היא הקדימה אותי

את באמת מקורזלת

סליחה מתולתלת- בחביבות. אני הייתי כאן קודם וגם בפורום השני הלכתי לאיבוד. הוא עכשיו ננעל על הפורום ועוקב אחריי לכל מקום, אפילו ב-MSN מצא אותי ובWALLA, אני משנה ניקים בכדי לבלבל אותו והוא אחריי שועט כמו זאב הצמא לדם. עיזבי את הגרושים לעת עתה, רק אנחנו מתמודדים עם זה למעשה, הילדים לא קוראים עדיין את הפורום, אתה חושבת שגם הם יציצו כאן ? כי הזכרת אותם כמה פעמים ולא הבנתי את השייכות שלהם לכתיבה שלנו כאן. את מכירה את המנטליות של "לא צועקים, לא בוכים, לא מראים רגשות כאב, הכל נפלא ונהדר על פניו " ? אז ככה זה בבית, הכל מתנהל בשקט מופתי, אני לא צועקת, לא מדבר בקול קפוא יותר מאנטרטיקה, הכל בסדר לא? אני חוששת מהתפרצות, גם ככה אני גועשת מבפנים וגם ההורמונים עושים את שלהם, הוא גם לא מוכן לשכב איתי וזה חסר לי.

יודעת למה? כי את מחפשת אהבה

בשביל זה תקראי לחבר שלך שמשום מה לא כותב כאן בזמן האחרון. או שאולי הוא החליף ניק. מי שיקרא אותך יחשוב שאת כל כך שקטה ואני הוא המשוגע. השאלה למה אמא צועקת מוכרת לך? עם מקל אני לא אגע בך. מקסימום עם שוקר חשמלי.

אני כבר מתגלגלת מצחוק בבית

אני יעיר את הילדים בגללך עם הצחוק שלי, חבל שהפסקת לשעשע אותי כמו שאתה עושה עכשיו. תגיד, מחר המנקה החדשה מגיעה, יש מצב שלא תבהיל גם אותה?

rrredshay

New member
חחח ואני חשבתי שתגיעו לYNET...

בקצב הזה תגיעו ל...ביפ... חח רק תמהרו כי אוטוטו סוגרים אותו...

איזה יופי

הפה שלך נפתח לעוד מטרות? לא ידעתי. את הורסת לעצמך את המוניטין.

Rtitan

New member
מנקה חדשה זה טוב... ../images/Emo152.gif

תשחקו ברופא וחולה? יש כאן חנויות שאפשר לקנות את הבגדים של הנקות האלו, אתם יודעים, עם החצאים הקצרה והמחוך ההדוק. מומלץ מאד מאד
...

יודעת מה?

האמת שחשבתי לענות לך ברצינות לשניה במחשבה נוספת כל מה שהולך כאן נראה לי יותר מידי מצחיק ועצוב בשביל להיות אמיתי אז אשמור את התשובות שלי לעצמי אכין לי עוד פופקורן ושתיה ליתר ביטחון תמשיכו אני ביציע

הרבה אהבה עשית

בגלל זה את לא יוצאת בערבים בערך שבועיים,נכון? הוא בטוח אוהב אותך אבל רק את הצד המזדיין שבך. תמשיכי לשבת בחדר חושך שלך ולהצחיק אותי ואת עמיחי כאן.

תדליקו את המצלמה

אני כבר אשעשע אתכם עם הקומבליזון שלי! אני לא זזה מכאן עד שאתה לא מעלים את עצמך מכאן, מוכנה להפסיק את הקומדיה הזו בתנאי שאתה מניח למקום הזה ולא מלכלך עליי יותר, אנחנו צריכים להתנהג יפה לפני ההורים שלך בראש השנה זוכר

לא תדרכי אצל ההורים שלי

ואת יודעת שזה מפריע לך פתאום כי גם ההורים שלך לא רוצים אותך אצלם. שיהיה לך חג שמח בין ארבע הקירות. רק תזכרי לא לנעול למעלה כדי שלא אצטרך פעם נוספת להעיר את כל השכנים.

אם באמת היית שם אתה מכיר את ההרגשה

מצאת את אישתך גם כאן בעוד אתם עדיין גרים ביחד או שלרמה הנמוכה הזו היא לא הגיעה? בטוח שבעתיד יהיה טוב יותר אבל רק אחרי שאני אראה אותה זוחלת על ארבע. עוד דבר שהיא שכחה לציין זו העובדה שאפילו ההורים שלה מצדדים בי ויש לזה משמעות גדולה מאוד עבורה. יודע איזה משמעות?משמעות כלכלית. זו הסיבה היחידה שהיא צועקת שהיא מחפשת רק אהבה.

אתה פאטתי

ההורים שלי לא סובלים אותך ולא את הכסף השחור שלך, שכחת שאני אשת הסודות שלך ואל תמשוך אותי בלשון יותר, אני עדיין מכבדת אותי כמו את קצה הציפורן ברגל ימין שלי, זו שבועטת בך.

kleo patra

New member
אם זה הענין, זה די פתטי

מה זה משנה עם מי היא היתה? מכאן או משם זה הכבוד המרוקאי הדבילי משתלט עליך במקום להתמקד באמת במהות הענין. יאלללה תשלימו, תעשו סקס ותעבירו חוויות משותפות מחדר המיטות.

ראה את עצמך בר מזל ../images/Emo203.gif

היא יכולה הייתה למצוא אותו בפורום "קנדידה ופטריות מזהמות"

חמודה

את לא רוצה לראות את החזה שלו, אחרי שהופיע לי נטול שערות לחלוטין יום אחד, מעניין מי הקנדידית שביקשה ממנו לתלוש אותם בכדי שיהיה לה קל יותר ללקלק לו סביב הפיטמות שבעבר היו פטמות של האדם הקדמון.

למעלה