היא הקדימה אותי

בוקר טוב

תודה על תגובתך הרצינית והכנה, ישנם כאלו שאי אפשר ללחוץ להם יד לשלום, בדיוק כמו שלא נוכל ללחוץ לאחמדיניג'אן יד לשלום, כך אני מניחה שבעלי ירצה את הגרושים שלנו. לעת עתה, אמש הוא הגיע ושתקתי, הוא בטח יגיע למשרד שלו ותחכה לו הפתעה כאן
. הוא לא מעוניין בגרושים או לעזוב את הבית, הוא רוצה לזיין כל דבר שזז או לכל היותר לנהל רומן מחוץ לבית ולהשאיר את החבילה הקיימת כפי שהיא. אתה יכול לחיות כך תחת התנאים האלו? אני לא יכולה, אני זקוקה לאהבה לביטחון, ליציבות לזוגיות נורמטיבית, אני אישה טובה, לא הכי סקסית שיש, אבל אישה טובה, לא הכי יפה שיש, עובדת על המשקל המיותר שלי וכשהוא רואה כמה אני משקיעה בעצמי הוא פשוט הופך להיות מרושע.

אולי תנסי אטיטיוד אחר??

אולי תגידי - "אני מתגרשת מבעלי, פני מועדות לעתיד, מה שהוא עושה, עשה, יעשה, לא מעניין אותי בכלל". "אני מאחלת לו הצלחה, כי בכל זאת הוא האבא של הילדים שלי ואני מקווה שיהיה לו קשר טוב איתם". "את הטעויות שלי אני אשתדל לתקן ולהשתפר כדי להרגיש טוב עם עצמי". זה ממש לא מעניין אותך מה הוא רוצה לעשות או לא לעשות, לזיין או לא.... אתם מתגרשים, זוכרת??!

לשנן את זה יעזור לי?

הוא לא זז מהבית, הוא מקשה על התהליך, אין אפילו עוד טיוטה של הסכם או רצון להסכם, יש ערימה של קשיים, חזירות כי הוא כבר לא מתפקד כבן זוג, פעם הוא היה שוטף מנקה מוריד את הזבל, היום גם את זה הוא לא עושה, כי אם יעשה אני עוד אצטרך לשלם על זה ביוקר. זה לא ניתן לשליטה העיניין הזה של רגשות ומחשבות בכל מה שנוגע לבגידות, אני מאד פגועה ממנו ויותר מהכל מפחיד אותי שאני כבר לא אותה אמא רכה לילדים, אני רוצה את עצמי בחזרה.

Es Ti

New member
אז תמצאי את עצמך בחזרה בלי כל הדורסנות הזו

שבסוף תתנקם בשניכם - את רוצה להיות רכה לילדים שלך ? תהיי רכה. את לא צריכה אישור ממנו להיות רכה ולדעתי את לא מצליחה להיות רכה כי את עסוקה במלחמות ובנקמנות. טיוטת הסכם או רצון להסכם לוקח זמן, זו לא תקופה קלה, אבל אם שני הצדדים רוצים, אז אפשר, ואם לא אז לא חייבים - אפשר להתגרש גם בלי הסכם אלא בפס"ד ובלי מלחמות מלוכלכות.

שרשירית

New member
צריך שניים בשביל להרוס מערכת יחסים

ואתם נראים לי שניכם כמו שתי רגליים שמאליות. במקום לנסות ולסדר את הברדק שיצרתם מצאתם עוד פלטפורמה להתכסח בה. נראה לי שעכשיו אתם תיקו. זה הזמן להחליט - האם יורדים מהעץ ומתפייסים או שמא מפרקים. לדעתי אתם זקוקים לזמן צינון אחרת הגירושים האלה יהיו עקובים מדם. חברים, להירגע!!!

יערית

New member
רק מקווה

שהמריבות הלילה יהיו שקטות מתורבתות בלי צחצוחי חרבות. כבר קראתי בלאגן כזה בפורום השני כ"כ הרבה פעמים, זה נגמר בזה שכולם הפכו להיות חברים של כולם אחרי שהרוחות שקטו. אם הם כותבים מחר, אני צנצנת

ye44

New member
איזה כייף טלנובלה חדשה תמשיכו

תמשיכו היה לי יום עמוס מתאים לי קומדיה

happiness 6

New member
יא ווארדי, זה לא אמיתי!!!!!!!!!!!!

תחסכו לכם את כל זה, חבל!!!!!!!!!!!!!! על כל האנרגיות השליליות שאתם מוציאם ולשווא, זה יגמר בכל מקרה אז למה בצורה כזו, גם ככה זה מכוער וכואב מידי!!!! בכל הליכלוך והביצה הטובענית הזו אף אחד לא יהיה שם לעזור לכם לצאת מזה רק אתם ב-2 הידיים שלכם בצורת חשיבה הגיונית!!!!!!! ליבי אליכם!! תפעלו בהגיון תנתקו את הרגש ואת רגשות הנקם והכיעור שיוצא ממכם עכשיו!!!! בריא יותר, מהיר יותר, ושווה פי מליון לנסות לפחות לסיים את זה יפה!!! שיהיה לכם בהצלחה אבל בחייאת תורידו פורפיל!!!

א פרסקי

New member
ביננו...

עשיתם לי את היום אני מזמן שואל את עצמי מתי יגיע לכן זוג שמתגרש ושני בני הזוג כאן
אבל אני רואה שהבקשה שלי היתה מוגזמת לא תיארתי שיגיע למצב כזה אז כמו שהרבה כאן היתי מציע שתנסו לחשוב לפני שאתם משחררים את הכל יש לנו את WINWIN הוא שולף מקצועי והכל בקשת

WinWin8

New member
יקירי.. Hold your horses

כביסה מלוכלכת מכבסים בבית וחבל להוציא את הרפש קבל עם ועידה. יש לכם הרבה עבודה לעשות שניכם לפני שאתם חושפים אחת את השניה עירום ועריה ואם לא בשבילכם אז לפחות עבור 2 ילדכם שלפחות לגבי זה שהם מקסימים אתם תמימי דעים. תנסו לגשר על המחלוקות בינכם אולי בעזרת אדם שלישי ואם זה לא ניתן תתגרשו בשקט וילך כל אחד לדרכו. במלחמות [ותאמינו לי שאני יודע] אין מנצחים יש רק מפסידים קצת פחות.

שרשירית

New member
שיכבסו חופשי, אני תורמת לזה מטבע

נשענת לאחור עם פופקורן ודיאט קולה.

זהו? פרקתם?

אם הגעתם לכאן ביחד לפחות הייתם עושים כמו בחתונה ודואגים שיהיה כיבוד ושתיה. עכשיו ברצינות - תנסו, עד כמה שקשה, לשמור על רמת כבוד מסויימת האחד כלפי השניה... אתם יודעים, רק כדי שלא אצטרך להיות מחיקון. מבחינת הסיפור שלכם - מילה שלך מול מילה שלה...שכל אחד כאן יבחר למי להאמין.

אתה המנהל?

שלחתי לך מסר למחוק את ההודעה של בעלי כשהוא ציין את שמות הילדים שלנו, זה יקרה עוד השנה או בשנה הבאה?

למעלה