היה נהדר

Milochka1

New member
שמחה שנהנתם ../images/Emo13.gif

אני לא
סבלתי כל רגע והצטערתי על כך שבמקום ללכת למפגש ולהנות אתכם, אני נאלצת להיות במקום שבו אני ממש לא רוצה להיות
oh well...next time

Eldad S

New member
במחשבותיי (ואני בטוח שגם

במחשבותינו) הייתי/היינו גם איתך
בפעם הבאה

Fanja

New member
כן, היה נהדר והנה התודות ל-

קודם כל תודה לדפנה שארחה אותנו בנדיבות
. כמובן לאלדד
- כי בזכות קסמו הפורום פורח והמפגש התאפשר באווירה שכזאת. לשי
- שבזכות דבר-התורה שלו נותנים לי מעכשיו לעבוד מול המחשב כמה שאני רק רוצה כי זה כבר לא "ביטול זמן" .... המון תודה לאחד העם, שברגע האחרון היפלתי עליו (והוא נענה!) להכין מקאמה עם הניקים. זה פשוט נוזל לו מהעט - איך הוא עושה את זה ?? ועוד היתה לי החוצפה לשנות לו פה ושם... מקווה שנהניתם. לאבא של - המון תודה - גם על ההרצאה המעניינת וגם ואולי במיוחד על כך שסחב כל כך הרבה ספרים עתיקים
כדי שאני אוכל לגעת בהם, ללטף את הדפים המחוספסים ולהריח אותם ..... ןלכולם : כל כך שמחתי לפגוש אתכם
מצטערת שלא היה זמן לדבר עם כולם, ובמיוחד שמחתי עך כל שאיך שאתם באים לידי ביטוי בפורום, כך, כנים, חכמים, נדיבים ונעימים, הייתם גם באישית לוחצת - וזה בהחלט נכס של הפורום הזה.

Fanja

New member
ואאל"ט, היתה זו קרמיט שביקשה

להעלות כאן את מה שבמפגש הוקרא ... אז הנה:

ססילי

New member
תודה תודה על השיר המקסים! ../images/Emo140.gif

פנג'ה ואחד העם, וברשותכם, השיר ללא קובץ: הומה נפשי לקראת מפגש / מבית היוצר הנובע של אחד העם בנידנודה של פנג'ה ------------------------------- ויהי היום ואלדד את הפורום קיבל להרים את מקל-הקסמים הניף הוא ביד וקרם אייקונים ומילים. וידהר סוסכסוף חמוס במשקפיים, את קרמיט נושא על המים, והוא אך פיו יפתח בצהלה וסו גולדיאן תבוא בריצה. מחזיק בידו אמריליס הגיע לכאן גם יוד ווליס ולצידו ארנב בלי שעון שעם חזיA הקים רוב שאון. למה כל הזמן תפוס, תפוס? שאלה נורית בהיסוס. ונשדידאן החרתה-החזיקה את גרונו של חיים לוי בַּפיקה. "מיק-מיק" צפר אוהד. ועצר את בוג'י בצד, מתחמק מעֵין העורכת שצפתה עם אלין בשלכת. ורק דפנה המארחת את השֶף אבא של לוקחת מדיפה בושם אסתי לאודר לבדוק יחדיו הכיריים של סאוטר. וחן אלף פעם אמר ויותר "על הדלעת לא נוכל לוותר, בתיבול הייזלנט-רוזמרין שחיממה מילושקה בקמין". ויפציע שחר של יום חדש וזרז את שי מבית המדרש, שלא סר מליאורה ופנג'ה עד שהתקבל אל הבראנג'ה. ומה עושות האיילות בלילות? את פליקיטאס משנתה מעירות! "ורדה! ורדה!", קוראת ססילי "יש כמהּ שכאן חסרים לי!" יש לבדוק אם טעו והלכו , לא בכדִי, אל אחד-העם פינת אלנבי.

Eldad S

New member
ססילי, תודה!

ושאלה על ההדגשות: האם לאחר שהעתקת את השיר מן הקובץ להודעה, סימנת בעצמך [הדגש] ו-[סדגש] בכל המילים המודגשות, או שיש דרך מהירה יותר להדגיש את המילים?

ססילי

New member
סימנתי בעצמי.

יש כנראה דרך, בעזרת התוים המסמנים הדגשה של וורד, אבל במקרה זה, נראה לי קצר יותר פשוט להוסיף.

Fanja

New member
,תודה ססילי!

ניסיתי דווקא, אבל משום מה לא הצליח לי עם ההדגשות עד שנשברתי וצירפתי בקובץ.

1haam

New member
../images/Emo51.gif על ההשקעה, ססילי

זה היה מבית היוצר של פרג', מהיום להיום, בהשתתפותה הפעילה של פנג'ה, ולא רק בנדנוד. בפעם הבאה נשתדל להוציא תחת ידינו משהו שיעמוד במבחן הביקורת של טובי המתרגמים/עורכים שבאו ונקבצו לפורום. מה גם שעבורי, לפחות, היתה זו הפעם הראשונה להשתתפות בכתיבת מקאמה - אז אולי עוד יש לי סיכוי... ------------- - מה שבע? - מה כמה? - מקאמה

למעלה