היה נהדר

קרמיט524

New member
../images/Emo6.gif מזחלת ילדותך

מעניין אם לאבא של נועם יש מזחלת בשם Rosebud... תודה, עכשיו סוף סוף אוכל לישון בשקט
.

נשדידאן

New member
קרמיט, זה לא כ"כ קשור למפגש

שבו לא השתתפתי כי אני מרגישה חדשה מדי, אבל כשאמרת שבחרת ב=524 בגלל שילוב צבעים לא יכולתי לעמוד בפיתוי. האם גם עבורך זה כחול-דיו (5) ירוק-חגב (2) ואדום כהה (4)?

קרמיט524

New member
../images/Emo153.gif

לא, עבורי זה: 5 = מגנטה/פוקסיה 2 = צהוב חרדל 4 = ירוק אורן

ללה3

New member
אפשר גם?

5=אדום 2=ורוד 4=צהוב אתם חושבים גם על ימי השבוע בצבעים?

קרמיט524

New member
כן

ראשון - אפור שני - בז' שלישי - כחול רביעי - ירוק פסטלי כזה, מאובק חמישי - ורוד פסטלי שישי - צהוב שבת - ירוק מאד מאד כהה

נשדידאן

New member
כמובן! ../images/Emo13.gif

וחוץ מיום ראשון, הצבעים שלהם זהים לצבעי המספרים: ראשון - צהוב שני - ירוק (חגב, חגב) שלישי - ורוד עם צליל חום-קינמון רביעי - אדום כהה חמישי - כחול דיו שישי - אפור כחלחל שבת - לבן, אלא מה? ולגבי צבעי המספרים מעל עשר, כמו 13, 27 וכו' - לפעמים המספר הוא דו=צבעי ולפעמים אחד הצבעים משתלט על השני.

Y. Welis

New member
ואצלי (אם מותר להוסיף)

1 - שחור; 2- תכלת; 3 - צהוב; 4 - כחול; 5 - ירוק; 6 - סגול כהה; 7- לבן; 8 - כתום או אדום; 9- כתום או ורוד; 11 - חום. לעיתים נדמה לי שהצבעים לקוחים מציור שראיתי בגיל שנתיים-שלוש.

חן 1111

Active member
ואצלי

1 זה לבן, 2 זה אדום, 3 ירוק בהיר, 4 סגול.....10 כתום.. מישהו מנחש למה??? בגלל הבדידים.

10 לא היה כתום, אלא תפוז

בפ' רפה וחולם, כמובן. לפני כמה ימים הדהמתי את עצמי כשזכרתי את כל הצבעים: לבן אדום ירוק סגול צהוב זיתי שחור חום כחול תפוז איזו שיטה מפגרת, אבל איך נהנינו לעשות "שטיחים".

Y. Welis

New member
אני כמעט בטוח שזה בא מזיכרון עתיק

מגיל הגן, כאשר לימדו ספרות. אומרים שהזיכרון מתחיל מגיל 3, אז כנראה משם.

תגידו, זו אני המוזרה אם אין אצלי

שום קשר בין צבעים למספרים? כאילו, ממש לא???

נשדידאן

New member
בכלל לא. ../images/Emo13.gif לע"ד לא אצל כל האנשים

מתקשרות אותיות לצבעים, ורק אצל חלק מהקבוצה המקשרת אותיות לצבעים מתקשרים גם מספרים לצבעים. זה גם לא תמיד כזה כיף. לפעמים זה אפילו קצת מעצבן, כי במספרים דו-ספרתיים ותלת-ספרתיים הצבעים גולשים זה על זה ומתקוטטים ביניהם (כן, כמו כשיורד הצבע מבגדים בכביסה).

Fanja

New member
יש שתי אפשרויות

1. שלמדתם חשבון בשיטה הנוראית של הבדידים 2. שיש לכם סינכרון חושים וזה נדיר ע' יקרה, את לא מוזרה. את ממש ממש רגילה. גם אני

נשדידאן

New member
פנג'ה, איפה אפשר למצוא

חומר על סינכרון חושים? אני מגגלת ולא מוצאת. אולי את מכירה איזה מאמר או ספר? כשקראתי הבוקר מה אמרו למעלה על בדידים חשבתי ברוב חמוריותי שהם עשו שטיחים בשיעורי מלאכה.

למעלה