היה נהדר

קרמיט524

New member
היה נהדר ../images/Emo140.gif

ותודה לדפנה שארחה את כולנו, ולשי של בית המדרש ואבא של נועם שדברו והרצו והחכימו והנעימו ותודה לכווווולם שהיו ושיתפו ותודה לכל אלו שנשארו כאן ושמרו על הגחלת. מקווה מאד לפגוש גם אתכם בפעם הבאה. שלכם, הצפרדע. ואגב, מכיון שקצר היה הזמן לכולם לספר את כל הדברים המעניינים על עצמם, אני מציעה לפתוח כאן שרשור היכרות רשמי. כל חברי הפורום מוזמנים!

d a p h n a

New member
אכן היה מאוד נחמד ומשכיל

מסקנה למפגש הבא - לקבוע אותו יותר מוקדם. קצת חסר זמן לפטפוטים.

Eldad S

New member
תודה רבה לדפנה על האירוח ../images/Emo140.gif

תודה לשי על דברי התורה ולאבא של נועם על ההרצאה המאלפת. היה מעניין, נעים וטעים - ומרתק ומבדר לשמוע את הסיפורים השונים של כל החברים. אני מסכים עם דפנה: כדאי באמת שהמפגש הבא ייקבע לשעה מוקדמת יותר, כדי שנוכל להספיק יותר, או לפחות להיות פחות לחוצים בזמן.

היה נפלא ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

כמה נחמד היה לראות את כולם, את הפנים מאחורי השמות והכינויים. איזה כייף!!! תודה רבה לכולם, לשי מבית המדרש, לאבא של נעם, תודה רבה לדפנה על האירוח הנעים. עכשיו לפחות אני יודעת עם מי אני "מדברת". להתראות בפעם הבאה

שמחתי בכולכם

תודה רבה על האירוע הרבגוני ועל האוירה הידידותית והנעימה. השאי לי טעם של עוד.

האוכל היה מצויין,

(ולא גיליתי בסוף מי היתה אחראית לעוגת השוקולד המצויינת שעלתה לקראת הסוף על השולחן), הארוח משובח, החברה מעולה. אי אפשר להספיק הכל בערב אחד: זו היכרות ראשונה ובטח יבואו מפגשים נוספים. היה לי נחמד לראות שאחד מהחברים הוא כאן מהשכונה שלי, היה נחמד לשוחח עם חיים כל הדרך, והתנצלותי בפני בוג'י על הטיול הארוך בשעות הלילה הקטנות. תודה לפניה על החיבוק (הייתי צריך אחד, קיבלתי שניים), לע. על החיוך שובה הלב, ולאלדד על הניצוח והתזמור המושלמים. ותודה מיוחדת לכל מי שהסכים לשבת בשקט שעה שלמה אחרי חצות הלילה רק כדי לשמוע את סיפורי המילונים שלי, אל תחשבו שלא שמתי לב לשעון ואני מעריך את ההשתדלות שלכם להשאר ערים. ולסיום הכי תודה לליאורה שתהפוך את כל הבית שלה על מנת למצוא בשבילי ספר, שאם הוא קיים באמת הוא שווה את כל הטרחה שבעולם. אני מבטיח שאם יימצא אשמור עליו לעולמים. החלטתי - בשלב זה, ועד הודעה חדשה, אמשיך להשתתף בפורום: כיף לי אתכם. לילה טוב ושבת שלום.

חייםלוי

Member
מנהל
תודה לך על שלקחת כל אחד

מהטרמפיסטים עד הבית או במקרה של בוג'י עד המוניות ודאגת, כמו כל פולני טוב שהיא תעלה למונית. וכמובן על הרצאתך המאלפת והמחכימה.

חייםלוי

Member
מנהל
תודה גדולה לדפנה על האירוח

לשני הדוברים שהחכימו אותנו ובכלל לכל האנשים הנפלאים שיש בפורום. היה מאוד מאוד מהנה

Y. Welis

New member
היה מעניין מאוד

שמחתי לפגוש את האנשים האמיתיים שמאחורי הניקים, ולגלות שניחושיי היו נכונים בכמה מקרים... אם כי היו גם הפתעות (לטובה כמובן). שמחתי לדבר עם נורית, מור, חמוס, ורדה, ליאורה, אלין, דפנה ועוד. לא היה מספיק זמן לשיחות, כמובן, אבל היה מרתק. מקוה לשמוע עוד. גם ההרצאה של 'אבא' היתה מעניינת ביותר (ולו משום שהוא מרצה מצויין), למרות השעה המתאחרת. קראתי בעבר על פועלם של 'אנשי הועד לשפה העברית' שהחיו את השפה במו ידיהם, אבל הספרים והמילונים האמיתיים היו משהו אחר - הבסיס הפיזי לעברית המודנית. וכמובן אלדד (אלעד-בלדד) הגדול, מנהלינו המצויין, שכמעט ושיכנע אותנו לעבור סופית לאספרנטו בשורת דוגמאות מעניינות: המפגש הזה התקיים במידה רבה בזכותך. Keep the good work!

היה ממש כיף,

כל חברי הפורום הם אנשים מקסימים ומעניינים, והעובדה שהעיסוקים של כולם מגוונים כל כך הפכה את העניין למרתק עוד יותר. תודה לשי על הדברים המעניינים ולאבא של נועם על ההרצאה ועל ההזדמנות שנתן לנו לראות לגעת במילונים העתיקים המדהימים שלו, ותודה לדפנה על האירוח החם. רוצים עוד!

ועוד לא הודיתי...

לססילי, שאספה אותי ממש מהבית, ולשאר חבריי לנסיעה, יובל, אסתי ונריה על הנסיעה שהפכה בזכותם למעניינת, ולכל החברים במפגש שהספקתי לשוחח איתם, ולשמוע עוד כמה דברים מעניינים.

יופי יופי, אבל השבת לא תכנס הערב

אם לא יקום מישהו ויודה בהכנת עוגת השוקולד, ויוכיח באמצעות מתכון. אל תגידו שלא הזהרתי אתכם!

למעלה