודדדדדדדדדדדדדדדדדדדד מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו?חברה טובה שלי,ספיר=] על מה דיברת איתו?על מייספייס מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה?אנכי על מי אתה יודע הכי הרבה?אנכי מה הדבר האחרון שקנית?סרט מטופש כמה הוא עלה?9 וחצי ממי הsms האחרון שקיבלת?מאורנג' מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms?ידיד אידיוט לשעבר מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון?מחברים שלי מיום הולדת שלי מה ממש בא לך לאכול עכשיו?כלום יש לך עדשות/ משקפיים?משקפיים עשית ישור שיניים?לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים?לפני כמה חודשים מתי בפעם האחרונה היית בירושלים?לפני כמה שבועות מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה?ירושלים למה הלכת לשם?טקס של עמותה שאימי מתנדבת בה איך קוראים לאמא שלך?עליזה=] יש לך שם שני? מהו?אווה יוכבד אתה קרוי על שם מישהו? מי?סבתי ז"ל אתה אוהב ילדים קטנים?לא כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 כמה בני דודים יש לך מצד אמא?3 איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב?עדיה
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו?נמננמנמנ..4 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות?כלום..אולי לרדת במשקל.א.בל לא משהו מיוחד ובפנימיות?כלום איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך?קטנוניות איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו')כל מיני.בעיקר אימה,אסונות,פעולה,קומדיה,נעורים..הכל כמעט עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע?אף אחד למה?ככה כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול?0 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש?אממממממממממממ מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש?אלון כמה קומות יש לך בבית?12 הלכת פעם להפגנה?לא הפגנה נגד (או בעד) מה?לא מתי זה היה?--- מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול:אהיה ראש ממשלה
מה הרגע המאושר ביותר בחייך?כשהייתי קטנה באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי?לא יודעת מה עושה לך טוב?לדבר מה מעצבן אותך?שלא מבינים אותי מה תמיד צריך להיות בכיס?כלום איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך?שום דבר מיוחד מה הפריט הכי יקר שיש לך?אמ... מה נמצא אצלך תמיד במקרר?אוכל ושתייה מה היית לוקח לאי בודד?כל מה שאני הייתי צריכה באי בודד המלצה לסרט:טיטניק,פוסידון תוכנית טלוויזיה?ורניקה מארס,CSI:מיאמי,אבודים מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ?שאני מיוחדת איך את/ה מתגבר על באסה?אלוהים איפה היית רוצה לבקר בעולם?אוסטרליה מה התכונה הכי ישראלית בעיניך?לקטר איזה עונה בשנה אהובה עליך?אביב איזה חג אהוב עליך?פסח האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים:לא חיית מחמד:כלבה כמה אחים יש לך?1 מאמינ/ה באהבה וירטואלית?לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט?כן נפגשת איתו/ איתה?כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון?לא מהי אהבה בשבילך?מילה שמתארת תשוקה את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית?כן מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת?החיים מה את/ה אוהב/ת לעשות?לקורא,לחשוב,לשמוע מוזיקה,לטייל,להיות עם חברים מקומות בילוי מועדפים:פארקים,לונה פארקים את/ה אוהב/ת להיות בבית?לא כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה?סביר להניח את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית?אמ..דיי שניהם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי?לא את/ה בחור/ה קנאי/ת?לא מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד:נמננמנמנמנמנמ האם את/ה מאמינ/ה בה´?ברור החיים טובים לדעתך?כן ולא לבוש:בגדים איפור:לא אוהבת מאכל אהוב:זה נשאל כבר שתייה אהובה:מנגו להקה אהובה:דסטניז צ'יילד סרט אהוב:טיטניק גלידה:שוקולד,וניל עוגיות עיר בעולם:אילת ארץ:ישראל מה תעשה כשתסיים את השאלון?לא יודעת שיר ברקע:lostprophest-last summer שעת סיום:19:39

למעלה