הטלת ספק 2

שרפוד

New member
הטלת ספק!

שלום לכל באי הפורום ! אנו נעמה וקרן שתי בנות 18 שהחליטו לבחור בסיום לימודיהן את המסגרת של שנת שירות ולדחות את הצבא בשנה. שנת השירות שלנו מתבצעת במסגרת חטיבת בני המושבים במסגרת השנה אנו עומדות לפני סמינר שהמטרה שהצבנו לעצמנו היא חקירת הטלת הספק בתחומים שונים. אנו מעונינות להיפגש ולדבר עם מישהו מכם שמוכן לחשוף את סיפורו האישי ולדבר איתנו על הטלת הספק שלו בדת. נשמח אם תשאירו לנו הודעה בתודה קרן ונעמה

ELI20007

New member
אהלן וברוכות הבאות

הייתי שמח לשתף אותכן ולספר לכן את סיפורי האישי אך השאלה לאיזו מטרה זה? והאם אתן יוצאות בשאלה? תפנו אליי במסרים

ELI20007

New member
../images/Emo26.gifשימו לב../images/Emo36.gif

ההודעה הקודמת כתבה פה ידידתי יעל שהשתלטה על המחשב שלי ואני כבר אטפל בה

spag

New member
ניחוש:

קיבלתן המון פניות במסרים... בהצלחה!

שרפוד

New member
פגישה

מטרת הפגישה היא לסמינר רעיוני שאנו עוברות במהלך הסמינר כל זוג צריך לחקור מטרה של התנועה שלנו ואנחנו בחרנו במטרה שקרובה ללבינו והיא הטלת הספק חשבנו שהתחום של הטלת הספק בדת מאוד מענין אותנו והיינו שמחים לשבת ולשוחח עם מישהו שעבר את זה אם יש מישהו שמעונין להיפגש בבקשה זה מאוד חשוב לנו צרו קשר

שרפוד

New member
למה הטלת הספק קרובה לליבנו..

אנחנו מאמינות שעיקרה של הטלת הספק היא בעצם בירור האמת. בעיננו יש קשר בין המצב החברתי כיום בישראל לבין היכולת (המעטה) של אזרחי ישראל להטיל ספק בממסד ובכלל. אנחנו מעונינות לדבר עם אלה שכן העיזו ובחנו את הגבולות שלהם מחדש שהצליחו להפריד את עצמם מן הכלל בכדי לבדוק מהי המסגרת המתאימה להם הטלת הספק בעיננו אינה מתקשרת למרד וזריקת אחריות אלא להיפך אנו רואות בזה תהליך חשוב חיוני שכל אדם צריך לעבור במעגל החיים האישי והקולקטיבי שלו כדי להיות שלם עם עצמו.

עובבי

New member
גם אני התחלתי להטיל ספק בשפיותי

הכל קרה בטיש. היה זה לאחר שקבלתי מהמלצר כד קטן של טחינה בפעם השביעית. שאלתי אותו "מה לקולה עם לימון ולכד קטן של טחינה". בתגובה הוא ענה "אלא עם מה, דרך משל, היית רוצה שנגיש את המנות?" עניתי לו שככל הידוע לי ישנם עוד כמה סוגי רטבים שניתן לצרפם אצל המנות. הוא הביט בי בהפתעה ולקח אותי לשף. ציפיתי לראות מטבח גדול שבתוכו אדם הלבוש כדרך השפים-עם כובע לבן ובגדים נקיים, במקום זאת פגשתי צעיר עם שער שחור ארוך בשם יריב. ראיתי שהוא נמצא בתוך כוך קטן ומנסה לשפוך חבית של טחינה לתוך כוס. המלצר סיפר לו "שאני טוען שניתן לשלב רטבים אחרים לבד מטחינה". יריב גיחך ואמר ביהירות "מי סיים פה בית ספר לשפים ע"ש מועמר קאדאפי אני או אתה?" כאן הבנתי שלא ייתכן שכל העולם מטורף, אלא חייב להיות שמשהו לא בסדר אצלי. טפו.

Le Fay

New member
יניב. הוא אמנם יריב עם כל מי שאומר

שיש יותר מרוטב אחד, אבל לפחות אפשר לסמוך עליו שיניב סיבות למריבה. חוצמיזה - תודה שיפה לו פזור!

שרפוד

New member
הטלת ספק 2 ../images/Emo92.gif

לכל באי הפורום שלום! לכל מי שקרא את ההקדמה שלנו וגם למי שלא אנו קרן ונעמה עושות שנת שירות במסגרת תנועת בני המושבים וכחלק חשוב מסמינר רעיוני שאנו עוברות , בחרנו לחקור את אחת ממטרות התנועה שלנו שקרובה לליבנו והיא - הטלת הספק. דיברנו עם חלק מן האנשים פה חלקם הביעו ענין חלקם פחות אבל כאשר ניסנו להיפגש עם מישהו ולדבר איתו בארבע עניים (בעצם שש כי אנו שתי בנות) נתקלנו בסירוב אנו מבקשות שוב .. זה מאוד מאוד חשוב לסמינר שלנו וחבל לנו לוותר על שיחה עם מטיל ספק בתחום הכי חשוב לדעתנו כמו הדת אנו מבקשות מכל מי שמוכן להיפגש איתנו מחר בתל אביב להשאיר לי הודעה בפרטי ואני אתן לו את המספר שלי בתודה מראש קרן ונעמה

דסדס

New member
בנות.....

תנסו לדבר במסרים עם לייזר פלס או אולי עם אתאיסט עם ציציות.... אני חושבת שהם יכולים לעניין אותכם.... אולי גם תוזמנו למפגשים השבועיים שלנו (הטישים) ואז תוכלו לדבר עם הרבה אנשים. ובמידה ופישלתי ולייזר ואתאיסט לא מעוניינים לדבר אני מתנצלת מראש לפנהם!

Le Fay

New member
הטלת ספק 1: הרשו לי להטיל ספק בזה

שאתן מי שאתן אומרות שאתן. לדעתי אתן עשויות להיות נערות הפיתוי המפורסמות של יד-לאחים, או לב-לאחים, שנודעו בחוגים מסויימים גם בשם החיבה שוק-לאחים; ובמקרה כזה נודה לכן אם תואלנה להציב פה שתיים-שלוש תמונות של סצינות פיתוי בסיסיות, אם אפשר עם שוק שלוחה הצידה בביישנות.

isaac 80

New member
איך חשבת על זה Le Fay???

אני לא הבנתי מדוע כל החרמנים בפורום לא רוצים להיפגש עם שתי בנות 18. אני לצערי גר מאוד מאוד רחוק כך שזה לא בא בחשבון. רק עכשיו אני מבין למה אין קופצים על המציאה...

Le Fay

New member
אהה!!!

אני עוד כשנולדתי תכף הסתכלתי אחורה ואמרתי - נירה לך הגיוני שיצאת משם? מה שמזכיר לי: מה עם לייזר? הוא נשאר לגור בענין?

עובבי

New member
יש נערות פיתוי ליד לאחים????

בהיכן ניתן להירשם לארגון זה? נא להודיעיני בדחיפות.

Le Fay

New member
ככה אומרים, וגמני שואלת!

כרגע אסתפק במשו מצופה שוקולד ליד הקפה.

Le Fay

New member
שוקולד!

בית דדין צבאי זה הדבר האחרון שרוצה לקבל עם הקפה שלי.

למעלה