היא הקדימה אותי

זה כי

הוא ביקש גם המלצה לספר טוב שהוא קרא לאחרונה!!!! למה למה סתם למחות כשאפשר למרוד?

יערית

New member
השאר מרעין בישין

זה בדיוק מה שהיה חסר בפיקנטרייה שלך מר ...בוקר :)) איך נשמיע קול בזמן שאנחנו אוכלות?

אתם שופכים פה מילים לרוב

שלדעתי נופלות על אוזניים ערלות. הזוג הנחמד הזה נמצא כרגע בשלב של מלחמה.ואני ממש לא נכנס פה לעובי הקורה של מי התחיל,מי בגד,מי ליכלך,ומי לא זורק את הזבל. הם לא מקשיבים לאף אחד כרגע ורואים אדום בעיניים.וככה גם פועלים. ברגע שהם יתעשתו,הם יבינו איזה מעשה מטומטם זה ללחום את מלחמתם מעל דפי הפורום. אני אישית מתבייש לקרוא את הדברים,למרות שזה נעשה מרצונם החופשי (לכאורה...),ומרגיש כאלו חדרתי להם לחדר השינה. שימו גבול ליצר ההרסנות שלכם,ילדים. את שלב הלחימה אתם צריכים לחוות מן מן הסתם,רק תנסו לעשות אותו בצורה הוגנת ומכובדת. אם לא בשבילכם, אז בשבילנו. אני אישית לא שמח לראות את זה כאן. שם את עצמי במקומכם,ונעשה לי רע. שיהיה שבוע מבורך.

יופי

בגללכם ברח לי השרשור....

הנקודה המרכזית היא שהיא מצאה כאן נחמה

בזרועות מישהו מכאן ואני יודע מי הבחור. היא בגדה ואני בגדתי אבל לצאת פתאום למקום ציבורי ולחפש נחמה בזרועות גבר כשאנחנו עדיין גרים ביחד? זה מוגזם ועל זה היא תשלם.

אייבורי

New member
אתה צודק!

חייבים סיבה, הזויה ומטופשת ככל שתהייה בכדי לשמור על הכבוד עצמי שלך. תראה לה מזה!

rrredshay

New member
חחחחחח

זה רק משתבח.....
ואח שלי, לא נעים להגיד, אבל בסוף זה אנחנו אלה שמשלמים...

Rtitan

New member
שמע, לך על זה ../images/Emo152.gif !!

זה שאתה בגדת והיא בגדה - זה בסדר, בהחלט חיי נישואין טובים
. אבל לבוא לפורום הזה ולמצוא נחמה בזרועות שלמישהו מכאן??? עד איפה אפשר להתדרדר... ? רגע אחד של רצינות - תחליף את היועצים שלך. לא יודע מי הגאון שנותן לך עצות ומלבה לך את האגו, אבל אתה בכיוון ממש לא טוב. לך תתנחם כאן בזרועותיה של מישהי מכאן ותהיו שווים מצידי - אבל כל זמן שהתגובות שלך באות מהאגו הגברי שלך - אתה בורטיגו פראי ונמצא על מסלול התרסקות. תמשוך בידית ותנטוש, צנח לך בשקט ותתאפס על עצמך, אל תשכח להצמיד רגליים ולהתגלגל בנגיעה בקרקע ולך תחפש מטוס אחר.

WinWin8

New member
אתה לא באמת מאמין שמכל רמ"ח

האיברים שיש בגוף היא בחרה דווקה להתנחם בין הזרועות?

Rtitan

New member
אממממ... צודק...

לא בין הזרועות... אלא בין הרגליים. על זרוע אחת מרכזית
...

זה באמת משעשע אותך?

הכי קל לשבת בצד ולצחוק ולגחך וללעוג. לא מאחל לך עשירית ממה שעברתי ועובר עד עכשיו.

Rtitan

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האמת? כן - אני כבר יום שלם מת מצחוק משניכם - אתה זיינת מהצד, היא הזדיינה מהצד, היא מצאה מישהו שעשה לה טוב - האגו שלך עושה ממך סלט ואתה מגיע הנה יחד איתה ושניכם עושים כאן פרודיה על חיי נישואין, גירושין וכל מה שיש ביניהם. אתה לא צריך לא לאחל לי - כי הגירושין שלי לא היו משהו שונה מאד מזה, עברתי בגידה מאד מאד כואבת מצד גרושתי שנמשכה שנתיים וההוא בא חודש אחרי שעזבתי את הבית לישון על הצד שלי במיטה, שחלילה הצד הזה לא יתקרר, אז תרגיע כי אתה לא הראשון שעובר את הברדק הזה, ובמקרה שלך - אתה תרמת לו לא מעט אז את יללות הקוזאק הנגזל שמור למי שירחם עליך. ההבדל הגדול הוא שגרושתי ואני היינו הרבה יותר חכמים משניכם והבננו שמלחמות יביאו אותנו למקום מאד מאד רע - אף אחד מהחברים שלנו לא ידע ולא שמע את קולות הפרידה, ולמעשה רובם אפילו פירגנו לה שהיא מצאה אהבה גדולה (שזרקה אותה אחרי כמה חודשים, אבל זה כבר ממש לא היה עסק שלי). אתם שניכם - כמו שני ילדים מפונקים באים הנה ומשתפים אותנו בחוויות מחדר המיטות של שניכם ביחד וכל אחד לחוד, אתה רוצה שלא נתעלף מצחוק?? כפארה - אתם פרודיה על חיי גירושין וככל שתבין את זה יותר מהר - ככה תפנו את המשאבים שלכם לדברים החשובים באמת: להיפרד יפה ונורמלי כי למרות שאתם מתגרשים - אתם נשארים תקועים אחד בתחת של השני עוד הרבה הרבה שנים בשל הילדים המשותפים... מהם אתם לא יכולים להתגרש גם אם מאד תרצו. אז שניכם - תתעשתו על עצמכם ומהר לפני שהילדים שלכם יתחילו לאסוף צלקות, כי אם תמשיכו - אני מבטיח לשניכם להתפקע כאן מצחוק עד שתפסיקו להתנהג כמו שני ילדים די אינפנטילים.

אני אענה לך

מתוך הנחה שכל הסיפור הזה אכן אמיתי.... אם לא אתה אולי מישהו אחר ייעזר בדברים. הבנאדם הראשון שאתה פוגע בו הוא עצמך,ולא אכפת לך מזה כרגע העיקר "להחזיר" לה,ולא לצאת פראייר.... מכיר את זה,הייתי שם. כדאי לך להתעשת,ומהר. במלחמה הזו כולכם תפסידו,ולא משנה מי יותר ומי פחות. מי שחכם נמנע ממלחמות,וזה מהמקום הכי אנוכי ואגוצנטרי. פשוט בשביל לשמור על עצמו מפני נזקים בלתי צפויים ולא רצויים. אל תחפש נקמה על זה שהיא בגדה בך ואל תנסה להחזיר לה מידה כנגד מידה. הראשונים שייפגעו מהמצב הזה יהיו הילדים שלכם שאתם שניכם אוהבים. אז היא בגדה בך.ועם מישהו מכאן. נו....? אז מה עכשיו ...? אל תהיה קטנוני,ואל תחפש התנצחויות שלא יעזרו לאף אחד בכלום. תשחרר,תיפרד יפה ככל האפשר,ותמצא את השביל שלך האושר שאחרי. מי שחי את העבר סתם סובל בהווה,והורס לעצמו את העתיד. אתה חייב להתגבר על הפגיעה שלך באגו,בגבריות,בכבוד,במה שלא יהיה.... ולהמשיך הלאה בחייך. ולבגוד בה חזרה זו ממש לא הדרך.וזו גם לא בגידה דרך אגב. אל תחפש נחמה בין זרועותיה של אף אחת וגם לא בין רגליה.... חפש לך בת זוג שתאהב אותך כפי שאתה ואתה אותה,ותבנה לך זוגיות וחיים חדשים. יש "נקמה" יותר טובה מזו....? ותפסיקו את ההתכתבויות האלה פה.זה סתם ילדותי ומטופש. בהצלחה לשניכם.

אחוות גברים ?

הוא מיד "קנה" אותך עם הסיפור שלו על הבגידה עם מישהו מהפורום הזה? אותו אחד והוא לא מהפורום הזה, עשה איתי אהבה אחרי שבעלי החליט להדיר את גופתו מהמיטה המשותפת שלנו כמה לילות בשבוע, הבנתי מהר את העיניין והחלטתי שהגיע הזמן לדרוש גם לעצמי, ככה זה עובד לא ? טוב ככה אמרו לי עד שהחלטתי שאני לא רוצה להיות בתוך הרעל הזה, אני רוצה אהבה, רוצה משפחה שלמה ממש כמו שראיתי בעיניי כשהייתי ילדה "בית קטן בערבה". הוא בכל ההון ולכן הרשה לעצמו להתנהג אליי כאילו הייתי עוד חפץ עבורו, עכשיו כשהוא האגרטל בבית הוא מתקומם. יש לך טיפים גם עבורי או שרק עבור גברים בוגדניים יש לכם מחסה?

מה שאת רוצה

הוא נהדר וזה בדיוק מה שמגיע לך אבל לא בדרך הזו, היא מיותרת ולא מובילה לשום תוצאה חיובית אם החלטתם לחתוך את זה סופית, תדברו על הדברים כמו שני בני אדם מבוגרים וכהורים לילדים, למענכם ולמענם תמצאו את הדרך לעשות זאת במינימום נזקים ונפגעים בהצלחה!

את בעדינות

מגרשת אותנו מכאן? לא אוכל לשתף אתכם במעללים שלו יותר? לא אוכל להיות פעילה כאן? גם אני חצי כף רגל בחוץ.

כל כך לא

להפך, את מוזמנת להישאר בשמחה וגם הוא רק לא בדרך שבה נכנסתם לכאן וזה רק למענכם ולמען הילדים, אני חושבת שזה לגמרי מיותר ויזיק יותר מאשר יועיל, אפשר לשאול, לשתף, להתייעץ, לבכות, למחות וגם להביע תודות אם צריך, והתגובות שלנו כאן גם ציניות לעיתים ואף מרושעות לייט, אל תיקחי את הכל, רק מה שיעזור לך. וברצינות עכשיו את לא חושבת שיש דרך יותר חכמה לפתור את זה?

למעלה