הטלת ספק 2

Le Fay

New member
בכלל לא. זה רק השתיים למעלה

שהזכירו לי שיש להטיל ספק בכל, אני דוקא הייתי מוכנה לעבור דרך היום הזה בעיניים עצומות. יש משהו בהסתערות שלהם שמגרה לי את בלוטות הציניות. לך לא?

../images/Emo18.gifזהירות: פארנויה!

כמה תמה הוא שדוקא האדונית הנכבדה שאינה נמנית על חוג היוצאים מתפתית לחששות כאלה, ואולי היא הנותנת. גם אם יש מקום גדול להטלת ספק ואף יותר מכך אם אכן זו מטרתן ואם כן האם זה המקום בדיוק לברר שאלות מעין אלה, אבל מכאן ועד לדמיין על מסע פיתוי מטורף רחוקה הדרך.. חבל. בכל מקרה את יכולה להסתכל בכרטיס ולקרא הודעות אחרונות שלהן בפורום בני המושבים ולשקול הודעתך שוב. או שמא גם בבני המושבים נתנו אנשי יד לאחים עינהם?

Le Fay

New member
פראנויה זה טוב! אם כי מה שראית

למעלה זו לא פראנויה אלא פנטזיה פרועה, שזה עוד יותר טוב. נ.ב. אני עוד נחנקת עם "האדונית הנכבדה", לא הולך טוב עם שוקולד.

stאסתי

New member
תגידי לו שיקרא לך מלכה

זה הולך טוב עם כל שתיה וגם בלי.:)

Le Fay

New member
נירה לי אוותר.

מעדיפה אנשים חזקים. אלה שמסתכלים עלייך מלמטה הכי מסוכנים.

stאסתי

New member
לא אודעת למה

אבל עלתה לי אסוציאציה של צמד טאטו בקריאת ההודעה הנ"ל. זאת רק אני או שאני מתחרפנת?:)

עובבי

New member
את לא מתחרפנת.

גם אצלי עולות תמיד אסוציאציות של זוג בחורות לראש.

spag

New member
../images/Emo41.gifעדכונים../images/Emo41.gif

נפגשנו, אני, קלאסיק ועמי. מדרחוב ירושלים קרן ונעמה (לא יאומן, שתי ישראליות בריאות בנפשן שלא יודעות איפה זה כיכר ציון!). 19:00. היה ממש נחמד, שתינו קפה/תה/שוקולטה-שנכשלה. דיברנו. היה להן אפילו רשמקול (תקוע) ווידאו. אני דיברתי קצת, עמי דיברה קצת וקלאסיק דיבר המון. אח"כ קלאסיק דיבר עוד ואז - נחשו מה- קלאסיק דיבר עוד! אני נמנמתי בינתיים. הזמנתי לי עוד כוס תה, עשיתי שיחת טלפון - וקלאסיק - כן,כן- מדבר. הוא שפך את ליבו סיפר על אהבותיו הנכזבות לדת על, אבא מכה ,אמא שיכורה ורבנים *אוהבים* (סתם, צחוקים, דאחקות אל תיקח ללב). בינתיים עמי מצחקקת מתחת לשפמה העבות (צחקוקים וגיחוכים בדיוק במקומות הלא נכונים) ואני, כנ"ל, מנמנם. שאלות לדוגמא שדיברנו עליהן: 1) מתי היה שלב ההכרעה הקריטי? -סוף הטלת הספק וההחלטה "אני יוצא"? 2) האם תתנו לילדים שלכם גם את האפשרויות להטיל ספק? גם בדרך שלכם? באיזה מוסדות הם ילמדו? המשך - קלאסיק ועמיהיה.

ספאג? דגדג לי בשערה הימנית של האוזן

או אולי בשערה מהטור החמישי בזקן? אתה יכול? העדכון האמיתי: ספאג מתקשר אליי בבוקר, הוא בוכה. אני צריך להיפגש עם שתי בחורות, בחיים עוד לא קרה לי כזה דבר (עמייה אמנם נחשבת שניים אבל לא נחשבת בחורה), אני מפחד שאני יעשה שטויות הוא אמר שהוא מאוד היה רוצה לחסוך מן את הטראומה של מפגש איתו אז הצטרפתי למפגש. איזה לב טוב יש לו. העיתונאיות רצו לצלם, אבל ספאג שמכיר בחסרונותיו, ידע שזה לא ילך. אז לא צילמו. ספאג התחיל לדבר, הראשון שנרדם היה הטייפ הקלטה שנתקע, אחר כך קרן אח"כ אני ונעמה. ואז עמייה נחרה. רשות הדיבור הועברה אליה. לטענתה השלב הכי קשה במעבר לחילוניות היה לדעת שאפשר להישאר כמו ספג ובכל זאת לקרא לעצמך חילוני. רשות השאלה הועברה לעיתונאיות, בעוד רשות התשובה נמסרה לי. מרגע זה,כל הקבצנים בירושלים באו להקשיב, התאספו סביבנו מאות זוחלים, הטייפ התעור והתחיל לרוץ במהירות, עמייה הפסיקה לנחור, וספאג הפסיק להתלבט. כהרגלי הוכחתי לכולם שגם דברי חכמה כשאומרים אותם בתור שטות מוחלטת זה מעניין את כולם. אחר כך משאית דרסה לספאג את המוח. נזכרתי שהתאונה הראשונה של אלפיים וארבע הרגה מישהי מהדירה לידי ופצעה את זאת שלומדת איתי ועוד כמה מהמכללה, אבל באמת זה לא חשוב ולא קשור. ואז עמיה קנתה וא. חדש. ואכלנו בורגר. היה טעים. והסריטו אותי משתטה קבל עם ועדה באוטובוס קו 22 רגע לפני שהוא מתפוצץ (מצחוק) ביי ביי.

spag

New member
הכל אמת!

רק דבר אחד אני מכחיש: שאמרתי "אני יעשה". זו לא עברית צָעָחָהָ. ולא, אני לא מוכן לגרד לך ת'שערות. באף מקום בגופך...

Le Fay

New member
מה זה " וא. חדש"?

הימרתי על ויברטור אנושי כי ליד שניכם זה בטח נראה הדבר הכי נחוץ. הכי חשוב לא אמרת: נעמה וקרן, חמודות? הן לבשו מכנסיים קצרים ונעלו נעלייים גבוהות? הן ציטטו לנין? יש להן צמות? הן באמת הטילו ספק במה שאמרתם או את זה הן משאירות לאחרים?

למעלה