החל המבצע בעזה

amitk80

New member
פירוש

מהמילה רברס. הפכו את זה למשמעות שלהם. היית בהפגנה היום? לא ראיתי אותך.

מֵירַב

New member
לא, לא הייתי.

אולי זה בגלל הגשם החזק, אולי זה בגלל שפוליטיקה כבר נמאסה עליי, או שאולי זה בגלל שדי פחדתי, למען האמת.... איך תראה אותי? זיהית?! <תשובה במסר בבקשה>

berta84

New member
אני יודעת שזה לא כתוב בקוראן

אבל ההתנהלות של העולם האיסלאמי היא כזאת ולכן אני מתעבת אותם

amitk80

New member
אותי מגעיל לראות

איך האוניברסיטה מלקקת לתאים הערבים שמה לא יהיו מהומות בנוסח שנות ה 80

לא משנה מה כתבי הדת המקוריים אומרים

משנה מה הפרשנות, הלך הרוח, למה מטיפים אנשי הדת ומה המאמינים עושים. זה נכון לכל דת, ולכל דת (שהיא לרוב דבר חשוך בפני עצמו) תקופות חשוכות במיוחד משלה. אין להתעלם מכך שהאיסלם עובר תקופה כזו כעת. לא הבנתי את הקישור שעשית בין איסלם לבין מאכלים מקומיים. איסלם זה דת, לא קולינריה של קבוצה אתנית.

berta84

New member
../images/Emo45.gif יפה יפה, אהבתי

דרך אגב גם ליהדות יש הרבה מה להשתפר, למשל כל הצביעות שבנישואין/גירושין ע"פ היהדות- יש סעיפים עליהם שומרים בקנאות ואף מקצינים, על סעיפים אחרים פשוט פוסחים כי יודעים שאין מצב שהציבור יקבל וככה הם יפסידו את המשכורות שלהם. והקטע הזה של מסיבות קטיעת איברים ברברי בטירוף, לא ברור איך מאפשרים אותו במדינה דמוקרטית, בביה"ס למדנו באזרחות על הזכות לשלימות הגוף

יום.

New member
עד שיש חופש

יש לי צפירות בבית... לא נותנים לנוח במדינה הזאת

amitk80

New member
הם לא יחרטו דבר

הם פשוט יפוצצו לך את הדלת בבעיטות. אני לא אתפלא אם המעונות זה שטח אימונים וגיוס תעמולה של החמאס והתנועה האיסלאמית

מֵירַב

New member
הם באמת *כבר* לא יחרטו דבר, רק מפני

שאני כבר לא שם בשביל לנופף להם דגל מול העיניים - התקרית היתה ב2002. האמת שאני לא גם לא אתפלא לגבי מה שכתבת... מירב, שנכנסה שמאלנית למעונות ויצאה הממממ.. קצת פחות

pcp1

New member
לאמר לכם תאמת

האוניברסיטה בחיפה מזכירה את האוניברסיטה האסלמית בעזה. תתחילו להתעורר!!!!

amitk80

New member
בוקר טוב

אתה מוזמן להצטרף אל הסטודנטים כדי להשמיע קול מחאה. אם גל המחאה יהיה מאד חזק אז ההנהלה של האוניברסיטה לא תתנהג כמו שהיא מתנהגת היום. הערבים מנצלים את חולשת הציבור היהודי. הם כל פעם בוחנים את הגבולות שלנו וכל פעם מכרסמים עוד קצת ועוד קצת בגבולות המותרים. היום זה דגל פלסטין ומחר זה יהיה דגל חמאס...

pcp1

New member
אני ממש לא סטודנט שם

אני חושב שצריך לחפף משם את כל החמסניקים שיש שם.

amitk80

New member
עצרת תמיכה - התשובה להצעה שלך

קול קורא למען צה"ל המדינה ותושביה! ביום רביעי תתקיים הפגנת תמיכה בצה"ל ובתושבי הדרום כתגובה להפגנה המסיתה שערכו היום הסטודנטים הערבים בשיתוף התנועה האיסלאמית.ההפגנה תתקיים בכיכר ההפגנות מול בניין רבין באונ'. חשוב מאוד להגיע ולהוכיח לאלו שממש היום קראו להשמדתנו שאנחנו מלוכדים מאוחדים ותומכים בצה"ל ובתושבי הדרום! אנא הצטיידו בדגלים ובחולצות התקווה תא התקווה יפיץ ויחלק בקרב הסטודנטים חומרי הסברה שונים על מנת להעיר אותם מאדישותם.(עזרה בחלוקה תתקבל בברכה) בברכת עם ישראל חי! תא התקווה אונ' חיפה.

למעלה