ספאג? דגדג לי בשערה הימנית של האוזן
או אולי בשערה מהטור החמישי בזקן? אתה יכול? העדכון האמיתי: ספאג מתקשר אליי בבוקר, הוא בוכה. אני צריך להיפגש עם שתי בחורות, בחיים עוד לא קרה לי כזה דבר (עמייה אמנם נחשבת שניים אבל לא נחשבת בחורה), אני מפחד שאני יעשה שטויות הוא אמר שהוא מאוד היה רוצה לחסוך מן את הטראומה של מפגש איתו אז הצטרפתי למפגש. איזה לב טוב יש לו. העיתונאיות רצו לצלם, אבל ספאג שמכיר בחסרונותיו, ידע שזה לא ילך. אז לא צילמו. ספאג התחיל לדבר, הראשון שנרדם היה הטייפ הקלטה שנתקע, אחר כך קרן אח"כ אני ונעמה. ואז עמייה נחרה. רשות הדיבור הועברה אליה. לטענתה השלב הכי קשה במעבר לחילוניות היה לדעת שאפשר להישאר כמו ספג ובכל זאת לקרא לעצמך חילוני. רשות השאלה הועברה לעיתונאיות, בעוד רשות התשובה נמסרה לי. מרגע זה,כל הקבצנים בירושלים באו להקשיב, התאספו סביבנו מאות זוחלים, הטייפ התעור והתחיל לרוץ במהירות, עמייה הפסיקה לנחור, וספאג הפסיק להתלבט. כהרגלי הוכחתי לכולם שגם דברי חכמה כשאומרים אותם בתור שטות מוחלטת זה מעניין את כולם. אחר כך משאית דרסה לספאג את המוח. נזכרתי שהתאונה הראשונה של אלפיים וארבע הרגה מישהי מהדירה לידי ופצעה את זאת שלומדת איתי ועוד כמה מהמכללה, אבל באמת זה לא חשוב ולא קשור. ואז עמיה קנתה וא. חדש. ואכלנו בורגר. היה טעים. והסריטו אותי משתטה קבל עם ועדה באוטובוס קו 22 רגע לפני שהוא מתפוצץ (מצחוק) ביי ביי.