היא הקדימה אותי

NoaModiin

New member
ההודעה נמחקה.

אם ברצונכם להמשיך להוציא עצבים ותסכולים כאן, תשתדלו לא לרדת לפרטים אישיים ובטח לא לחשוף את הילדים. בינתיים אני מאפשרת את זה כי אני חושבת שיש כאן גם כמה תגובות ראויות ומאוד מועילות, אם רק תשכילו שניכם לקרוא ולהבין מעל לכעס העצור בכם.

אני לא מבין למה מחקת את ההודעה

את המסר ששלח המנהל השני קיבלת והבנתי אבל לאחר שפניתי להנהלת תפוז הבהירו לי שלכתוב את שמות הילדים לא נקרא אאוטינג. אני מבקש שתחזירו בחזרה את ההודעה.

אני המנהל

המנהלת השותפה כבר עשתה את העבודה. אגב, את אותו המסר ששלחתי לך שלחתי גם לבעלך. אנא הפנימו. תודה.

אייבורי

New member
אורטל ומורטל

מה הבעיה עם ציון שמות הילדים ? הרי אין פה אאוטינג באמת. תגידי, מי בגד במי ראשון ?

אין אאוטינג בציון שמות ילדינו?

אין לי כל צורך שיעלו עלינו איכשהו בגלל ציון השמות, לעולם אין לדעת מי שורץ כאן. אפשר לשתף מבלי לרדת לפירטי פרטים. מה שמות ילדיך? והוא בגד ראשון, לא בי, במשפחה שלו כשהתחתן איתי.

Rtitan

New member
../images/Emo152.gif בהנחה שזה אמיתי ולא איזו קומדיה...

של אחד מחברי הפורום הוותיקים
, אני רוצה לומר לכם שאתם... אחלה. חכו שנייה - אני רץ להביא פוקורן ומפנה את הספה ללילה ארוך
YYY שהוך להיות כאן מעניין - אל תתנו לנו להפריע לכם
. טוב - אז ככה: יש פופקורן בטעם טבעי, יש עם חמאה, ויש עם חמאת בוטנים. יש קולה, קולה דיאט, קרם-סודה, 7-אפ וקפה: רגיל ואספרסו. אפשר להזמין פיצה מטרנטינו - מעולה!! מי מזמין מה?

מייקי73

New member
כמה אנרגיות מבוזבזות על השתלכויות פאטתיות

תתקדמו כבר הלאה, ותאפשרו לילדים שלכם חיים בריאים . בהנחה שאתם אמיתיים זה אשכרה כמו עוד תוכנית בוקר אמריקקית הזויה.

אייבורי

New member
סופסוף מעניין

הבאתי כמה שאלות שמטרידות אותי. 1. בגדת בה? 2. איך היא בתור זיון ? היא בולעת ? [סתם החברה פה רצו לדעת] 3. אתה מחבב את אמא שלה? 4. איזה ספר טוב אתה ממליץ לקוראים התמימים ? 5. איך הרגשת ששמעת שהיה לה מאהב?

יערית

New member
כשאתה בסביבה

הדיון הופך להיות מרושע יותר, מחודד יותר ובעל אופי מיני שלא מתחבר לפורום הזה, נגב רגליים בכניסה!

אייבורי

New member
על מי ?

וזה מגפי גומי של רפת. ועד שיש לנו סופסוף הזדמנות נאותה להביא גאולה לעולם את מתעסקת בניקיונות.

יערית

New member
השטח חייב להיות נקי

גם אני בדיוק אחרי חליבה
אתה אפילו לא מריח את כניסתי לכאן, נגב אותם על התלוי או על התליין.

kleo patra

New member
שאיבת שומן? ../images/Emo152.gif

אני כל הזמן כאן רק לא מגיבה לכל מה שקשור לשאיבה עניינית..

אייבורי

New member
../images/Emo6.gif

זה נקי ברמת ניקיון סבירה עבורי. [בקיצור, תפסיקי להיות שתלטנית על הניקיון]

יערית

New member
../images/Emo2.gif

אוחחח הדאנג'ן נפתח לא? יש מצב שאוציא את תיסכוליי על מישו שם
. <אני שתלטנית?>

WinWin8

New member
הפלייה על רקע מיני

כולה כתבתי על תופעה שכיחה אצל גברים בעלי און חיובי. זיקפת בוקר, למי אין ?[לאימפוטנטים] וישר קפצו עלי כאילו הגעתי לפורום סריגה. והנה האדון הנכבד מדבר גלויות על בליעות, מציצות ושאר מרעין בישין ואין קול ואין פוצה פה.. מוחה בתוקף!

למעלה