הטלת ספק 2

amiak

New member
הן התחילו להטיל ספק בעצמן...

קלאסיק שיגע אותם. בחורות חמודות לאללה. נורמליות לחלוטין. ג'ינס, חולצה כחולה עם שרוך אדום.

Le Fay

New member
"הנוער העובד". קימבאל, עזרה -

זה מה"איחוד" או ה"מאוחד"? הנה, תראי מה קורה כשמגשימים לבנים פנטזיות: דבר ראשון הם מביאים תגבורת, מיד אחרי רצים לספר לחבר'ה, ובין זה לזה - נשארים עסוקים בעצמם.

spag

New member
גררר

רגע, עמי, באת כתגבורת לשני בנים על שתי בנות?! אז בסופו של דבר מתגלות הנטיות שלך...? וחוץ מזה - הם לא מהנוער העובד.

Le Fay

New member
לא זוכרת מה צבע השרוך של

מחנות עולים. נירה לי לבן, כמו השומר הצעיר. רגע, זה אומר שהספקת גם לשאול אותן משהו על עצמן, או זו עמיה שאלה? נ.ב. לא יעזור לך לעשות חיקויים של עמיה, הקול קול יעקב.

amiak

New member
חחח. תנועת בת של הנוער העובד

משהו של בני מושבים. ולא ציפיתי ליותר מהבנים...

Le Fay

New member
כן, תנועת בני המושבים, הידועה כיום

בכינויה המעודכן "חטיבת בני המושבים". כל אחד והישיבות שהוא מצוי בהן...

חס וחלילה וירברטור.

וכדי שלא אפורש שלא כהוגן הוספתי א אחרי ה ו' (וא.) וזהו סוד טמיר כמוס ונעלם ואסור לאומרו בפני עמי ארצות ומאן דמתפרסם בפורום הוי כמוסר לפני עם הארץ. אני הטלתי ספק בזכותן להטיל ספק. הן לא ציטטו לנין, אבל אני ציטטתי היטלר. (אם יהדות הכספים הבינלאמית תוביל שוב למלחמה עולמית עלינו לדעת באופן הנחרץ ביותר כי התוצאה תהיה השמדת אויבי האנושות היהודים הבולשביקים) (היטלר הזה באמת היה טמבל, יהדות הכספים או בולשביקים? כנראה שהוא הטיל ספק מהם היהודים) לא היה להן צמות, אבל גם לא תלתלים.

amiak

New member
השם ירחם! עכשיו הבנתי מה זה וא.

סמרו שערותי, נצטלצלו אוזניי!!!

Le Fay

New member
"וא" כמו "ואקום"?

זה פשוט מאד, היטלר בטח התכוון בדיוק למה שהוא אמר: אם יהדות הכספים הבינלאמית תוביל שוב למלחמה עולמית עלינו לדעת באופן הנחרץ ביותר כי הרייך לא יוכל לעשות נגדה כלום. אבל לכבוש את הדחף הגרמני הטבעי להרוג, להשמיד ולאבד (גם את הרייך עצמו) הרי אי אפשר; אזי תחת לעשות משהו נגד יהדות הכספים הבינלאומית, יעשה הרייך את מה שהוא כן יכול: כלומר יפנה את חוסנה ומשאביה של האומה הגרמנית המפוארת לרמיסת כל אומללי אירופה, והתוצאה תהיה השמדת אויבי האנושות היהודים הבולשביקים, ובמידת האפשר גם כל היהודים האחרים, הצוענים, ההומוסקסואלים, החולים, הנכים והחוסים. עכשיו תן לי להיזכר רגע, אני קצת סנילית... מי אימץ את הרטוריקה המרהיבה הזאת שמאשימה את הקורבנות בנזקים שייגרמו להם?

אם כבר מדברים היטלר

אז הרי שההסבר למשפט הלכאורה מופרך הזה של היטלר, הוא אחר לחלוטין. היטלר טען תמיד, די בצדק, שהמרקסיזים הוא המלאך השומר של הקפיטליזים. ולא ניכנס לזה. לכן מבחינתו הוא אין שום סתירה בכך שהוא מצד אחד רואה את היהוידם כקפיטליסטים עשירים ומצד שני כמייסדי הבולשביזים. הבולשביקים לא היו אומללים כלל וכלל אלא היו כת כהנים שלטת שגזלה בשם הפועלים והאיכרים את כל רכושם של הפועלים והאיכרים. להבדיל מהבולשביזם הרוסי שהתחיל והתנהל בידי אנשים מושחתים וברוטליים בחייהם האישיים שמטרתם הייתה אינטרסנטיות אישית מדרגה ראשונה או שהיו עם טבע של רוצחים ושרלטנים, הנאציזם לא התנהל בידי אנשים מושחתים מהיסוד, אלא בעיקר בידי כאלו עם אידאות נוראות, אך עם דפוסי חיים תקינים וחסרי כל שחיתות אישית. (חוץ אולי מגבלס). דוקא משום כך הנאציזם היה הרבה יותר מסוכן ומצליח כי אנשים באו לשם מתוך להט רעיוני אכזר אבל אמיתי. זה כמו ההבדל בין סאדם לדיקטטורים ערביים אחרים, העולם שונא את סאדם כי הוא היה מושחת אמיתי עם תאבה לרצח וכח ושחיתות מוסרית עצומה להבדיל מדיקטטורים שאולי עשו הרבה יותר נוראות והשמידו עמים, כמו מילושביץ, אך לא התאפיינו בשחיתות אישית עד כדי כך. <זה כתבתי סתם כי קראתי בזמן האחרון הרבה היסטוריה על התקופה ההיא>

Le Fay

New member
מלבד הפיסקה הראשונה

לא מסכימה עם שום דבר שאמרת. בכל שלטון יש מעט אידיאולוגים והרבה נבלות, ואידיאולוגים ששותפים למעשי נבלה לא טובים בעיני מהנבלות. מלבד זה, כל אנשי השררה, כולל האידיאולוגים, פועלים מאינטרסים אישיים, אחרת הם לא היו שם. דרך אגב, להונות את בני עמך, לשדוד אותם ולהמית אותם ביסורים לא מושחת בעיניך? אז מה היה כל כך יותר מושחת מזה אצל בולשביקים?

amiak

New member
הנקמה עוד תבוא.. מגעילולים...

תגידו את האמת... שניכם התקשרתם אלי, מבוהלים!!! מה נעשה עם 2 בחורות חביבות במרכז ירושלים?! ספאג דיבר ברצינות וקלאסיק הטריד אותו כל שניה עם הטייפ. אחרי שעה של שיחה, כשנעמה כבר שמה קיסמים בעיניים כדי שהיא לא תרדם, ספאג וקלאסיק מספרים להן שבעצם הספגטי ואני אחים, ושהם שניהם עדיין בחורי ישיבה. היה כיף להתעלל בהן משך 5 דקות תמימות!!! ועכשיו להבהרות: אין לי שפם עבות!!! (התגלחתי לפני שבאתי
) ספאג שתה תה צמחים שנראה כמו משהו אחר, לא חוקי...אהם אהם. וקלאסיק, הו קלאסיק, חמור משאות חביב...התיק שלי כבר מתחיל ממש לאהוב אותך
ולכל השדים! זו הפעם האחרונה שאני אבהיר שצחקתי כי קלאסיק נראה ונשמע, כשהוא מתווכח ומסביר לעצמו, ב-ד-י-ו-ק כמו הרב שלי מהאולפנא. אז די כבר לצחוק עלי!!!

spag

New member
אה,

כשאת מתגלחת - ככה השפם שלך נראה?
אויש, מצטער...אבל - - -מסקרן נורא איך את נראית כשאת לא מתגלחת.
יאכס

Le Fay

New member
תעבירי

אני עובדת על שפם הרבה יותר שנים משניכם, ואם הכל ילך לפי התוכנית - אני עוד אגלגל את הקצוות למעלה, ודאלי יתהפך בקברו!

Le Fay

New member
לא אחרי ארוחת הצהרים ../images/Emo7.gif

אבל מתה לחטוף אותך ליום.

קול מחאה רמה על ביזוי ת"ח

. נבלה נעשתה בישראל באשר בא לפנינו המקרה ששני בני בלייעל סרים מטוב ודבקים ברע הלא הם האדון לבית ספגטי SPAG והאדון לבית המשוגעים קלאסיק צחקו ולעגו לאחת המיוחדות שבדור, אשרי מי שראה אותה, מגדולי תלמידות החכמים בדור האישה החשובה מרת עמיה תליט"א אשר היא מבנות ישראל המיוחדות אשר נאמר עליהן ישראל אשר בך אתפאר, ובאו שני הריקים הללו וביזו עם קדוש והיו כיורקים כלפי שמיא, שעמיה ואלוהים חד הוא. הרינו לצאת בקול נהי ומחאה, היו לא תהיה כזאת בישראל, סורו מן הרשעים האלה, ארורים הם וכל זרעם אחריהם וכל איש ישראל ירחק מעליהם ולא יהיה לו שום עסק עימהם כלל בשום צורה ועניין. והרינו להחרים בחרם ובשמטא, בישיבה של מעלה ושל מטה את אותם הרשעים קלאסיק אנד ספאג' ולא יקרב אל ארבע אמותם שום איש מישראל ואם ימותו לא יקברום בנחלת אבות וכקבורת חמור יהיה להם, עוף השמיים יאכל נבלתם, עד אשר יבואו לפנינו חכמי בית הדין ויבקשו קבל עם ועולם את סליחתה של האישה רבת המעלות הנ"ל, ומחה ה' אלוהים קלון עמו במהרה בימינו אמן. ולשומעים לנו ינעם, ברכת טוב תבא עליהם, ולמפרים דברינו אינעל אבי אביהם. ובזה באנו על החתום פה עיר הקודש ירושלים . בית דין צדק של העדה החזירית

spag

New member
כמה הערות:

1) אני גם חושב שלא היה יפה לצחוק על השפם של עמי. היא לא אשמה שהוא צומח כל כך מהר. ואחרי הכל - הוא יותר יפה מהזיפזיפים שאני ניסיתי לצמח...נכון? 2) שיט, קלאסיק, זה לא בפאג' אלא רק ספאג עם גימ"ל ולא ג'ימל. כן, קלאסיק, גם אני אומר את המילה הזו לפעמים: שיט! שיטשיטשיט...טישטישטיש. באהבה,

למעלה