אני מבינה שאני כצנימים בעינייך
שאלת באחת התגובות אם אני חושבת שאתם בודים מהלב, אז לפחות במקרה דנן התשובה כן. בשום מקום לא ניסיתי לכפות שום דבר. תפנה אותי בבקשה למקום אחד שבו היה נסיון כזה. כש-catalystim שיתף אותנו בהתלבטויתיו הצעתי לו לעיין בויקיפדיה בשלושת הזרמים ביהדות ולהחליט, האם זה נסיון לכפור באמונה?, בהמשך הצעתי לו ללכת לבית כנסת בשמחת תורה, ואם יש לו שאלות בנושא חגים שישאל בפורום זה. כש-my shdow השיב לאופירה מה שהשיב, הגבתי ביישר כוח, למרות שהוא לא כוס התה שלי. מכך אתה מבין שאני מנסה לכפות אתאיזם? אגב אתאיזים אננה דת. אתה כותב " פורום יהדות לחילונים לא נועד להשתלחות היהדות..." אם אתה מתכוון אלי, תפנה אותי למקום בו השתלחתי ביהדות. אתה כותב " שצורת הכתיבה שלי פוגענית, ואינה מתאימה לנו", ולכתוב למסורתי " קודם כל תבדוק שהראש שלך על הכתפיים ולא על הברכיים" אני מבינה שבכולל שלך זו ברכה. צורת הכתיבה שלי באה כתגובה, במידה ונשוא התגובה מעליב או פוגע בשכל הישר אני מגיבה בהתאם. מאידך לכתוב שקרים זה פוגע ולא מתאים לאף אחד. אתה כותב שמטרתי בפורום לנגח ולעורר מדון, אתה טועה, כשמישהו כותב דבר איוולת אני מבקשת הסברים, ואם במקום תשובה אני מקבלת ציטוט מהתורה שלא קשור לנושא, אני מתעקשת לקבל תשובה,ואם זה בעינייך התנגחות אז אתה צודק. הפורום הזה אינו שלוחה של פורום חרדי, ואף אחד כאן לא יחליט מיהו יהודי, מה זה יהדות, ואיזו שאלה רלוונתית, המדינה הציונית ישבה על המדוכה וקבעה מי הוא יהודי. זכותך לא לקבל זאת, וזכותך לא להאמין במדינה. אתה לא תמנע מאף אחד בטח לא ממני לשאול בקשר לאמיתות התורה, תדפדף בהיסטוריה של הפורום ותראה ששאלות כאלה עלו עוד לפני שקיבלת את הנהלת הפורום. אתה כותב "מטרת הפורום אינה להחזיר בתשובה אך היא כן לעזור לאנשים להתקרב ליהדותם " אני מסכימה שאחת ממטרות הפורום לעזור לאנשים להתקרב ליהדותם, רק שאני לא רואה את זה כאן, בימים אלה אנחנו חוגגים מספר חגים, הייתי שמחה אם היית פותח לפני כל חג שרשור ומסביר קצת על אותו חג, אבל לא אתה ואף אחד אחר לא חשב על זה, כי המטרה שלכם שונה. זה פורום לחילונים, וראה זה פלא חלק גדול מהמגיבים הם ירא שמיים, חלקו לא מסוגל או לא רוצה להשיב לעניין, יש להם מטרה לשכנע בכל האמצעים גם אם תגובתם חוטאת לאמת. מדוע לא מחקת את תשובת של אופירה כשטענה שמטרת הרפורמים היא להרוס את היהדות?, מדוע לא מחקת את הודעתה שמאשימה אותי בהטעיה? ואותי אתה מאשים בכתיבה פוגענית? זה מקרוב הצטרף לפורום KOBBRA, ובלי שום קשר לנושא הנדון הוא הכניס קישור לכתבה של חוזרים בתשובה, בהמשך הפניה לעוד שלושה קישורים. אין לי ספק שאני כצנימים בענייך, אתה לא חייב להשיב לי אם אין לך תשובות, אני אגיב גם אגיב להודעותייך.