היה נהדר

אוהד11

New member
../images/Emo51.gif לדפנה המארחת, ../images/Emo51.gif לאלדד

המארגן שגם הזכיר לי "גירסה דינקותא" של האספרנטו שהשתכחה ממני,
לשי שהרביץ בנו קצת דברי תורה,
לאבא של נעם שהרביץ בנו דברי מילונאות,
לכל מי שטרח על הצד הקולינרי, לכולם
, היה נחמד להכיר את האנשים ללא הכינוי. היה ערב נחמד ומעניין, ואני כבר מקווה לערב הבא.

d a p h n a

New member
כבר הודיתי באשמה

והנה המתכון (מתוך הספר "שוקולד ושושנים" -לא יודעת אם שמתם לב בתוך כל הקהל, אבל אני אוספת ספרי בישול כמו שאתה אוסף מילונים): עוגות שוקולד מהירות המתכון לשתי תבניות מוארכות לעוגות: 2.5 כוסות קמח תופח 4 כפות אבקת קקאו 1 כפית קינמון 1 כוס סוכר 50 גר' שוקולד מריר מגורר גס 125 גר' חמאה מומסת 2 ביצים טרופות 1 גביע יוגורט 2 כפות חלב 1 אגס גדול קלוף ומגורר גס (בעוגה שטעמתם הוא הוחלף בתפוח) לזיגוג: 50 גר' חמאה מרוככת 1 כף דבש נוזלי שקית אבקת סוכר (ייתכן ויהיה צורך במעט יותר) 2 כפיות מיץ לימון טרי 1-2 כפיות חלב 50 גר' שוקולד מריר מומס הכנה: להכנת העוגה מנפים קמח, אבקת קקאו וקינמון לקערה. מוסיפים סוכר ושוקולד מגורר ומערבבים. יוצרים גומה במרכז. יוצקים לגומה חמאה מומסת, ביצים טרופות, יוגורט וחלב ומוסיפים אגס מגורר. מערבבים את כל החומרים יחד רק עד שהתערובת אחידה. מחלקים את הבצק בין שתי התבניות ואופים במרכז תנור (בחום בינוני 180 מעלות) במשך 45 דקות או עד שקיסם שננעץ במרכז העוגה יוצא נקי. מצננים את העוגות בתוך התבניות. להכנת הזיגוג מקציפים את החמאה עם הדבש (אפשר פשוט "לטרוף" אותם באמצעות מזלג). מוסיפים אבקת סוכר ומיץ לימון ומתחילים לערבב. אם יש צורך מוסיפים עוד אבקת סוכר וחלב עד שנוצר זיגוג נוח למריחה. מורחים את הזיגוג על העוגות ומשהים עד שיתקשה. מלזפים פסי שוקולד מומס על הזיגוג הלבן ומשהים עד שהשוקולד מתקשה. בתאבון!

לא רק ששמתי לב לאוסף,

אלא שמתי לב בעיקר לארבעת הכרכים של "על השולחן" בקצה השורה. יש לי שלושה ספרי בישול אספניים: הספר המצויין של מולי בר דוד, ספר הבישול של ויצ"ו "כך נבשל", החמוד מכולם - ספר מתכוני דגים מתחילת שנות הארבעים שיצא לאור על ידי החבל הימי לישראל (נו, מי יודע מה זה?). הספרים של היום די פלצניים לטעמי, בדרך כלל.

../images/Emo65.gif היה ערב מקסים ומרתק

תודה לדפנה על האירוח הלבבי לאבא של נעם על ההרצאה שריתקה למרות השעה המאוחרת לאלדד - שהוכיח לנו שוב שאין כמוהו (ושהוא לא שוויצר, ודי עם הדימוי העצמי הנמוך הזה) לורדה ורדה, בוג'י, חיים לוי,נורית יהודאי, מיק מיק, קרמיט, אסתי ונריה, חמוס במשקפיים, אחד העם, פניה, עורק ראשי, ססילי, סוס כסוף, ליאורה,חזי A, ע' העורכת, אלין, חן,פליקיטאס,אוהד, יפתח ב ולכל מי ששכחתי - סליחה - כולם היו נפלאים!

ST

New member
מצטרפת לשלל הברכות והמחמאות

היה מאוד נחמד לפגוש את כולם ולגלות מי עומד מאחורי הניקים שבעצם עד עכשיו דיברנו רק איתם. חלק מהאנשים היו מאוד דומים למה שהיה לי בראש, ומחלק הופתעתי (כמובן שלטובה) והיה מעניין לשמוע על כל אחד, מה הוא עושה, איך הוא הגיע אלינו... כמו שאלדד אמר, זאת הפעם הראשונה שהפורום מתגבש לכדי משפחה, והמפגש היה מאוד מתאים בשלב הזה. אמרו כבר לפני - המפגש השאיר טעם טוב של עוד! ומה שטוב בפורום - זה שלא צריך לחכות לפעם הבאה בעצם - כבר עכשיו כולם כאן ואפשר 'לפגוש' אתכם שוב. (ברור שזה לא משתווה למפגש האמיתי, אבל לדעתי גם זה לא רע בכלל
) אגב, משום מה, הייתי בטוחה שכולם הרבה יותר צעירים. קבלו זאת כמחמאה.
(נראה לי שאני יכולה כמעט להכתיר את עצמי כ'תינוקת הפורום'.
) ורציתי להגיד עוד הרבה בשרשור ההיכרות, אבל מרוב התרגשות שכחתי.
אז תודה לססילי שבלעדיה לא היינו יכולים להגיע, וגם ליובל ול-ע' על הנעמת הנסיעה.
לדפנה על האירוח, לשי ולאבא של נעם על הדברים - אהבתי מאוד את שניהם. היה מעניין לשמוע על אף השעה. (אגב, שי, גם נדמה לי ששמעתי על קבוצת התיאטרון פעם, אבל אני לא מצליחה להזכר איפה) אה, ואולי בעצם אני לא הכי קטנה פה. נדמה לי ששי גדול ממני ומנריה רק בשנה.
וכמובן, תודה לאלדד (ולכל האנשים שפעלו מאחורי הקלעים) על הארגון, על המפגש הנעים, על האוכל - שהיה נראה מאוד טעים! (ואני מקווה שאף אחד לא נעלב, אנחנו פשוט לא אוכלים מחוץ לבית...) איך אומר גדעון רייכר - נעמתם לנו מאוד.

../images/Emo24.gif היה מהנה ביותר לפגוש את

כולם, להדביק ניקים לפרצופים, להחכים מן ההרצאות ולהתענג על הכיבודים. תודה מיוחדת לדפנה המארחת ולבעלה על הסבלנות והסובלנות, וכן לפניה ולאלדד על ששידלוני להגיע.

חן 1111

Active member
מצטרף לברכות ולתודות. היה נהדר.

גם אני מחכה לפעם הבאה. מציע לארגן מין דף קשר - שמות וכינויים, כתובות, טלפונים ותחומי התמחות/עניין/הבנה. ובסוף להפיץ לכולם (מי שירצה).

אני בעד הרעיון ../images/Emo45.gif

ותודה רבה רבה לחן על ההסעה. היה נעים להכיר אותך

1haam

New member
../images/Emo17.gifכל המוסיף גורע

ומי כמוכם יודע שהיה באמת נהדר להדביק לניק פרצוף מוכר. שבת שלום.

גם אני מצטרפת למחמאות של כולם:

תודה מיוחדת לדפנה, לאלדד, לאבא של נועם, לשי ולפניה ולאחד העם; ולכל האחרים - היה נהדר להיפגש פנים אל פנים. מחכה לפעם הבאה...מיכל

alin40

New member
תודה על ערב נפלא

לדפנה, אלדד, שי, אבא של נועם ושאר החברים, היה נחמד, נעים ומעניין... שמחתי לשוחח עם מי ששוחחתי, רק חבל שהזמן היה קצר מלהכיל את מה שרצינו... סוף שבוע נפלא לכולם, אלין

ססילי

New member
אכןהיה,ומצטרפת לכל התודות,אבל קרמיט

מה מקור הכינוי שלך?

קרמיט524

New member
אוף, עכשיו תראי מה נהיה...

קראתי מה שכתבת, וחשבתי על שני דברים: 1. שגם את לא אמרת בסוף מה מקור הכינוי שלך, וכבר יומיים אני חושבת על זה 2. שאמרת שאת בונה אתרים. אז נכנסתי ללינק שיש לך בחתימה וראיתי שזה אתר של בלוגרים (את בנית?). אני אף פעם לא קוראת בלוגים, כי אני יודעת לאן זה ייקח אותי (לשום מקום, אבל אני אחזור משם רק אחרי שעתיים של זמן יקר שירד לטמיון), אבל החלטתי להעיף מבט ולהבין מה יש בבלוג הראשון ברשימת הרייטינג. אז נכנסתי אליו (הבלוג של הארנב הרוסי), וזה היה הסוף שלי. הלכו 50 דקות מהזמן שתכננתי להקדיש לעבודה על אתר של לקוחה שאפילו מתכוונת לשלם לי עליו בסוף. הבלוג הזה משעשע ביותר. מומלץ בחום... ולשאלתך: קיבלתי לפני כמה שנים בדואר לינק לשאלון "בחן את עצמך - איזו חבובה (muppet) את/ה". יצאתי קרמיט וההגדרה מצאה חן בעיני - "You follow your dreams" ועוד כל מני דברים, אז אימצתי את הכינוי. בגלל שכבר היה קרמיט בתפוז, ותיארתי לעצמי מראש (יש לי נטייה ללוזריות) שיש גם קרמיט 1, קרמיט2, קרמיט 3....קרמיט 123455674, קרמיט היחיד, וקרמיט הראשונה, הוספתי ישר 524. חוץ מזה - למספר 524 יש שילוב צבעים שאני מאד אוהבת. ואיך את הגעת לניק שלך? זהו, נחתתי. אני חוזרת לעבודה.

ססילי

New member
יומיים? על הכינוי שלי? ../images/Emo9.gif

הייתי כה שמחה אם היה לי איזה סיפור מעניין על השם (יצתא בת קול ואמרה: מרגע זה - ססילי תהי! / כשהייתי קטנה זקנה בריטית בשם ססילי הצילה לי את החתול / סבעה סמלים יש לארצינו ישראל / מזחלת מילדותי - אלא מה) אלא שהמציאות האפרורית טופחת על פני. כשחיפשתי כינוי השם שלי היה תפוס (מאז אני כבר מעדיפה להיקרא ברשת רק בכינוי) חיפשתי משהו חינני וחביב וכמובן שלא מצאתי. שמות ישראלים נשמעו לי כהתחזות, וזרים כמשחק נחמד. איכשהו עלה בדעתי ססילי [מחשיבותה של רצינות, אלא שלא השם ולא הדמות לא במיוחד קוסמים לי] ומאז כבר נשארתי כך. [את האתר אני בניתי. דרוג הבלוגים נעשה ע"י הגולשים, את רוב הבלוגים אני אפילו לא מכירה. הבלוגים החביבים עלי בכלל לא מופיעים שם
]

d a p h n a

New member
cecily cardew?

What a very sweet name! Something tells me that we're going to be great friends! My first impressions are never wrong!​
אחד מן המחזות האהובים עליי. בתיכון בארה"ב שיחקתי את הסצנה הנפלאה שממנה לקוחה השורה הזו, סצנת התה של גוונדולן וססילי. באופן מצער, כמו גוונדולן עצמה, נאלצתי לעבור את הסצנה בלי משקפיים ולכן לא ממש ראיתי מה אני עושה.

ססילי

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo69.gif../images/Emo61.gif../images/Emo132.gif../images/Emo98.gif../images/Emo196.gif

למעלה