:]
שעת התחלה: 15:17 שיר שמתנגן ברקע: the world you love - jimmy eat world ספר קצת על עצמך: דניאל , 15 וחצי , אשדוד עולה לי' , עובדת בבורגראנץ'
מחשבה שעוברת בראש: משעמם לי :| מה עשית היום? כלום עד עכשיו מה תעשה מחר? יעבוד חשק ל...: לצאת :| מה המידה שלך בנעליים? 39 באיזה פורום אפשר למצוא אותך? פה מדי פעם חח איפה נראה אותך בעוד 15 שנה? אין לי שמץ ;] מה אתה הכי אוהב לאכול? ספגטי מה אתה הכי שונא לאכול? גמבה :| מה המעשה הכי מטורף שעשיתם בחיים? מממ לא זוכרת מה המעשה הכי מטופש שעשיתם בחיים? סיימתי את זה \: מה הצבע האהוב עלייך? כחול מה הצבע השנוא עלייך? סגול ורוד מה המקצוע האהוב עלייך? צרפתית מה המקצוע השנוא עלייך? מתמטיקה :S איך אתה יכול לסכם את השנה שעברה שלך? הייתה שנה מעולה
עיר/ים אהובות: אילת! מה המתנה הכי אהובה שקיבלת ליומולדת? אולסטאר צהובות
איפה חגגת יומולדת אחרון? בבית + קניון ובטיול השנתי
איך אתה הכי אוהב לבלות? בקניון , עם חברות , חברים ,או בפארק איתם חח מתי אתה הולך לישון בדרך כלל? חופש בסביבות 2 , בצפר 12 מתי מתחיל השיעור הראשון בבית הספר שלך? 8:10 יש לכם תלבושת אחידה בבית ספר? חולצה מה היה המבחן האחרון? לא זוכרת
כמה קיבלת בו? כנ"ל יש לך חברים מחוץ לכיתה? ברור ומחוץ לשכבה? ברור ומבית ספר אחר? גם ומהעיר אחרת? גם אתה נוהג לדבר עם חפצים? לא באופן קבוע(; היית פעם אצל פסיכולוג? אממ לא מוסמך (; ואצל פסיכיאטר? לא חשבת פעם על התאבדות? אולי אם כן - סיפרת למישהו? כן מתי פעם אחרונה שבכית? אתמול מדוע? :X לקחת סמים מתישהו? לא אתה מעשן? לא מתי פעם אחרונה שהשתכרת? חתונה של אחותי , חודשיים איזה שיר אחרון הורדת מהאינטרנט? לא זוכרת למה אתה מוריד מהאינטרנט שירים ולא קונה דיסקים? כי זה יותר שווה
מי הבן אדם האחרון שרצית להרביץ לו? אלמוג ולחבק? אלמוג \: ולנשק? גם ולספר לו משהו מהלב? גם יש לך חברה? לא ראית בחנוכה את הפסטיגל? לא :| את מי היית לוקח לאי בודד? כולם חח
את מי אתה הכי רוצה לחבק עכשיו? אלמוג \: אתה מדבר עכשיו עם מישהו אונליין? עם מי? שירלי דנה מתן פנינת וצחי שם מיוחד לבן? תום ! שם מיוחד לבת? גם חח מאכל אהוב: ספגטי מאכל שנוא: גמבה דבר אחרון שאכלת: אפרסק
בן אדם שניתקת איתו קשר ורוצה לחדש? ליאור . איזה בגד בארון שלך אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים חח אתה לומד ביום שישי? כן מה הספר האחרון שקראת? מכתב בבקבוק 0אהבת? מאוד
מה הסרט האחרון שראית? אממ יומני הנסיכה 2 אהבת? חמוד :| מי הבנאדם האחרון שדיברת איתו? אבא ? חח על מה דיברת איתו? סתם מי הבנאדם שיודע עליך הכי הרבה? חברות , צחי ומתן על מי אתה יודע הכי הרבה? חברות,מתן מה הדבר האחרון שקנית? פוטטו ציפס ;] כמה הוא עלה? 12.50 חח ממי הsms האחרון שקיבלת? אורטל מי הבנאדם האחרון ששלחת לו sms? אורטל מה המילה הראשונה של הsms הכי ישן שיש לך בפלאפון? אני מה ממש בא לך לאכול עכשיו? ספגטי מוקרם
יש לך עדשות/ משקפיים? לא עשית ישור שיניים? לא מתי בפעם האחרונה היית אצל רופא שיניים? מזמן מתי בפעם האחרונה היית בירושלים? שבת חתן של אחותי , לפני חודש וחצי בערך מה העיר האחרונה (חוץ מאיפה שאתה גר) שביקרת בה? לא זוכרת , ת" א:| למה הלכת לשם? סינמה סיטי איך קוראים לאמא שלך? מזל יש לך שם שני? מהו? לא אתה קרוי על שם מישהו? מי? לא אתה אוהב ילדים קטנים? לא ממש חח כמה בני דודים יש לך מצד אמא? המון כמה בני דודים יש לך מצד אמא? איזה בנדוד/בת דודה אתה הכי אוהב? קרן
בן כמה היית רוצה להיות עכשיו? 17-19 מה היית רוצה לשנות בעצמך בחיצוניות? יש כמה דברים ובפנימיות? גם , רגישות יתר איזו תכונה הכי מעצבנת אותך אצל החבר הכי טוב שלך? אממ לא יודעת איזה סוג סרטים אתה אוהב לראות? (אימה/ קיטש/ מתח/ פעולה/ דרמה/ קומדיה/ מד"ב וכו') קומדיה ,אימה דרמה עם מי היית רוצה להתחלף במשך שבוע? צחי שכטר חח למה? סתם
כמה ילדים יהיו לך כשתהיה גדול? 3 מה המילה הראשונה שעולה לך עכשיו בראש? משעמם מה השם הראשון שעולה לך עכשיו בראש? אלמוג כמה קומות יש לך בבית? 1 הלכת פעם להפגנה? לא הפגנה נגד (או בעד) מה? מתי זה היה? מה תעשה/י כשתהיי/ה גדול: פסיכולוגית אולי
מה הרגע המאושר ביותר בחייך? 26.5 באיזה ביטוי את/ה משתמש יותר מידי? ממממ :| מה עושה לך טוב? הוא מה מעצבן אותך? הוא מה תמיד צריך להיות בכיס? כסף איזה כשרון היית רוצה שיהיה לך? שירה מה הפריט הכי יקר שיש לך? ממ לא יודעת חח מה נמצא אצלך תמיד במקרר? חלב חח מה היית לוקח לאי בודד? שאלתם כבר :| המלצה לסרט: אפקט הפרפר , גריינד תוכנית טלוויזיה? או.סי , מגרש ביתי מה הדבר הכי יפה שאי פעם אמרו לך ? \: :X איך את/ה מתגבר על באסה? אני לא איפה היית רוצה לבקר בעולם? אוסטרליה , ברזיל , תאילנד מה התכונה הכי ישראלית בעיניך? חוסר סבלנות איזה עונה בשנה אהובה עליך? חורף איזה חג אהוב עליך? שבועות האם את/ה אוהב/ת לצחוק על אנשים: חח מדי פעם :| חיית מחמד: אחי
כמה אחים יש לך? 3 שני אחים ואחות מאמינ/ה באהבה וירטואלית? לא הכרת פעם מישהו/מישהי מהאינטרנט? כן נפגשת איתו/ איתה? כן מאמינ/ה באהבה ממבט ראשון? כן מהי אהבה בשבילך? הכל את/ה חושב/ת שאת/ה חזק/ה מבחינה ריגשית? ממש ממש לא מה הדבר שעושה אותך מאושר/ת? הוא , עשה מה את/ה אוהב/ת לעשות? לצחוק
מקומות בילוי מועדפים: קניון , פארק את/ה אוהב/ת להיות בבית? מדי פעם כשיש לך אהבה את/ה נאמנ/ה? כן את/ה וותרנ/ית או עקשנ/ית? גם וגם אני שונה ממך, תנסי לשנות אותי? לא את/ה בחור/ה קנאי/ת? קצת מילים או משפטים שאת/ה מרבה להגיד: כוסעמק חח האם את/ה מאמינ/ה בה´? כן החיים טובים לדעתך? לא ממש לבוש: ג'ינס וגופיה איפור: עיפרון קצת מאכל אהוב: ספגטי [פעם 3!] שתייה אהובה: נסטי להקה אהובה: בלינק 182 סרט אהוב: גרינד גלידה: שוקולד , קורנטו
עיר בעולם: קליפורניה! ארץ: ארה"ב מה תעשה כשתסיים את השאלון? יילך לאכול שיר ברקע: שובי אל ביתי - עידן רייכל שעת סיום: 15:33
שעת התחלה: 15:17 שיר שמתנגן ברקע: the world you love - jimmy eat world ספר קצת על עצמך: דניאל , 15 וחצי , אשדוד עולה לי' , עובדת בבורגראנץ'